Udv,
látom mindenki diplomacy lázban ég,pedig szerintem az eléggé pályaspecifikus,sokszor tönkretehet 1 pályát,1 csata nem attol izgalmas,hogy van 5000 cyclopsom,és megölök vele 100 gremlin-t!
Szerintem a legjobb az earth magic,hisz ott van a townportal,az implosion,és a ressurection isa mass slowrol nem is beszélve!
Az estate,hááát egy xl-es pályán semmi értelme még az indulásnál sem,ellenben ha van logtistic-ed,akkor gyorsabban elérsza bányákig,vagy gyorsabban fel tudod szedni a nyersanyagokat,az archery-t én is nagyon támogatom,igen jotékonyan nőveli alövöegységek sebzését,főleg ha van mellé bow of the sharpshooter,meg bless és precision !:)
Ez ebben ajátékban a jo,teljesen emgváltoztahatja ajáték kimenetelét akár a hős képzettségeinek összeállitása,a lények fajtái,az artifactok,igy 1 pályát is érdemes többször végig vinni,néha csak ugy a probálgatás kedvéért,a megszokottol teljesen eltérő karakterisztikáju hőst állitok össze,és még mindig tud ujat mondani,több évnyi játék után !
ellenben vannak szerintem használhatatlan skillek is,lásd ballista és artillery,csak feleslegesne foglalná az értékes helyet !
Tudom hogy nem ide tartozik,de msot jutot eszembe,confluxosok...oriási hiba hogy az elementálokat nem leeht feléleszteni,se animate-dead-elni,ez azt hiszem akkora hátrány ami feleslegessé teszi azt a kérdést,hogy Vajona conflux-e a legjobb vár,talán a a magic elementál az egyetlen eredeti lény,és jol használhato,de sajnos mi sme tudunk rá varázsolni,pedig frenzy-vel igen sikeres egység lehetne teleporttal kombinálva !
A képzettségeket illetően,én több hőst szoktam használni,van 1 főhős,aki jol ért a mágiához,és gyorsan mozog,és vannak felderitő hösök,akik kifürkészik a bányákat és az ellenségeket,nekik pl ideális a : logistic,pathfindig,scouting,estates,navigation skillek,de a főhősnél az első kettőt leszámitva nem foglalnám a fölösleges helyeket!
Még 1 kérdés,hátha ti tudjátok rá a választ,mi a fenére jo a market of time? Láttam már pár pályán,de a funkciojára még nem jöttem rá!:))
További kellemes napot!
Fallout és Heroes 3 forever!:)
|