Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 22:40 
Heroes Team

Sziasztok!

Ssth: Ok, ezzel a véleménnyel már lehet kezdeni valamit, jelzem Vologyának, bizonyára fog tudni tenni valamit ellene.

20 versenytérkép van (amiből jószerével a versenyzők fele 3 -at fog megismerni! :) ), azért bővítjük versenyről versenyre (azért csinálunk pályakészítő versenyeket), hogy Ne unalomig ismert, 6 db. "álmodból fölkeltenek is tudod hol lesz a főhősöd a 9. napon" mapok legyenek, hanem ilyen is, olyan is. Még most is fordul elő persze hiba a térképeken, ami változást igényel, de oda szeretnénk eljutni, hogy legyen 40-50 olyan "betanulhatatlan" térkép, ami tökéletesen alkalmas "balanced" versenyre, függetlenül a "játékélmény" nagyságától! Remélem előbb utóbb, el is jutunk oda! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 22:57 

Ha lehet javaslatom, akkor a red Dragonok illetve Green Dragonok számát kicsit növeljük meg. Vagy válasszunk erősebb ellenfelet. Mondjuk horde küklopsz, azok ellen nehéz harcolni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 7:51 

Mugger_ írta:
Azt azért még hozzátenném, hogy az az ember, ne nagyon fikázzon itt térképeket, aki bennehagyja egy VERSENYMAPBAN Az Air könyvet ( a DimDoor és Fly persze tiltva van a meccseken!), és emellett KITILTJA az Earth könyvet, AMINEK MINDEN VARÁZSLATA ENGEDÉLYEZETT a versenyben. Annak talán nem a mások egyáltalán nem zavaró és hibás "minek tiltani a hősöket ha úgyis börtönben vannak típusú" iszonyatos,több meccset eldöntő "problémájával", kell szembesülnie! Merthogy az nem hiba, hanem felesleges túlbiztosítás, ami egyáltalán nem igényel semmiféle javítást, beavatkozást!

Már látom, valóban ki kellett volna szednem az air könyvet, mert van aki nem tud olvasni és hát kap 1 air könyvet, akkor elkezd agyba főbe dim doorozni. Tiltva van, de nembaj, kitérdekel az én hősöm bírja használni, akkor meg miért ne? Ugyebár Mr. Mugger? Ez kit is minősít akkor? A földkönyv a legértékesebb varázstárgy a játékban. (multiban biztos) Ez ki is derülhetett az utóbbi mapban. Direkt raktam bele, az eredetiben természetesen nincsen benne. Nem az számít hogy tartalmaz-e tiltott varázslatot. Ami tiltott az tiltott. Milyen hülyeség ez hogy túlbiztosítás? Gondolkozzatok már el ezen egy kicsit. Na, csak 1 kicsit gondoljatok bele. Ki lenne az az elvetemült idióta, aki a tiltás ellenére főhősnek hagyná mondjuk Jedditét, vagy Solmyrt. Az egyből kiderülne és aztán ennyi. Viszont ezzel, hogy bent vannak ezek a hősök a börtönbe ki van véve egy újabb mesterfogása a játéknak.
A merlin próbatétele című map sokkal jobb lett azáltal, hogy a mocsár dirt lett. Viszont tényleg animate van ott és nem earth elemental. Ha a cipő, black orb hibát is orvosoljátok, akkor használható, jó map lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 8:15 

Itt és most kérlek hagyjátok abba a személyeskedést. Nem méltó egyikőtökhöz sem.
Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 9:39 

Desert War miért nincs?:)

nekem is fájópont a sittesek, elég lenne annyi, hogy ne legyenek main herok és kész, de mind 4th lvl, mind a log herok benn maradhatnának a játékban, ezzel is szinesitve a droid planétát. Valamint lehetőséget adva több taktikára, mert milyen jol esik, ha valamilyen barbárnak Alamar megtanitja a resurrectet, ha tudja:)

Csak, hogy belepofázzak (ez ugyis nagy divat lett)

egy online-internetes gamében ne legyen benne az air book.............ha nem lehet az utazo spelleket használni, ugyanis eléggé ellenőrizhetetlen, másrészt
tök jo, ha valaki ezt kapja az utopiában,elvileg tuti nyerő, de mégsem, még az 1000 aranyat adó zsák is többet ér, mint a könyv.(mondjuk a chain és air elementál mieatt ez sántit kicsit).
GW sem volt sok értelme az earth booknak, de ennyi szabadság csak kell a verseny szervezőjének:)
Mondjuk nem értem minek tette be, elárulja?

Szivessen játszok felkészülési meccseket, keressetek meg msn en.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 9:42 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista, ssth: Minden ésszerű javítást meg fogok csinálni a térképeken a javaslataitok alapján, úgyhogy tessék tesztelni, mert 9-e után semmilyen reklamációt, nyavajgást nem fogunk elfogadni! :shock:

Mindenki követhet el hibákat, Bogpista Te is és Mugger Bátyó is... :roll: Senki sem tökéletes, csak arra törekszünk, hogy azok legyünk! :shock: Veled még sohasem fordult elő, hogy valami felett elsikkadtál és mikor valaki felhívta rá a figyelmed, hogy ezt nem is lehet, akkor rácsodálkoztál??? :? :? :? Versenyt nem könnyű rendezni, tapasztalatokból tanul az ember! És azt hiszem ebben Mugger Bátyó és Én eléggé élen állunk, hacsak a BB-ket és a táborokat vesszük alapul... :wink: Csak fáj az ember fiának a szíve, ha a rengeteg szervezés és munka után egyszerűen lefikázzák, amit csinált! Szerintem ez senkinek sem esik jól! :? Ugye Bogpista barátom? :? Nem vagyunk egyformák, de toleráljuk egymás hibáit és próbáljuk meg kultúráltan a helyes irányba terelgetni! Nem véletlenül írtam, ahány ember, annyi igény, annyi beállítottság... Aki tud és akar játszani, az bármilyen körülmények között és bármilyen térképen játszik, minden gond nélkül! :shock: Ne feledjétek ez JÁTÉK!!! A cél, hogy mindenki egyforma esélyekkel indulhasson, legyen kezdő vagy profi a multiban és jól érezze magát! Kéretik mindenkinek ehhez tartania magát! :shock: Előre is köszönöm! :wink: Uff, én beszéltem! :roll: Baráti üdv,

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2006 ápr. 04 kedd, 9:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 9:51 

Idézet:
Aki tud és akar játszani, az bármilyen körülmények között és bármilyen térképen játszik, minden gond nélkül! icon_eek.gif Ne feledjétek ez JÁTÉK!!! A cél, hogy mindenki egyforma esélyekkel indulhasson, legyen kezdő vagy profi a multiban és jól érezze magát!

hol is hallottam már ezt?:)

egyetértek vele teljes mértékben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 9:53 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

u.i: Lehetőség szerint ezentúl is KONKRÉT hibamegjelöléssel tessék fikázni, a "nekem nem tetszik", a "ToH -on nem így játszuk", "különben is unalmas", típusú használhatatlan megjegyzéseket, nyugodtan őrizzétek magatokban jó sokáig!

Hozzám is eljutottak a pályák, bár én nem játszom a versenyen. Egy KONKRÉT észrevétel lenne (de ez nem baszogatás gyanánt!). Vologya átdologozott egy csomó ismert pályát, de van egy-kettő amiből már van újabb, JAVÍTOTT verzió. Amit már maguk az eredeti pályakészítők javítotattak meg részben a játékosok kérésére, részben maguktól.

Ilyen az Excalibur Klanok2, aminek van egy Excalibur Clans REVISED verziója. http://www.wizardsandwarriors.net/maps/1v1maps.htm

Annyi a változtatás lényege, hogy a teal részére közelebb hozták a csizmát az alvilágban. A teal eleve 2-3 nappal több idő alatt tudja megcsinálni ugyanazt mint a kék, mert nagyobb a terepe, messzeebb vannak a tárgyak stb., de a csizma távolsága még felteszi a koronát erre is :(. Sokan panaszkodtak erről az online versenyeken ezért átdolgozták egy kicsit. Lehet, hogy érdemesebb már eleve javított pályát használni Vologyának az átdologozáshoz. Csak ennyi lett volna az észrevételem, remélem nem leszek érte "kiátkozva". :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:10 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

ArchConan: Köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmem, miért lennél ezért kiátkozva??? :shock: Én a TOH-ról töltögettem le a multi mappokat kb. 1-2 éve és azóta nem néztem van e frissített változat... :oops: A versenyeink tapasztalatai, az azon játszó játékosok kérései alapján alakítgattam a térképeinken... :roll: A következő versenyen már biztosan ezt a változatot fogjuk használni, de a mostani BB4-re túl nagy munka lenne, ha most állnék neki újra a térképek frissített változatának javítgatásához, átnézéséhez... Baráti üdv!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vologya 2006 ápr. 04 kedd, 10:13-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:12 

Adler írta:
Desert War miért nincs?:)
Csak, hogy belepofázzak (ez ugyis nagy divat lett)

egy online-internetes gamében ne legyen benne az air book.............ha nem lehet az utazo spelleket használni, ugyanis eléggé ellenőrizhetetlen, másrészt
tök jo, ha valaki ezt kapja az utopiában,elvileg tuti nyerő, de mégsem, még az 1000 aranyat adó zsák is többet ér, mint a könyv.(mondjuk a chain és air elementál mieatt ez sántit kicsit).
GW sem volt sok értelme az earth booknak, de ennyi szabadság csak kell a verseny szervezőjének:)
Mondjuk nem értem minek tette be, elárulja?

Úh, az eleje nagyon rosszul hangzott. :( Te magad is játszol olyan pályákat online, (ráadásul pontokért!), ahol mind a 4 tome ott van egy szigeten, ráadásul ingyen szinte. :) Ezt kár volt felhozni, nem kellett volna felülni "divatnak", még akkor se ha ezt annak idején te magad terjesztetted el :) A többi része az teljesen jogos, egyetértek vele.

Az a baj, h össze-vissza tiltanak ki reliceket a különböző pályákról (az eredeti készítők!), egyikből az összes tomet, másikból a gold zsákot, thunder helmetet, harmadikból meg szinte mindent, Nincs erre egységes álláspont, vmi olyasmit kellene először kialakítani és azt utána minden pályán egységesen alkalmazni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:19 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

ArchConan: Köszönöm, hogy erre felhívtad a figyelmem, miért lennél ezért kiátkozva??? :shock: Én a TOH-ról töltögettem le a multi mappokat kb. 1-2 éve és azóta nem néztem van e frissített változat... :oops: A versenyeink tapasztalatai, az azon játszó játékosok kérései alapján alakítgattam a térképeinken... :roll: A következő versenyen már biztosan ezt a változatot fogjuk használni, de a mostani BB4-re túl nagy munka lenne, ha most állnék neki újra a térképek frissített változatának javítgatásához, átnézéséhez... Baráti üdv!

Ja értem. A TOH-ban nem sok dolgot frissítenek mostanában úgyhogy hiába is keresnéd, nem a te hibád. Nem kell átdologozni a pályát, csak kicseréled az egyik random minor artit és az őrzőit és azt rakod be a boot csizma helyére, a csizmát pedig az őrzőkkel alvilág lejáratához. Tujlajdonképpen ennyi. Asszem Bogpistánál az onlineversenymap1 nézett ki így. Ezt a részét onnan is megnézheted, h melyik minor artit cserélték le. Privátban akartam elküldeni, de nem működik vmiért két napja :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:21 

akkor Te vagy az első számú divatdrukker

és van még egy lényeges különbség, én nem csak egy nick vagyok a forumon - aki mellesleg mindig és mindent kritizál - hanem volt merszem élőben is bizonyitani azt, amiről itt szó van.

on
nincs egységes álláspont
mert mindig jön a sirás, hogy bazz a másik kapott kannát és +5 all kardot
én meg boots of polarityt és kapitány kalapját...............nem én sirtam, ezt elhihetetd, rezignáltan szoktam tudomásul venni ezeket a dolgokat.
A "gagyi" artic kiszedésével ellaposodik a game is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:29 

Félrement az üzi. :D
Nimbus nemtom hol van pedig még van pár hiba amin megakadtam de előtte megbeszélem még pár "okossal". :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Teki1986 2006 ápr. 04 kedd, 10:36-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

ArchConan: A térképeken egységesen szerepel pár olyan dolog, javítás, ami az eredeti mapok egyikében sem szerepel. Mind a 20 térkép ezek alapján lett lejavítva, ezért nem kezdenék bele most már a térképek újbóli átnézésébe... És biztosan nem csak ennek az 1 térképnek találnánk frissített változatot, hanem többnek is, ezért majd a táborra fogom a friss változatú térképeket javítgatni... De azért kösz a segítő szándékod! Persze a csizmát odébb fogom rakni, az tényleg nem nagy munka... :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:34 

Adler írta:
akkor Te vagy az első számú divatdrukker

és van még egy lényeges különbség, én nem csak egy nick vagyok a forumon - aki mellesleg mindig és mindent kritizál - hanem volt merszem élőben is bizonyitani azt, amiről itt szó van.

on
nincs egységes álláspont
mert mindig jön a sirás, hogy bazz a másik kapott kannát és +5 all kardot
én meg boots of polarityt és kapitány kalapját...............nem én sirtam, ezt elhihetetd, rezignáltan szoktam tudomásul venni ezeket a dolgokat.
A "gagyi" artic kiszedésével ellaposodik a game is.

Te itt bizonyítasz, én máshol, de nekem nem mániám ez a bizonyítási kényszer :) Egyébként te is csak egy nick vagy a fórumon, vagy már moderátorrá léptél elő? :) Akkor is tudom hogy hogy játszom, ha nem verek le 12 giantet 4. nap. Mellesleg mindennap játszom vkivel mai napig is. De ne kezdjük megint a Petrus-féle, ki a legény a gáton című melldöngetést. Én csak a tome-okra reagáltam, hogy ne mérj kettős mércével, ha lehet.

Azért kellene fixálni a reliceket h ne legyen sírás. Vologya fixálta egyik pályán a SOJ-t, másikon a necklace of blisset. Bogpista is ebbe az irányba módosítgatja a pályákat és ez jó irány. Egyről beszélünk szerintem.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 10:57 

velem személyesen lehet találkozni erre értettem
nemcsak lököm a messziről jött ember dumát........

ami a reliceket illeti valóban:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 13:15 

Na tüzetesen átnézve a pályákat nagy hibákat nem találtam. :)
A Merlin pályán az animate dead-et cseréld ki mert az átküldött pályán még a régi tekercs szerepel. És szerintem a fekete gönböt kellene lecserélni a cipőre.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 18:51 

érdekes módon
a SOD verseny is élvezetes volt, no rules szabályokkal
minden artival

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 19:00 
Heroes Team

Sziasztok!

Én erősen gondolkodom egy Complete -es, versenyen, ahol minden "all random" lenne! Ahogy az életben is van, leülsz az egyik géphez, ellenfeled a másikhoz s ott dőlne el minden, vártípus, stb. stb. Ez sajna a mapkreátor hibázásai miatt csak úgy valósítható meg, ha előre többtucat (akár száznál is több) térképet legeneráltatunk, átvizslatunk (illetve elsősorban ArchConan, akinek a horribilis segítségét ezúton is köszönöm).
Ez szerintem sokkal "élvezetesebb" lenne, mint a mostani "Balanced" típusúak! Csak sajna a BB miatt ez a terv egyelőre jegelve van, de ha lesz rá érdeklődés, megoldjuk!

Üdv. Mugger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 ápr. 04 kedd, 19:51-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 04 kedd, 19:19 

megoldhato lenne
kiválasztunk egy template et és hajrá
ésszerűen ugy kéne, hogy a joinolos 1.4 verzioval joinol be
igy valamiért normálisabb mappok születnek, s ki van védve, hogy valaki egyből combo cuccot kapjon, más szerintem nek kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]