Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 18:56 

Levkonak igaza van. Megamikor győzelmét valóban semmisnek nyilvánítottuk, miután csak elementálja maradt. És ez is közrejátszott abban, hogy abbahagyja. Ő se volt tisztába ezzel a szabállyal mikor összetette a seregét és számomra ez után az incidens után egyértelműnek tűnik, hogy az nem nyer akinek csak elementalja maradt a csata végére. Én erre szavazok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 19:15 

Én sem Mugger elleni támadásnak szánom, de nekem a józan ész azt diktálja, hogy ha egy hős sem marad állva a placcon, akkor az döntelen... :roll:

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 20:12 

Na és olyankor mi van, ha az 1vs1-ben elementál war van és az egyik elmenekül. Elvileg akkor mind2 hős eltűnik. Ezt is jó lenne tisztázni. Jó lenne azért tisztán látni előre és nem akkor ujjal mutogatni a másikra.
A támadásban nem veszek részt, így nem is szavazok semmire, azonban ha az elementálozással nem lehet nyerni, akkor semmi értelme neki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 20:42 

Komolyan fontolóra vettem, hogy visszavonulót fújok a támadás versenyből, de aztán úgy döntöttem, nem veszem el a könnyű győzelem örömét a többiektől, így maradok. 8) Max a nagyon alázós helyzeteket feladom. Lesz egy pár. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 20:52 
Heroes Team

Sziasztok!

bogpista: Az 1 vs. 1 ben NINCS tiltva az Elemental War a szabályzatban, ergo nem tiltott!!!
Ott az a győztes, aki a főcsatában látja a győzelmi animációt. :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 20:54 

Sziasztok!

Hát egy kicsit meglepett ez a kialakult helyzet az elementalokkal. Mivel a szabályzat nem tiltja az idézést (és ezt csak Mugger vette észre, a csapatok beküldéséig) ezért én arra szavazok hogy lehessen nyerni csak elementallal is. Ha főhős meghal attól még a csatát megnyerte és szerintem csak ez számít a Támadásban, mivel egy támadásról van szó.
A gép őt nyilvánítja győztesnek.

Üdv,Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 21:23 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

bogpista: Az 1 vs. 1 ben NINCS tiltva az Elemental War a szabályzatban, ergo nem tiltott!!!
Ott az a győztes, aki a főcsatában látja a győzelmi animációt. :)

Üdv. Mugger

Hi!

Nem is az elemental war, mint ténykérdés létét kérdeztem, hanem hogy mi van akkor ha én elmenekülök, mikoözben az ellenfélnek már csak elementáljai vannak, de nekem mondjuk van még lényem. Akkor véget ér-e a game, vagy mehet tovább? Tudtommal a csatából való elmenekülés nincs tiltva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 21:28 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: 1vs1-ben ha a főhősök találkoznak a meccs közben bármikor, akkor előre egyeztetni kell, hogy végcsata e vagy sem, a félreértések és viták elkerülése végett, tehát itt nem lehet ilyen probléma... Végcsatánál pedig az elementálos csapat a nyerő...

Mindenki: Nem tudom nekem illik e szavazni, de fentebb már kifejtettem a véleményem... Szóval szerintem is győzzön az, aki elementálokkal nyer... Ha nem illik szavaznom, akkor tekintsétek semmisnek a véleményem!

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 22:53 

jah hogy a hos ilyenkor nem eli tul? akkor ezt beneztem.pedig valami ilyesmirol regebben is volt vitam.akkor igy nem vagom eme dolgot.mindenesetre mivel errol nem volt szabaly,Muggerrel lenne kitolas ha maskeppen dontenek,tehat marad a voksom(nem tudhatta h ebbol baj lesz)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 24 hétf., 23:12 

Sziasztok!
Most így a dolgokat olvasván kezdek elbizonytalanodni. Egy végcsata akkor végcsata ha mindenki beleegyezik? Az egyik fél is megvétózhatja?
Nekem nincs meg az aktuális patch, de gondolom az összerakható varázstárgyakat nem ehet használni vagy igen? Ha igen akkor melyikeket? (a hulla köpeny nyilván denied) AB van?
A town portal tiltva van? Mert az egyik mapon a földalatti randomvárban beaddta...
köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 0:57 

1 vs 1 elemental war
az 1.3 óta nem hal meg az akinek csak elementáljai maradtak, hanem visszavehető még az nap a kocsmában, valami csövessel. Tehát elmenekülni nincs sok értelme (Sajnos)

Támadás - én mint hozzánemértőbelepofázó - :
gondolom az elementál idézés spell sincs ingyen, sőt lvl5 lévén biztos klassz ára van, számomra ebből következik, hogy aki ezt használja, erre költi a pénzét, akkor nyerhet is vele, ugyan úgy full értékű győzelemnek számit.
Támadásban meg elemenekülni nincs értelme.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 2:02 

Dreegar írta:
Sziasztok!
Most így a dolgokat olvasván kezdek elbizonytalanodni. Egy végcsata akkor végcsata ha mindenki beleegyezik? Az egyik fél is megvétózhatja?
Nekem nincs meg az aktuális patch, de gondolom az összerakható varázstárgyakat nem ehet használni vagy igen? Ha igen akkor melyikeket? (a hulla köpeny nyilván denied) AB van?
A town portal tiltva van? Mert az egyik mapon a földalatti randomvárban beaddta...
köszi!

A végcsata általában végcsata szokott lenni. Ritka eset az, amikor nem. Hiába vétózza meg, ha a hőse véres tócsákat hagy maga után és lelke a poklok tüzében izzik tovább. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Ha gépet is viszel, akkor 1.4-nek kell a gépen lenni, ha nem ez van gondolom akkor Mugger septiben felteszi rá. De úgy tudom RoE 1.4-et kért aa gépekre minden géphozótól. Összerakható varázstárgyak nincsenek a RoE-ban, így egyiket sem tudod használni, így engedélyeztetni se kell egyiket se. AB sincs. Town portal használható ha bejön a várba.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 8:16 

Sztem Vologyának illik szavazni, de nem úgy ahogy tette :(

A táborban elég sokat kardoskodott az ellenkező álláspont mellett.

Ha Mugger pedig "ragaszkodik" a szavazatomhoz, akkor ssth-val, Lacával és a táborból megismert gyakorlattal értek egyet, ha kétszer csak elementalok maradnak, az eredmény 1-1. Azonban ha legalább 1 szer marad lény is az elementálok mellett, a meccs 2-0-ra Muggeré.

Ja és ez támadás szavazás, az 1 vs 1-nél van pontozásos szabály az elemental war-ra, azt ne keverjük ide.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 8:30 
Heroes Team

levko írta:
Ha Mugger pedig "ragaszkodik" a szavazatomhoz, akkor ssth-val, Lacával és a táborból megismert gyakorlattal értek egyet, ha kétszer csak elementalok maradnak, az eredmény 1-1. Azonban ha legalább 1 szer marad lény is az elementálok mellett, a meccs 2-0-ra Muggeré.

Ja és ez támadás szavazás, az 1 vs 1-nél van pontozásos szabály az elemental war-ra, azt ne keverjük ide.

Természetesen rajtam kívül mindenki szavazhat, így Vologya is és Te is!
Én azonban még véletlenül sem szeretném ha ez "szeretjük -e Muggert vagy se?" típusú szavazássá válna, egyrészt mert én nem indultam a választásokon, másrészt pedig a konkrét problémára kell megoldást találni, harmadrészt pedig a konfliktusaim azért bizonyíthatják, hogy mennyire iszonyúan érdekel másnak a rólam alkotott véleménye! :lol: :lol: :lol:

Jelen esetben egyébként szerintem, hogy a táborban hogy volt az egyáltalán NEM mérvadó, a BB -n az 1 vs. 1 -ben SINCS Elemental War esetén pontosztozkodás, aki azzal nyer, nyert! Itt nincsenek 3 pontok!!!

Az viszonylag természetesenek tűnik, hogyha bármi más kreatúra is marad, akkor nem az ellenfél nyer, hanem én, de a döntésre váró kérdés az Elemental War általi győzelem!!! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 8:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Levko: Biztosan az én memóriámmal van a baj, de mint már korábban írtam én nem így emlékszem a dolgokra... :oops: De mivel Te írod, biztosan így volt, hiszen Te a támadás tornában vettél aktívan részt, ez biztosan jobban megragadt az emlékezetedben, mint nekem, aki emellett még szervezett, 1vs1-et és 2vs2-t is játszott a támadás mellett... :roll: Egyébként pedig ahogy az arányokat és szavazatokat elnézem az én szavazatom bármerre is kedvez nem befolyásol semmit... :shock: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 8:44 

Ha nem mérvadó a tábor, kitalálhatunk vmi újat is, pl. az elemental war esetén nem 1-1, hanem 2-1 lesz a pontarány(kicsit hajazva az 1vs1-re).Az 1 pont nagyon sokat számíthat...

Nekem mindegy, én szeretem Muggert.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 8:45 

Nem Vologya nem a memória, a Jagermeister :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 8:55 
Heroes Team

Sziasztok!

Gyerekek, ez nem szeretem, nem szeretem vita, ha nincs meg az Elemental War általi 2:0 -ás győzelem lehetősége, nincs értelme ezzel a csapattal semmilyen további versenyzésnek, mert az ellene követendő taktika MINDEN mérkőzésen adott és változatlan!!!

Azt KELL eldöntenetek, hogy lehet -e, vagy SEM, korrekt köztes megoldást, én nem látok!!!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 8:59 

A 2-1-ben én láttam logikát (ld 1vs1)

Ha 2-0 vagy 1-1, akkor én 1-1 re szavazok, és kérem a többi 10, eddig nem szavazó támadás versenyzőt is, hogy tegye le a voksát, győzelem vagy döntetlen az "elemental" győzelem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 25 kedd, 9:13 
Heroes Team

Nos, hogy a méltánytalanul elfeledett 1 vs. 1 -ről is essék szó, a csoportokban a mérkőzések (csak hogy mindenki tisztában legyen vele előre) a következőképp alakulnak:

A csoportok sorsolásakor kialakult sorrendet figyelembe véve:

1. csoportkör: első a másodikkal, harmadik a negyedikkel játszik.
2. csoportkör: első a harmadikkal, második a negyedikkel játszik.
3. csoportkör: első a negyedikkel, második a harmadikkal játszik.

Példaként az "A" csoport:
1. csoportkör: Karesz-Bogpista, GJodie-Jou
2. csoportkör: Karesz-GJodie, Bogpista-Jou
3. csoportkör: Karesz-Jou, Bogpista-GJodie

Így mindenki tudhatja előre, hogy melyik körben kivel kell csatáznia.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]