Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 227 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 30 csüt., 18:42 

De viszont ez sajnos csak kevés helyzetben van így, mert nem mindig ilyen rózsás a helyzet :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 31 pén., 8:43 

Srácok!Mit szóltok a Disgusse nevű csodához? :wink: Őszintén!Kinek,hányszor jött be,hogy az ellen megijedt tőle ilyenkor??Amúgy Diplomacy exp.-en full táp!Egyszer így sikerült szépen,sorban légiónyi egységeket "leszerződtetni"! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 31 pén., 9:14 
Heroes Team

Üdv !

A Diplomacy függ a térképi beállításoktól, két véglet:
- always join (fölösleges a Diplomacy), mindig csatlakoznak
- never join (szintén fölösleges), sohasem csatlakoznak

A két közbenső esetben a csatlakozás lehetősége adott (ez függ a csapatunk erősségétől is, s a rendelkezésünkre álló pénzmagtól), ekkor jön jól a Diplomacy, mert a lények 'hajlandóságára' pozitívan hat. Az esetlegesen, időszakonként generált lényekre vonatkozóan valószínűleg szintén ezt a két beállítást adja a lényekhez a program.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 31 pén., 10:25 

Köszi,az info.-t :!: Tehát ha elég nagy a seregem,van pénzem is,nagyobb lesz az esélyem rá,hogy "bárki" csatlakozhat,mint a Dipl.exp.-je:vagyis 60% :?: :idea:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 31 pén., 14:59 
Heroes Team

Üdv !

Elnézést kérek, de én sem emlékszem a pontos adatokra.

A Diplomacy jobban növeli az esélyt, de azonos Diplomacy esetén erősebb sereg és pénz esetében a lények 'jobban szeretnek' csatlakozni (erős sereg esetén ingyen), de ha gyengébb a sereged - s emiatt ingyen nem akarnak csatlakozni, ha nincs elegendő pénzed, akkor meg kell küzdened velük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 31 pén., 16:24 

Nem vagyok benne biztos, de emlékeim szerint csak akkor lehetséges egyáltalán, hogy csatlakozzanak hozzád, ha a serged erősebb, mint a másik.

DiLaen

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 okt. 31 pén., 17:40 

Hát a Diplomácy szerintem nem olyan nagy cucc. :roll: Elégé pénzigényes ha jól tudom :shock: drágában veszed az egységeket mint várból. Akkór van benne fantázia ha pld dupla szaporulat van valamiböl ,mert akkór össze lehet szedni öket :!: .Én szerintem az Earth vagy az Air Magic a legjobb képeség attól fügöen hogy ijász vagy lassú váral játszunk.. A logistic meg a leglényegsebb mert az idö a legfontosabb dolog . Illetve az Offensiva az ideális ahoz hogy tökéletes hös leggyen. A többi vezértöl Pályától függ de ezek alap dolgok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 02 vas., 20:53 
Heroes Team

Az artillery se rossz, mert a SoD-ban már nem csak a nyílvető gépet tudod irányítani, hanem a várban a lőtornyokat is. Így azt lőhetsz akit akarsz a várad ostrománál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 02 vas., 21:41 

Nem a ballistic-kal irányítod a tornyokat?? Szerintem igen, de lehet, hogy tévedek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 02 vas., 23:51 

nem, tényleg artilleryvel, de sztem nem csak a sodban, hanem az ABben is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 03 hétf., 8:34 

Sziasztok!
Szerintem nem tisztázott pontosan,hogy mikor,miként viselkednek a lények,ha a diplomacy nevű alaptulajdonságunk megvan!Én pl.múltkor úgy csatlakoztattam 600,azaz hatszáz earth-elemental-t,hogy jóval szerényebb seregem volt,igaz hősöm erős,s dipl.-om exp. volt!Aztán már ment minden a maga útján... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 03 hétf., 18:25 

Bárki mondhat bármit, a diplomacy-ba vetett hitem örökre megmarad. Ez szerintem a legnagyobb esély a győzelemre, a megfelelő számú egységek után. :D
Hacsak nem csinál valaki egy olyan pályát, ahol az összes ellenfélnél beállítja, hogy soha sem csatlakoznak sehová. :oops: Akkor gáz van, de szerencsére ez nem jellemző... :lol:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 03 hétf., 18:54 

Udv,

látom mindenki diplomacy lázban ég,pedig szerintem az eléggé pályaspecifikus,sokszor tönkretehet 1 pályát,1 csata nem attol izgalmas,hogy van 5000 cyclopsom,és megölök vele 100 gremlin-t!
Szerintem a legjobb az earth magic,hisz ott van a townportal,az implosion,és a ressurection isa mass slowrol nem is beszélve!
Az estate,hááát egy xl-es pályán semmi értelme még az indulásnál sem,ellenben ha van logtistic-ed,akkor gyorsabban elérsza bányákig,vagy gyorsabban fel tudod szedni a nyersanyagokat,az archery-t én is nagyon támogatom,igen jotékonyan nőveli alövöegységek sebzését,főleg ha van mellé bow of the sharpshooter,meg bless és precision !:)
Ez ebben ajátékban a jo,teljesen emgváltoztahatja ajáték kimenetelét akár a hős képzettségeinek összeállitása,a lények fajtái,az artifactok,igy 1 pályát is érdemes többször végig vinni,néha csak ugy a probálgatás kedvéért,a megszokottol teljesen eltérő karakterisztikáju hőst állitok össze,és még mindig tud ujat mondani,több évnyi játék után !
ellenben vannak szerintem használhatatlan skillek is,lásd ballista és artillery,csak feleslegesne foglalná az értékes helyet !
Tudom hogy nem ide tartozik,de msot jutot eszembe,confluxosok...oriási hiba hogy az elementálokat nem leeht feléleszteni,se animate-dead-elni,ez azt hiszem akkora hátrány ami feleslegessé teszi azt a kérdést,hogy Vajona conflux-e a legjobb vár,talán a a magic elementál az egyetlen eredeti lény,és jol használhato,de sajnos mi sme tudunk rá varázsolni,pedig frenzy-vel igen sikeres egység lehetne teleporttal kombinálva !
A képzettségeket illetően,én több hőst szoktam használni,van 1 főhős,aki jol ért a mágiához,és gyorsan mozog,és vannak felderitő hösök,akik kifürkészik a bányákat és az ellenségeket,nekik pl ideális a : logistic,pathfindig,scouting,estates,navigation skillek,de a főhősnél az első kettőt leszámitva nem foglalnám a fölösleges helyeket!
Még 1 kérdés,hátha ti tudjátok rá a választ,mi a fenére jo a market of time? Láttam már pár pályán,de a funkciojára még nem jöttem rá!:))
További kellemes napot!

Fallout és Heroes 3 forever!:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 04 kedd, 9:37 
Heroes Team

yc írta:
Udv,

.. ellenben vannak szerintem használhatatlan skillek is,lásd ballista és artillery,csak feleslegesne foglalná az értékes helyet !
... talán a a magic elementál az egyetlen eredeti lény,és jol használhato

Üdv !

Nagyon kellemes is tud lenni a Ballista, ha az ellenfeled a várban van és nincs repülő egysége, vagy csak gyengék, mert hiába van Ancient Behemot ha nem tud mozogni, mert egy egységgel elálltad a kijáratot, s nem lövöd a falakat, vagy ha gyorsan akarod lerohanni a várat, akkor jól jön az irányítás és a két lövés, főleg ha van küklopszod is. Persze ez pályafüggő !!!

Az egész mezőnyben a leggyorsabb lény a főnix, így a csatát megfelelő morál mellett mindig te kezdheted. Abban viszont egyetértünk, hogy az elementálok közül szóra érdemesnek csak a Storm elementált tekintem. A Conflux várban ezért van egy-két jó dolog (skill-ek,artifact-ok vásárlása, Borealis), szóval azért van előnye is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 05 szer., 11:07 

Udv Zardosz !

Valoban leeht előnye,de akkor már inkább be teleportálok,vagy egyéb varázslattal probálkozom,nem fecsérlek el 1 helyet a ballistának !
A fönix nah igen,de ha mondjuk van sebesség nővelő artifactod,akkor nem a fönix kezd ! Az arurora borealis,ha megadjaz összes varázslatot,akkor élvezhetetlen ajáték,jo varázslat a fly,meg a dimension door,de ha már az elején megvan,tönkre teszi apályát !
A skilleket meg lehet szerezni máshol is,ami viszont jo az a mage university !
Töb béve játszom a Heroes 3-mal,az AB-vel és a SOD-dal is,de a confluxot nem tudtam megszeretni,nem rossz nem rossz,de valahogy mégsem !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 05 szer., 15:33 

Lehet, hogy szerinted tönkreteszi pályát a borealis meg a dimension door, de valjuk be:
Biztos, hogy nyersz és egy ilyen hatalmas előny például versenyen isten!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 05 szer., 17:07 
a verbális armageddon

DonJanvari írta:
Lehet, hogy szerinted tönkreteszi pályát a borealis meg a dimension door, de valjuk be:
Biztos, hogy nyersz és egy ilyen hatalmas előny például versenyen isten!

Így van,meg azért az a napi 5000 arany se jön rosszúl :wink:
Az összes varázslat az szerintem se oké,de Dimension Door az igen :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 05 szer., 17:45 

Szevasztok!
Sz´tem a legjobb képességek azok a:
Wisdom (a barbárnak is)
Logistics (általában ezt a speckós hösöket veszem föhösnek)
Earth Magic (Town portal, slow, ressurect)
Air Magic (Fly, Haste)
Water Magic (ezt csak a Forgetfullness miatt használom :wink: )
Pathfinding (Ha tudom, hogy csak fü van a pályán elhagyom)
Intelligence (hogy mindig tudjak egy town portalt nyomni)
Diplomacy ( A fölöttem részletezett dolgok miatt, de ezt mindig)

Amúgy tényleg mire jó ez Market of Time? Pölö a Warmonkersen is van, pediglen az egy hivatalos map!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 05 szer., 17:48 
a verbális armageddon

Gábor teccik az aláírásod:"A széllel szemben soha de soha nem szabad pisilni." Ösi kínai mondás"
Haláli :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2003 nov. 05 szer., 17:59 

Ja, az estétsszel meg elárulok egy nagy titkot!
Én minden hét elején megveszem a saját (tehát hazai) höst a kocsmában, egyrészt amiatt a pár alap egység miatt, (néha jobban is jövök ki mintha normálisan venném meg! :D ) Azután megveszem az összes +350 pénzes höst, és az összes Advanced valamivel (pölö Crag Hack, aki adv. Offense-sel indul) kezdö höst! Ezeknek, ha van egy University, vagy egy Witch hut ahol van estécc, elviszem oda öket (így az advancedesek már 125 pénzt termelnek, míg a 350esek 475öt). Tehát maximum 3 hét alatt megtérül az így befektetett aranyam. Azután jön 4 lörning sztón (Vagy ameddig expert estétsz nem lesz). és a legvégén az elkészült kapitalista hösök közül minden falum garizonjába beteszek egyet! Mivell ennek a hösnek megüresedett a helye, így rögtön kezdem elölröl, és felbérelek egy hasonszörü höst!
Aki egy kicsit idöigényes és alapos stratégiát használ (mint én :D ) annak ez a mellékbevétel nagyon hasznos!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 227 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]