Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 16:53 
Heroes Team

Talán ha Vele itattad volna a viszkit! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 19:14 

bogpista te verhetetlen leszel ezeken a mappokon. :) Vgay lehet hogy csak így gondolod. Hidd el nem lesz olyan könnyű a pálya mint gondolnád.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 19:32 
Heroes Team

bogpista írta:
Sziasztok!

Jókat derülök itt az eszmefuttatásokon. :D Közben megnéztem a 3. BB mapjait és tegnap próbaképpen kipróbáltuk az ellenséges szomszédok nevű szörnyűséget Csizuval. Hát én nemtudom ki hogy látja a dolgokat, de ez a map csúnyán túl lett szerkesztve. Az első hét végére 40000!!! aranyam volt úgy, hogy 8 hősöm volt és szinte az összes lényt kivettem. Ez nem egy természetes állapot. Igaz strongholddal voltam (én strongholddal, elment az eszem :)) ami egy olcsó vár, de a második hét első napjám szürke macijaim lettek volna és támadtam volna a gorgonokat, ha Csizu nem bukja el a lényeit és nem adja fel idő előtt. Nagyon béna map. Ha lesz a 4.BB-n is remélem át lesz szerkesztve rendesen, mert ez így katasztrófális. Túl egyszerű még egy bölcsödés számára is. :roll:

Sziasztok!

Elég szégyenteljes így elkezdeni egy gamet, szó mi szó. Ez volt az első partim ezen a mapon, jó kis bemutatkozás volt :?. A 196 trogi kicsit mégcsécselt, ezek után meg nehéz volt haladni. A top az aranybánya volt, ahol még titan is szerepelt a giantok között (persze bogpistának nem :) )
Lehet, hogy nem kéne TV-zni játék közben...

Örülök Nimbus, hogy szerinted hétfőn még ott leszek a BB-n, de az csak azért lesz, mert a támadásversenyben is részt veszek :D
Egyenlőre sehol sem vagyok Tőletek fixen, de igyekszem :wink:

Csizu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 21:14 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Nézd meg az eredeti TOH-os változatot, szerintem azt is katasztrofálisnak fogod tartani... Ezek bizony ilyen sz*r mappok... :roll: Egyébként amióta versenyt szervezek, megtanultam, hogy mindenkinek megfelelő térképeket nem lehet versenymappoknak választani! Mert ami valamelyik játékosnak jó, az a másiknak nem... :? De megnyugtatok mindenkit, hogy az átjárót ezen a térképen a BB4 mappon Lots Black Dragon fogja őrizni, tehát itt senki nem fog átmenni a 2. héten... Legalábbis remélem! :wink: Éreztem, hogy ezen változtatnom kell... :wink:

Mugger: A megvesztegetéshez viszek a sorsolásra a kondámból egy egészséges fél malacot, úgyhogy kéretik a legkönnyebb csoportba sorsoltatni a leányzóddal! :wink: És persze egy fél hűtőtáska jégkrémet is viszek, hogy a leányzód dőzsölhessen! :wink:

Barát üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 21:23 

Teki1986 írta:
bogpista te verhetetlen leszel ezeken a mappokon. :) Vgay lehet hogy csak így gondolod. Hidd el nem lesz olyan könnyű a pálya mint gondolnád.

Így van Teki, levetted a lényegét ismételten. :) Az ilyen mapoktól az életkedvem is elmegy, nemhogy még nyerjek is rajta. Hát pedig fiatal barátom amin én tegnap jáccottam az teljesen könnyú volt, már a 2. héten csata lett volna, seemi utópiázás, remmi relic. (csak a kanna) Pláne, ha az ellen kicsit lassabb és nem éri el a gorgonokat, mert akkor tuti vége.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 21:35 

Vologya írta:
Bogpista: Nézd meg az eredeti TOH-os változatot, szerintem azt is katasztrofálisnak fogod tartani... Ezek bizony ilyen sz*r mappok... :roll: Egyébként amióta versenyt szervezek, megtanultam, hogy mindenkinek megfelelő térképeket nem lehet versenymappoknak választani! Mert ami valamelyik játékosnak jó, az a másiknak nem... :? De megnyugtatok mindenkit, hogy az átjárót ezen a térképen a BB4 mappon Lots Black Dragon fogja őrizni, tehát itt senki nem fog átmenni a 2. héten... Legalábbis remélem! :wink: Éreztem, hogy ezen változtatnom kell... :wink:
A Lots black dragon már jobban hangzik, bár arkokkal vagy hidrákkal át lehet rajtuk is caplatni. Igaz nagyobb a kockázat. Ha azt átalakítottad, akkor kérlek törölj pár dobozt és legfőképpen a vizen vedd vissza egy kicsit az uszadékok, meg a ládák, gold számát. (de ezt szerintem minden pályán megteheted)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 0:12 

Hello mindenkinek!

Én vagyok a szerencsétlen 33. flótás, aki jelentkezni fog a versenyre :-P kész vagyok beszállni a vérkeringésbe (még ha rommá leszek verve akkor is ;-)) A 3. bajnokságra már majdnem sikerült jelentkeznem, csak lecsúsztam a határidőről...[az első kettőről meg nem is tudtam :(] most talán már sikerül játszanom is :D persze 14-én vettem észre a Csili előtt a hirdető lapot és 13-án reggel már megvolt a 32-es mezőny szóval tehetetlenségre voltam ítélve. A "hazai pálya előnye" talán segíthet egy kicsit kompenzálni az ehhez hiányzó rutint :-P 8 napja egy árva lélek se jelentkezett, tehát vérmes reményeket nem fűzök a 40-es számhoz (még 12 nap...) no sebaj, a lényeg, hogy vmi elkezdődött.

Sziasztok! ;-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 0:14 

uppsz, az időzónám még egy kicsit el volt csúszva :-P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 9:19 
Heroes Team

Szia!

NG:
Elvileg még arra is van esély, hogy jelentkezik +6 emberke.
Amennyiben mégsem, szintén előfordulhat - mint ahogy eddig MINDEN BB -n elő is fordult -, hogy valaki lemondja a játékot. Akkor a lehetőség az első számú tartalákot illeti, azaz Téged.
Úgyhogy szerintem jelentős esély van a versenyzésedre! :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 9:39 

igaza van Vologyának, olyan mappot csinálni,ami mindenkinek tetszik, lehetetlen..............de azért ne essük át a ló túloldalára, hydra helyett az emlitett térképen black dragon azt jelenti, hogy aki gyorsabb - valószinüleg jobban játszik - az csövezhet egy kis időt, számolva az esetleges veszteségekből ért hátránnyal.

Sok jó és kellmes map van, elég széles a paletta, becsúszhat persze kevésbé jó is, de nem hiszem, hogy ez befolyásolná a game élvezetét.
Öszintén nem értem, bogpista miért érezte rosszul magát.........hiszen itt az ellenfél egy másik ember............ne érezze magát kényelmetlenül, ha a 3. héten már üti a másik várát, ez nem azt jelenti, hogy a térkép ****.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 10:26 

Adler írta:
Sok jó és kellmes map van, elég széles a paletta, becsúszhat persze kevésbé jó is, de nem hiszem, hogy ez befolyásolná a game élvezetét. Öszintén nem értem, bogpista miért érezte rosszul magát.........hiszen itt az ellenfél egy másik ember............ne érezze magát kényelmetlenül, ha a 3. héten már üti a másik várát, ez nem azt jelenti, hogy a térkép ****.

Elsősorban nem azt nehezményeztem, hogy a 2. héten már véget érhet a game, mert egy open mapon vagy desert waron + van 1-2 ilyen rush jellegű térkép megvalósítható. Azonban az. hogy közben a piacot sem kell használni, illetve, hogy a 2. hét 1. nap megépítem az upg. lvl7-et kivásárolom az összes lényt és még marad 10000 aranyam az azért kicsit durva. Az elébb is írtam ebből kell kicsit visszavenni. Az alap ToH-os mapok általában pont megfelelő mennyiségben tartalmaznak nyersanyagot. 1-2 plusz letétele még nem hat rá negatívan, de ha túl sokat teszünk le, akkor ez lehet belőle.
Sokan kérdezhetnétek: Igen, de miért is olyan nagy probléma ez? Elsősorban azért, mert a játék egy fontos elemét kiiktatja a játékból. Mégpedig ugye azt, hogy ki hogyan gazdálkodik a rendelkezésére álló nyersanyagaival. Van mikor döntési kényszerbe kerülsz, hogy mondjuk a lvl7-et upgradeljem, vagy a mage guildet húzzam, mert csak annyi nyersanyagom van. Illetve upg. lvl7-el sokkal könnyebb ugye haladni is. De nem szaporítom tovább a szót. Természetesen azokon a mapokon fogok játszani, ami meg lesz adva és ki lesz sorsolva.
Ehhez egy kérdés: Az adott fordulóban mindenki azonos mapon jáccik, vagy minden pár más-más mapon, illetve amelyik mapon egyszer már jjátszottunk az ki lesz szedve a továbbiakban? Vagy előfordulhat olyan, hogy a csoportmeccsek térképei visszaköszönnek az egyenes kieséses rendszerben?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 10:50 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: A térképek elkészültek, Muggernél vannak, már nem lesz változtatva rajtuk. Ha nagyon könnyűre sikeredtek, akkor majd a táborra javítok. De biztosan lesz elég sok olyan térkép is, ahol nem lesz ennyire egyszerű a haladás... Lehet, hogy pont ilyet sorsol neked Mugger a kockájával... :wink: A kérdéseidre válaszolnék:
Mugger minden párnak külön sorsol pályát, tehát nem mindenki ugyanazon a térképen játszik egy adott fordulóban. És a pályák, amin 1x már játszottál, nem lesznek kilőve, tehát akár a csoportmeccseken, akár az egyenesági kiesés során előfordulhat, hogy ugyanazon a mappon kell játszani... Ez a szerencse faktor! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 10:59 

Rendben, köszi a válaszokat. A térképek mikor fognak hozzánk kerülni? Csak a pénzbefizetési idő lejárta után, vagy hamarabb?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 11:13 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Bogpista: Az 1vs1 térképek és a H3 támadás árlista a jelentkezés és a pénzbefizetési határidő lejárta után kerül ki mindenkihez egy információs körmaillel együtt, de bővebbet majd Mugger Bátyó tud mondani, én csak segédkező társszervező és egyszerű mezei versenyző vagyok... :roll: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 11:37 

TÁBOR!!!!

bogpista:
lettél volna towerrel:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 11:57 
Heroes Team

Szia!

Bogpista: Bár természetesen időben megkaptok MINDEN információt a versenyről, azért leírom előre. Az eddigi BB -kon (és ezen most sincs semmi okunk változtatni) úgy történt, hogy a először a 2 ellenfél lett meghatározva (pl. Gipsz Jakab-Sztrovacsek Ottokár ellen), UTÁNA kisorsoltam a térképek közül azt, amin Ők játszani fognak (minden pároshoz külön) MAJD a két fél (egymástól függetlenül így egymás választásást nem ismerve) megjelölte, hogy milyen vártípussal (most már azt is írni fogjuk, hogy milyen főhőssel) kíván lenni az adott harcban.
Ezután mehet a menet, óra indul, game...
IGEN, előfordulhat, hogy valaki találkozik már játszott pályával (ennek esélye a pályaszám növelésével erősen csökken), de természetesen előfordulhat, szerencsés fickó!

Kérném, hogy aki megteheti postázza, utalja a nevezési díját mihamarabb, már most jó előre szólnék, hogy a megadott befizetési határidő leteltével (2006.04.14 24:00 óra), nem tudok elfogadni senkitől sem pénzt, akkor sajnos NEM tud résztvenni a versenyben a delikvens!!! Köszönöm!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 14:42 

Csak én nem tudom, hogy hova kell postázni a nevezési díjakat. Pedig úgy fizetnék...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 15:02 

Mugger bátyó kunyhójába, rózsaszín papírkával.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 15:22 
Heroes Team

Sziasztok!

Hát kedveseim, ha mindenki végigolvasná az 1. számú körmélt, amit MINDEN addig a versenyre jelentkező player megadott emailcímére küldtem, viszonylag könnyen kaphat a kérdésére választ! :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 22 szer., 15:31 

Hát ennyire én sem vagyok fifi! Nem kaptam mailt (ja ezt is le akartam írni).

Áruld el kérlek jó Szabó Árpád mi a címed, mert azt nem jegyeztem meg.(mélbe is jó)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]