Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 28 pén., 21:34 

Halilali!
No, én nem szavazok. Jó játékot mindenkinek, Muggert igyekszem lenyomni, hagyjatok győzni.
Igazándiból azért írok, mert a H3 roe mentésemet elküldtem, please nézzetek utána! Begorombult a freemailem, mondhatni kezelhetetlenné vált. Vírus van bőven, nem megy a levél stb... Ha átment a mentés, megnyugszom. (bár igen **** lett, hozzáteszem...)
Kösz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 28 pén., 21:41 

Hali!
Szavazni nem óhajtok, inkább hagyjatok győzni, és akkor tökmindegy. Jelzem, hogy elküldtem minden létező címre a H3 ROE áprilisi mentésemet. Ha bárki megkapta, légyszi jelezze (akár itt a fórumon is), mert teljesen elkurvult a freemailem, és jómagam is egyre gorombább leszek tőle. A BB-re gyúrok, reszkessetek (én is fogok... :oops: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 28 pén., 22:01 

Sziasztok!

Na hajrá mindenkinek és jó játékot! Valamikor szombaton benézek és boldogítom a népet :D
A Támadás csapatom nem lett annyira penge, úgyhogy ott nem kell tartani tőlem. Az 1 vs 1 -ben meg annyira sem érzem magam jónak perpillanat mint a Támadásban :oops: Régóta nem játszottam, nem vagyok formában meg mindennek a tetejébe pechem is van :(
Na, hajrá srácok GL mindenkinek!

Üdv,Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: h
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 28 pén., 23:11 

sziasztok!

Titi! azért a bb3 győztesétől nagyob magabiztosságot várunk:)
bár tény hoghy nem sűrűn van malacod, na de majd most:)

GL everybody

sziasztok

Bozso

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 1:55 

Üssed!
ne feledd ez a lényeg
védd meg a cimed:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 2:56 

Jó és szerencsés játékot mindenkinek! (nekem is!) :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 4:49 
Heroes Team

NA pár óra műlva kezdődik a nagy Verseny! Gl és Hf Mindenkinek! Az is lehet, hogy benézek még ma. de szerintem biztos! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 8:20 

Sajnos én nem neveztem be, de ennek ellenére kívánok szerencsés játékot minden résztvevőnek. Talán a következőn már én is ott leszek :)

Gl Hf to all

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 10:30 

Üdv!

Soök sikert mindenkinek, igaz már elkezdődött... :D
Délutánra várható vagyok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 13:46 
Heroes Team

Zomi Dudu írta:
Halilali!
No, én nem szavazok. Jó játékot mindenkinek, Muggert igyekszem lenyomni, hagyjatok győzni.
Igazándiból azért írok, mert a H3 roe mentésemet elküldtem, please nézzetek utána! Begorombult a freemailem, mondhatni kezelhetetlenné vált. Vírus van bőven, nem megy a levél stb... Ha átment a mentés, megnyugszom. (bár igen **** lett, hozzáteszem...)
Kösz

Szia!

Sajnos a mentésed nem érkezett meg. Próbáld meg később is, hátha akkor sikerül.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 16:52 
Heroes Team

Szia!
Én is továbbítottam a
h3_roe@citromail.hu címre még tegnap este.
Az sem érkezett meg?
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 17:22 
Heroes Team

Lzo írta:
Szia!
Én is továbbítottam a
h3_roe@citromail.hu címre még tegnap este.
Az sem érkezett meg?
Üdv-Lzo

Szia!

Sajnos nem. De a homm_3@freemail.hu-ra nem küldted? Esetleg msn-en is átküldheted, ha összetalálkozunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 29 szomb., 23:34 

most jöttem meg
mint néző "tündököltem"............

de a lényeg:
a továbbjutók, pár meccs még zajlott.
A csoport
Jou biztosan
Karesz attól függ, hogy mit játszik Jou ellen
Bogpista és GJodie egy egy győzelemmel még reménykedhet, ha Karesz veszit.

B csoport
1. Ssth
2. Mugger

C csoport
1. Csizu
2. Dreegar

D csoport

itt körbeverés volt, az utolsó kör dönt, még zajlottak az események
Vologya vs HZsolt
Kady vs Warlock
meccsek győztesei mennek tovább

Holnap 8 kor folytatódnak a csoportküzdelmek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 0:09 
Heroes Team

Az érdekesség a Vologya vs Hzsolt mérkőzés még most sem ért véget! A továbbjutás meg eldőlt az A csopotrban: 1. Karesz, 2. Jou!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 0:13 

Gratulálok Karesznek és Jounak!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 1:47 

Sziasztok!

Hazaértem. Jól éreztem magam. Furcsa volt hogy a nevekhez most valós emberek társultak és nem csak nicknevek egy fórumról :)
Jó volt a hangulat, nekem tetszett, köszönet érte Muggernek és a társszervezőjének Vologya mesternek.
A meccseimről:

1 meccs:

Karesz (Fortress - Tazar) vs. Bogpista (Necro - Nagash)
Pálya: (H)ősök (H)arca.
A pályáról csak annyi jó mondható el, hogy a minimap jól néz ki. Ebben ki is merül az egész. A pálya egy förtelem. Karesz is én is csak szenvedtünk rajta. A Necro eleinte jó választásnak tűnt, de csakhamar rájöttem, hogy ezen a napon nekem nem lesz szerencsém. Ez látszódott is a mágustornyom varázslataim. Hihetetlenül gusztustalanul gagyi volt. Animate természetesen nem jött, jött viszont resurrect. Éjjen. Mellé berserker. A lvl 5-öm air elemental volt, no air magic skill mellé. A pályán elhelyezett varázstárgyak is elég jók voltak, arm of legion és hasonlók. Mindent elmond az a tény, hogy Nagashnak csak a 3. héten haladta meg valamely képessége a 10-et. :) Az utópiám is szörnyűséges volt. Amellett, hogy levágta szinte az összes csontimat egy +2 all szandál meg 1 orb of vulnerability volt a 2 relic. Jól tudtam belőlük gazdálkodni :) Tehát se varázslat se magas skillek, Karesz Tazarjának nem volt nehéz dolga a hitét vesztett Nagash ellen.

2. meccs:

Bogpista (Fortress - Tazar) vs. Jou (Rampart - Elleshar)
Pálya: Bastardok háborúja
Fortresst választottam, gondoltam hamar beverek mindent és átnyargalok Jou-hoz. Tazar kiválóan fejlődött, mindent kapott ami kell, wisdom, air, earth, log, pathfinding. A második váram Inferno volt, húztam benne a tornyokat. Gyönyörűséges látvány volt. A lvl 4 az Sorrow és Frenzy, a lvl5 pedig Sacrifice. Fantasztikus párosítások. A 2. hét 3. napján a sátorörző feka sárkányok ellen bebuktam 1 káosz hidrát, mert sajna még curém se volt és töketlenkedtem. Így nem mertem bemenni az utópiába csak 2 hidrával, várnom kellett a 3. hétre. Addigra összeszedegettem a környéken mindent. A 3. hét első nap be is vertem az utópiát: Az eredmény: +10 know sisak. Óriási. A havon Jou felé menet volt még a +4 all pajzs, na legalább valami gondoltam én. Mikor Jou látta, hogy átértem hozzá a 3. hét 3. napon, akkor ő is az utópiája felé vette az irányt. Ő jobb artikat kapott ott, de nem is ez döntött, hanem az, hogy a mágustornya szebb látványt nyújtott mint az enyém. Ráadásul nem is abba a várba húzta (Rampart a fővára), hanem a másik dungeonba. Így hiába vettem be a várát, csak lvl2-ig volt benne torony. Elfoglaltam, felhúztam a lvl3-at hátha jön anti magic, vagy valami érdekes, benn ültem a várba. Jou jött és betámadott. Az első mozzanat után nem volt kétséges miért volt ennyire magabiztos. A chain lighting végigsöpört a seregemen. Puff neki. Én előtte blinddel próbálkoztam, de a war unikorn aurája miatt lerezisztálódott. Ezután kaptam a nyakamba a villámzáport. Ott meg is nyekkentem. Kaptam aztán implót, hogy ne legyek annyira árva. Én az implóra egy erős mass sorrowwal válaszoltam, de Jou-t ez nem kedvetlenítette el. :) Simát széjjelvarázsolta szegény kis Tazart, hiába volt 20. szintű.

3. meccs:

Bogpista (Inferno - Pyre) vs GJodie (Dungeon - Arlach)
Pálya: Merlin próbatétele
Ez egy goromba map. Akciós behemót a refuge-ba máris kész a rush taktika. Volt csizma, a boltba vettem kesztyüt, meg ugye exp. log Pyre kapott minden jót, ütötte is a sárkányokat a 4. napon, bár majdnem behalt, mert a maci kapott 1 negatív morált. De szerencsére túlélte. Pyre erős volt exp. fire magic és mire átértem GJodie-hoz exp föld is. A 2. hét 3. nap már vége is lett a gaménak. Szegény GJodie egy csúnya rusht kapott. Sorry :) De így legalább nem győzelem nélkül jöttem haza.

Adler kösz a fuvart a határ úthoz mégegyszer. Na ott is érdekes emberek voltak. Tipikus Gothic feeling. A csórikám este 10-kor ott árulta a retket dobozból, ott rikácsolt mellette. A metróban olyan emberek voltak, hogy azt hittem valami amerikai filmben vagyok és egy gettós szerelvényen ülök. De csak hazaértem. :)
A vasárnapi kollégáknak GL ezerrel. Többet mint nékem volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: bb4 vasarnap
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 21:17 
Üdv,

hát hasonló érzésekkel távoztam mint az előttem szóló bogpista azzal a különbséggel, hogy győzelem helyett csak tapasztalatot és ismerősöket szereztem :lol:

gratu Imperatornak aki vegigvert a csoportban mindenkit, naon jol jatszott :lol:

a holnapiaknak is sok sikert, remelem sikerul ejfel elott bejezetnetek 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 30 vas., 22:30 

Sziasztok!

Kiestem. Hoztam a formám, expert unluck ezerrel. Varázslatom szinte soha se volt normális, akit érdekel hogy miből gazdálkodtam az olvassa el Bogpista írását. Mondjuk a sima pech önmagában nem gond csakha az ellenfélnek mákja van úgy nehéz. Örülök hogy ott lehettem, bővebb beszámoló később.
Gratulálok a nyolcaddöntősöknek!

Üdv,Titi

ui.: bocsánat a kicsit csalódott hozzászólásért csak szomorú vagyok,de holnap már jobb lesz :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 01 hétf., 8:01 

Hali!
Most olvasom hohy Lzo-n kívül senkihez nem ért oda a mentésem :cry:
Meg lehet oldani, hogy mikor hazaértem BB-ről, elküldjem újra valakinek?? Vagy ha Lzo-nak esetleg megvan még, akkor ő továbbítsa? Módosítás természetesen nincs a mentésem, 24-i dátummal befejeztem a pályát, és azóta vesződök a beküldéssel. De lehet hogy inkább hagyom a francba az egész negyedévet...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 01 hétf., 10:39 
Heroes Team

Üdv!
A hangulat a szokásos volt,különösen tetszett,ahogy Hitehagyott és Rt. próbálta egymás morálját megtörni a monitorok fölött :D ...
Akkor a meccsek:
1.Kertics(Rampart-Mephala)-Lzo(Stronghold-Crag)
Az igazság az,hogy először mindketten Mephalában gondolkoztunk...
A pálya Észak vs Dél 2.
Crag különösen fejlődött...25-ös Tudása lett és 3200-as Implot tudott dobni.E mellett megvolt a 30 körüli attakja is.
Igy a 4 hét után átnéztem a szomszédhoz is.Ott taktikai hibát követtem el,mert nem a fővárát vettem be,hanem az egyik oldalsót.Így is csak 2 lépés kellett volna a fővárig...A vár előtt megtámadott,kicsivel volt gyöngébb látszatra,de Crag varázslatban is le kellett volna,hogy győzze :? .Kertics kihasználva egyetlen esélyét,vakítással mozgásképtelenné tett,és kitartott a manapontja a seregem elfogyásáig.
Egy Implo(Aranysárkányokkal végez),Earth Elemental Dispel esetén esélytelen lett volna,így viszont én voltam az. :roll:
Gratula még egyszer!
2.Teki(Dungeon-)Lzo(Fortress-Terek)
Föld alatti háború
.Jól haladtunk,körülbelül egyforma erősnek tűntek a seregek,viszont a Blackek lebontására még ma sem tudok semmi jó ötlettel előállni.Esetleg Teleportálni hozzájuk a Gorgonokat? :D
No majd legközelebb...
A 4. héten középen találkoztunk,ahonnan Teki elhozta a +4-es pajzsot.Így azért erősebb is lett...
A 950-es Meteor első nap gyorsan amortizálta a fősereget...Utána esélytelen lettem.
3.Sorceress ellen elmaradt.Lzo(Rampart-Mephala lett volna). Bastardok háborúja.Az eredmények ismeretében győzelem esetén is csak a 4.helyre volt esélyem,így inkább a gyors menekülés mellett döntöttem,és családi körben hevertem ki a vereségeket!Én már 5-kor otthon voltam!
Köszönet a 2 meccsért,nagyon jók voltak,megint tanultam valamit!
A többieknek a további harcokhoz sok szerencsét!
A 4 közt látom Tekit és Sorcit,csak így tovább!
Üdv-Lzo
Ui.:Sorcinak sikerült egy lejátszott és megnyert meccsel elsőnek lenni...
Első meccsét Teki lekéste,azt így megnyerte,a 3.-at pedig én adtam fel-de mint megbeszéltük később lejátsszuk online!Mivel is leszel?
ZomiDudu-nak üzenem,mentése megérkezett KTibszához MSN-en.Próbáljátok ott megkeresni! jedi@vipmail.hu

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lzo 2006 máj. 01 hétf., 20:38-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]