Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 12:33 

Chrbó kicsit feszülten figyelte a hárpiát. Remélem nem ébred fel amig Dakk vissza nem ér. Most hogy kettesben maradt vele szemügyre vette egy kicsit. Szép éles és kemény karmai vnnak. Az enyémek se puhák éppen de az övéhez képest szinte semmiség. Vajon mi lessz ha felébred? Ha azonnal nekem ugrik akkor megsütöm az fix.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 13:47 

A hárpiának szerencsére esze ágában sincs felébrednie. Hamarosan Dakk visszatér, az egyik mancsában egy nagy darab, véres húst szorongat, miközben kissé ködös tekintettel rágcsálja az egyik végét. Ránéz a magógra (ismét eltart egy ideig, amíg rájön, kit is lát):
- Kérsz egy harapást? - kínálja fel a majd féldisznónyi nyers húst, majd visszakucorodik a priccs mellé, és elmélázva bámulja a mennyezet füstös-kopott deszkáit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 14:03 

-Diol mellon!De ne aggódjon beszélem a közös nyelvet.Erre minden elfet megtanítanak legkésöbb 40 éves korukig.-nyögte nehezen a szavakat.
Bár szabálytalanul vette a levegőt viszonylag érthetően beszélt és úgy látta, segítője megértette a közlendőjét.Kinyújtotta a karját és a felette álló alak segítségével feltápászkodott.Alig állt a lábán, mindene sajgott és ahogy végignézett a testén, elképedt.Rendesen elbántak vele azok a dögök.Bőrpáncélján keletkezett rések sokasága alól vér szivárgott, alkarja tele volt zúzódásokkal, hosszú szőke haja kosztól feketélett és vértől piroslott.-Rosszabbul is járhattam volna-gondolta magában Neldor.Ezután az idegen felé fordult:-De, hogy válaszoljak is a feltett kérdésedre, elöbb kicsit össze kell szednem magam.Ha megengedi.-.Azzal leült a fedélzet padlójára, becsukta a szemét és eggyé kezdett válni a természettel.A tenger közepén nem sok lehetőséget adott magának, hogy kellőképp visszatérjen az ereje de arra tőkéletesen jó volt, hogy beszélőképes legyen.A pár másodpercig tartó "szertartás" után a segítője felé fordult:-Nos, először is megszeretnénk köszönni a segítségüket.Önök nélkül aligha éltük volna túl.-Az utolsó mondatot leszegett fejjel mondta ki, mintegy kifejezeve a hálát.-Na de visszatérve a kérdéseire:Mit kerestünk erre?Ezt hosszú és fájdalmas lenne elmondanom de röviden legyen elég annyi, hogy muszály volt elhagynunk a szülőföldemet.Valahogy meg kell élni, így mindenféle őrző-védő feladatokat kerestünk szerte Erathiában.Legtöbbször hajók védelmét láttuk el de volt már példa kocsmai kidobóember szerepre is.Ha nincs ló, jó a szamár is ha élhetek ezzel az emberi mondással(gondolom urasága jobban érti ezt, mint egy 20000 éves elfi bölcseletet).Céljaink a hajóutakkal nem voltak, kalandozói életet élünk.Hogy miért erre tartott ez a ladik, miért támadtak meg a hárpiák, arról sajnos nem tudok információval szolgálni.-Amint befejezte mondandóját, Eizyen testére pillantott.Látta, hogy egy varázsló kinézetü egyén tart barátja teste felé.Megnyugodott és visszafordította fejét a beszélgetőpartnerére, majd várta annak reakcióját.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 19:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 16:19 

- Bocsásson meg, jó uram, hogy így frissiben lebombáztam kérdéseimmel, és meg sem vártam, ameddig összeszedi magát, de elég sok furcsa dolog történt velünk az utóbbi időben. Talán több is, mint ami tíz hajóút alatt is normális lenne...- így a lord, aki közben elégedetten végignéz, hogy saját emberei mennyire flottul végrehajtják a parancsát. Az elfen és az emberen kívül (ez utóbbi valami varázslóféle lehet, azok hordanak számtalan szütyőcskét az övükön), csupán két matróz élte túl a hárpiák támadását. Abból is az egyikük elveszítette bal karját, de a többi súlyos sérülésüket a jó atya hamar rendbehozta. (Érdekesség, hogy egyetlen hajótiszt holtteste sem kerül elő: úgy néz ki, mind a Világjáró kapitánya, mind a fedélzetmester-kormányosát elnyelte a föld... avagy a tenger.) Ekkor siet egyik matróza föl a Világjáró gyomrából, ahová a hajótöröttből lett fedélzetmester küldte le körülnézni, túlélők, illetve esetlegesen oda menekülő, sebesült hárpiák után kutatva:
- Uram - néz a lordra, majd a kissé zilált külsejű elfre - Valószínüleg nem csak hárpiák támadták a hajót, valami ugyanis megrongálta odalenn a fenékborítást. A víz lassan, de biztosan dől befele. Profi lehetett, mert úgy lyuggatta ki a hajót, hogy nem túl valószínű, hogy be lehetne foltozni. Nagyjából két órája van az elsüllyedésig.
A lord bólint a hírre, majd egy pillanatra eltöpreng:
- Nos, elf uram, ez sajnos eléggé leegyszerűsíti a választási lehetőségeinket. Mivel az önök hajójának legénysége nagyjából odaveszett, a hajójuk süllyed, azt hiszem, nem maradt más választásuk, mint hogy átszálljanak az Ezüstsólyom Röptére, az én hajómra. Sajnos kénytelenek velünk tartani a Fagyos Földekre, mert utunkról nem fordulhatunk vissza. Természetesen amennyiben találkozunk egy másik hajóval (aminek egyre nagyobb valószínüségét látom az elmúlt események tükrében), akkor nyugodtan átszállhatnak arra, hogy ne kelljen velünk jönniük bizonytalan kimenetű kalandunkban osztozni. De most, hagyjuk a részleteket! Azt javaslom, segítsen összeszedni az önök hajójáról az értékesebb dolgokat, fegyvereket, felszerelést, élelmet, és segítsenek, amennyire tudnak áthurcolni azt az enyémre, mielőtt a tenger fenekére merül a Világjárójuk. Azután majd megbeszéljük a részleteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 18:06 

Neldor igencsak meglepődött a hajófenékből visszatérő matróz által hozott híreken.Kilyuggatták a Világjáró fenekét?Hmmm...Ki és miért támadhatott meg minket ilyen vehemensen?Nem lehet véletlen, hogy míg a legénységet a fedélzeten kiirtják, addig a hajó fenekét módszeresen és - állítólag - biztos kézzel úsztatásra képtelenné teszik.És mindezt egyszerre.Valami NAGYON nem stimmel.Mindegy, ez a derék ember úgyis felajánlotta a hajóját szóval kit érdekel már ez az ócska taliga.
-Nos uram igazán köszönjük a felajánlását.Szívesen élünk is vele.Hadd kérdezzem meg:tudna valamit mondani róla?Hogy milyen állapotban van?-Neldor mindeközben a fedélzet padlóján fekvő mágus barátjára mutatott.-Ugye nincs komolyabb baja?Kezdek aggódni érte...hogy is szólíthatom?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 19:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 18:41 
Heroes Team

-"Na gyerünk emberek, pakolás, mindent, mit érdemes átvinni és ha lehet akkor gyorsan. Te pedig szaladj át szólj a többieknek, hogy jöjjenek még cipekedni. Te pedig gyere velem"- szólt az őr(fedélzet)mester, majd odament a lordhoz és az elfhez. "Ha megengedi lordom, segítenénk ön és barátja személyes holmiját atvinni a mi hajónkra, ha megengedi."- szólította meg az elfet Johnatan.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 10:41 

FELHÍVÁS (vagy mi a manó)!

Hali ámberek!

Szeretném, ha azok, akik szeretnének tovább, valamilyen rendszereséggel nyomulni ebben az online RPG-ben, megdobnának egy privát üzenettel, hogy tudjam, kire számíthatok! Kicsit hervaszt - bár megértem - hogy számos olyan kulcsfigura, akire a mese egy-egy részét építettem ilyen-olyan okok miatt lemorzsolódott, vagy szünetelteti magát. Ezt elkerülni, szeretném, ha megírnátok nekem, hogy kb. milyen ütemben tudtok foglalkozni az RPG-vel (hetente hányszor tudtok írni nagyjából), jó ez a tempó, vagy gyorsítsunk / lassítsunk, meg ilyesmi? Tetszik-e a mese? Milyen irányba szeretnétek tovább nyomulni? (Mármint, hogy legyen sok harc, vagy rejtélyek, avagy világmegváltó történések...)

Ezen kívül szívesen vennék olyan ámberek privátjait is, akik csak olvassák a dolgot, hogy mennyire tetszik nekik.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 11:36 

- Ahogy látom, az atya már megvizsgálta őt is. Nos, atyám? Mi a helyzet? - fordul a közeledő Selmohoz a lord.
- Súlyosak a sérülései, de megmarad. Sajnos már elhasználtam a varázserőmet mára a két matróz megmentésére, meg a repülő dögre... Finoman át kéne vinni a hajónkra egy kabinba, és majd holnap hajnalban megnézem, mit tehetek érte. Addig is bekötöztem a sebeit, de egy-egy hidegvizes borogatás, meg némi borzgyökértea, a láz megelőzésére nem ártana neki...
- Köszönöm, atyám! Látja, elfem, a barátja valószínüleg megússza a kalandot. A nevem pedig Raphael Brutuss, elnézését kérem ismét, amint az izgalmak miatt elfelejtettem bemutatkozni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 11:43 

Az alábbiakban ide másolom Sogroon mester alkotását, aki egy külön topicba írta ezt, mert félek, hogy elvész a süllyesztő mélyén (amiért nagy kár lenne)...

Azután próbálom egy kicsit kiegészítgetni.

Kezdetben vala a nyolc titán:
-Oranos (az "Égatya")
Kép
-Gaia (a "Földanya")
Kép
-Cronoss (a tér, az idő és a mágia ura)
Kép
-Koh-Suth (az elemi tűz istene, de akad, ahol Sogroon néven tisztelik 8) )
Kép
- Ulmo, a Vizek Ura
- Stratos, a Levegőég Uralkodója
- és Bahamuth, a Földeknek Ura
- valamint sajnos létezik az árulóvá lett Chaos (a káosz, a semmi, az üresség, a nemlét ura)

Ez a 8 titán a az univerzum leghatalmasabb urai, minden teremtés (beleértve az isteneket is) tőlük származik, leszámíkva Chaos-t, aki nem teremt csak pusztít, vagy megront. Ő a végtelen űr semmijében lekik, azzal egy. Célja mindent elpusztítani, mindent elnyelni, s így mindennel egyesülni.

A titánok és istenek közti legfőbb különbség, hogy míg az isteneknek hívők sokaságára van szüksége ahhoz, hogy hatalma legyen (melynek mértéke is függ azok számától), addig a titánok hatalma állandó, s az istenek közül egy sem ér fel hozzájuk erőben. Mégis, papjaiknak hatalma, mint isteni megnyílvánulás, már nem mutat akkora diverzitást. Nem is beszélve arról, hogy a mérhetetlen hatalmú titánokhoz egyenesen - főleg az utóbbi évezredekben - egyre kevesebben mernek csak fohászkodni, így az ő papjainak száma fokozatosan csökken. Inkább az isteneket, mint "közvetítőket" szólítják meg a hatalmért vágyakozók.

Erathia térkép:
http://www.heroes.net.ru/images/worldmap-erathia.jpg

Erathia egyisten hitének központjában Oranos áll, mint a "Mennyek ura". Hite nem szigorú monoteizmus, nem tagadja a többi istenség puszta létezését is, ám Oranos-t tekinti a mindenek teremtőjének, míg a többi istenséget csak valós vagy kitalált szenteknek és bálványoknak tekintik (általában némi lenéző mosoly kíséretében).
Oranos-t szolgálják az angyalok és számos szent. Ez utóbbiak némelyke maga is rendelkezik akkora hatalommal, mint a politeista vallások kisebb istenei.

Aw'Lee-ben Gaia-t tekintik a legfőbb istenségnek, a Földanyát, kiből minden született. Őt szolgálják a druidák is (még ha közvetve is, a különböző rész-hatalmú természetistenen és istennőn keresztül: pl. A Fák Úrnője, az Állatok Ura...), és óvják a természet egyensúját.
Persze a különböző népeknek megvannak a maguk istenei is emellett:
-elfeknek a Seldarine, Corellon vezetésével (FR elf pantheon)
-hegyi törpéknek Muradin és bandája (FR törpe pantheon)
-hobbitoknak szintén jó szvsz az FR béli panteonjuk.
-az embereknek viszont a kelta vallás illenék, ami eleve eléggé természet centrikus

Bracada mágusai és alkimistái leginkább Cronoss-t tisztelik, bár egyáltalán nem olyan ájtatosan, mint azt Oranos vagy Gaia hívei teszik. Nem titkolt vágyuk, hogy minnél jobban értsék a mágia működését, s ki máshoz fordulhatnának, ha nem annak alkotójához.
A köznép viszont a hindu isteneket tiszelnék elsősorban, ami a jinnekhez, nagákhoz eleve passzol.
Jegyezzük meg azonban, hogy a nyolc titán, és az itt élő fagyóriások elit harcosai közötti egyetlen azonosság, a megnevezés.

Eddig tartott Sogroon mester alkotása, amihez csak alíg-alíg mertem hozzányúlni, hiszen hogy érhetnék fel én ésszel egy isten-titán művéhez? :roll: :lol: Azért ezen alapokból elindulva már mindenki kitalálhat a saját karakterének egy passzentos istenséget...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 15:50 

Neldor nem volt teljesen megelégedve az atya által hozott hírekkel.Bár különösebben izgatott sem volt, ismerte már Eizyent annyira, hogy ne aggódjon az állapota miatt.-Nem kell sok neki és hamar felépül.Főleg ha varázstudó is van köztük.-gondolta magában.-Rendben van, köszönöm-mondta ezt már hangosan, Raphael Brutusra majd az atyára nézve.Eközben egy alak lépett oda hozzájuk, felajánlva segítségét, hogy segíti átvinni a felszerelését a másik hajóra.-Nagyon kedves de köszönöm nem.Mindig csak annyi holmit hordok magamnál, mint amennyit egymagam is elbírok, különösebb erőlködés nélkül.Viszont ha megkérhetném, a barátom felszerelését átvihetné.-
Ezután elkezdte összeszedni a saját cuccát.Elsődlegesen az Ered Lithui kardjért indult.Szerencsére nem volt nehéz megtalálnia, mivel a fedélzet közepén, a legnagyobb hárpia gányban feküdt.-Nagyszerű-gondolta magában.Pár másodpercnyi szenvedés után már a kezében csillogott újra a hőn szeretett pengéje.-Na irány a kajüt.-Gyorsan lerohant a kabinjába, hogy hamarjába a másik hajón lehessen.Mikor belépett, kicsit leült a priccsre és megpihent.Levette a tönkretett bőrpáncélját és a sarokba dobta.-Jobb lesz neked a tengerfenéken.-Ezután egyesével minden, épp nem hordott ruháját, páncélját, fegyverét magára aggatta.Először a Hithaeglir nevü, acélnál is keményebb de annál sokkalta könnyebb mellvértje került a láncinge fölé(mely vállig ért és az alól egy zöld, köntösszerű ruha lógott ki, lábnál szoknyaszerűen végződve.).Ha ebbe lett volna a csata idején..hát...még a hárpiák borotva éles karmai sem tudtak volna mit kezdeni ezzel.Csuklói fölé, egy-egy alkarvédőt, majd lábaira egy-egy lábszarvédőt csatolt, persze mindegyik tökéletes minőségű volt.Nem hiába kapta meg apjától, aki még a Leghosszabb Tél Háborújában is hordta - jó ezer évvel ezelött - ,minőségét így bizonyítva.Mivel a kardja már az övén lógott, Neldor a legutolsó de egyben legkedvesebb fegyvere után nyúlt.Az általa készített, több mint 150 éves, legősibb elfmotívumokkal díszített íjjáért.Egyedisége és ereje az átlagos fegyverek felett vitathatatlan volt.Alig élt csak pár évet Neldor ezen a világon mikor már készíteni kezdte.50 év alatt sikerült szellemileg eggyéválni azzal a tölgyel, amiből így késöbb kifaraghatta a testet.Viszonylag gyorsan sikerült.Az ezután rákerülő minták, néhány bölcs munkáját dicsérik akik így áldották meg fegyverét - mint a késöbbiekben kiderült - , sikeresen.Mikor mindennel kész lett, elindult a másik hajóra, a Világjáró korlátjához erősített kis hídon keresztül.(Biztos furcsán néztek rá a fedélzeten, hisz talpig páncélban úgy nézett ki mint aki háborúba készül. :D)

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Zargul 2006 szept. 25 hétf., 19:55-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 16:35 

Nem csak, hogy furcsán néztek rá, de még össze is súgtak mögötte a matrózok, amit éles elf hallásával sikerült elcsípnie:
- Nézd már, a fennhéjazó hegyesfülűt, hogy kicsípte magát! Csak nehogy beleessen a tengerbe, mert páncélos elfből nagyon hamar vizihulla elffé válik! Hahah!
- Csendesebben, te! Tudod, hogy milyen baromi jó a hallásuk azzal a csúcsos füleikkel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 20:26 

Hát akkor jól sejtettem, hallottam már hogy a nagyhatalmú mágusok és papok tudtak olyan tárgyakat, amelyeknek öntudatuk van, de még soha nem találkoztam ilyennel. De ha ilyen nagyhatalmú vagy, miért zártak be téged abba a teremben. És egyébként mesélhetnél nekem a régi korokról, annyira érdekelnek azok az idők, de csak olvashattam eddig róla. Milyen volt az a régi kultúra, ami megalkotott téged. Jaj annyi kérdésem van, mesélj nekem. Mi tudunk beszélgetni, amig másokkal vagyok. Igazás segíthetnél nekem, meg kell néznem ezekez a varázstárgyakat... :( :?

-Ez a kis tör, ami visszarepül a kezembe, egész jónak tűnik, bár a törpe pálinkás kulacs sokkal királyabb.
-No de mi ez a zaj, nézzük meg mi történik a fedélzeten, ilyen zajban nem lehet dolgozni...Nem igaz, hog ezeknek mindig a csak a rajcsúron jár az eszük. :twisted: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 1:43 

Cherbó elutasitotta a mino által fekinált szeletet. Nyersen nem szereti a húst itt meg nem tudná megsütni. Eszébe vilantt hogy ha bármelyk magogtársa látná hogy nyersen eszi a hús biztos hogy közröhely tárgya lenne. "Egy magóg aki nyersen eszi az ételt, tán nem tudja megsütni."
Egyre nagyobb zaj szürödik le a fedélzetről, talán meg kéne nézni hátha tudok segiteni valamit. Elindult, ám az ajtó elött még visszafordult:
- Hé Dakk. Biztos hogy minden rendben van? Ma már másodjára láttam rajtad hogy szinte alig ismersz meg.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 10:36 

Száguldó írta:
- Hé Dakk. Biztos hogy minden rendben van? Ma már másodjára láttam rajtad hogy szinte alig ismersz meg.

- Mit? - néz rád a minotaurusz, kissé bambán. - Semmi bajom. Kicsit álmos vagyok, vagy ilyesmi, na. És semmi baj a memóriámmal, Surmó!
Az arcára nézve mély ráncokat veszel észre, amiket eddig nem láttál a szarvas patáson.

Kedves varázslók/varázstudók: valamelyikőtök konyít a mentális operációkhoz (MAGUS nyelven megfogalmazva), avagy a bűbáj mágia mikéntjéhez (D&D-sen szólva)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 10:55 

Warlock: a fedélzeti zajongásnak már csak a végére érsz oda, a kitakarított hajóról épp kezdik áthurcolni a megmenekülteket, és az értékesebbnek / hasznosnak minősített felszerelést. Azt is észreveszed, hogy a másik hajó lassan, de biztosan kezd oldalára dőlni, ahogy telik meg vízzel (ez utóbbit persze nem látod, de elmesélik :lol:). Egyébként meghallasz egy beszélgetést, amikor az a matróz, aki a süllyedő hajó fenekében járt, elmeséli élményeit matróztársainak:
- Olyan volt, mintha valami, vagy valaki egyszerűen benyúlt volna a hajóba kívülről, érted? Nagyon furcsa! Mintha benyúlt volna, és játszva szétcincált volna pár palándeszkát, de úgy, hogy semmi esély ne legyen befoltozni azt. De ha ekkora ereje volt, miért nem csinált rajta nagyobb léket? Nem tetszik ez nekem!

Cikász: Ha szeretnél egy másik, kiegészítő, kevésbé "szellemes" karaktert, akkor itt az idő, a hajón még lehet találni olyan ájult / sebesült / sérült embert a fenékben, akit csak most vesznek észre, a "pakolászásnál".

Ismét Warlock:

- Ne ilyen gyorsan, ha lehet kérni! Ti újak olyan hadarik vagytok! Semmi megfontoltság, semmi méltóság! (Enyhe sértődöttséget érzel a karkötőből áradni.) No, akkor próbálom sorjában. Az, hogy nagy-e a hatalmam, nem tudom, mert egyenlőre nincs összehasonlítási alapom a tiáltalatok készített varázstárgyakkal. Ez ugye logikus. Majd te eldöntöd, hogy elég jó vagyok-e neked! (Ismét a sértődött érzés :lol: kezd olyan érzésed lenni, hogy a karkötő nem csak azért beszél női hangon, mert jól hangzik, hanem alapvetően női identitással bír, már ha lehet ilyet mondani egy varázstárgynál :lol:). Be kell valljam neked, hogy nagyon kevés dologra emlékszem vissza a régmúltból. Már nem emlékszem, hogy miként kerültem abba a kőterembe, és ki helyezett el oda. Valami célja biztos volt vele. Remélem lassan előjönnek azok az emlékek... (Bizonytalanság érzet hullámzik át rajtad.)
- De most, hogy hasznomat vedd, lássuk azokat a tárgyakat, amiket te varázslatosnak nevezel!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 11:05 

No, ámberek, lezajlott a nagy, össznépi közvéleménykutatás. Eszerint a továbbiakban hasonló ütemben haladunk, és mindenki akkor ír hozzá, amikor tud, vagy jó neki. Megpróbálom kerülni az olyan helyzeteket, amikor valakire várni kelljen, és inkább több szálon futtatni az eseményeket. Majd csak alakul valahogy...

Sajnos a régi nagyok közül senki nem jelzett vissza, így a partyt jelenleg Warlock, Jou, Száguldó, Cikász, és az újonnan jött (és szeretve üdvözölt :lol:) Zargul és Ewolian képezi. Hátevvan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 14:03 

Ezer bocs! Megpróbálok lasabban gondolni neked. Sajnos a gyors -nem-gondolkodásom már sodort párszor veszélybe, :oops:
és még eddig nem ebszéltem gondolatban egy varázstárggyal sem.
Hidd el, én nem akarlak összehasonlítani semmilyen varázstárggyal, mivel az a véleményem, hogy a varázstárgyak esetében csak az alacsony szintű mágiánál van az összehasonlításnak értelme, hogy mondjuk ez a mágikus penge élesebb, mint a másik, ám azonban ha olyan kifinomult mágiát használnak, amivel te is születtél ez értelmét veszti.

-Bocsánat, mi történt itt, egy kicsit lemaradtam.-kérdezi meg Billy, ha valakit lát a fedélzeten.

Beorn! A karakterme valamennyit ért az Enchant & Charm szférához! De csak az olyan részéhez, ami az elfekhez közel állt. Értem ezalat a természetközelihez, pl. Állatok bűvölése...stb.

Jut eszemben a lord arról panaszkodott, hogy olyan, mintha valaki irányítaná a gondolatait. Te csinálod? És ha nem, akkor te lehetsz talán az egyetlen, aki meg tudná nekem határozni, miféle lenyomat lehet az elméjén. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 14:15 

Cherbó felbaktatott a fedélzetre. Jobbnak látta nem szóvátenni az észrevételeit a minótaurusznak. Inkább megkereste az atyát és neki számolt be Dakk furcsa viselkedéséről. Elmondott neki mindent.
- Nem tetszik ez nekem, lehet hogy valami bübáj alatt áll, vagy csak szimplán öregszik. Ha igy meggy tovább lehet hogy veszélyessé is válhat. Szemmel kéne tartanunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 14:45 

warlock írta:
Jut eszemben a lord arról panaszkodott, hogy olyan, mintha valaki irányítaná a gondolatait. Te csinálod? És ha nem, akkor te lehetsz talán az egyetlen, aki meg tudná nekem határozni, miféle lenyomat lehet az elméjén. :wink:

- Én, dehogy! Áááá, sosem tennék ilyet! (Egy pillanatra mintha úgy éreznéd, a karkötő hazudna neked, legalább is nem a teljes igazat mondja, de próbálod nem észrevenni, mert ha ő megérzi, hogy te megérezted, és te megérzed, hogy ő megérezte azt, hogy ő ... ááá, bonyolult ez a mentális-mágikus kapcsolat! :roll: :shock: :lol: )
- Persze, ezer örömmel segítek neked! Menj a lordhoz (az a magas alak, olyan vékonyka karddal, ugye?), és beszélgess vele lehetőleg jó hosszú ideig. Próbáld rávenni, hogy ő beszéljen hozzád minnél tovább, és én közben megpróbálok behatolni a gondolatai közé. Így lenne a legkönnyebb, amíg nem tudom még az erőmet tökéletesen használni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 20 hétf., 14:51 

Száguldó írta:
- Nem tetszik ez nekem, lehet hogy valami bűbáj alatt áll, vagy csak szimplán öregszik. Ha így megy tovább lehet, hogy veszélyessé is válhat. Szemmel kéne tartanunk.

Az atya megdörzsöli kopaszodó fejebúbját:
- Jól beszélsz, magóg. Én ugyan nem vagyok túl régóta ezen a hajóm, de már nekem is feltűnt, hogy az utóbbi napokban kicsit furcsán viselkedik az a nagydarab szarvasál... ööö.... minotaurusz. Azt a hárpiát is minek kellett a kabinunkba cipelni? Kénytelen leszek estére felállítani majd valami védőkör-félét, hogy nyugodtan tudjunk majd aludni... remélem még emlékszem valamelyikre! Az a szegény ember mágus azóta is ájultan hever, mert arra a szárnyas dögre kénytelen voltam elpazarolni a gyógyító energiám nagy részét... - töprengés, fejvakargatás - Olvastam valahol, hogy a minotauruszok egy bizonyos kor elteltével szokatlan elme-tüneteket mutatnak fel... bár ez, mintha egy kicsit más lenne. Jól van, tartsuk nyitva a szemünket mind a ketten! Majd megkérem azt a szellemet is, hogy figyeljen... ööö... mit is beszélek, hiszen őt elűztem, ugye... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]