Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 15:21 

Minden 20-án van tüzijáték a belvárosi híd környékén.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 16:25 

Nekem jó az agusztus is.Rugalmass vagyok az időponttal kapcsolatban.Legalább a születésnapomat heroes-ozással tölthetem :lol:
és ha minden jól megy,lessz sör is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 16:45 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Minden táborra jelentkezőnek:

Kérek mindenkit, aki jelentkezni szeretne az előlegen kívül e-mailben adja meg a következő adatait:

1. Név
2. Lakcím
3. Születési év, hó, nap
4. Ha van, diákigazolvány szám
5. telefonos elérhetőség (mobilszám)
6. Mail cím
7. Póló méret és a pólóra kért nicknév (ha valaki nem tud jönni a táborba, de szeretne pólót, jelezze, látok esélyt arra, hogy tudjunk másnak is csinltatni...)
8. Autóval jön e? Honnan?
9. Gépet, monitort vagy laptopot hoz?
10. Milyen versenyekben kíván részt venni? (H3 1vs1, H3 2vs2, H3 támadás)
11. Ha a 2vs2 versenyen részt vennél, adj meg egy titkos számot 1-999 között! (Ez a 2vs2 párosítás kisorsolásához kell!)

A versenyek lebonyolítása a létszámtól függően lesz eldöntve, ezért ezzel kapcsolatban csak a jelentkezés lezárultát követően tudok nyilatkozni nektek!

Egyenlőre ennyi, ha valami még eszembe jut, jelzem! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 17:06 

Üdv!

Az augusztus nekem is jónak tünik, remélem nem jön közbe semmi és akkor ott leszek én is a táborban.
Karesz, nem is tudtam hogy te is augusztusi vagy, én eddig 2 táborban ünnepeltem meg a szülinapomat, de most nem lessz benne. Sör meg biztos lessz, ha csak be nem vezetik az alkohol tilalmat a tábor időtartamára.

Boti.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 17:17 

Nem baj megünepled a mostaniban is.Sör meg foglalkozási ártalom nállam,ugyhogy ingyen van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 19:07 

Vologya!
A tábor díját nem lehetne bankszámlára utalni? Ha igen, írd meg légyszi.
Ha nem gond, akkor én is jönnék... még nincs hírózmérgezésem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 19:40 

Már mért lenne gond.Gyere nyugodtan ugyis már közénk tartozol és méltó ellenfél vagy.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 19:43 
Heroes Team

Ha nem zavarnak el, vagy addig nem tiltanak el a híróztól, akkor én 100% hogy megyek!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 19:44 

Karesz!
Bearanyoztad a napom!!! :lol:
(egyébként pedig csak full luckom volt :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 20:59 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok és Harcosnők!

GJodie: Szívesen látunk! Biztosan elsikkadtál azon a soron, ahol írtam, hogy OTP számlára is utalhatsz, majd megnézem a számát és elküldöm mailben.

Megvan az első pár jelentkező a táborra:

1. Vologya
2. Karesz
3. Jou
4. GJodie
5. Titi

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 21:06 

Igazad van Vologya! Tényleg ott volt a végén... de addigra már olyan eufórikus hangulatba kerültem a tudattól, hogy 10 napig csak hírózozni fogok, hogy már tovább nem is olvastam :lol:
Lehet, hogy elment az eszem? :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 21:59 

Üdv mindekinek,
valóban lényegesen olcsóbbnak tűnik a kemping és bár az elő és utószezon már szeptembert is jelent meg június elejét, de valóban nem versenyképes :? .
Más lett egy olyan elképzelésem, hogy függetlenül ettől a versenytől, pontosabban melette, lehetne rendezni, ha igény lenne rá, egy Balaton kupát. Ezen azok is eljöhetnének, akik nem érnek rá abban az időpontban. A z ötletem az volt, hogy hetente 8-12 résztvevővel, és a győztesek játszanának döntőt. Ebben az esetben valamikor junius végén vagy július elején indulhatne hetente. Ha a családomat rá tudom beszélni, akkor ez lehetne nálunk, igen kedvezményesen, és itt lehetne aludni, és játszani. Tudnék biztosítani 4-6 gépet és monitort+ami kell a hálózathoz.
Reggeli vacsora lenne helyben, ebédet meg lehetne előfizetni a helyi étteremben kb 450 Ft/fő
Ha láttok benne fantáziát kérlek jelezzétek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 22:37 

nekem sajnos ez az idopont nem lesz jo...ugyhogy nem tudok menni a taborba:(((((((((((((
:(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 22:49 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Energy: Sajnálom! Jövőre, ha lesz tábor, amit én szervezek, hamarabb tudok időpontot egyeztetni... :roll: Akkor talán előre tudunk időpontot egyeztetni és arra foglalom le a szállást... :roll: Sajnos egy marketing reklámkampány miatt telt be 3 nap alatt a táborhelyek 90%-a a nyári szezonnak, aminek az üzemeltetők biztosan örülnek, én már kevésbé! :(

GJodie: Gyerkőceid nem hozod a táborba? :wink:

Újabb jelentkezések futottak be:

1. Vologya
2. Karesz
3. Jou
4. GJodie
5. Titi
6. DaMaGepy
7. Werul

Még 17 hely kiadó! Várom a további jelentkezéseket! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 1:11 

én is megyek, irtam egy mailt, amiben jelentkeztem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 6:26 

Vologya!
Gyerkőcök apjukkal nyaralnak abban az időben...
Így a családot csak én fogom képviselni... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 8:41 

Nos akkor újfent lenne egy javaslatom. Szerintem valami szabálymodósítás kéne az elementalokra, mert rettentő mód elszaporodtak... Én szívem szerint a no lvl5 spell szabályt ajánlanám, de tudom ez túl radikális, ezért kidolgoztam egy barátságosabb megoldást. Javaslatom arra ,hogy ha a végcsatában (hangsúlyozom a végcsatában) Valakinek csak elementalja marad és az ellenfél elmenekül, akkor az ellenfele nyerjen 3:0ra(aki elmenekült). Valamint ha valamiért nem menekült el az ellenfél és mindkettőjüknek elementalja marad csak. Akkor az a csapat nyerjen 2:1 re aki nyer az elementalokkal (ez így is volt asszem) Valamint ha csak elemental marad mindkét félnél és valaki elmenekül, akkor is az nyejren 2:1 re aki nem menekült el.

Valamint a második javaslatom a mapok kicsit nehezebbé tétele (alkalmasabbá tétele). Amit jómagam és Bogpista elvállalnánk(Laca is jelezte hogy segítene), természetesen Vologya szakértésével, aki az elkészült mapokat hagyná jóvá. Azt hogy mit értek nehezítés illetve alkalmasabbá tétel alatt most nem írnám le, de tudok küldeni egy minta pályát. Illetve bármiféle javaslatot elfogadok. A cél az ,hogy kicsit nívósabb csatákat vívjunk úgy hogy beleférjünk a megadott 4 órás időlimitbe... (vagy akár kicsit gyorsabbak is legyünk). Egy-Két új map bevétele, szigorúan letesztelt mapokról lenne szó.

Szóval várom véleményeteket...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 9:25 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Ssth: Nem látom semmi akadályát annak, hogy a pályákon ésszerű javítások és átalakítások szülessenek. Hamarosan átküldenék neked kb. 10 pályát, amit az eddigiekhez én úgy gondolom, hogy hozzátehetnénk, illetve a (H)ősök (H)arca és az Egalizáció mapok csak akkor maradjanak, ha át lehet kicsit gyorsítva és élvezhetővé téve tenni azokat, mert a BB4-en is ki kellett venni a 2.-3. napra ezeket a mappokat... Várom a mintapályát, egy kis magyarázattal megspékelve, hogy tudjam mit alakítgattatok rajta és mit értetek a nehezítés alatt! (Csak megjegyzem gondoljatok a kezdő, ifjú titánokra is, hogy ne szakadjanak meg, miközben játsszák a mappokat... Tehát ne csak a profiknak okozzon élvezetet a játék és ne csak ők tudjanak jól haladni a pályákon!)

Az elemental kérdést én közkézre, szavazásra bocsátanám, mert a tábor külön téma, mint a BB. Ott ugye úgy van, hogy aki elementalokkal nyer, az 2 pontot nyer, aki veszít az 1-et. A végcsatánál NINCS LEHETŐSÉG ELMENEKÜLÉSRE, AZ UTOLSÓ VÉRIG TART!!! Ezen szerintem nem kell változtatni...
Nem értek egyet azzal, hogy ha valaki a végcsatában elmenekül, mikor az ellenfelének csak elementaljai maradtak, az nyerjen. Ugyanis az elementalozás úgy gondolom ugyanúgy a játék része, mint a luck és a morál. Ha valakinek a varázstornya ezt adta be és ezzel a lehetőséggel élni tud, NYERJEN! Az egyik félnek is ugyanannyi esélye van elementálozni, mint a másiknak! Miért nyerjen az, aki elmenekült? Lehet, hogy az illető beleölt rengeteg pénzt és ásványt a lvl5 toronyba és nem vette ki ezért az összes lényét a várból. Miért kellene ezért súlytani??? Remélem érthető, amit írni akartam... A következő BB-ig ezt a kérdést el lehet dönteni, a táborra ez a dolog úgysem bír különleges jelentősséggel... Legalábbis SZERINTEM...

GJodie: Értem... Azért örültem volna, ha a srácokkal is újra találkozhatom! Szimpatikus gyerkőcök! :wink:

Adler: Vettem a jelentkezést... :D

1. Vologya
2. Karesz
3. Jou
4. GJodie
5. Titi
6. DaMaGepy
7. Werul
8. J. von Adler
9. Hitehagyott

Még 15 hely kiadó! Várom a további jelentkezéseket! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 10:35 

Vologya akkor küld át légyszíves a mapokat. Valamint azt is hagy kérdezzem meg, hogy a mostani BB4 es mapokat tervezed a táborra, vagy a múltkori tábori mapokat inkább, mert nem teljesen fedik egymást... Amint lesz Bogpistának újra msnje, egyeztetek vele és küldünk pár mapot neked.

Ami az elementalokat illeti értem mire gondolsz. Szerintem ott hangsúlyozódik ki, hogy főcsata ,hogy nem lesz több csata. Inkább kellenne végsőcsatának hívni. Valamint poénosan élve az elementaloknak nincs vérük, szóval ha elmenekül úgy hogy nincs lénye (csak elemental) az ellennek, akkor valóban utolsó vérig ment a küzdelem... :)
A szavazást támogatom, mert tényleg ahogy a többség akar játszani úgy a jó, de én szerintem nem fogok 1vs1ben elindulni, ha nem lehet elmenekülni úgy hogy csak elementalja van az ellenségnek...
Ez az én véleményem, várom a többiekét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 10:40 

No azt elfelejtettem hozzátenni ,hogy szerintem nem veszít az értékéből a varázslat. Inkább így lesz ismét korrekt. Az utópiában változatlanul fel tudod használni, valamint egyéb lények elleni csatában is.
A végcsatában be tudod védeni vele a Gold Dragont és akkor szintúgy csak nézhet az ellenfél etc...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 453 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]