Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 16:40 

Nimbus írta:
Hali!

Ez az gyerekek! Nagyon élvezem a beszámolókat! 8)

Fifiét különösen! :lol: 4-es Attack a 2. hónapban, egy ilyen GAZDAG mapon!! :lol: :lol: Ez annyira teccett, hogy 10 perce röhögök, pláne emlékezvén Fifi melldöngetéseire... :lol: :lol:
Fifi, ennél még akkor is jobb értékeket lehet egy főhősnek összerakni egy Dungeon várban, ha a 2. hónapig bent csücsül és meg sem mozdul!! :lol: :lol:

ui.: Fifi, ne sértődj meg, minden elismerésem, hogy elindultál a tornán. Sokat fogsz tanulni, de ehhez figyelni kell, és meghallgatni a másikat ha tanácsot akar adni! :wink:

a főhősömnek 0 támadási értéke volt a kezdéskor.

És elromlott a gépem ezért nem fórumozok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 17:25 
Heroes Team

Hali!

Fifi: Amennyiben 0-ás attackod volt kezdéskor, minden bizonnyal varázsló hőssel voltál. Ebben az esetben viszont, nem igazán árulkodó, ha mindösszesen az Attack skill értékét adod meg... :roll:
Hozzátéve ezen mapon, ha csak egyetlen laza questet megcsinálsz rögtön 4-es az attackod...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 18:19 

Akkor én is írok valami élménybeszámolót:

A hét elején Laca ellen játszottam. Én Stronghold, ő Fortress.
Az első hetemet arra fordítottam, hogy gazdasági alapokat adjak ténykedésemnek. A bánya védőivel nem volt szerencsém, majd minden bányát dragon fly vagy crusander védett. A második héten elfoglaltam a másik két várat. ezzel sem volt szerencsém: Tower ill. Necropolis. Végülis nem volt nagy baj, Crag Hack kezdett szépen fejlődni. A harmadik 7 végére megvoltak a küldetés artik, elkezdtem kiszedni a questeket. Már azon kezdtem el gondolkodni, hogy utópiázzak, vagy a szigetekre menjek artikért feltűnt Laca Tazar nevű hőse. 4 hét 4 napján az addigi teljes populációval, és ha jól emlékszem, 34-33-23-20!!!!!!!!! értkékű elsődleges skillekkel. Mondanom sem kell: nagyon kifújta az orromat......
Ahogy utólag beszéltünk a partiról, ő már a 2! héten kiszedte az utópiát, első másfél hét alatt pedig a questeket.
Gratula neki!

A csoport többi tagjának mondom tapasztalatból: Vigyázzatok vele, félelmetesen gyors!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 19:44 

Én már le se írom az élménybeszámolómat. Félek teljesen lehurrognátok, hisz csak a második hónap második napján mentem át (mondjuk azért nem az elsőn, mert lejárt az idő, szóval ennyit a 4perc elégről :cry: ) Nem volt nálam se zombi se Wight. Buktam egy Ghost Dragont Thunder birdek ellen még az elején. Ode lett az összes griffem. Buktam az utópiában, a beállt orkokat. A legerősebb varázslatom a lightning bolt volt, míg Catnak volt implója meg ressurectje. Még csak egy fránya slowm se volt. Cat felhúzta a másik várában még a Green Dragont is...

Az egyetlen sikerélményem az volt ,hogy az 1500 Skeleton Warrior 6820-at sebzett az Ancient Behemacikba...

ui. Ja és köszönöm a meccset Catnak. Én élveztem mindezek ellenére is, remélem ő is...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 19:48 

Mintha elfelejtetted volna megemlíteni, hogy volt egy Recanter's Cloak! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 19:50 

Jah tényleg, az valahogy kiment a fejemből :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 20:06 

ssth írta:
ui. Ja és köszönöm a meccset Catnak. Én élveztem mindezek ellenére is, remélem ő is...

Persze. Azon imádkozom, hogy a BB-n is egy csoportba kerüljünk. :lol: :lol: :lol:
Remélem Mugger olvassa!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 23 csüt., 20:42 
Heroes Team

Cat: A Nimbi fél disznajához, tedd hozzá a Te fél disznódat, én elviszem Krityóhoz plasztikai műtétre!!! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 24 pén., 6:06 

Rendben. Teljesíteni fogom. :lol: Szó szerint ! :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 24 pén., 9:14 

Prokusz: Köszönöm a dícsérő szavakat! Mielőtt teljesen elmerülnék a dícséret okozta örömmámorban pár szót én is írnék:
Az esetleges gyorsaságomról annyit, hogy majd kiderül Ssth ellen... :D talán van esélyem, mert a mostani mapon is csak az 5. hét körül jött ki... :lol: :lol: :lol:
Egyébként nem tartom magam gyors játékosnak... :roll:
A meccsünkről: Én a gazdasági helyzetem szilárdításának egy részét a droidokra hagytam, ezért Tazar a 3. napon már az egyik vár felé tartott, a hetedik napon már küldetés fák előtt ácsorgott, várta az új populációt... Sajnos az egyik fámat Zealotok védték, ahol egy hidrám az örök vadászmezőkre távozott... :cry: :cry: :cry:
Szerencsére a camp-ekben kétszer is greater basilisk hét volt! :) Ennek ellenére buktam vagy 2 Wyvern-et meg vagy 10 Dragon Fly-t is... :?
Két küldetéstárgyat gyorsan be is cseréltem, majd az utópia ellen indultam. Az ötödik napra megvolt a következő küldetésarti, majd pár szintlépés után két hidrával berongyoltam az utópiába is. Viszonylag egyszerűen megvolt, kaptam kannát :), tűzkönyvet, vízkönyvet, arnyat adó motyót... Aztán beválltottam a másik két küldetésartit is, és itt taktikai hibát követtem el... kimentem a towerembe a jó kis meteorért, de amikor odaértem, rá kellett jönnöm, hogy csak basic wisdomom volt... :? :lol:
Ezután Prokusz ellen indultam, a pajzsért előtte ki akartam menni, a water walk nem vitt át a szigetre... :(
Prokusz területén is össze-vissza rohangáltam és lehetőséget adtam neki arra, hogy kivegye az összes lényt a várból és Crag is beért...

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 24 pén., 9:38 

Kíváncsian várom a mérkőzést. Imádom, mikor a hóhérokat akasztják! Egyszerre kettőt is! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 24 pén., 11:42 

GW az új map:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 25 szomb., 18:23 

Nimbus írta:
Hali!

Fifi: Amennyiben 0-ás attackod volt kezdéskor, minden bizonnyal varázsló hőssel voltál. Ebben az esetben viszont, nem igazán árulkodó, ha mindösszesen az Attack skill értékét adod meg... :roll:
Hozzátéve ezen mapon, ha csak egyetlen laza questet megcsinálsz rögtön 4-es az attackod...

Bocsi hogy kicsit későn válaszolok de még mindig nem jó a gépem...

A többi értékre nem emléxem és én is tudom hogy Magic-es hős volt.Viszont nem figyeltem a mapra és ezért volt az értékek kevéske száma.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 14:07 

na ja
ez nem jövök megyek, lövöldözök, meghalok 100, feléledeke 101 x
ha nem figyelsz, koncentrálsz, akkor bukta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 20:02 

Sziasztok!

Szomorú vagyok. :( Olyan eset történt a versenyen, amelyre én nem gondoltam, hogy be fog következni. Az történt, hogy a Lzo - Fenderen összecsapáson minden kétséget kizáróan mapeditálás történt. Emellett nem lehet és nem is fogok szó nélkül elmenniFENDERENT AZONNALI HATÁLLYAL ÉS ÖRÖKRE KIZÁROM AZ ÁLTALAM SZERVEZETT ÖSSZES VERSENYBŐL.. Hogy más versenyekre milyen hatással lesz, ezt Vologyára bízom. Nem értem mi célja lehetett ezzel Fenderennek, talán a milliós értékű fődíj, ami a végén a győztesenek jár.
Nincs bocsánat.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bogpista 2006 márc. 26 vas., 21:25-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 20:56 
Heroes Team

Üdv!
Javaslom mindenkinek,készítsen első napi mentést a meccsről,amiből utólag minden látható...,sajnos szükség lehet rá!
Ez azoknak szól ,akik még editálni szeretnének ezután is.
Még valami,ez csak egy JÁTÉK!
Szomorú vagyok,elrontották a napom! :evil:
Üdv-Lzo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 22:21 

Teki1986 (Rampart) vs. Hzsolt (Tower)

Én biztosra szerettem volna menni ezért választottam a Rampart várat és Mephala mivel elég gazdag map volt és jól húzhatóak voltak a mage guildek is és első héten meg volt a castle + dragon. Elég gyorsan mentek a dolgok. 5. nap megvolt az összes bánya majd a 7. nap megszereztem a két várat is. Castle és Inferno volt. 2. héten a két oldalt begyűjtöttem az artikat és még 2. héten beváltottam az összeset. Közbe húztam a mage guildet a fő várban és a castleban mert az volt az utópia alatt. Jött Chain Lighting és Resurrection. A többi varázslat nem volt jelentős. 3. hét 2. napján bementem az utópiába sajna csak 1-es volt így csak +12 knowledge sapkát kaptam. Így sok manaponttal és támadóvarázslattal 4. hét első napján átmentem. Kb. dupla skillekel rendelkeztem így nem is nagyon féltem. Town Portallal elmenekült, és a várban bevárt. :) Mondjuk nem tudom mit csinált hogy ilyen kicsi értékei voltak. Az imploval meglepett mivel 3 sárkány el is hullott de pánikra nem volt okom mivel 3x annyi manapontom volt. Miután berezisztált egy chain-t megijadtem de aztán a resurrect visszahozta az elhullott embereket. :D Mephala 18-as szintű volt és 28-as def. Nem nagyon tudott kárt okozni bennem. :D
Így nyertem és készülök máris Meron ellen.
Nincs kegyelem! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 23:04 

Még valami,ez csak egy JÁTÉK!

Úgy ahogy mondod. Amit csinált az mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Ebben is igazad van, de hogy minden versenyböl kizárni ez meg szerintem egy kicsit nevetséges. Valami mást is ki lehetne találni szerintem. Én már seggbe rúgtam érte, most valami mást találjatok ki.

Hiszen ez csak egy játék.

Az vesse rá különben is az első követ, aki még életében nem próbált meg csalni egyszer sem .....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 23:40 
Heroes Team

Üdv!
Megnéztem az első meccsem első napi mentését is,sajnos az is meg volt szerkesztve...Azt megnyertem viszont...
Minő véletlen,az ellenfél Fenderen tesója volt,Meron.
Talán Ő az ötletgazda?Mondjuk legalább ésszel csinálta...!
Bármit is ítél Bogpista,nekik ezen a honlapon nem lesz esélyük többször versenyezni.Szerintem mindegy mikor derül ki valakiről,hogy csaló...
Üdv-Lzo
Meron:"Az vesse rá különben is az első követ, aki még életében nem próbált meg csalni egyszer sem ....."

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 26 vas., 23:45 

Ha én állítólag csaltam akkor, ezt mért nem jelezted? Vagy tetted közzé akkor mint most?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 348 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 18  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]