Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 6:17 

Adler írta:
maradjon a 100%, ezen minek variálni

Azért szorgalmazzák a lelkes reformerek, mert ugye 130%-on a gép is "gondolkodik" a harcban és nem megy előre mint az ökör... A kieső nyersanyagot és aranyat egy első napi eventtel simán lehet pótolni, kábé egy perces munkával lehet beeditálni, szóval ne ez legyen már az akadály!!!

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 8:00 

Vologya írta:
Én már nem szólok bele a "vitába", csupán azt szeretném, hogy ne csak a profiknak szóljon a térképek átalaktása! Figyeljetek arra, hogy a kezdőket a profik ne tudják 2 hét alatt lerusholni, mert a versenynek nem erről kell szólnia! Egyenlő esélyeket a kezdőknek és a profiknak is, mert különben új emberekkel már az életben nem fogunk találkozni az első versenyük után!!! :roll:

Ha nehezítem a körülményeket, akkor nehezebb rusholni is, így ebbéli aggodalmadat nem tartom vészesnek. Könnyebb pályán könnyebb rusholni. 8)

Vologya írta:
A 4. spelles hősöket nem tudom miért kellett kivenni a börtönből... Ha mellékhősként használhatjuk, az mire jó?

Arra jó kérlek, hogy megvan az a lehetőséged pl, ha a guildba nem jön, nem jön könyvbe, még meg tudod tanítani mondjuk a chain-t Solmyrtól, ha van scholar-os hősöd. Mi igazából azt nem értettük miért kellet egyátalán börtönbe zárni szegényeket, hiszen főhősként tiltottak.

Vologya írta:
A relicek közé kerüljenek vissza a Water és Earth könyvek, valamint az Orb of Vulnerablity... A többit nem támogatom...

Meg a rezisztancia cipő. És a Fire és Air Tome is nyugodtan belekerülhet. Ugyanis, ha azt mondják, hogy no fly, akkor az no fly. Ha tudod használni, ha nem. 8) Persze nem lehet minden pályára berakni. Nem sok vizes pálya van, de amelyik olyan, ott ki lehet tiltani a water bookot. A földkönyvvel én csínján bánnék azért, mert a legerősebb könyv és játékeldöntő lehet. A fire könyvvel semmi gáz nincs, hiszen ha no arma, akkor no arma.

Randomhoz csak annyit , hogy egy jó balance templatés game überel mindent amit multiba csak lehet játszani. Randomot is lehet generálni előre, amelyben kiszedném az esetleges blokkolásokat. Nem kell egyből vészmadárkodni meg fújolni, én mindösszesen csak annyit mondtam, hogy meg akarjuk ismertetni azokkal akik még nem ismerik. Természetesen a randomon érvényes szabályokkal játszva. Egy-két randomos game belefér az időkeretbe.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 8:10 

a táborban, egy körben mindig ua. mappon játszunk
végülis egy random is megoldható lenne, de akkor nem ott generálva, kivéve belőle a dolgokat, már nem random, lásd. Sod verseny:)

legyen 130%
majd abból főzünk
többi relic jöhet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 9:00 

Adler írta:
maradjon a 100%, ezen minek variálni, scholaros hero vagy bejön vagy nem, semmi garancia nincs rá, arra sem, hogy lesz exp. scholar adv wisdommal, de szinesitésnek tök jó.

water book is maradjon vagy legyen, max belép a rulesek közés, hogy no summon boat, főleg nem az ellenfélét.
Az elementálos kérdés szerintem megoldva, hiszen az előző táborra volt erre szabály, ami müködött is, most is fog.

Nemcsak a summon boat a baj, hanem az hogy waterwalk-kal nem kell ki-be szállnod a csónakba, ami a két szigetet figyelembe véve kb egy HÉT (!!) mozgáselőny. De ki lehet tiltani mind a 4 könyvet, vagy egyiket se és akkor a no dd/fly/arma/water walk betartatására oda kell figyelni, bár ebből eddig se volt gond. Ha már három tiltott, akkor a földkönyvet is oda lehet tenni melléjük, de ha egy mégis bent marad, akkor meg a másik 3-at se érdemes kitiltani.

A 130% annyival nem hosszabítja meg a játékot, mint az sokan gondolják, akár pár resource elszórásával (bár szerintem abból már így is túl sok van), akár az első napi EVENT hozzáadásával ez megoldható.
Viszont a hydrával történő különböző "műveletek" 130-on nem fognak működni, erre jó ha a fortress-fanok már előre gondolnak. És egész más lesz mondjuk lots harpy hag vagy pack vampire lord leverése is 130%-on, meg fog izzasztani pár embert. Annyival lesz hosszabb talán, hogy akár az utópiában, akár a kitörésnél a bent lévő lények "gondolkodnak" és sokkal nagyobb károkat tudnak okozni, ezért 2. héten kockázatos lesz ezeket megpróbálni. Szóval ez esélyt ad a gyengébbeknek is abból a szempontból, hogy nem fogják őket a profik lerusholni olyan simán és nekik is lesz idejük kiszedni dolgokat, bár előtte azért nem árt 130-on egy kicsit gyakorolni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 9:51 

Szerintem maradjon a 100%. Ne változtassunk mindenen egyszerre. Először próbáljuk ki ezeket a módosításokat és ha bejönnek és mindenkinek elnyerik a tetszését, akkor talán egy próbát megér az is. Én személy szerint örülnék a 130 %nak (a hidráim már kevésbé :) ), de túl sok változtatás egyszerre a többi emberkének(akik100%hoz vannak szokva) lehet nem lenne jó. De ha többség megszavazza, akkor legyen.

Még sokan nem nyilvánítottak véleményt a hősökről, a relikekről. Nimbus, Titi, Boti a ti véleményetek is érdekel :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 10:11 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ssth, Bogpista, Archconan: Köszönöm az észrevételeiteket, ne haragudjatok meg, de kezdem úgy érezni rossz irányba indul meg az átalakítás! És elég időtök sem lesz a tesztelésre, ehhez szerintem kevés 2 hónap 35 mappra... Köszönöm, hogy segítetek élvezetesebbé tenni a mappokat, de túl sok mindent szeretnétek egyszerre, megadom az útmutatást, én hogyan gondolnám.

1. Lehet a 130% a mappokon induláskor, de pandorával kompenzálni kell az induló veszteséget!
2. Hősök maradnak a börtönben.
3. Relicek kibővülnek az Orb of Vulnerablityvel és az Orb of Inhibitionnal, a többi TILTOTT marad!
4. Az ásványok, dobozok számát 30-50%-kal csökkenteni kell a pályákon.
5. Elemental win végcsatánál a győztesnek 2 pont a vesztesnek 1 pont. Ez a táborra érvényes!
6. A random mapozást meghagyjuk Energy Mesterék versenyeire.
7. Ssth térképjavaslatait este lesz időm megnézni...

Más... Újabb jelentkezés:

1. Vologya
2. Karesz
3. Jou
4. GJodie
5. Titi
6. DaMaGepy
7. Werul
8. J. von Adler
9. Hitehagyott
10. Csizu
11. Nimbus

Még 13 hely kiadó! Várom a további jelentkezéseket! Baráti üdv!

ui: Bocs Cimbi! :roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2006 máj. 05 pén., 11:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 10:23 
Heroes Team

Hali!

A resist csizma és a többi gagyi relic anno azért lett kiszedve, hogy mindenkinek jusson valami. Nekem volt már olyan gamem, hogy két fix relicből és egy utópiából (minimumos volt), jött a resist csizma, az aranyzsák és a szandál... örültem... Ettől függetlenül felőlem vissza lehet rakni a csizmát meg a könyveket... Az Inhibitiont már kicsit erősnek érzem, mivel ha e mellett még szegényítjük is a mapokat a might-felé nagyon elbillen a mérleg.
A 130%-ot támogatom... érdekes lesz! :wink: Ráadásul ez kicsit ellensúlyozza az eddigi Fortresst erősítő változtatásokat.
Egyetértek abban, hogy nem kell kitilta az elementálokat, elegendő megoldani, hogy ne lehessen könnyen lvl5 guildet húzni, és ne legyenek túltápolt hősök a második héten. Továbbá tartom, hogy ezen változtatások mellett lehessen elementállal győzni.

Vologya: Nem hagytál le valakit?? :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 11:33 

én is kaptam anno már pénzeszsák water book combot

nem lesz erős a piros orb, hiszen recenteer is, ez amolyan tovább fejlesztése.
Ja, az elementál kérdés a Táborra megoldódott, inkább az egyenes kieséses szakaszban volt fájó, szvsz.
Az Igazgató úr nem nyilatkozott az ügyben, hogy ne lehessen kihagyni egyik várat sem, az 1vs1 ben, ez legyen, ne legyen?

Kevés szó esett a 2vs2 ról, pedig ez legalább van olyan izgalmas, ott milyen szabályok a követendők, ráadásul, ha jól emlékszem, ott egyenes kiesés van/lesz??

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 11:40 

MI a menetrend? 2 nap 2v2, 5 nap 1v1, 2 nap tamadas? Lehet csak 2v2-re jonni? A tamadasra is limitalt a helyek szama?

Udv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 11:51 

szerintem mint tavaly
gondolom nem árt a párosra és az 1vs1 is párosan meglenni
de rugalmasak a szervezők, gyanitom

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 11:51 
Heroes Team

Adler: Önmagában nem sokkal erősebb az Inhibi mint a Recanter. A probléma azzal lesz, hogy túlságosan nagy lesz az esélye annak, hogy bekapja valamelyiket az ember, emiatt nem sok értelme lesz magicre gyúrni.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 12:05 

használata opcionális vagy felrakod vagy nem:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 12:16 
Heroes Team

Ez így van, de csak a might hős tud választani, hogy felrakja vagy sem, a magices nyilván nem rakja fel... Na mind1 felőlem lehet, de akkor a megszokottnál több Arlach, Mephala, Christian és Tazar fog szembe jönni ezt előre borítékolom, míg a Cathlinek, Malekithek, Elesharok mehetnek doridnak... :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 13:13 

Szerintem én is megyek de nem biztos majd még kiderül.

"Az izé egy olyan valami!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 14:15 

Vologya írta:
Ssth, Bogpista, Archconan: Köszönöm az észrevételeiteket, ne haragudjatok meg, de kezdem úgy érezni rossz irányba indul meg az átalakítás! És elég időtök sem lesz a tesztelésre, ehhez szerintem kevés 2 hónap 35 mappra... Köszönöm, hogy segítetek élvezetesebbé tenni a mappokat, de túl sok mindent szeretnétek egyszerre, megadom az útmutatást, én hogyan gondolnám.

1. Lehet a 130% a mappokon induláskor, de pandorával kompenzálni kell az induló veszteséget!
2. Hősök maradnak a börtönben.
3. Relicek kibővülnek az Orb of Vulnerablityvel és az Orb of Inhibitionnal, a többi TILTOTT marad!
4. Az ásványok, dobozok számát 30-50%-kal csökkenteni kell a pályákon.
5. Elemental win végcsatánál a győztesnek 2 pont a vesztesnek 1 pont. Ez a táborra érvényes!
6. A random mapozást meghagyjuk Energy Mesterék versenyeire.
7. Ssth térképjavaslatait este lesz időm megnézni...

Túl sok mindent? Ezt nem igazán értem miért mondod.
Én eddig nem alakítottam át semmit.

1. Ezt nem kell tesztelni. Eldöntitek akarjátok-e vagy sem. Személyszerint engem nem érdekel.
2. Ilyenkor áll égnek a hajam
3. Az orb of inhibet én nem tanácsolnám visszetenni. De 1 rezisztance cipő nagyon jól tud jönni. Pontosan azért alakult ki ez a szituáció mert az utópia csak olyat ad, hogy +2,3,4,5,6 all. etc. És ha ez egyik fél utópiája fullos, akkor máris nyeregben van a másikkal szemben, hiszen kevés esélye van arra, hogy kevésbé használható relicet kapjon. Az 1000 aranyat adó zsákot senki sem akarta visszarakatni. Nimbus bácsi ezt nemtom hol olvastad.
4. Elég csak visszaállítani nagyjából az eredeti mennyiségének a közelébe. Nagy tesztelést nem igényel.
5. Részletkérdés, a map átalakításokat nem befolyásolja. Viszont megjegyezném, hogy éppen az átalakított mapok miatt lenne kevesebb elementál war. Én teljes értékű győzelemnek adnám. Egy másik megjegyzés, az online versenyen még nem volt egy elementál war sem.
6. Na erre vártam. Látszik hogy fogalmad sincs miről is van szó. Ami Energy-ék versenyén volt, az még csak köszönő viszonyba sincs a random balancéval. Én érdekességként be akartam nektek mutatni. De leszarom, ha nem kell, akkor nem kell.
7. Talán nekem is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 14:34 
Heroes Team

bogpista írta:
Az 1000 aranyat adó zsákot senki sem akarta visszarakatni. Nimbus bácsi ezt nemtom hol olvastad.

Sehol nem olvastam, csak megemlítettem példaként, mivel ezek egyszerre kerültek tiltolistára ugyanazon okokból.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 14:52 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sensei: Nyugodtan jöhetsz a támadásra, viszont a 2vs2-re csak akkor, ha páratlanul leszünk! :wink:

Bogpista: Én nem szeretek senkivel sem vitatkozni, de a Te hozzáállásod már több, mint fájó... :? Biztosan jót akarsz és az is biztos, hogy a random balancéhoz jobban értesz, mint én, de ha mindent lesz*rsz és nem is érdekel az egész, akkor mi a francnak írogatsz ide a tábori topicba és ha minden map, amin játszottunk és a többségnek megfelel sz*r, akkor az online versenyen miért azon játszotok??? :? :? :?
Nekem meg ilyenkor áll fel a szőr a hátamon! :?

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 15:40 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Sensei: Nyugodtan jöhetsz a támadásra, viszont a 2vs2-re csak akkor, ha páratlanul leszünk! :wink:

Bogpista: Én nem szeretek senkivel sem vitatkozni, de a Te hozzáállásod már több, mint fájó... :? Biztosan jót akarsz és az is biztos, hogy a random balancéhoz jobban értesz, mint én, de ha mindent lesz*rsz és nem is érdekel az egész, akkor mi a francnak írogatsz ide a tábori topicba és ha minden map, amin játszottunk és a többségnek megfelel sz*r, akkor az online versenyen miért azon játszotok??? :? :? :?
Nekem meg ilyenkor áll fel a szőr a hátamon! :?

Baráti üdv!

Szia!

Figyu: Én 1 azaz 1 random meccset akartam a táborba becsempészni, hiszen ott van rá elég idő, ki lehet próbálni, talán megkedvelitek. Erre egyből letámadtok, hogy fúúúj random, nem kell, vidd innen, segítség!!! Erre mondtam, hogy nem erőszak a disznótor én csak megemlítettem, hogy megismerhessétek a heroes multizás más oldalát is. És ráadásul belekeverted még a ceglédi versenyt is, ami - ott voltatok tudjátok - nem kellőképpen kiegyensúlyozott. És most finoman fogalmaztam.
Az online versenyen 1 BB-s map volt a BB-re való felkészülés jegyében. A mostani map nem a BB-s változat, mint ahogy az előtte lévők sem voltak BB-s ek.
Én szívesen rendeztem volna random mapos versenyt, csak mivel konok ellenállás van egyesek részéről ez irányban és az ismertsége nem annyira nagy, így nem az lett. De majd csak figyeld meg a következő versenymapot, mert az random balance lesz (huhh most elárultam).
Ja és azért irogatok a tábori topicba, mert szándékomban áll részt venni, de lehet lebeszélem magam róla... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 15:42 

na
ne durvuljunk el, ez nem szép dolog

eddig is jo sok mephala és társai jöttek szembe, d eh aujból rmapartos leszel 1x már voltál mephalával,akkor nem lehetsz még1x, tehát választhatod elleshart..............
resist csizma is jól jöhet.................
randomot szerintem is hanyagoljuk, 1x már leirtam miért :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 05 pén., 15:51 
Heroes Team

Sziasztok!

Nos, had mondjam el a saját véleményemet is, ami persze szigorúan magánügy, s össz-vissz 3-4 mutiversenyen tapasztaltakon alapszik, messze nem akkora tapasztalat és rutin áll mögötte, mint mögöttetek.

Először is elmondanám, hogy ezek a rutinközpontú, lebutított pályák annyira unalmasak, egysíkúak, hogy én még egy ilyen versenyen bizonyosan NEM kívánok részt venni. Én SZERETEM a heroes3 -at (nem elsősorban a győzelmet, persze azt is), ha összesen 3 relic és 5 varázslatot választhatok (az egyensúly jegyében) akkor az már
NEM ez a játék, hanem a májerek részére zanzásított változata, ami engem egyáltalán nem vonz!
Ki lett tiltva a hősök egy része, a varázstárgyak jó része, most a varázslatokon a sor, előbb utóbb két Strongholdos Leonszió üti majd egymást magic arrowwal, ha nem tértek magatokhoz!!!

Igenis a játék szerves részei ezek a kitiltott dolgok, SŐT az is, hogy egy nagytapasztalatú játékost elver egy jóval rutintalanabb köszönhetően a nagyfokú szerencsefaktornak. Ha ezt ledegradáljuk egyszerű tapasztalatversennyé, igyekezvén teljesen lecsökkenteni a
szerencsefaktort, akkor megkapjuk azt a valamit, amit Ti Heroes 3 néven hívtok, DE MÁR RÉG NEM AZ!!!

Én egyébként GJodie minden szavával egyetértek, nincs értelme sterilizálni a játékot, mert előbb utóbb ott ültök majd (5-6 májer) a sakktábla mellett!!! A többiek meg inkább Elemental
Waroznak, meg gonoszul berakják a mapba az Orb of Inhibitiont is és még akkor is jól szórakoznak ha esetleg kikapnak! S viszonylag keveset hisztiznek ha egy gyengébbnek hitt veri el őket a gonosz elemtálidézéssel!!!
Ti meg azon sírdogáltok majd, hogy a másik jobb artit kapott a lehetséges kettőből a Dragon Utópiában! :) :) :)
További jó játékot hozzá!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]