Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 20:24 

Az az igasság, hogy én sem értem, hogy mér kéne kéccer mindig mindenhol ahol párbeszéd van leirni a történéseket... Hogy ennek is megvan a maga logikája azt én elhiszem, csak nekem ezt nehéz felfogni, hogy mér kell ezér kiakadni.

A játékba:
Kíváncsi vagyok már, hogy Thedorusék mikor tuggyák meg, hogy nem is s magóg jelzett nekik?? :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 21:39 

Megértettem én is, nem is ez lenne a probléma...
Egyáltalán nem akadtam ki, legközelebb nem is fogok ilyen dupla csavart vinni a dologba, de ha már így alakult, akkor azért jó lenne időrendi sorba tenni az eseményeket.
Mondok egy példát. Tegyük fel, hogy van egy kisbabád. Pelenkát kell majd cserélned, ha tele a gatya. Biztos nem állsz neki átpelenkázni mielőtt elvégezte volna a dolgát. Azaz nem válaszolhat a kapitány olyan dologra először, ami még el sem hangzott! :lol:

Ewolian írta:
A játékba:
Kíváncsi vagyok már, hogy Thedorusék mikor tuggyák meg, hogy nem is s magóg jelzett nekik?? :lol: :lol:

Végre valaki észrevette! Látom, te figyelsz! Gratulálok! Szóval én is kíváncsi leszek, ki hozza majd fel! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 1:13 

Cherbó körbeszimatolt a szobában. Ezt a szagot nem téveszti össze semmivel, de hogy lehet egy pixinek gog szaga. Évek óta nem érezte már és a többiek jól látták rajta az izgatotságot és idegességet. Követte a pixit a fedélzetre. Valahová elbújhatót. Úgy érezte meg kell tudnia az igazat, mielőtt az agyára megy ez a szag. A Lillitet nem volt nehéz megtalálni. Egyszerűen csak követte az orrát és amerre erősödött a szag, arra ment. A hátsó árbocrúdnál érezte a legjobban. Feltekintve meg is pillantotta ahogy a keresztvitorlarúdon gubbaszt. Valjon hogy lehet oda feljutni, jó pár kötél és kötélből font létra vezetett felfelé az árbocra. Valahogy egyiket sem találta biztonságosnak, inkább magán az árbocon mászott fel. Karmai lehető vétették a biztonságos kapaszkodást, és csak remélte hogy később nem szidják, meg mert nyomot hagy a rúdon. Félúton járt mikor hallotta a kiáltásokat miszerint a jacht visszatért. Most már nem fordul vissza, majd később köszönti az örmestert. Rendületlenül mászott tovább, mikor sikerült fekvő helyzetben átkolcsolnia a keresztrudat végre kirázhatta ujjaiból a mászástól beleállt görcsöt. A pixi a rúd bal oldalán nagyából középen ült és kapaszkodott a felvont vitorlába. Most vette őt észre. Ahogy gondolta elsőször megrémült és máris repülésre nyitja a szárnyait.
- Várj kérlek .- Kiáltott felé. -Ne ijedj meg, csak beszélni szeretnék veled. Ne menj el.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 9:39 

Freemy: te túl sokat tartasz rólam. Ha azt hiszed, hogy a hozzászólásaim előtt képes vagyok memorizálni a 6 oldalas kis szösszeneteket, amiket összedobsz, akkor tévedsz. Sajna örülök, ha a lényeget le tudom venni belőle. De épp ezért Online a játék, ha valami nem teszik, nyugodtan beszéltesd a karaktereidet, mozgasd az NPC-ket úgy, hogy neked jó legyen. 8)

Száguldó: a rúdra mászó magógnak feltűnik Dakk, amint nagyban szimatol az árbóc keresztrúdja (és valószinüleg a pixie) felé. Ő azonban úgy látszik nem látja a szárnyas lényecskét.

Ewolian: a varázslód épp megpihen egy pillanatra. Fáradtan nekidül a kabin oldalának, és behúnyja szemeit némi lazításképpen. Ebben a pillanatban ismét elmédbe villan a bárd, és a véráldozat képe, de olyan élesen, mintha te magad állnál ott, a szerencsétlen nyöszörgő áldozat felett, kezedben az éjfekete csatabárddal. Ijedten nyitod ki szemeidet:
- Csak egy rossz álom lenne? - töprengsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 11:42 

Beorn, ha sima szereplő lennél, megérteném, de mesélőként azért oda kéne figyelned a dolgokra, illetve a sorrendre. Szerintem.

Bár Theodorus nincs teljesen megelégedve a válaszok információtartamának bőségéről, és azzal sincs megelégedve, hogy valami okból kimaradtak válaszok bizonyos kérdésekre, mégsem kérdezi meg őket újból, hátha kényes témáról lenne szó…
Inkább elbúcsúzik, kisétál és teszi dolgát alabárdos társaival együtt. Alexander is szomorú, mert nem volt vevő a két úr a pertu ajánlatra…
Hosszú idő után most szétválik útjuk. Alex és Petrus Johnatan felé veszi az irányt, Theodorus pedig Sir Aylwardot indul megkeresni.
A két alabárdos meg is találja hamar Johnatant, akinek elmondják, mi minden történt a lordnál. Aztán Petrus felteszi a kérdését:
- Miben lehetünk segítségedre? Szépen fejlődnek a matrózok? Melyikük a legügyesebb?

Mivel névről még szinte senkit sem ismer a lovag, így az épp arra járó minotauruszhoz lép. Theodorus gondloja, két legyet üt egy csapásra, hiszen összeismerkedik a minóval meg információt is kap(hat) tőle. Kihagyhatatlan lehetőségnek tűnik.
Kölcsönösen üdvözlik egymást. Aztán megszólal a lovag:
- Elnézést a zavarásért. Látom, nagy munkában vannak, tudna rám szakítani egy percet?

A minotaurusz bólint, Theodorus folytatja:
- A lordtól jövök, aki Sir Aylwardhoz küldött. Megmondaná nekem, merre találom és ki ő? Mit kell feltétlen tudnom róla? Mennyire ismeri?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 12:56 

Köszi, Freemy. Hiába, no, nem lehet mindenki annyira tökéletes, mint Te! :P :lol:

Dakk végigméri a teljes harci díszben pompázó lovagot. Örül neki, hogy egy kicsit kifújhatja magát, mert azért a keresztrúd felhúzása már egy kicsit sok volt neki. Hiába, no, öregszik a minotaurusz is...

- Aylward lovag, ha jól tudom, a szállásán van. Amarra ni, az előfedélzet alatt, jobbra az első kabin. De szerintem várd meg, míg felébred, mert igen morc tud lenni, ha felzargatják. Hogy milyen ember? Jól kártyázik, és épp annyi vasat hord magán, mint te. Hogy miként akartok kiúszni ennyi fémmel, ha tengerbe estek? - ez utóbbit már magában morogva teszi hozzá, alig hallani. Arckifejezéséről eközben nem lehet eldönteni, hogy barátságosan, avagy kissé kajánul vigyorog.

Ezután nyújtózik egy nagyot, megropogtatja izmait, és kihúzza magát.
- Nem vagyok már a régi, hiába... ezelött pár évvel egy ilyen gerenda meg sem kottyant volna. - Azzal felemeli a földre támasztott csatabárdját, és nyéllel lefelé tartva, rátámaszkodik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 15:01 

Theodorus picit láthatatlanul meglepődik, majd ezekkel a szavakkal köszöni meg az információkat:
- Nagyon bátor vagy, hogy így egyből letegeztél, de ez nem baj! Bírom az ilyen típusú fickókat! Gondolom, nem baj, ha eztán én is tegezlek. Nem egy mindennapos minotaurusz lehetsz! Köszönöm a fontos információkat is, mert ugye még mindig jobb fölöslegeset tudni, mint semmit… Nem is zargatom fel ezt a lovagot, még ha sokáig nem jelentkezne, akkor is megvárom. Egyrészt ráérek, másrészt azt a parancsot kaptam, hogy valamelyikünk mindig tartózkodjon a fedélzeten teljes harci öltözetben, hátha valami váratlan dolog történik. Szóval akkor maradok. A vasruhát már megszoktam, ahogy te is gondolom az izmos majdnem csupasz felsőtestet.
Hogy fog ez majd dideregni a jeges szigeten. –teszi hozzá Theodorus ugyanolyan halkan, mint amilyen halkan mormogott az is valamit, amit nem értett meg a lovag…
Netán tudok-e valamit segíteni? Vagy már el is készültek a matrózok az árbóccal? Ha így van, mert nagyon úgy néz ki, akkor megkínálhatlak egy pohár jó kis borocskával, amit még az előző hajónkról mentettünk át? –mosolyog rá a lovag. Rizlingből van, és szerény véleményem szerint egész jó. A tutajunkon csak ezt ittuk, hiszen vízből alig volt…

Amint odalépnek a hordóhoz, Theodorus folytatja:
Mesélj magadról valami érdekeset! Hogy kerültél ide?
Volt már dolgom minotauroszokkal, láttam őket harcolni, de erről majd később. Lesz mit mesélnem neked, amiről még te sem tudhatsz!

Közben sokszor néz abba az irányba, ahonnan Sir Aylward jöhetne… Bízik benne, hogy hamarosan meg is jelenik, mert azért jó lenne pár szót váltani vele. Bizonyára örülni fog, hogy nem csak ő lesz az az egyetlen lovag, akinek majdnem állandóan szolgálatban kell lennie.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 15:09 

Freemy írta:
Beorn, ha sima szereplő lennél, megérteném, de mesélőként azért oda kéne figyelned a dolgokra, illetve a sorrendre. Szerintem.

... A csirke meg az RTL klub szerint is. De a csirke már halott... Elásták...

"Kellett nekem használnom azt a bárdot!"- Eizyen picit megrémülve új látomásától gyorsan a kabinjába ment - "Remélem megbocsájtják, hogy nem segédkezem az árbócnál... Mindenesetre le kell pihennem az biztos." A lovag még szunyókált, nem akarta felébreszteni, ezért csönben lerakta botját az ágy alá, és lefeküdt az ágyára. Visszagondolt apjának tanításaira, amelyek az álmokkal voltak kapcsolatosak.

"Minden álomnak megvan az oka. A nap eseményei, az emlékeid valamint a saját belső világod formálja olyanra az álmot amilyen az lesz. Az álom tud tanítani neked olyan dolgokat, amelyekre ébrenléted alkalmával nem is gondolnál. Minden álmot amit tudsz véss fel jó mélyen az agyadba, mert lehet, hogy később fontos megoldásokhoz vezethet. " - Eizyen most ébredt fel, és elmesélte apjának álmát. Apjával Neldor házában feküdtek. Azyus folytatta -"Az álmok utat mutathatnak, de vigyázz is velük, mert ha nem jól értelmezted az álmod, könnyen ballépések sorozatát indíthatod el, ha azt hiszed, hogy azt az utat kell követned amelyet álmod mutatott. "

Eizyen elaludt. Megint a bárdról álmodott amint lesúlyt vele. Oldalra fordult, és egy másik csuklyás alakot látott, amint látszólagos imádattal nézi, hogy az előtte heverő élettelen testből hogyan távozik a friss vér. Egy kis idő után, mikor már Eizyen is kiélvezte azt a pár pillanatot amelyet megengedhetett magának, számára érthetetlen nyelven elkezdett kántálni, és érezte, ahogy beléáramlik a halott testből az életerő. "Megint sikerült!"- húzta gonosz vigyorra száját. A bárd élét belemártota a vérbe, amely úgy szívta fel azt, mint valami szivacs. Amikor a bárd fején lévő sima részre tekintett meglátta képmását, amitől zihálva ébredt fel. Verejtékezett, és próbált bármi másra gondolni, de nem tudta kiverni a fejéből azt a fekete csuklya alól rápillantó hófehér arcot, azokat a vörösen izzó szemeket, és a gonosz vigyort formázó szinte élettelen, peremvékony szájat.
- "Mindenképpen meg kell szereznem azt a bárdot, hogy kiderítsem mi is az, ami velem történik! Ha a minotaurusz nem adja oda önszántából, akkor erőszakkal, vagy csellel kell megszereznem tőle!! "

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 15:46 

Senki sem tökéletes. Pláne én... :lol:

- Bátor? Hmmm... azt nem mondanám - töpreng el Dakk. - Csak már megszoktam, hogy a harcostársak tegezik egymást. Te meg ugye nem lennél a parancsnokom, mint a jó lord... vagy legalább is eddig úgy tudtam... - újra az a kissé félreérthető mosoly (nehéz a minotaurusz kissé állatias arckifejezésén eligazodni :lol:).
- Egyébként ez jó ötlet, hogy valami harcosféle állandóan itt vizslassa a hajót. A lord úr találta ki? Végre valami okos ötlet. Amennyi furcsaságon átmentünk már, előbb is az eszébe juthatott volna! Mert ugye én csak zenélni tudok... - kissé sértődött arckifejezéssel mutat a háta mögé, a letámasztott baselitre, majd nagyot köp a tengerbe.
- De a bort megköszönöm. Ha jó. Meg ha nincs valami erősebb. Tudod, az ilyen humi italokból túl sokat kell innom, hogy végre érezzek is valamit... - (ismét a bizonytalan érzés, hogy tréfál a szarvaspatás, vagy komolyan beszél?).
- No, jó lovag, akkor talán telepedjünk le ide erre a bálára, ha az őrködés miatt nem kell állnod egész nap. A bor mellett hátha hamarább sikerül érdekes történeteket elmondanunk egymásnak. - Azzal széles mosolyra húzza ajkait. Jól látszik a feketésbarna nyelve, és a hegyes, húsmarcangolásra szolgáló fogai. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 02 kedd, 18:34 

Jobb szeretem, ha csak a nevemen szólítanak. Nem vagyok én akkora lord, sem vérbeli lovag. No de erről majd később...
Alexander, az egyik alabárdos, amelyiknek állandóan olyan vigyori a képe, elnevezte találóan ezt az aktuális boradagot tőtetnek. Mióta hallottam, én is így hívom. Mindezt csak azért mondom, hogyha netán valakitől hallod a kifejezést, tudd, miről van szó. No, itt a tied. Igyunk az egészségünkre!
Kezded vagy kezdjem én a sztorikat? Közben majd szívesen meghallgatnám egy számodat, ha nem titkolod... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 10:14 

- Nos, a minotaurusz ősibb faj, úgyhogy nálam a kezdés joga. A nevem Dakk, Dakk a Sárkányölő. Bár ez utóbbi már régen volt... De mit szólnál lovag úr, ha zenélés helyett, amihez most, sajgó izmokkal nem sok kedvem van, közben inkább kártyáznánk is egy kicsit? A bor csak kártya mellett az igazi, és Aylward lovag elég jó játékos, gondolom te is gyakoroltál eleget, úgy tudom népszerű játék köztettek.

Azzal Dakk kicsomagolja a vaskos, gondosan vízálló bőrbe tárolt, 216 lapos Arcomage paklit (éles szemeddel kiszúrod a bőrtokon a Nephlas nemesi ház megkopott címerét, kérdő tekintetedre a minó csak annyit mond: "hadizsákmány".)

- Mit szólnál ha 40-es toronnyal kezdenénk, 200-as limitig, viszont nem lehetne nyersanyaggal nyerni. Ráadásul, hogy izgalmasabb legyen a mérkőzés, kivesszük a két legerősebb lapot, a Kobold Átkát, és a Törpe Várépítő Mestereket. Játék közben jobban folyik a szó is... - néz kérdően a lovagra.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 15:12 

Theodorus természetesen belemegy a dologba. Zenélhet még később is a minotaurusz… „Hol van még a jövő tél…”-mondja.

Bár nekem fogalmam sincs, hogy működik ez a kártya, Theodorusnak illik tudni, így tudja is! Kobold Átka? Törpe Várépítő Mesterek? Nagyon jó! Ezt most te találtad ki? Bár ismerve téged, nem lehetetlen, hogy létezik ez a kártya.

Theodorus folytatja:
-Remek ötlet a kártyák elővétele! Borozás és sztorizgatás közben tényleg jól jön! A szerencse ne hozza előnybe egyikünket sem! Meglátod, milyen jól játszanak a lovagok! Bár Sir Aylward játéktudásáról fogalmam sincs, én mesterien szoktam kártyázni. Egyébként hol tanultad meg ezt a játékot? Csak nem volt valami lovagismerősöd?

A kérdésre válasz nem érkezik, vagy majd csak később jön, mert épp nagyon gondolkozik Dakk, hogy erre mit feleljen...
Aztán kártyázás közben Theodorus bele is kezd történetébe, elmondja, hogy földműves családból származik, de hamar, mikor a szerzetesekről és a minotauruszok támadásáról van szó, pont akkor, amikor édesapjának az utolsó elmés megjegyzését hangoztatja, mi szerint „Itt valami nagyon nincs rendben! Ezek a minotauruszok nagyon berágtak a szerzetesekre!” félbeszakítja a minotaurusz, és ezt mondja: „Egy pillanat!”
Pedig még nem is nagyon beszélt a lovag, új barátjának máris van közbeszólnivalója. Arra gondol Theodorus, talán most született meg a válasz arra, hogy hol tanulta meg a kártyázást. Ha erről fog beszélni, valószínűleg nem figyelt eddig Dakk, csak a vélhetően nagy hazugságot találta ki, mert ugye nehéz elhinni, hogy valaki igazat mond, ha tudjuk, hogy mi az ő helyében hazudnánk… Most is így érez Theodorus, de gondolkozni már nincs is ideje, mert a minotaurusz már mondja is a magáét, aminek hallatán borzasztóan meglepődik a lovag.

Most arra gondolok, amire szerintem te is. Ha netán mégsem tudnád, itt kéne elmondanod, hogy te is ott voltál ekkor! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 16:28 

Kártya: régebben már űztem az "ipart" a lovag úrral. Az Arcomage a Might & Magic 7-8. részében bukkant fel, ott lehetett vele játszani a kocsmákba. A játék lényege röviden: három féle nyersanyag létezik (építőanyag, hadi erő és mágia), amik körönként termelődnek attól függően, hogy mekkora a termelőhelye a játékosnak (kártyákkal növelhető, ellenfélé csökkenthető). Egy 3-as hadi erő körönként 3-at ad ebből a nyersanyagból a kasszába. Minden kártya meghívása valamennyi nyersanyagba kerül. A cél: az ellenfél várának lerombolása VAGY a saját vár limit szintig való építése. A várat egy fal védi. A kártyák sebzése általában a falat sebzik, és ha az elmúlt, akkor a várat, de vannak speciális, közvetlen a várat sebző kártyál is. A kártyák csoportjai: nyersanyag termelőhely növelő / ellenfél csökkentő, támadólap, speciális szivató lap (pl. az ellenfél nyersanyagát veszi el, az én váramat építi, az övét rombolja, stb.), várépítő lap, falépítő lap. Ez számítógépen jól működött, valódi kártya játékban gondolom kicsit mások a szabályok, ott a növelést a kártyák egymásra tételével lehet jelölni (kilóg a sarkuk, ahol a szám van). Szerintem.

- Hogy hol tanultam meg kártyázni? Volt időm rá az Arénában a viadalok szünetében bőven...

Dakk érdeklődve hallgatja a lovag előadását, először csak fél füllel, majd, mikor hirtelen rájön, hogy azon csatáról beszél, amiben ő is fogságba került (épp a fekete sárkányon lovagló minotaurusz boszorkánymestert ecseteli), összerezzen, és bár úgy tesz, mintha továbbra is főleg a lapjait tanulmányozná, minden idegszálával kártyapartnerére koncentrál.

- Hmmm... én is sok csatában vettem részt, de ez már nagyon rég volt. Sok év eltelt azóta, és a memóriám már kissé megkopott. Egy biztos: azóta sem jöttem rá, hogy a Hadurak miért is rohanták le Erathiát. No, figyelj jobban, lovag, mert nézd, lehívom az Angyali Építőt, és már is csak hat pontnyi kell a váramhoz, hogy győzzek!

Dakk szándékosan eltereli a beszélgetést az ominózus csatára, de lopva társát vizslatja, hogy annak mi szándéka lehet az eset felemlegetésével.
- Lehet, hogy bosszút akar állni a régmúlt sérelmei miatt rajtam? Óvatosnak kell lennem ezzel az alakkal. Nagyon óvatosnak... - gondolja magában, majd gladiátorként töltött éveiről kezd beszélni.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2006 máj. 03 szer., 16:41-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 16:30 

Idézet:
Bár nekem fogalmam sincs, hogy működik ez a kártya, Theodorusnak illik tudni, így tudja is! Kobold Átka? Törpe Várépítő Mesterek? Nagyon jó! Ezt most te találtad ki? Bár ismerve téged, nem lehetetlen, hogy létezik ez a kártya.

Szerintem nem, mert már jóval korábban is el sütötte játék közben ezt az Acromage dolgot. :lol:
Amúgy jó a játék, és vágyom is ide vissza, de ezt a tempót nem tudnám tartani. :oops:

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 18:09 

Sogroon írta:
Amúgy jó a játék, és vágyom is ide vissza, de ezt a tempót nem tudnám tartani. :oops:

Nem kell tartani a tempót! Epizódszereplő is lehetnél. Esetleg valamikor kiteszünk vagy elhajózol tőlünk, máskor visszatérsz. Nem kell állandóan írni, az is lehet, hogy megbetegszel vagy csak épp alszol, mikor rólad van szó. Szóval megoldható mindez. Örülnék, ha visszatérnél!

Más: Beorn, vagy bárki! Érdekel ez a kártya, de még mindig nem teljesen tiszta. Hülyeséget nem akarok írni, ezért megkérnélek benneteket, hogy írjatok egy privit nekem a szabályokról részletesen! Köszi!

Mialatt zajlik az izgalmas kártyaparti, egyre inkább az az érzése a lovagnak, hogy elhallgat valamit a minotaurusz. Furán abbahagyja időnként a mondókáját illetve más dolgokról kezd el beszélni, mikor úgy néz ki, lenne még mondanivalója. Most mitévő legyen Theodorus? Gondolkozik rajta. Úgy dönt, hogy folytatja a történetét, hátha akkor megered Dakk nyelve... Talán volt valakije abban a csatában? Gyanús, hogy ismerettsége lehet ott... Nemsokára ki is derül! -morfondírozik a lovag, majd miután meghallgatja Dakk gladiátoros sztoriját, így folytatja:
- Akartál mondani az előbb valamit a minotaurusz boszorkánymesterről? Mert kimondom az őszintét, igazából pont vele lenne gondom. Ugyanis... ekkor szól a meteoresőről és apja haláláról, majd arról, hogy megfogadta, keres valakit, mondjuk egy minotauruszt, akitől megtudhatja, ki ez a boszorkánymester és mit csinálhat, merre lehet jelenleg. Aztán bosszút állna apja gyilkosán...

Dakk ekkor kétszer köhécsel és látszik rajta, hogy valamiről mindenképp beszélne! De Theodorus beléfolytja a szót és így folytatja:
- Ne haragudj, hogy közbevágok, de ha ismered ezt a fickót, nem kívánhatom, hogy feladd, de gondolom, a te sem tennél mást az én helyemben, mint elmondanád az igazságot és bizakodnál a pozitív válaszban...

A lovag közben teljesen megfeledkezett a kártyáról, csak a kérdésre adott válaszra koncentrál, de úgy néz ki, partnere sem figyeli annyira a lapokat, hiszen már jó ideje nem került egy sem az asztalra. A fedélzeten dolgozó matrózoknak is feltűnt, hogy mennyi ideig gondolkoznak ezen a körön... Theodorusnak és Dakknak ez már fel sem tűnik. Azt, hogy a minó korábban azt mondta, hogy "No, figyelj jobban, lovag, mert nézd, lehívom az Angyali Építőt, és már is csak hat pontnyi kell a váramhoz, hogy győzzek!" fel sem fogta Theodorus, és már majdnem ki is kapott, mikor Dakk újra megszólalt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 03 szer., 18:26 
Heroes Team

Na nemsokára én is alkotok valamit? Tényleg Beorn! Hpogy bírja a kapitány szíve az izgalmakat? Mert lehet hogy lesz még vagy egy kettő ici-pici probléma :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 9:26 

A kapitány most, hogy felkerül a keresztrúd, az árbóctereb, és a fő rögzítőhámok-, kötelek, és már csak a vitorla rögzítése van hátra, szemmel láthatólag kezd megnyugodni. Úgy néz ki a késlekedést lassan elkönyveli magában, mint az expedíció szükséges velejárója.

Freemy: ennél részletesebben nem tudom leírni, amúgy meg úgy is kamm az egész, írj nyugodtan hasonló "okosságokat", pl: a "vesztésre álló lovag ekkor mosolyogva kijátsza az Ezer Átok lapját, és ezzel 15 pontot rombol Dakk tornyában, ráadásul minden nyersanyagjából is elvesz ötöt-ötöt. Így ismét kiegyenlítettek lesznek az esélyek..." Vagy ilyesmi.

Dakk elmélázik egy ideig, végigméri a lovagot, azután úgy dönt, valószínüleg igazat szólhatott szándékait illetőleg.
- Nos, azt a hadjáratot Gunnar hadúr vezette, a boszorkánymestert meg Darkstorn-nak hívták, aki a féltestvére volt. Nem akarlak megsérteni téged, de bármelyikük túl nagy falat lenne a számodra. Ráadásul, ahogy hallottam, Darkstorn a háború utolsó évében eltünt egy, állítólag az Alvilág egyik bugyrára nyíló térkapuban, és onnan többé nem keveredett elő... legalább is Erathiában nem. Úgy vélem, kicsi az esélye, hogy elpusztult volna, ahhoz ő túl vérszomjas, túl hataloméhes... Meg ott volt neki az a penge is, amit annyira őriztek. Úgyhogy ahhoz, hogy megtaláld, vagy neked is alá kell szállnod, vagy, ha azóta visszatért szülőföldemre, akkor el kell utaznod Nighon sziget-kontinensére, és felkeresned őt személyesen a Tízezer Fájdalom Erődjében. Mondanom sem kell, szülőföldem nem a magadfajta humiknak való hely... Ennél többet nem tudok neked mondani - fejezi be a minotaurusz, és egészen elkomorul a végére.
- Ahh, hagyjuk abba ezt a kártyát, nem tudok most koncentrálni! Inkább told közelebb azt a demizsont, nem is olyan rossz a borod!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 10:56 

Akkor majd alkotok én is hasonló érdekes nevű kártyákat. Itt már egy össze is jött! :D
Theodorus megköszöni az információt, aztán így szól:
- Azért azt ne hidd, hogy egymagam mennék ellene. Sejtettem, hogy nem véletlenül lehetett ő a hadvezér! Éppen ezért markos embereket/lényeket toborzok a támogatásomra. Fura kérdést teszek most fel neked. Benne lennél ebben a csapatban? Vagy inkább megakadályoznád a szervezkedést? Jóbarátaid voltak? Gondolom, mivel ilyen jól ismered őket, valami kapcsolatod biztos volt velük. Netán harcoltál alattuk?

Dakk válaszára nincs idő, mert még a kártyáról is szól egysmást a lovag:
- Hagyjuk abba a kártyát? Mikor már épp nyerésben vagyok? Még nem láttad a lapjaimat, de bizony így van, hiszen a végére tartogattam az úgynevezett Ballisztikus Jokert! No mindegy, végül is abbahagyhatjuk, de akkor mivel feladtad, én nyertem. Azért remélem, játszunk majd pár visszavágót, mert bár nem hittem volna, kétségtelenül érted a módját ennek a kártyának!
Itt a jól megérdemelt tőtésed!
Ezzel koccintanak újra és újra közben mesélnek tovább. Bár nem mondják ki, mindegyik közös emlékek után kutat... Vajon lesz-e valami közös?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 11:49 

- Rendben, te nyertél. Tudod, a régmúlt emlékekben való vájkálás miatt ment el a kedvem a kártyától. De mivel kedvelem, biztos lesz még mód a visszavágóra, és akkor: nem kegyelmezek! De hogy visszatérjek a kérdésedre... nehéz rá válaszolni. Te mit szólnál hozzá, ha törvényes uralkodód, vagy akár a hűbérurad elleni háborúra kérnélek fel? Gunnar az én uram volt, és valószínüleg lenne ma is, ha nem kerültem volna el oly messzire hazámtól... Tisztelem őt, mert zseniális hadvezérnek, kiválló harcosnak, és jó vezetőnek tartom. Szívesen szolgáltam alatta... más kérdés, hogy a cél, amiért háborút indított, ma már ködös előttem. Darkstorn szintén nagyhírű, sőt, félelmetes hírű minotaurusz vezér. Nagyon kevesen vannak közülünk, akik olyan szintre jutnak a mágia tanulmányozásában, mint ő. Tiszteltem őt is a hatalma miatt, annak ellenére, hogy a mágia kissé megőrjítette őt... de hát semmit sem adnak ingyen. Sosem emelnék egyikükre sem csatabárdot, hiszen ezzel saját fajtársaimra támadnék! Tudod, mi minotauruszok sokkalta összetartóbbak vagyunk, mint ti, emberek. A történelmünk sokezer éve alatt még egyszer sem fordult elő, hogy minotaurusz készakarva minotaurszt ölt volna! Természetesen nálunk is vannak hatalmi harcok, hiszen csak az uralkodhat, aki közülünk a legerősebb. Ezek azonban becsületes párviadalok. Még a legsötétebb boszorkánymesteri praktikákat űző fajtársam sem vetemedne arra, hogy orvúl, hátulról végezzen feljebbvalójával azért, hogy előrébb léphessen a hatalomban. Épp ezért, ha te egykori, és mind a mai napig általam tisztelt vezéreim ellen szervezkedni akarsz, úgy ellenségemnek kell hogy tekintselek. Bár, ismerve a körülményeket, ehhez meg van a jogod, és mivel célodat szerintem sosem érheted el, tenni nem fogok ellene túl sokat. Csupán megpróbállak lebeszélni hiábavaló, és szinte biztos haláloddal végződő tervedről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 04 csüt., 14:55 

Theodorus még mindig úgy érzi, hogy még titkol valamit a minotaurusz, de nem akar rákérdezni a dologra. Ha akarja, elmondja, ha nem, nem. Ezért így folytatja:
- Értem a problémád, bár ez a túlzott ragaszkodás a fajtársaidhoz nem túl érthető számomra, ki sokszor a másikon átgázolva is képes lenne véghezvinni akaratát… Viszont ha tényleg így van, akkor elfogadom, ahogy te is az én problémámat.
Lebeszélni egyenlőre le tudsz a dologról, amíg itt vagyunk, semmit sem tehetek, meg aztán míg össze nem szedem a csapatot, nem is tudnék mit tenni. Fogalmam sincs, hogy kiket lehetne összetoborozni egy ilyen csatára. Mivel mindezidáig szinte magányban éltem, hogy újra felfejlődhessek arra a szintre, ahol korábban voltam, így nem nagyon ismerek embereket, csak azokat, akik körülöttem éltek. Ők azonban nem harcosok, csak egyszerű munkásemberek. Tehát a célom jelen pillanatban megvalósíthatatlan, de ha összejön minden és mindenki, senki és semmi sem tarthat majd vissza. Erről a bosszúról azonban ne beszéljünk többé! Eléggé elszomorít a téma két okból is. Egyrészt azért, mert ugye apám meghalt, másrészt azért, mert nem sok esélyt látok jelenleg a bosszúra, így ne is kelljen erre gondolnom.
Itt egy újabb tőtet, húzd le egy hajtásra és beszéljünk más kalandokról! Mi volt a legszebb élményed? Mi a legrosszabb?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]