Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 63  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 10 hétf., 10:37 

Freemy írta:
• Háromszor annyian halnak meg villámcsapásban, mint cápatámadás által.

Csak azt nem értem, hogy miért nem készítenek több filmet, amiben villámcsapás okozta a halált...
Maga az állítás csupán azért igaz, mert az emberek nem vizilények. Szerintem.
Ráadásul láttam már olyan természetfilmet, amiben megmutatták, hogy a cápa nem szereti az emberhúst, csak akkor támad, ha felidegesítik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 10 hétf., 17:44 

Dietrich Hungyik írta:
Ráadásul láttam már olyan természetfilmet, amiben megmutatták, hogy a cápa nem szereti az emberhúst, csak akkor támad, ha felidegesítik.

Aki ilyesmire vetemedik, hogy cápák közé megy és hagyja, hogy ha az állat akarja, megkóstolhatja, tutira mazochista. Én biztos nem ugranék önszántamból cápák közé!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 8:51 

Használhatatlan tények:

• Johann Sebastian Bach zenéjét a saját korában annyira unalmasnak és ódivatúnak találták, hogy a nagy zeneszerzõt még családtagjai is csak "Öreg Paróká"-nak nevezték.
• New Yorkban még érvényben van egy törvény, mely szerint az utcán tilos hölgyekkel flörtölni. Ha valaki ezt megszegi, elsõ esetben 25 Dollár pénzbirságot fizet, másodjára már kötelezhetik, hogy az utcán szemellenzõt viseljen.
• New Yorkban törvényellenes szórakozásból labdával fejbedobni valakit.
• Az 1912-es Olimpián adtak utoljára valódi aranyból készült érmeket.
• Közép-Floridában a Walt Disney World a legnagyobb cég. Közel 50 ezer embert alkalmaz.
• Mickey Egeret az olaszok Topolino-nak nevezik.
• Az ókori Görögországban a nõk összetört magokból és bogyós gyümölcsökbõl készült pasztával színezték arcukat.
• Egy átlagos férfi élete során kb. 20 ezerszer borotválkozik.
• A világon Franciaországban a legnagyobb az egy fõre jutó kedvtelésbõl tartott kisállatok száma.
• Japán kertészek kikísérletezték a szögletes görögdinnyét. Céljuk az volt, hogy spóroljanak a tárolóhellyel.
• A washingtoni Fehér Házban 132 szoba, 35 fürdõszoba, 3 lift és 412 ajtó található. Ezen kívül van még mozi-terem, teniszpálya, uszoda, bowling-pálya és futóösvény.
• A világon összesen 2000 féle sajtot gyártanak.
• A II. Világháborúban Berlinre ledobott elsõ bomba megölte a Berlini Állatkert egyetlen elefántját.
• Az egyetlen szervünk, mely nem rendelkezik vérellátással, a szaruhártya. Ez közvetlenül a levegõbõl veszi fel az oxigént.
• A Földön élõ összes pingvinfajta élõhelye az Egyenlítõtõl délre található.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 9:30 

Szia!

Nem akarlak megbántani, de egy kicsit már idegesítőek ezek a használhatatlan ****ságok. Miért nem csinálsz nekik egy külön topikot? Mert ez mégis csak egy csevegő, s ezekről a dolgokról szól!

Sza

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 15:29 

Nekem teccenek ezek a dolgok, jókat szoktam némelyik, komolynak tűnő dolgon mosolyogni, és gondolom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Sőt! Hálás is vagyok Freemynek, az egyetlen személynek (sértés ne essen), aki keményen töri magát azon, hogy ne laposodjon el az egész csevelyfarm, és hogy ellássa a poénfüggőket a napi adagukkal :D Ezért szerintem nem az a helyes hozzáállás, hogy "húzz a marhaságaiddal a fr*ncba, mert senki sem kíváncsi rájuk". Inkább dícsérni kéne az ilyen ambíciós fórumozókat, mint pl Wapci :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 15:42 

2x ment el ugyanaz. Bocsi. Valaki ezt törölheti!

Freemy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Freemy 2006 ápr. 11 kedd, 15:47-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 15:45 

Hellblood írta:
Szia!

Nem akarlak megbántani, de egy kicsit már idegesítőek ezek a használhatatlan ****ságok. Miért nem csinálsz nekik egy külön topikot? Mert ez mégis csak egy csevegő, s ezekről a dolgokról szól!

Sza

Miért nem csináltam külön topicot neki? Mert ide is alig ír valaki. De ha csak ezen múlik, már csinálom is! Eddig csupán te voltál az, aki azt írta, hogy nem tetszik. Ez nekem azért kevéske...
Azt sem értem, hogy miért éppen te hozod fel ezt, mikor köztudott, hogy nem olvasol el mindent. Miért nem hagyod figyelmen kívül ezeket a ****ságokat??? Nem kimondottan neked írom, máshol meg volt már rá példa, hogy a neked szánt üzenetekre nem vagy csak későn válaszoltál.
Én sem akarlak megbántani, de a tények azok tények...
zolirobi írta:
Nekem teccenek ezek a dolgok, jókat szoktam némelyik, komolynak tűnő dolgon mosolyogni, és gondolom, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Sőt! Hálás is vagyok Freemynek, az egyetlen személynek (sértés ne essen), aki keményen töri magát azon, hogy ne laposodjon el az egész csevelyfarm, és hogy ellássa a poénfüggőket a napi adagukkal :D Ezért szerintem nem az a helyes hozzáállás, hogy "húzz a marhaságaiddal a fr*ncba, mert senki sem kíváncsi rájuk". Inkább dícsérni kéne az ilyen ambíciós fórumozókat, mint pl Wapci :)

Köszönöm! Ahogy Beornnak máshol más, úgy nekem itt TE nagyon hízlalod a májam! :lol: :lol: :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 15:47 

:lol: :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 15:48 

Freemy! Szerintem jó helyen van itt is. Van akkora értelme, mint jó pár más dolognak a Csevejfarm topickjai között bogarászva! :lol: Hellblood meg csak kiheveri valahogy a traumát... :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 11 kedd, 15:54 

Beorn the Shapeshifter írta:
Freemy! Szerintem jó helyen van itt is. Van akkora értelme, mint jó pár más dolognak a Csevejfarm topickjai között bogarászva! :lol: Hellblood meg csak kiheveri valahogy a traumát... :P :lol:

Már késő... :oops:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 10:12 

Jól van na! Némelyiket elolvastam. Akadtak olyanok, amelyek érdekesek voltak, de számomra csak pár. Többség dönt. Nekem mindegy. Az igaz hogy nem sokan írnak ide. Eltűntek a régi nagyok, s új kicsik érkeztek helyettük. Ez a nagy helyzet. Régebben még ide is volt érdemes írni. De mostanság...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 10:16 

Hellblood írta:
Az igaz hogy nem sokan írnak ide. Eltűntek a régi nagyok, s új kicsik érkeztek helyettük. Ez a nagy helyzet. Régebben még ide is volt érdemes írni. De mostanság...

Mostanság is érdemes ide írni. A lényeg az, hogy legyen valami jó téma, ami mindenkinek megmozgatja a fantáziáját! :D
Épp azon gondolkozom, mi lehetne az. Ha van ötleted, vagy bárkinek valami, szívesen veszem/vesszük!
A régi nagyok biztos vissza fognak még térni, csak most épp fontosabb dolguk lehet. Ha tudnak, úgyis jönni fognak. Addig viszont ne unatkozzunk!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 10:23 

Jó majd gondolkozom témákon. Pár addig: van-e élet a halál után, véges-e a világűr(állítólag igen, de én nem tudom elképzelni), van-e értelme a mai magyar politikának, mi lesz 50 év múlva, ha folytatódik a globalizáció, környezetpusztítás...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 10:32 

Hellblood írta:
Jó majd gondolkozom témákon. Pár addig: van-e élet a halál után, véges-e a világűr(állítólag igen, de én nem tudom elképzelni), van-e értelme a mai magyar politikának, mi lesz 50 év múlva, ha folytatódik a globalizáció, környezetpusztítás...

A halál után lennie kell valaminek! Ez köztudott. Nem tudom elképzelni, hogy csak úgy megszületik az ember a semmiből és a semmibe vész. Valahová kerülünk, ahonnan nincs visszaút, éppen ezért senki sem tudja, hogy mi lesz aztán...
A világűr szerintem is véges. Amíg a földet fel nem fedezték, addig arról is azt tartották, hogy végtelen. Voltak ugye olyan emberek is, akik arról írtak, hogy kiül a világ szélére és lelógatja a lábát... Ekkor elindultak a felfedezések és kiderült, hogy a föld véges, nem lapos, stb... Ugyanez lesz a világűrrel is, csak mi azt már nem fogjuk megérni. Már ma is sokan vitatkoznak arról, hogy több világ létezhet, melyek sajtszerű lyukakon keresztül kapcsolódnak egymáshoz. Ezek a fekete lyukak. Csak bizonyítani kellene és meg kéne keresni a sajt összes darabját, fel kellene térképezni az összes lyukat. Ez nem kis munka, talán az emberiség nem is fog addig élni, mire mindezt ki lehetne deríteni.
Politikához nem értek, de kell, hogy értelme legyen!
50 év múlva biztos lesz még olyan köztünk, aki meglátja, hogy mi lesz. Ebben nem vagyok biztos, nem vagyok jövőlátó, de a mai állapotok szerint van rá esély. Szerintem fognak megoldást találni a környezeti károk megszüntetésére és a káros folyamatok visszafordítására. Talán épp köztünk él az, akinek eszébe fog jutni a megoldás... :wink:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 12:25 

Freemy: nem vagy te egy kicsit túl optimista? :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 14:16 

Beorn the Shapeshifter írta:
Freemy: nem vagy te egy kicsit túl optimista? :lol: :lol:

Általában nem, de most lehet. Miért? Te miben hiszel? Mit vársz a jövőtől?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 14:26 

Én is sokszor gondolkodtam már azon, mit érez valaki, amikor már nem él, vagy mielőtt megszületik. Ezek olyan felfoghatatlan dolgok. A politika meg teljesen hidegen hagy. Utálom. Nem azt kapjuk, amit ígérnek, várunk, vagy csak kis mértékben. OV pedig totálisan hataloméhes. Ezért nem szimpi már pár éve.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 14:40 

Tuti, hogy van egy másik énünk, aki a születés előtt bennünk él, illetve halálunk után továbbél. Lehet, hogy a kettő nem ugyanaz, de az biztos, hogy van valami előttünk és utánunk! Csak ez Földi létünk során elhomályosodik előttünk, ahogy minden más is. A tudásunk csak az, amit az iskolában és az életben megtanulunk... Egyébként világi dolgokban teljesen hülyék vagyunk!
Politika: Mindenki hataloméhes. Pártállástól függetlenül. Szerintem te vagy én is azok vagyunk. Ilyen az ember...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 14:46 

Nem tudom már hol olvastam, hallottam:
A földi lét a halál utáni élet felé egy lépés. A halálkor kezdődik az igazi élet.
Valami ilyesmi, persze nem szó szerint idéztem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 12 szer., 14:57 

Ebben van valami. Sajnos mi erről semmit sem tudunk, mégis fontos az ittlét. De beszéljen erről az, aki tényleg ért hozzá! Remélem lesz köztünk olyan, aki tud érdemben hozzászólni mindehhez!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 63  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]