Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 10:51 
Heroes Team

Üdv!
Az elementálokról.
A Heroes alapjátékban akinek csak elementálja maradt,az ellenfél menekülés esetén vesztett,nem tudja hősét visszavásárolni.Aki pedig elmenekült az vissza tudja.Ez eldönti a mérkőzést,mert ugye főhős nélkül nehéz,pár nap és vége a játéknak.
Szóval SZERINTEM nem az veszít aki elmenekült...,inkább az kerül nyerő pozícióba.Már ha volt elég pénze!
Valami sántít a logikámban?
A másik elgondolásnak is van logikai alapja-az győz a csatában,aki megmarad-,de akkor ez egy egycsatás végjáték!
A kitiltás a csatából nem hiszem,hogy reális,inkább a menekülés után azonnal megint középre kelljen menni!
Ez max.4-5. perc!
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ssth vs elementals' war
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 10:54 
Üdv,

teljes mértékben egyetértek az Ssth által leírtakkal,a szavazatom a ő verziója kapja meg.
Ezt a témát viszont nem itt kellene megbeszélni, a táborra már úgy sem lesz érvényes ha jól vettem ki Vologya szavaiból. :roll:
Én is beírhattam volna ezt másik topicba, de a szavazas elindítására leginkább Ssth-t tartom illetékesnek. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 10:57 

üdv
bevallom kicsit értetlenül állok az elementálos ügyben, azt hittem ezt már kitárgyaltuk a multkori vagy az előtti tábor kapcsán.
Bazz, ha belelölök nem kevés nyersanyagot és pénzt, akkor megérdemlem az elementált, ráadásul ugyanugy kettős fegyver mint minden más, ma nekem, holnap neked, holnapután magic mirror..............
a táborban megvan rá a lehetőség, hogy az elementálos győzelmet, mikor csak az marad, ne 2-0, hanem 2-1 legyen, bár ez sem tul igazságos, ugyanolyan győzelem mint a többi, mitől lenne más, mintha le chainezem az összes unitot vagy leverem az elementálokkal????????????
spell spell
biztos gáz ugy kikapni, én is kaptam már ki - lasd Nimbi és tűzelementálok - de biztos nyertem is már a segitségükkel.

Mappok
az én elképzeléseim szerint, az lenne fair, ha visszaállna az egyensuly, esetleg ne ultra könnyű és gyorsan verhető unitok védenének kulcs poziciókat - lvl7 unitok, giant és bone - visszajöhetnének a random lvl 7 unitok egyes mappokon, hiszen igy izgalmasabb, változatosabb a game.
Másrészt a rutinosabb playereknek kedveznek ezek a könnyitések, szvsz.

az egyensuly, itt elsősorban arra gondolok, hogy a jelenlegi állapotok szerint, minden tipus képes lvl7 + castle épiteni a 7. napra, szerintem ez felboritotta az egyensulyt, roppant mod kedvezve a dragonos - rampart, dungeon - várak, amugy sem gyenge unitjainak, itt elsősorban arra gondolok, hogy a red és a green bizonyos szintig mágia immunisak, sőt a black és goldról nem is beszélve.
Remélem értitek mire gondolok.
Sok map visszajöhetne, amikkel sokat játszottunk, s nagyobb lehetne az open mappok aránya, szintén fokozva a játékélményt és a küzdelmeket.

Szerencsére van még idő, hogy értelemes konszenzusra jussunk ezekben a dolgokban, olyan viszont sose lesz, hogy mindenkinek jó legyen:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 11:22 

Open mapokat én nem csípem annyira szerintem nem kell sok belőle. :) Szerencsére a BB-n nem kaptam ilyen mappot. Hagyjatok nekem is helyet bár mivel még nem voltam otthon így nem tudom biztosra mondani.

Elementálokkal szerintem lehessen nyerni. Csizu ellen is ha ő azzal nyer akkor beletörődöm hogy ez a szabály és kész. Imperator ellen pedig azzal nyertem. Egyébként az elementálokkal közel azonos erősségű az implo is. Mégsem akarja betiltani senki ha azzal nyer az ember. Szerintem lehessen vele nyerni. Ennyi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 11:23 

ami még kimaradt:)

visszakerülhetne néhány relic is, eléggé leszükült ugyanis a kör..........
az alábbiakra gondolok:
Thome of Earth és Water
Orb of vulnerability
Orb of inhibition

ezek olyan szinten képesek szinesiteni a játékot, hogy vétek volt eddig kihagyni, s szerintem felnőttünk a feladathoz, hogy benne legyenek.
Igazi stratégia megoldások, ezektől ugyan nem nőnek a primary skillek, viszont képesek meghatározni a gamét, csakugy, mint a többi relic, esélyt adva az esélytelennek is és forditva.
természetesen semmi garancia nincs rá, hogy ne az ellenfél kapja ezeket, de
igazi kérdés pl. egy west easten, hogy melyik a hasznosabb, kanna+gladius az egyik oldalon vagy orb of vulnerability+water book...................
nem tudom, hogy érthető e a gondolat menet? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 11:40 
Heroes Team

Hali!

Nos akkor nézzük meg ismét kicsit alaposabban az elementál kérdést…

Gondoljunk bele a témába úgy mintha szerepjátékot játszanánk. Azaz, ha a hősünk mellől már mindenkit levágtak, de ő képes további hadsereg gyanánt elementálok tömegét idézni, és az ellen ezt látva elfut, akkor tényleg azaz ellenfél győzött aki ELFUTOTT?? SZVSZ, NEM! Hiszen a hős életben maradna és bármikor további elementálokat lenne képes idézni. Ennek okán egyértelműen amellett vagyok, hogy a végsőcsatában ne lehessen elmenekülni, aki elmenekült elbukott.

Hallottam, hogy sokan sírtak az elementálozás miatt… amit abszolút nem értek, hiszen ez a lehetőség MINDENKINEK ADOTT, ez is egy lehetőség amivel meg lehet próbálni élni. Persze való igaz, hogy ha valaki eleve erre épít az ultimate lehet (meglehetősen rizikós taktika, mivel könnyen lehet odaát recanter, vagy nem jönnek be a skillek, vagy a spell).

Valamint, mi lenne akkor ha kitiltanánk a lvl5-öt? Mennyiben változna a dolog? Abban, hogy nem az elementál és az implo, ill. chain, ressurrect, meteor lehetne a döntő, hanem az utóbbi három. Mely utóbbi három a lvl5 spellek kiesésével ugyanolyan ultimate lehet, ha a másiknak nincs…

Továbbá ami amellett van még, hogy megtartsuk a lvl5-öt, az az hogy a lvl4-et elég könnyű felhúzni, míg a lvl 5-öt az emberek több mint fele csak ritkán húzza fel ez pedig játéktudásbeli különbség előtérbe helyezését erősíti és csak pofáznak, hogy persze mert én nem kaptam, node utólag hány ember mentését néztem meg és derült ki, hogy legtöbbjük még lvl4-et sem húzott, úgy kicsit nehéz elementált kapni.

Egyetlen egy oka van ami miatt mégis el lehet gondolkodni a lvl5 spellek tiltásán... mégpedig, az, hogy valóban gyorsítaná a végkifejletet, és kicsit másképpen kellene gondolkodni, ami pillanatnyilag változatossá tenné a játékot, viszont a beszűkülő játéktér hosszútávon nem tesz jót a játéknak. :!:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 11:43 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ssth: Látom eléggé megosztottuk a játékosokat... :roll: Eddig kb. 50-50% az arány a szavazók között... Továbbra is várom a résztvevők véleményét, de továbbra is tartom, hogy ennek a döntésnek max. a BB-re van realitása, mert a táborban a 2-1 elemental win szerintem mindenki által már tavaly elfogadott döntés! Egyébként meg kár itt ilyeneket írni, ha így lesz, úgy lesz, nem játszol az 1vs1 versenyben... Ennek mi értelme van??? :? A mappok a BB4 mappjaiból (kivéve a (H)ősök (H)arca és az Egalizáció) kerülnének ki, plusz azokból a térképekből, melyet még ma estig elküldök neked! :shock: Remélem ez így mindenkinek megfelelő lesz! :wink:

Lzo: Mindkét megközelítésnek van alapja, de online más értelmezést kap a dolog szerintem, mint offline... :roll:

Adler: Az Orb of Vulnerablity (fekete gömb), Earth és Water könyvek visszarakását támogatom, az Orb of Inhibitionét (piros gömb) nem, mert egy stronghold vagy Fortress esetében akár meccsdöntő is lehet, bár igaz ami igaz, az elemental win és sok más is ilyen befolyással bír... :roll: De az már fél siker, hogy 4-ből 3-mat támogatok! :wink:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 12:06 

Hali!
Az elementálok hihetetlenül erősek és alig van olyan map, ahol ne lehetne simán felhúzni! Az hihetetlenül jó, hogyha úgy veszit el egy gamet valaki hogy az ellenfélnek gondolkozni se kell csak nyomni az elementálokat! Főleg az erath elementalal van a gond mert azt a skillt mindenki beválasztja mert az a legjobb!
A piros gömb nem feltétlenül csak a strongholdnak meg fortressnek kedvezen pl nekem az elödöntöbe ha lett volna simán felraktam volna, pedig castle vs stronghold volt! Így egy stronghold vár simán nyomta a jobbnál jobb mágiákat nekem meg nem volt semmi! a +15 resist csizma is miért van kiszedve az se annyira durva! A könyvekel sincs gond csak szinesitenék a játékmenetet! no dd no fly es ennyi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 12:48 

Teki1986 írta:
Open mapokat én nem csípem annyira szerintem nem kell sok belőle. :) Szerencsére a BB-n nem kaptam ilyen mappot. Hagyjatok nekem is helyet bár mivel még nem voltam otthon így nem tudom biztosra mondani.

Elementálokkal szerintem lehessen nyerni. Csizu ellen is ha ő azzal nyer akkor beletörődöm hogy ez a szabály és kész. Imperator ellen pedig azzal nyertem. Egyébként az elementálokkal közel azonos erősségű az implo is. Mégsem akarja betiltani senki ha azzal nyer az ember. Szerintem lehessen vele nyerni. Ennyi.

Közel azonos erősségű, csak az egyiket tudod esetleg ressistálni, a másikat meg nem! A lvl5 spellek között is van különbség, és tény hogy ha azokat tiltjátok, akkor majd a lvl4 lesz a döntő. De ez az egész elementálozás inkább kicsit a diplohoz hasonlít (bár lehet h ez kicsit sántít).

A diplonál is ugyanezeket az érveket el lehet mondani: hogy szerencse kérdése (ma nekem, holnap neked), sok pénzt kell beleölni a csatlakozókba, nem biztos, hogy jó seregek csatlakoznak hozzád stb.. Szóval, csak azt akarom kihámozni, hogy az elementálok azok nem annyira varázslatnak, hanem EXTRA seregnek minősülnek szerintem.
Ha meg nem lehet elfutni a főcsatából (az időkorlát miatt) akkor meg különösen megéri ráhajtani az 5-ös guildre. "Normál" esetben az elemenátlozás önmagában nem nyerő, pont az a speciális szabály értékeli fel őket, hogy nem lehet otthagyni az ún. főcsatát!

Ssth-nak igaza van abban is, hogy attól hogy a főcsatában nem lenne tuti nyerő és túlértékelt az elementál, attól még utópiától kezdve, lvl7-es örzök ellen ugyanúgy létfontosságú lehetne, ha nincs ressurection pl.
Nézve az ásványoktól hemzsegő pályákat nem hiszem, hogy akkora nehézség lenne felhúzni, bár már rég nyomtam fixet 100%-on, lehet h tévedek.

Adlernek igaza van a rampart-dungeonnal kapcsolatban, hogy azok felértékelődnek a castle első heti felhúzásával, de a tower is épphogy csak tud giantet tud húzni, ha nincs mage guild vagy lvl3 dwelling alapból.
A titán pedig annyival azért nem erősebb a többi lvl7-nél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 13:09 

Nimbus írta:
Hali!

Valamint, mi lenne akkor ha kitiltanánk a lvl5-öt? Mennyiben változna a dolog? Abban, hogy nem az elementál és az implo, ill. chain, ressurrect, meteor lehetne a döntő, hanem az utóbbi három. Mely utóbbi három a lvl5 spellek kiesésével ugyanolyan ultimate lehet, ha a másiknak nincs…

Nem kell kitiltani, csak ahogy SSTH is javasolta "súlyozni" kell a győzelmi feltételeket. Ha kitiltanátok a lvl5 spelleket, akkor nem lehetne annyira mágusokra gyúrni, mert kevesebb használható varázslat maradna számukra.
De a cél nem is az, hogy egy 3 4 10 11 Malekith ne tudjon legyőzni egy 11 10 4 3-as Christiant, mert elvileg imploval ezt a jövőben is meg tudná tenni. Hanem az hogy, Imperátor szavaival élve "az észnélküli elementálozás" szűnjön meg és ne CSAK ez döntsön. Legalábbis én ezt vettem ki SSTH hozzászólásásból is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 13:39 
Heroes Team

ArchConan: Külön reagáltam Ssth felvetésére és külön arra az eshetőségre, ha teljesen kitiltanánk a lvl5 spelleket...

Véleményem nem változott... én közel sem látom úgy, hogy CSAK az elementálok döntenék el a multimeccseket, pedig van tapasztalatom.

Én is kaptam már ki és nyertem már elementálozással. Azonban nincs értelme olyan típusú marhaságokba belemenni, hogy "Ha nem lett volna elementál akkor nyertem volna!", mivel ha nem kapta volna meg az elementálokat az ellen, akkor lehet, hogy nem a +10 poweres mellvértet rakja fel az ember hanem a +4 attack-deffenses vértet... meg +2 power-knowledgeos köpeny helyett a +2 speedes köppenyt, hogy csak a praxisomban leggyakrabban elforduló döntés helyzeteket hozzam elő. Nagyon soxxor nem egyértelmű, mi lenne a jobb... volt már hogy felraktam a power-knowledgos cuccokat, erre odaát recanters fityegett, így kikaptam, pedig, ha az attack-defense cuccost rakom fel nyertem volna símán...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 15:00 

Nimbus írta:
ArchConan: Külön reagáltam Ssth felvetésére és külön arra az eshetőségre, ha teljesen kitiltanánk a lvl5 spelleket...

Véleményem nem változott... én közel sem látom úgy, hogy CSAK az elementálok döntenék el a multimeccseket, pedig van tapasztalatom.

Pedig ha a BB élménybeszámolókat végigolvasod, akkor ott szinte csak erről szólt a dolog. Ki hány elementált idézett meg és aki meg nem tette, az azért vesztett. Normális esetben NEM CSAK ez dönt persze, de így hogy a főcsatából nem lehet elmenekülni ez a lehetőség nagyon felértékelődik. Egyébként levernéd a reguláris seregét és pénzért feladhatnád, a legközelebbi találkozáskor meg már nem lenne ideje elementálokat kirakni, és nagyjából ennyit érne az elementálozás.

Még egy érvem van. Már a Támadás versenyen is felmerült az az érv, hogy azt a játékost kell kihozni győztesnek, akit a gép is annak hozna ki. Na mármost, ha a döntő csatából nincs menekvés, akkor az olyan mintha valakinél lenne BILINCS a csatában, ugye? Ha pedig van valakinél bilincs a csatában és az elementálozó "győz", akkor mindkét hős meghal, tehát senki se nyer. Magában a játékban is benne van tehát a válasz: CSAK elementálozással nem lehet nyerni! Ha elementálokkal lemészárolod az ellenfél seregét és a csata végefelé elkezdesz támasztgatni, az más tészta. De ha csak elementáljaid maradnak a végén semmi más és bilincs van bent, akkor azzal ALAPBÓL nem lehet nyerni. Szerintem a helyzet kísértetiesen ugyanez itt is, legalábbis én így látom logikusnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 15:35 

Sziasztok!

Látom nem nagyon értitek miért is alakult ki ez a szituáció és min kéne változtatni. A legnagyobb baj az, hogy az átalakított mapok tele vannak szórva resourcessel, pénzzel, aminek köszönhetően bárki csukott szemmel húz fel lvl5 gulidot akár 2-3 várba is úgy, hogy 2. hét 1. nap lvl7 upgradéja van. Nos, Ssth-val mi ezt próbálnánk megszüntetni, mérsékelni ezt a túltengett kánaánt. Ha nehezebb lvl5 guildot húzni, abban az esetben felértékelődk ismét a might szerepe, hiszen rush-al nagyobb esélye van arra, hogy mikor átér az ellenfélhez, akkor ő ha totojázott nem tudott húzni mindent csukott szemmel. A vár elé tett esztelen pandorázást is meg kell szüntetni. Ezen felül a relicek kérdése döntő jelentőségű még. Több tiltott relicet vissza kell tenni az elérhetőségek közé, így a tome-okat, +15 res cipőt stb.
A pályák tele vannak relicekkel, ezt mérsékelni kell. Az elementálozás azért is lett ennyire túlburjánzott és irreális, mivel nagyon könnyen el lehet érni 35-40-es spellpowert és 140 idézett földelementált csak 1 megidézett fekete lyuk állít meg, ami mindent elnyel. Csak ugye ez nincsen a játékban. :D Ha nincs a delikvensnek csak mondjuk 15-ös spellpowere, akkor az elementálidézés sem ér annyit.
Ahogy Conan mester is említette, a B-s élménybeszámolóknál, ahol kiírtátok, hogy ki milyen várral volt, oda azt kellett volna kiírni, hogy ki milyen elementállal szerepelt. :)
Tehát nehezítés! A 130%-os bevezetés normal helyett is kérdés marad, illetve a relicekek tulburjánzásának véget vetni. Persze mindezt szigorú és következetes tesztelések mellett!!! Én szeretném, ha a táborba kipróbálnátok majd a randomot is. Egy random balance parti ég és föld egy 4.BB-s meccshez képest. Összehasonlítási alapként, érdekességként. Versenyre sajnos nem nagyon alkalmas, mert a játékidő 5-6 óra minimum.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 15:54 

én egyetlen egy elementált nem idéztem, mondjuk látszik is a helyezésemen :wink:
de nem ez a lényeg
130% az időrablás,mint a többi nehézség növelés is, szerintem, arról nem is beszélve, hogy egyértelműen az "olcsóbb" váraknak fekszik.

valóban, ha nincs 39 es power, akkor nincs 140 elementál, s az is igaz, hogy ritka esetekben kéne alkalmazni az induláskori xp osztogatást, főleg ingyen.

Piros gömb:
használatával nem egyértelműen a fortress és stroghold a nyerő, mert a jelen helyzetben sem nyerő a dragonos csapat, a fent emlitett brigádok ellen.

Nem szorosan a mappokhoz tartozik, de javasolnám, hogy 1vs1 ben egy vártipust se lehessen kihagyni.

Kiváncsi vagyok a mappok listájára, remélem nem maradnak ki olyan kellemes mappok, mint Hourglass 3 és Desert War..........vagy még sorolhatnám, eredendően a tavalyiak jók voltak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 16:02 

Adler írta:
130% az időrablás,mint a többi nehézség növelés is, szerintem, arról nem is beszélve, hogy egyértelműen az "olcsóbb" váraknak fekszik.

A nehezítésen azt kell érteni, hogy a pályákon elhelyezett resources a ToH-os verziókon lévőre esik vissza. Tehát ne arra gondolj, hogy csutkára pucoljuk a mapokat! A várkihagyás megszüntetését én is támogatom. A nehezítés arra vonatkozik, hogy megszüntetjük az induláskori lvl3-as lényeket a váraknál stb.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 16:09 

Hajrá fiúk!

Eddig azt hittem játszani szerettek. Tévedtem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 16:09 

igen
ez lenne a leg1x és a legkevesebb munkával és hibázással járó teendő, a tesztelést ugyebár jónéhányan megoldották, a kezdetektől napjainkig :idea:

A játékidő nem igazán emelkedne, viszont sokkal jobban kiütközne a tudás, ami azt hiszem sosem baj.

balanced:
hát azt hiszem max. 2x tudna a főhős elementált idézni, ha van neki, utánna elfogyna a spell pontja, az elementálok számáról nem is beszélve :!:

Úgy érzem felnőttünk a feladatokhoz, akik eddig tapasztalatlanabbaknak számitottak, ugyanugy ott vannak a toppon, sőt...........

A mappokat nekem is küld el Vologya légyszives, s talán még nem késő, lehetne gyártani néhány új térképet, ezek vizsgálatát vállalom, szigoruan open mappokra gondolok, a closed térképekből jól állunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 16:25 
Heroes Team

Hali!

A lvl5 torony megépítésének nehezítésével abszolút egyetértek, szvsz ez lehet a kompromisszum! :wink:

Mindenesetre azért nehiggyük azt, hogy azért mert "nehezítünk" a mapokon, Teki, Titi, Imperátor és a többi feltörekvő ifjúság könnyebben legyőzhetővé válnak! :wink: :lol:

Ezzel együtt kicsit úgy érzem degradálódott a mostani BB, és ezzel együtt a győztes Teki érdeme! Nem szabad azt a tényt elfeledni, hogy aki legyőzi Csizut, Adlert, Imperátort, majd végül az Sstht kiverő Sorceresst az nem lehet pusztán véletlen... :!:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 16:34 

Vologya elküldte nekem azokat a mapokat, amiket ő javasolt a versenyre. Én mindjárt visszaküldök neki egy másik listát, amiben kis változtatások vannak, illetve van pár új map, ami szerintem kis átalakításokkal még szerepelhetne. A térképeket még szerkesztetlen állapotban küldöm Vologyának.

Valamint próbaként kicsit átszerkesztettem a mai nap folyamán Conan és Laca segítségével az Észak vs Délt. Még várom Bogpista illetve Conan részletesebb észrevételeit aztán megy Vologyának. A level3 Dwellinget nem vettem ki, mivel ezzel fölöslegesen hátrányba hozznánk a Fortresst. Helyette a mage guild lvl1 vettem ki, sok ember egybehangzó véleménye alapján. A pályákról leginkább az ásványi anyagot igyekszem csökkenteni, valamint nagy változás, hogy nem tiltott a földkönyv és az orb of vulneralibityt. (az észak vs Délen a vízkönyv a summon boat miatt sztem inkább maradjon tiltott...) A játék színesítése érdekében, valamint, hogy pótoljuk a nyersanyag hiány miatt elveszett időt kivettem mindenkit a börtönből ,hogy póthősként esetleg gyorsabban tudjunk velük haladni. Ellenben betettem Gemet a summon boat miatt...

Az elemental ügyben meg tökéletesen igaza van Conannak. Fölösleges túltápolni szerencsétlen elementalt és ekkora súllyal bevenni a játékba mikor nem erre van tervezve. Mindig leírom a véleményem ,hogy esetleges vaciláló szavazókat meggyőzzem :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 16:41 

Nimbus írta:
Ezzel együtt kicsit úgy érzem degradálódott a mostani BB, és ezzel együtt a győztes Teki érdeme! Nem szabad azt a tényt elfeledni, hogy aki legyőzi Csizut, Adlert, Imperátort, majd végül az Sstht kiverő Sorceresst az nem lehet pusztán véletlen... :!:

:shock: Nem is volt ilyenről szó. :shock: A pályák túl vannak könnyítve ezen kellene változtatni. A nehezítés csupán abból áll, hohy piacot is kell majd használniahooz, hogy guildot, lvl7 upgradét húzz fel. De szerintem ezzel te is pontosan tiszában vagy. :) Ha egy fullos utópiát kiszedel és nincs kiszedve az összes nem skill növelő relic, akkor megvan az esélye, hogy utána nem lesz minden értéked 30 feletti ás nem lesz nálad Navarone összes ágyúja. :wink: :lol: Na mentem, elmélkedjetek tovább rajta.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]