Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 13:03 

Elnézve a jelentkezőket szerintem korrekt az 50. :D
(NA jó ez csak vicc volt.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 13:36 

Nimbus írta:
Teki1986 írta:
A jelentkezőknek egy IQ tesztet kell kitölteni és ha nem érik el az 50 IQ-t akkor nem jöhetnek. :D
VAgy aki nem érti meg az e-mailből hogy hova kell küldeni a pénzt az ne jöjjön.

Nem raktad kicsit alacsonyra mércét?? Tekintve, hogy 80 alatti IQ-nál már értelmi fogyatékosságról beszélünk... :wink: :lol: :lol:

Nem rakta túl magasra, hisz ő maga is szeretne játszani jövőre :D j/k

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 15:11 

Bocs, esszerint nem ment el az email, pedig biztos, hogy már reggel elküldtem, közvetlenül a hamar játszani akarok, hol fizessek felkiáltás után! Mindegy küldök mégegyet. És bocs a hajadért! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 15:14 

Remélem most elment!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 16:06 

Dreegar írta:
Sziasztok!
Lécci lécci lécci mondjátok meg hogy juttassam el a pénzt oda ahova kell mert erről semmi pénzért le lem maradnék.
Köszi!

Hozzám nyugodtan küldhetsz pénzt! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 16:33 
Heroes Team

Sziasztok!

Nos, itt egy friss lista az 1vs1 versenyre, jelentkezési sorrendben:

1. GJodie
2. Mugger
3. Vologya
4. Kertics
5. Bogpista
6. Adler
7. necromatyi
8. Hory
9. Popeye
10. Lzo
11. Jou
12. Hitehagyott
13. Teki
14. Energy
15. Imperator
16. Warlock
17. HZsolt
18. Karesz
19. Ssth
20. Laca
21. Sorceress
22. Csizu
23. Xavier
24. Loga
25. Rocker Mage
26. Hellblood
27. Titi
28. Nimbus
29. Kady
30. Cat
31. M3phi$t0
32. koko
33. NG
34. Crevy
35. Teklberry
36. Dreegar

H3 támadás verseny:

1. Vologya
2. Kertics
3. Mugger
4. Jou
5. Energy
6. Hzsolt
7. Karesz
8. Ssth
9. Lord Shaba
10. Laca
11. Sorceress
12. Csizu
13. Levko
14. Zomi Dudu
15. Xavier
16. Hellblood
17. Titi
18. Loga
19. Kady
20. Crevy
21. Lancelot
22. VerZoSüni

H4 támadás verseny:

1. Jou
2. Sorceress
3. Kleiber Judit
4. Judicator
5. Hellblood
6. VerZoSüni

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 01 szomb., 9:42 

Szép kis mezőny :lol:
De rmélem ebből mindenki eljön és nem a nevezés a fontos,hanem a részvét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 01 szomb., 13:04 

jaja
ez nagyom komoly megmérettetés lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 01 szomb., 13:41 

Szerencsés 13. vagyok bibibííí:D
Félek a sorsolástól. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 02 vas., 13:36 

Mikor lesznek nyilvánosak a térképek, lassan itt a verseny.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 02 vas., 20:46 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Adler: A jelentkezés a BB4-re ma éjfélkor zárul le! Mugger Bátyó ezek után küldi ki a résztvevő jelölteknek a mappokat és a H3 támadás árlistát... Szóval jövő hét elején szerintem lehet nézni a postaládákat, de bővebbet majd a verseny fő szervezője ír ide HAMAROSAN, szerintem... Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 6:46 
Heroes Team

Sziasztok!

Újabb jelentkezés a megadott határidőig egyik versenyre SEM érkezett, így 2 dolgot már jeleznék azonnal. Tehát az 1 vs. 1 verseny 32 fős lesz, +4 mindenre elszánt tartalékversenyzővel s a másik, hogy a H4 támadás tornát az érdeklődők alacsony száma miatt ill. a vele való viszonylag sok munka miatt a 4. HBB -n NEM rendezzük meg. Igyekszem még ma szétküldeni az összes eddigi infós anyagot térképestül, árlistástul, stb, stb. stb!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 9:57 
Heroes Team

Sziasztok!

Elküldtem minden jelentkező megadott emailcímére az anyagokat! Ez a mail tartlamazza a versenyek szabályait, a rendezéssel kapcsolatos tudnivalókat, a játszandó térképeket és a H3 támadás árlistáját s adatlapját. Aki esetleg NEM kapja meg rövid időn belül, kérem jelezze felém, ígyekszem újraküldeni!

Kady mailboxáról visszapattant a levél, mert fullos a lelkem, amint leürítette, kérem jelezze s küldöm ismét!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 14:33 
Heroes Team

Szevasztok!

Vologya: Cimbi, tudod, hogy abszolút elismerem és nagyra tartom, amit a mi heroes társadalmunkért tettél, teszel és remélhetőleg tenni fogsz. Éppen emiatt még csak véletlen se vedd támadásnak, amit írni fogok, ezek csak egyszerű javaslatok. :wink:

Szal szerintem javítani kellene pár hibát: Én konkrétan (Teki segédletével) egyetlen mapot vizsgáltam, nevezetesen a Merlin próbatétele mapot.

Az egyik probléma a varázslatok megvariálása (ami szerintem jó volt a korábbi verzión). Ugyanis a town portal kivételével egyetemben bekerült egy ressurrect és egy animate scroll a szigetekre, ill. a fák egyike mostmár nem ressurrectet ad, hanem meteor showert, ezzel szemben viszont az animate ott maradt a lvl6-os lény mögött. A minimális javítás szerintem az lenne, hogy ezt az animatet ki kellene venni, de a legjobb az lenne, ha az eredeti mapot használnánk, a középső vár megerősítésével (ez jó ötlet volt), ill. az alábbi javítással.

A másik probléma az, hogy nem lett javítva az Orb of Vulnerability „bug” (amit a táborban már észrevételeztek páran), nevezetesen, hogy vagy mintkét oldalra orbnak kellene kerülnie, vagy mindkét oldalra csizmának!

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 15:15 

Nem vehetnénk ki a földalatti háború nevezetű mapot? Ugyanis súrolja a játszhatatlanság fogalmát....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 15:57 

ssth írta:
Nem vehetnénk ki a földalatti háború nevezetű mapot? Ugyanis súrolja a játszhatatlanság fogalmát....

Én azt a javaslatot tudnám tenni, hogy szólni kellene a Men in Black -es csávóknak, hogy használják a híres készüléküket, hogy az ilyen föld alatti háború, Merlin próbatétele (és még tudnákhozzátenni párat) mapokat egyszer s mindenkorra felejtsük már el.

ps: A szabályok között teljesen feleslegesen szerepel az a kitétel, hogy No 3-4th lvl hero as main, mivel ezek a hősök továbbra is az összes pályán be vannak rakva börtönbe. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 20:18 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Nimbus: Nem értem mi a probléma a Merlin próbatétele mappal... :roll: A Lvl6 lény mögött nem animate dead, hanem Earth Elemental scroll van (legalábbis nálam)... A csizma dolgot lehet javítani... Én sem vagyok tökéletes, ez a bug benne maradt... Pedig igyekeztem nagyon alapos lenni!

Ssth, Bogpista: Nem kötekedni akarok, de már vártam az ehhez hasonló hozzászólásotokat! :? Ti örök elégedetlenek vagytok! :? Én csak egy mezei játékos vagyok, illetve TÁRS szervező, Mugger Bátyó a lótum-faktum, majd Ő értékeli a kéréseteket... Bár azon el lehetne gondolkodni, hogy 20 térkép közül mennyi az esélye annak, hogy pont ezen a két mappon fogtok játszani! :roll: Bár gyanítom, hogy a többi map sem megfelelő nektek! :? És mint azt már korábban írtam, MINDENKINEK jó és megfelelő játékélményt nyújtó térképeket LEHETETLEN versenyre javasolni, mert ahány játékos, annyiféle elvárás, igény... :shock: Sajnálom, ha ezek a mappok nektek nem felelnek meg! :? És esetleg már unjátok! :roll: De majd csak eljátszotok rajta valahogy és szenvedve, méla undorral végigveritek a mezőnyt... :wink: Jah és a no lvl3 és lvl4 herok nem véletlenül vannak kivéve... Néha nagy a kisértés és így biztosan senki sincs velük... :roll: Baráti üdv!

UPDATE: Mugger üzeni, hogy ez a 20 térkép marad! Egyben kérünk mindenkit, hogy április 9-én 24.00 óráig, ha valami hibát találtok a térképeken, akkor jelezzétek neki vagy nekem és javítjuk! Április 10-én pedig mindenki megkapja a legvégsőbb változatot, amin játszani fogunk... És pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs! :shock: :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 21:05 

Holnap Nimbussal majd átfutjuk a pályákat. :)
Most csak 1 pályát veséztünk ki.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 21:21 
Heroes Team

Sziasztok!

Gondolkoztam egy ideig, hogy egyáltalán reagáljak -e Ssth és Bogpista, számomra értelmezhetetlen hozzászólásaira!

Most megteszem: Azt érteném ha effektív hiba került volna a mapokba és azért fikáztok, de csak mert NEM tetszik a nagy májereknek, nem hagyjuk ki a versenymapok közül. Nem hinném, hogy bármelyik is gyengébb lenne mint a sokat magasztalt GW, a mostani online versenymap, - vagy az eddigi 2 bármelyike!!! -mely semmivel sem különb ezeknél. Szerintem... Amennyiben tényleges hibát, a térkép "balanced" voltát befolyásoló tévedést találtok, -mint Nimbus és Teki- Vologya Mester lejavítja, változtatunk rajta.

Azt azért még hozzátenném, hogy az az ember, ne nagyon fikázzon itt térképeket, aki bennehagyja egy VERSENYMAPBAN Az Air könyvet ( a DimDoor és Fly persze tiltva van a meccseken!), és emellett KITILTJA az Earth könyvet, AMINEK MINDEN VARÁZSLATA ENGEDÉLYEZETT a versenyben. Annak talán nem a mások egyáltalán nem zavaró és hibás "minek tiltani a hősöket ha úgyis börtönben vannak típusú" iszonyatos,több meccset eldöntő "problémájával", kell szembesülnie! Merthogy az nem hiba, hanem felesleges túlbiztosítás, ami egyáltalán nem igényel semmiféle javítást, beavatkozást!

Üdv. Mugger

u.i: Lehetőség szerint ezentúl is KONKRÉT hibamegjelöléssel tessék fikázni, a "nekem nem tetszik", a "ToH -on nem így játszuk", "különben is unalmas", típusú használhatatlan megjegyzéseket, nyugodtan őrizzétek magatokban jó sokáig!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 ápr. 04 kedd, 7:08-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 ápr. 03 hétf., 22:24 

Elnézést, valóban konkrét indokkal kellett volna szídni a pályát. Úgy hangozhatott mintha csak nem tetszene nekem.
Már nem szídok pályákat, mert tényleg amennyi ember annyi ízlés, teljesen igazatok van.
A földalatti háború szerintem nem balanced, mivel aki zöldel van annak van egy nap előnye és az ilyen kicsi pályán, mint ez, eldönt mindent, hisz hamarabb szedi ki a relikeket. De ez csak az én véleményem.
Én megértelek titeket, hogy idegesek vagytok, hisz tényleg nem hagyunk nektek soha nyugtot, de higgyétek el nem akarunk rosszat...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]