Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 9:40 
Heroes Team

EMBEREK!!!!

Mi a jó Istenen vitatkozunk????????????????????????????????????
Lassan mondom, írom, hogy mindenki megértse! :wink:

A LÉNYEG, HOGY AZ ÁRLISTA ÚGY LETT MEGALKOTVA, HOGY AZ ELEMENTÁLOKKAL IS LEHET NYERNI!!! ENNEK MEGFELELŐEN KELLŐKÉPPEN DRÁGÁK!!!

A Megamikor féle esethez annyit mondanék, hogy ha az eddig leírtak szerint történt, akkor ÓRIÁSI HIBA, és ezzel együtt IGAZSÁGTALANSÁG volt Megamikorral szemben. EZT GYANÍTOM MINDENKI TUDTA (SSTH, KARESZ, LEVKO, VOLOGYA), CSAK MIVEL MINDENKI ELLEN ÉRDEKELT VOLT AZ ÜGYBEN NYILVÁN NEM MEGAMIKOR JAVÁRA DÖLT EL A KÉRDÉS! :!:

Na most szépen nekem lehet esni, TEHETITEK! Vagy MAGATOKBA SZÁLLTOK az eset kapcsán, és a helyén kezeljük a továbbiakban az ügyet! :!:

Ismertek... a fene nagy igazságérzetem és a nagy pofám munkál... nem akarok megbántani senkit, éppen ezért remélem nem is veszi senki személyeskedésnek a leírtakat. :roll:

Nimbus

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 ápr. 25 kedd, 9:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 9:40 

Igaz, hogy nem számít túl sokat, de Nimbus barátom meggyőzött arról, hogy rosszul gondolom ezt a dolgot! :shock: Ezért ha lehetséges szeretném visszavonni a szavazatom! :roll:

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 9:55 

Üdv!

Beszálljak a vitában, nekem tök mindegy, végülis csak egy elementálos csapat van, még talán le is tudom verni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 10:05 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

NO MOST LETT ELEGEM!!! :evil: :evil: :evil: Sajnáljuk már szegény Megamikort, az a rossz, gonosz Vologya Mester és társai elvették tőle a H3 támadás bajnoki címét a táborban!!! :evil: VOLT EGY SZABÁLY, miszerint 30 perc alatt (+-5 perc) le kellett játszani a meccseket! Megamikor ezen bukott el, nem pedig azon, hogy csak elementálokkal nyert e vagy sem! Aki tudja jobban csinálni és szervezni a tornákat vegye át és csinálja! Miért mindig mindenért én vagyok a BŰNBAK??? :evil: MÁR NAGYON TELE A HÓCIPŐM! :evil: Ennyit nyavajogni, ez már több mint förtelmes és UNALMAS! :? Remélem Laca átveszi a H3 támadás árlista alakítgatását is, mert ÉN TÖBBET NEM CSINÁLOM! ÉS AZON IS GONDOLKODOM, HOGY ÉRDEMES E BÁRMILYEN VERSENYT SZERVEZNEM ÉS BÁRMILYEN VERSENYEN ELINDULNOM! :? :? :? Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 10:13 

Üdv!

Remélem nem gondoltad komolyan a versenyvezetés abbahagyását! Nehogy már emiatt? Majd felfogja az akire céloztál, hogy mi a helyzet.
Ma felrakok két pályát. (--vígasz-- :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 10:15 

Vologya ! Nem megsértődni kell, nem könnyű a szervezés(gondolom), de amit leírtam a tábori támadásról az ÚGY VOLT. Megamikor győzött, csak elementalja maradt, ez nem számított győzelemnek. Innen robbant ki a vita a versenyen. (Persze nem biztos, hogy megnyerte volna a támadást, szerintem igen)

Hogy vita ne a BB-n legyen, azért tettem fel a kérdést a VERSENY ELŐTT. A probléma élő, bárki bármit ír.

Én tudomásul veszem, ha ott így volt, itt meg amúgy lesz, de akkor még jobban sajnálom Megamikor támadását.

Ha akarjátok, akkor meg én fogom be a számat és 5000 forintért nem autózok fel pestre megveretni magam a dread knightjaimmal.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 10:24 
Heroes Team

VOLOGYA!

Erről beszéltem... Ne kapd már fel a vizet, nyugi. Ismersz, tudod, hogy legnagyobb "híved", és (reményeim szerint) jó barátod vagyok, ez ettől TELJESEN független. Nem csak téged illettelek kritikával, nem kiáltottam bűnbakot, mindössze az események tisztába rakása volt a cél, hogy ne példálózgasson már állandóan ezzel mindenki.
Hibát mindenki követhet el, nincs ezzel semmi baj. A baj ott kezdődik, ha nem ismerik fel a hibát és nem kezelik megfelelően.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 11:32 
Heroes Team

Kezd elúszni a téma!

A JELENLEGI probléma megoldására kéne koncentrálni.

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 11:38 

mindegy a Táborban mi volt
a lényeg, hogy mostanra találjatok megoldást, mert még vasárnap is ez lesz a téma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 11:40 

Sziasztok!

Leírnám én is a véleményemet, mivel kibicnek semmi semdrága, hiszen én az online támadásokon nem indulok.
Én úgy látom, hogy ha valakinek csak az elementálja van meg, akkor is nyert, pontosan azért, mert elve így lettek megállapítva a varázslatnak az árai, tehát hogy megpróbáljan leírni értelmesen:
A spell nagyon drága, ergo a mellette levő csapategységek gyengék, tehát az ellenfélnek csak annyit kell tennie, hogy kigyomlálja a nem elementál lényeket, ami nem nehéz feladat, és ennyi.

Vologya!

Gondolj arra, hogy legalább az 1vs1 örömet fog okozni neked azzal, hogy rögtön vlem kezdesz. :lol:

u.i. Már nálam a laptop, amit hozok a versenyre.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára warlock 2006 ápr. 25 kedd, 11:59-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 11:46 
Heroes Team

Én asszem világosabb már nem tudok lenni, így a vitát részemről lezártam.

Mindenkinek jó versenyzést kívánok! 8)

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 11:59 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: Nem sértődés kérdése, csak már tele a hócipőm azzal, hogy a rég múltat emlegetjük vissza. Akkor kellett hozni valami döntést, lehet, hogy hibásan, de megtettem és EZT VÁLLALOM IS, hogy a többség javára döntöttem! Sajnálom Megamikort, de Ő is hozott egy döntést, miszerint nem folytatja, ezzel megkönnyítette amúgy sem könnyű helyzetem! Abban igazat adok neked, hogy a VERSENY ELŐTT kell pontot tenni az i végére, tehát péntek 24 óráig el kell dönteni, hogy mi legyen a szabály, de a végső szót nem én fogom kimondani! Én tartom, amit eddig írtam! És örülök, ha jöttök Zomival, már csak a társaság miatt is! :roll:

Warlock: Örülök, hogy veled is küzdhetek, de hogy a végén is örülni fogok e annak, hogy veled kezdek, azt nem tudom! :wink:

Nimbus: Részemről is a téma lezárva! Csatlakoznék hozzád Cimbi! Mindenkinek jó versenyzést a hétvégére! :roll:

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:05 

ha az egyik player nyom egy chaint és mindneki meghal, olyankor ki nyer?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:07 

Helóbeló!

Látom megy itt a műsor rendesen.
Érdekes kérdés az elementálos, leírnám a kis véleményemet:
A heroesban általában addig tart a játék, míg nem teljesítjük a győzelmi feltétel(eke)t. Ez általában az ellen legyakása.
Ehhez nem árt legallyazni az ellen főseregét, esetleg tőből kivágni.
Ezt meg lehet tenni elementálcsatában is, akkor jelen körülmények közt megmarad a főhőse a győztesnek, amivel sokkal magasabbak az esélyei lebontani az ellen összes többi seregét.
Mivel tökunalom lenne kivárni míg az összes mellékhőst megkeresi az ember, és kinyúvasztja, ezért a főcsata is elég lehet eldönteni a játékot.
Főcsata arról szól egyezményesen, hogy előrehozzuk a játék végkimenetelét, azaz, aki állva marad, annak áll a zászló.
A támadásjáték pedig ennek az egyfajta lerövidítése, megadva mindkét félnek az esélyt, hogy közel azonos csapattal állhasson ki a főcsatára.

Ezek után szerintem akinél egy fél darab elementál életben marad, az már nyert, mert a másik bizony le lett győzve.

Mégegy: az elementál varázslat pont attól erős, hogy ilyen lehetőségeket is biztosít. Lassabb mint az armageddon, vagy az impló, de lehet olyan hatásos.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:11 

Adler írta:
ha az egyik player nyom egy chaint és mindneki meghal, olyankor ki nyer?

Akinek a végén a gép azt írja ki, hogy nyertél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:22 

gondolom akkor ez érvényes az elementálos esetre is:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:25 

Adler írta:
gondolom akkor ez érvényes az elementálos esetre is:)

Lehet, hogy lezárná a vitát.. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:25 
Heroes Team

Sziasztok!

Látod Nimbi pont azért KELL eldönteni szavazással a kérdést (bármennyire is egyetértek Veled az ármeghatározásban) mert én senkitől SEM akarom visszahallani, amit itt most Vologyának kellett!!!
Inkább nem játszom! Ezért is örülök, hogy így előre felvetette Levko a kérdést, mert ez MINDENKÉPP döntést igényel s így vagy úgy de le kell zárni a dolgot! Ezt sajna most "ex cathedra" kinyilatkoztatással nem lehet.
Utána pedig mondhatom azt, amit a fradi B közép (mostanában egyre ritkábban): Nézzetek a táblára!!! :) :) :)

Így marad a szerda este nyolcas határidő, addig kérek mindenkit, aki játszik is, szavazzon.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:37 

Vologya !

Leírom, ha nem lett volna nyilvánvaló, hogy a versenyeken (tábor,BB) nem a díjak miatt, hanem a heroesos TÁRSASÁG miatt veszek részt, mert mint az első online versenyem után leírtam "jó fejek vagytok".

Örülök a találkozásoknak, a versenyek tényleg mellékesek, a díjak főleg, azokhoz úgyse lesz közöm most sem. Kérdések pedig mindig merülnek fel, pl.azonos hősnél mikor ki van a hősével és ki a póthősével.

Ha valaki nem tudná erre a szabály az, hogy aki támadólag köteles fellépni (aki utoljára igazít a seregén) az van a saját hősével, a másik meccsen fordítva.

Ilyen új kérdés ez az elemental is (nekem az árból nem volt nyilvánvaló semmi, csak az, hogy drága a summonálás, sose volt olcsó).

Na üdv mindenkinek és találkozunk a BB-n.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 12:38 

Csak megállapodtunk egy egyszerű szavazásban, melynél felhoztunk példának régebbi eseteket. Szerintem senki nem hibáztatta Vologyát vagy bárkit. Legalábbis nekem nem tűnt fel...
Én tartom magam ahhoz amit mondtam, és természetesen elfogadom bárhogy is dönt a többség...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]