Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 16 hétf., 11:23 

Hali!

Erre volt egy ötletem, amit talán nem lehetett volna nehéz megvalósítani: hogy a pályához csatolni lehetett volna, bárki számára megnyitható, értékelés topic-féleséget. Azaz a pálya egyik linkjére kattintva megjelent volna egy ablak, amiben a névvel ellátott véleményeket olvashatta volna a nagyérdemű...

Sajnos programozó hiányában meghót az ötlet... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 23:37 

Most küldtem el a Szigetek sorsa című térképem végleges verzióját Hellbloodnak. (Ez volt az a térkép, ami felkerült, pedig még nem is volt végleges verziójú.) Remélem mielőbb feltölti a régi helyére.
Aki nem tud várni addig, annak feltöltöttem a netre. :lol: Innen letölthető: http://freemy.tvn.hu/Jatekok/Heroes_of_ ... _sorsa.h3m
Jó szórakozást!
Freemy

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 20 pén., 18:30 

Hali!

Mivel Pályaértékelős topik, ezért megragadom az alkalmat és gratulálok TT-éknek a A Barbár útja c. műremekhez (e havi H4 versenypálya). A táj szerintem nagyon szépen van kiépítve, öröm nézni. A sztori is szuper, főleg a kijutásos rész tetszett. Be kell járni az egész alvilágot a kék kapu miatt...

Az elején minden csata izgalmas, amíg meg nincs a GM Combat + GM Melee. Utána legközelebb csak néhány fejvakartató küzdelemben volt részem, egészen addig, míg el nem értem az Order részt, be is foglaltam mindkét városkát, bezászlóztam az Order dwellingeket... majd megjelent Piroska, de sajna nem farkasokkal... 59 Goblin Knightja, 26 Hidrája, 29 Black dragonja, nagyonsok trollja (300), 100 Nightmare, egy tehervonatnyi (úgy félezer) ork megspékelve egy 24. szintű Rangerrel (ő okozta volna a legkevesebb fejfájást). Nekem a legerősebb lénycsoportom 28 Viharpipi volt, plusz a 300 kentaur, és hát lealázott úgyhogy jöhetett a load game, és a szolid visszasunnyogás a városkába. Hiába, van még mit tanulnom H4 terén.

Még egyszer gratulálok! (nyomtam rá egy 10-est)

Üdv, Cooper

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 25 szer., 15:43 

Sziasztok,

az Aréna maphoz szeretnék hozzászólni. Én is lenyomtam 4 hónap alatt, de ettől jobb eredményt is elérhettem volna, ha lenne türelmem újrajátszani. Castle/Adela voltam, elég jelentős sereget tudtam kósza egységekből halmozni, de volt 2 fontosabb tényező. Még az első hetekben össze tudtam rakni az Armor of the Damned-et, aminek megvan az az áldásos tulajdonsága, hogy működik a mágiatiltó helyeken is. Pl. őrzött átjárókban halom crystal dragon ellen :)
A másik, hogy kiszabadítható Catherine expert navigationnal, és baromi gyorsan meg lehet gazdagodni a vízen a hajóroncsok kifosztásával. Elég hamar fullon üzemelt az 5db Castle, pikk-pakk lett néhány 100 (21db/hét)arkangyalom, kiegészítővel, ezután már csak végig kellett rohanni a pályát (town portállal néha haza az utánpótlásért), a nekrós és a fortresses főhős ellen kellett kicsit megizzadni, a többi már nem volt probléma.

Egyébként szerintem nagyon ötletes és színvonalas kis pálya volt! Gratulálok Beorn-nak hozzá!
Üdv,

John C

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 12:05 
Heroes Team

Nyílt levél Beornnak:

Szia Beorn!

Mindenekelőtt szeretnék gratulálni Neked, végigjátszottam az Aréna nevezetű mapodat s minden jót amit egy H3 -as térképről el lehet mondani, azt érvényesnek tekinthetsz rá. Pont az én szám íze szerint való térkép, nincsenek kicentizett ütközetek, nyögvenyelős előrehaladások, sokfelé lehet nekiindulni, szöszmötölősen, építkezősen is végig lehet játszani, mégis kis találékonysággal hamar az ellenek főlé lehet nőni, szóval az én számomra az IGAZI SZÓRAKOZTATÓ pálya!!! Sajnos hasonlóval hosszú évek óta nem találkoztam (ami persze lehet akár az én hibám is) de szerintem egy térképnek ilyennek KELL lennie ahhoz, hogy hosszú távon is játszható, emlékezetes és feledhetetlen legyen! Elég az eléghez, ezt a mapot én is szívesen a magaménak tudnám, gondolom ezzel el is árultam a véleményem! :) :) :)

Konkrétan Rampartosként játszottam a gyors előrehaladás érdekében Kyrre -vel, az elején Gelu segített, később a diplomácia! :) John C -től megtudtam, hogy az Armor of Damned műxik az anti-magices átjárókban is (még nagyobb meglepetésemre az Unicornis Vakítása is!!!), így aztán el is döntöttem, hogy nem a sátras sziget meglátogatása lesz a cél, hanem szépen az órajárásnak megfelelően bejárom Kyrrevel a teljes mapot, úgyis végig kell mennem ha minden várost el akarok foglalni! :) A legnagyobb segítség a diplomácia volt (szerintem még többet ért mint a nyamvadt köpenyük a nekromantáknak, ugyanis a saját Dragon Utópiám előtt bekéredzkedett a seregembe 78 Zöld Sárkány. Ekkor már sejtettem, hogy sok bajom nem lesz a folyamatos haladással, fokozatosan "upgradeelgettem" őket s az Orb of Vulnerabilityvel ( A Goldokat is tudtam éleszteni + az ellenfelek sárkányai sem voltak így védve) s az AoD -el nekiindultam a kapuknak, nem is volt az ég világon semmi gond. Szépen folyamatosan haladva sikerült kitanítani még 2-3 Town Portálos hőst, Kyrre takarította a kapukat s a főseregeket, az apraja és az esetleges védelem pedig maradt az ugrálgató droidokra.

Nos, a vége 496 pont 83 nap lett, de mivel nem csúcsjavítás hanem az élvezkedés volt a célom, biztos vagyok benne, hogy jócskán lehet még faragni belőle. :) Én mindenesetre eljátszogattam vele 3 napot s nagyon-nagyon-nagyon jól szórakoztam! Köszönöm!

Üdv. Mugger

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mugger_ 2006 jan. 27 pén., 12:31-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 12:27 

Ne csináljátok ezt "gyerekek"! Már így is májnagyobbodás miatt vizsgálnak a szakrendelőben... :lol: :lol: :lol: Azért: thx!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 07 kedd, 12:49 

Hellotok!

Itt lehet értékelni a pályákat, amiket Mugger küldött nekem? Vagy inkább csak mailben írjam meg a véleményem, nehogy meglincseljenek a pálya tulajdonosai? :roll:

Egyébként én úgy vizsgálom a pályákat, mint mennyire alkalmas arra ,hogy multiban játszunk rajta. Lehet nem ez volt a cél, de valaki a "bírók" közül, jó ha erre is figyel :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 08 szer., 7:07 
Heroes Team

ssth írta:
Hellotok!

Itt lehet értékelni a pályákat, amiket Mugger küldött nekem? Vagy inkább csak mailben írjam meg a véleményem, nehogy meglincseljenek a pálya tulajdonosai? :roll:

Egyébként én úgy vizsgálom a pályákat, mint mennyire alkalmas arra ,hogy multiban játszunk rajta. Lehet nem ez volt a cél, de valaki a "bírók" közül, jó ha erre is figyel :wink:

Sziasztok!

Ssth: Nekem mindenképp küldd el mailen az értékelésed, én az általatok ponttszámmal értékelteket összesítem s így fog kialakulni a majdani végeredmény. Nem hinném, hogy az akár pozitív, akár negatív véleményeket közkinccsé kellene itt tenni. Amennyiben a pálya készítője igényli én is továbbíthatom Neki a térképére beérkezett értékeléseket.

Mivel a verseny multiplayer pálya készítésére lett kiírva, természetesen elsősorban a ilyen szempontból kell értékelni. Pont azért igyekeztem azonban a heroestársadalom minden rétegéből felkérni embereket, hogy ne csak multisszemmel, hanem térképkészítői vagy pusztán játékosi szempontból is lehessen véleményezni. A fő szempont ugyanakkor a multijátékra való alkalmasság!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 08 szer., 9:11 
Heroes Team

Ha a térképversenyre beérkezett mapokról van szó, akkor az magam részéről érdekel az általam készített pálya értékelése! Ha pozitív, ha negatív, akkor is érdekel, mert ez volt az első munkám ami így a nyilvánosságra jutott (s előtte is csak 2 saját pályám volt, tehát nem vagyok profi :D)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 08 szer., 10:58 

Rendben Mugger köszönöm a válaszod. Még nem küldöm, mert nem akarom elsietni a véleményemet. Meddig van a határidő amúgy?

Jou: Majd megírom privátban :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 08 szer., 12:43 
Heroes Team

Sziasztok!

Ssth: Mondjuk febr. 26. Előbb persze lehet, csak utána már ne. Ezután én összesítem s igyekszem még februárban győzteset hirdetni.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 08 szer., 13:02 
Heroes Team

ssth írta:
Rendben Mugger köszönöm a válaszod. Még nem küldöm, mert nem akarom elsietni a véleményemet. Meddig van a határidő amúgy?

Jou: Majd megírom privátban :twisted:

Akkor készülök némi átokimmunitással, aztán hajrá Ssth :twisted: !

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 29 szer., 9:28 

Halibali!

Laca mester Labirintus pályájáról szeretnék pár jó szót szólni, amit - szerény véleményem szerint - Hellblood kissé alulértékelt.

Az első ismerkedésem a pályával akkor történtt, mikor Laca megkért, hogy nézzek már rá egy kicsit. Mikor megnyitottam a map editorral, azonnal belészerettem, úgyhogy a nézegetés helyett inkább azonnal elkezdtem vele játszani, és egyre jobban megtettszett a drága!

Komolyan mondom, mindenkinek érdemes rá egy pillantást vetnie, mert nem kevés, amit ez az ember kihozott a labirintus folyosóiból! Elvileg ugye egyforma terepre épített, egyforma széles folyosók hálózatából áll (legalábbis az egyik szint), de ezt annyira ötletesen, olyan változatosan, olyan látványosan prezentálta a készítő, hogy öröm és élvezet volt benne kalandozni!

Az, hogy a "vájtfülüeknek" mennyire jön be a pálya, nem tudom. Én nem tartozom a "huhazelsőhétennincsmégarkangyalomdeszarulállok" játékosok kategóriájába, én szeretem kiélvezni a pályákat, felderíteni a legapróbb részleteket, és szeretem, ha az, amivel éppen játszom, vizuálisan, és játékélményileg is a helyén van. Szerintem a Labirintus mindkettőt teljesíti. Lehet, hogy a profik (mint Hell is) játszva lenyomták benne az első pár ellenfelet, de bevallom, én elég sokszor átkoztam el Lacánkat, amikor épp valahol kolbászoltam, és a gaz ellen egy másik járaton settenkedett a váram közelébe. Viszont, annál nagyobb élmény volt végül is a győzelem!

Aranyosak a szövegek is (főleg, mivel párat én javasoltam a mestrenek :oops: :roll: :lol: ), úgyhogy jó szívvel ajánlom mindenkinek! És azért szerintem megérdemelt volna egy 5-ös értékelést is!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 29 szer., 9:32 

ahhh :oops: pirulok eme szép sorok hallatán, kösz Beorn! :)

Üdv: Laca

Ui: a játékosok értékeléséből majd úgy is kiderül, hogy Te vagy elfogult... :P :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 29 szer., 10:43 

Nem sok pályát, de ezt megjelenése előtt jóval már én is kézhez kaptam, és szintén nézegetés után ki is próbáltam.
A tapasztalataim és elvárásaim azonosak Beornéval, így ezt nem hangsúlyozom, de azt igen, hogy próbáljátok ki!
Nem semmi, mikor hirtelen rájössz, hogy pl. az alagútrendszeren át hazamennél várat védeni, de az ellen egy másik gyorsabb utat talál, és természetesen ugrott a vár.
Vissza kell menni, visszafoglalni a várat és az ellenséget is móresre tanítani, de sosem tanul a hibából, hogy nem kéne elfoglalnia váradat, így újra és újra el kell kalapálni, amíg csak van ereje.
Én is 5-öst adtam volna rá!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 29 szer., 12:31 

Üdv!

A 4-es szerintem reális, de meg kell jegyeznem, hogy átlagnál jobb 4-es. Ha valaki kíváncsi miért, nézze meg az 5-öst kapott Monster Islandot. Ha pedig van olyan aki szívesen csinálná helyettem a dolgokat, rajta. Tudtommal azért van ott a játékosok szavazata, hogy ott látszódjon mennyire értékelik ők. Én elsősorban tesztelői szemmel néztem (persze beszámítottam a versenyzői élményeket is). Ahány ember, annyi vélemény. Ja és nem arcra (ismertségre) értékelek. Kivéve Fifi esetében.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 29 szer., 14:29 

Papa! Nem kell rögtön, mindenért megsértődni! Ha jól tudom, ezt a rovatot azért találták ki, hogy le lehessen írni az embernek a saját, szubjektív véleményét a feltett pályákról. Vagy rosszul tudom? Senki, egy szóval sem gyalázott téged, csupán arról írtunk Freemy apóval, hogy SZERINTÜNK 5-öst érdemelt volna, és nem azt, hogy ez az ilyen-olyan Hellblood milyen egy gazember, hogy 4-esre osztályozott valamit.

Offés?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2006 márc. 30 csüt., 9:23-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 8:12 

Persze, értem. Csak gondoltam leírom, hátha valakinek közvetlenül velem lenne baja. S akkor már megvan rá a válasz. Amúgy szerintem az alvilág nem teljesen "labirintus feeling"-es.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 11:37 

Hellblood írta:
Amúgy szerintem az alvilág nem teljesen "labirintus feeling"-es.

A "labirintus feeling" bizony nem mindenhol jön vissza, de az "alvilág feeling" sem, ha már itt tartunk! Mondjuk ettől függetlenül még nagyon jó! Túl zöld itt-ott ahhoz, hogy alvilág legyen. De ez már csak apró megjegyzés, ami a játékélményt és az élvezetet abszolút nem befolyásolja!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 30 csüt., 11:55 

Főképp, mivel Laca mester valamelyik eventben említi, hogy "nem is tudod, hogy hol vagy, most lementél, vagy feljöttél?". Vagy valami ilyesmi. Azaz nem alvilág/felvilág, hanem a labirintus két része... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]