Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 10:33 

Úgy hallotam hogy ma 18:00-kor lesz a demó felrakva a netre

sztem a www.mightandmagic.com-ról biztos le lehet tölteni majd,ha nem onnan fel lehet menni a heroes 5 különoldalára is ahonnan 100% hogy le lehet majd tölteni :D

http://www.heroesofmightandmagic.com/ -de ez a cím a legtutibb, és innen mindent le lehet tölteni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 11:28 

Sziasztok!
Ne izguljatok, fogadjunk, hogy megint úgy lesz, mint a betánál, hogy a fileplanetesek 3 nappal korábban szedhetik le, mi közönségesek meg csak vasárnap este tölthetjük.
Viszont van egy jó hírem: a teljes játékon mégse lesz starforce (PC Guru) ! Szóval nem kell aggódni, minden gépen el fog indulni :)
Üdv: Ozsy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fizban 2006 ápr. 13 csüt., 11:30-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 11:29 

Oops, duplán ment el :) Akkor ide is írok majd később valami értelmesnek tűnő dolgot, hogy ne foglalja hiába a fórumot :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 16:57 

Lassan telik az idő, már várom a hat órát 8) Addig is, míg váratnak minket a demo nyilvánosságra hozatalával, bemutatok újabb öt Dungeon hőst: (sajnos még egyenlőre csak angolul)

Eurina Eruina is a true daughter of the legendary Queen Tuidhana. Though Eruina herself does not flaunt her prestigious bloodline, preferring to be judged on her impressive abilities, the Shadow Witchs and Shadow Matriarchs of her army support her attacks with all the fury of true fanatics.

Yrbeth Yrbeth was a child gifted with powers of focus and concentration beyond her years. Training in the eldritch arts like many of her kin, Yrbeth's ability to focus her powers – famously displayed during an earthquake – permits her to accumulate more magical energies than is normally possible. The night before an important battle Yrbeth often goes sleepless, spending hours in meditation to prepare herself.

Yrwanna Wherever Yrwanna goes she is followed by a retinue of admirers who praise her beauty. But there is a keen intellect hidden behind the stunning appearance, and Yrwanna knows well how to using her looks to achieve her goals. Though Yrwanna has been known to sacrifice hundreds of her followers to achieve victory, it has not weakened the loyalty of her troops.

Sorgal Sorgal's skill in raising the battle lizards of the Dark Elves comes not from gentleness or empathy, but from a merciless culling of the weak and a training regimen that even the strong can fail. When they go into battle his lizards are desperate and half-starving; in this way when Sorgal's troops attack their mounts bite their enemies ever more ferociously.

Sinitar The warlocks of Ygg-Chall are dark and shadowy wizards, and Sinitar is special even among this strange group. Not only can he empower spells, but his skill is such that he can do it while using less of his own mana. No one is sure how he came to have this ability, but the scars on his face tell of bargains with the dragons of shadow -- bargains that can take a heavy toll on both body and mind.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 17:06 

Fizban írta:
Sziasztok!
Ne izguljatok, fogadjunk, hogy megint úgy lesz, mint a betánál, hogy a fileplanetesek 3 nappal korábban szedhetik le, mi közönségesek meg csak vasárnap este tölthetjük.
Viszont van egy jó hírem: a teljes játékon mégse lesz starforce (PC Guru) ! Szóval nem kell aggódni, minden gépen el fog indulni :)
Üdv: Ozsy

Tudod mit, ha így lesz, esküszöm küldök egy szép kis trójaivírust a drágalátos k...a Ubisoft-nak, azt garantálom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 17:12 

Nem tudlak megérteni, Aragorn. 3 nap miatt vagy ennyire dühös rájuk? Az mindössze 4320 perc! Annyi időért nem éri meg szétrobbantani az Ubisoftot :P . Miért nem tudsz annyit várni? Ha pedig annyira fontos, legyél a Fileplanet előfizetője. Senki sem akadályoz meg ebben.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 17:33 

http://rapidshare.de/files/4424001/sfn.rar.html

Ez aszongyák, feltöri a Starforce-t.

Ennyit a feltörhetetlenségről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 17:43 

ITT A DEMÓ!!!

ftp://ftp.ubi.com/emea/homm5/demo/homm5_demo.exe

Sok sikert. Én már vagy két perce töltöm. És nincs is FTP-gruppensex.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aragorn88 2006 ápr. 13 csüt., 19:05-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 18:06 

Kiráy vagy Aragorn88 thx :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 18:06 

Köszi a linket!!!!!!!!!! :D

Szép munka!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 18:15 

Hihetetlen hogy pontban hatkor felrakták :D Én is töltöm azóta, rengeteg link van, de az ubi ftp-je a leggyorsabb. Jó töltögetést mindenkinek, aztán holnap kielemezzük 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 18:22 

Sír a szivem hogy én még nem kaparinthatom meg ma!!!Meg kell várnom a pc guru megjelenést vagy valami havert kell megkérni hogy szedje le a demot.56k-s netem van és ugy 47 ora alatt jönne le... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 18:22 

Én is köszi a linket Aragorn88!
Végre kellemesen csalódtam a UBI-ban :)
Btw, ha így folytatjuk, még a végén rekordot döntünk online felhasználók alapján!
Hajrá emberek!
Zargul: az új PC Guru holnap jelenik meg, meg ne vedd, ebben még biztos, hogy nem lesz benne az 5. rész demoja. Már pár napja megvolt a lapzárta. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 18:28 

Zargul!
Szerintem biztosan van valaki aki a közeledben lakik és le tudja tölteni. Én szívesen odaadnám, de győri vagyok. Nálam még kb 1 óra és lent van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 20:05 

Petros írta:
Zargul!
Szerintem biztosan van valaki aki a közeledben lakik és le tudja tölteni. Én szívesen odaadnám, de győri vagyok. Nálam még kb 1 óra és lent van.

Kösz szépen és amugy megoldottam nagy nehézségek árán a demo beszerzését.DE AZ A MOCSADÉK NEM HIBÁS FÁJL??!!!!! :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 13 csüt., 20:10 

Először nekem is hibásan töltötte le, de másodjára már jó lett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 9:10 

No, ámberek, nem akarok mindenkit elkeseríteni (de fogok), de a mai napon megjelent PC Guruban volt egy cikk a Heroes 5-ről, annak is egy nem-egészen-kész-tesztverziónak-minősített variációjáról. E szerint a játékban nincs szinte semmi AI, helyette egy szkripthalmaz az egész. Igaz, hogy szép, meg jó, meg folytatja a H3 vonalát, meg van benne egy csomó újítás, de ez így nagyon gáz... :evil:

Igen, Adler, Te tényleg megmondtad előre. Sajnos neked lett igazad! :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 12:29 

Akit még érdekel esetleg a Heroe of Might and Magic 5 demoja a sok negatív okostojás után:
www.gamershell.com/download 13278.shtml

Csak vannak olyanok akik többször is.... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 14:49 

Beorn the Shapeshifter írta:
No, ámberek, nem akarok mindenkit elkeseríteni (de fogok), de a mai napon megjelent PC Guruban volt egy cikk a Heroes 5-ről, annak is egy nem-egészen-kész-tesztverziónak-minősített variációjáról. E szerint a játékban nincs szinte semmi AI, helyette egy szkripthalmaz az egész. Igaz, hogy szép, meg jó, meg folytatja a H3 vonalát, meg van benne egy csomó újítás, de ez így nagyon gáz... :evil:

Lehet, hogy naív vagyok, de ezt nemigazán értem és mivel nem akarok hülye maradni valaki elmagyarázhatná. Mi az hogy nincs semmi AI? Akkor, hogy lehet a gép ellen játszani?
Tegnap este volt egy szabad órám és kipróbáltam a demót. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, engem lenyűgözött. Tudom nektek nem újdonság ez a 3D design, de én szinte más játékot nem is ismerek, mert a kevés szabadidőmbe csak a heroes fér bele, és roppantul élvezem vele a játékot. Amik zavartak a játékkal kapcsolatban, azt már kiküszöbölték, például ha a föld alatt vagyunk, vagy éppen egy várat támadsz és olyan kameraállásba forgatod a nézetet, hogy a szikla vagy várfal kitakarna egy lényt, akkor a kitakaró elem elhalványodik. Szerintem nagy ötlet. Na de egy szó mint száz, lehet hogy kevés az AI meg a többi kifogás hegyek, én már ezt az egy órát is élveztem és teljes mértékű volt a kikapcsolódás. Számomra ez a fontos és ezért lesz továbbra is a kedvenc játékom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 14 pén., 14:50 

Tassadar22 írta:
Először nekem is hibásan töltötte le, de másodjára már jó lett.

Ha nekem is kétszer kell letölteni, akkor kb. mire vége a tavaszi szünetnek, már lent is van... :lol:

Lassan neki is állok töltögetni...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]