Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 20:46 

A Might and Magic világban nem először fordul elő amúgy a Zoltan név, igaz magában a Heroesben igen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 13 hétf., 14:06 

Üdv. Csak annyit, hogy a H3 és H4 is elég jól sikerült, de inkább H3 párti vagyok. Ha tudja valaki, hogy a H5 mikorra várható, akkor legyen szíves közölni, vagy ha valakik tudja a Demo letöltésének helyét, azt is szívesen venném. A képek sirályak, remélem a játék is ilyen lesz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 13 hétf., 18:28 

System írta:
Üdv. Csak annyit, hogy a H3 és H4 is elég jól sikerült, de inkább H3 párti vagyok. Ha tudja valaki, hogy a H5 mikorra várható, akkor legyen szíves közölni, vagy ha valakik tudja a Demo letöltésének helyét, azt is szívesen venném. A képek sirályak, remélem a játék is ilyen lesz.

demoról egyenlőre nincs hír, a selejtes alpha van csak fenn, meg a béta, de az feltörhetetlen (a francba).

Én is reménykedem, hogy a H5 nem lesz akkora lebőgés, mint a 4. rész. Amúgy az szerintem nem rossz, csak nem éppen felhasználóbarát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 14 kedd, 23:15 

Nekem leginkább a dizájnnal van gondom. Az infernos unitok például tökugyanolyanok. Meg unalmasak az egységek dungeonba meg rampartba a sok ember, ráadásul kivették a törpét, meg még egy pár dolgot. Meg az egységek kinézete sematikus vagy hogyismondjam, pl. a varázsló. Ha valaki meglátja, rögtön rávágja, hogy indiai, de ha a homm2 varázslójára néz valaki akkor nem jut eszébe semmi, ami a valósághoz kötné, sztem így könnyeb elszakadni a szürke hétköznapok világától.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 10:44 

hw írta:
pl. a varázsló. Ha valaki meglátja, rögtön rávágja, hogy indiai

Hát tényleg!A varázsló az ugy ahogy van, pocsék lett!Most már tuti nem fognak új kinézetet alkotni neki, tehát az első negatívum meg is van :(
Amúgy szerintem a többi lény úgy ahogy rendben van.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 11:54 

Egyetértek, én úgy vélekedtek, hogy az egész Academy jobb lett volna, ha meghagyják a Heroes 3-as (vagy urambocsá a Heroes 4-es :?) lények kinézetét...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 18:07 

Vologya írta:
"Üdv Bátor Harcosok!
....
Tier: A H5-höz végleges hardware igény még nincs és természetesen mindkét változat megvételét javasolom! :wink: Előrendelést a hírekben feltüntetett linken már leadhatsz, itt a Heroes magyar honlapon! A játék várhatóan május végén jelenik meg (angol verzió, a magyar 2-3 hónappal később) és 11.990 Ft-ért lehet megvenni.

Baráti üdv!"

Kösz az infót :)
"Sajna" a magyart rendeltem meg... de ez 2-3 hó elgondolkodtat ;)
Üdv:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 19:27 

Én inkább nem rendelek ész nélkül, mivel van itt a Heroes 5-ön még két játék, amit meg kéne vennem: A Prince of Persia: The Two Thrones-t és a Battle for Middle-Earth 2. részét... :? Nehéz kérdés...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 19:38 

Balee írta:
Én inkább nem rendelek ész nélkül, mivel van itt a Heroes 5-ön még két játék, amit meg kéne vennem: A Prince of Persia: The Two Thrones-t és a Battle for Middle-Earth 2. részét... :? Nehéz kérdés...

Battle for middle-earth...nem érdemli meg az EA hogy pénzt adj ki érte...főleg hogy az első részből olyan pocsék dolgot hoztak ki...
Amugy meg a H5 még mindig több belefektetett energiát tartalmaz, mint az egykaptafa Lotr-ok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 19:54 

Nekem az első is tetszett (pedig a GS is lehúzta, de egy fanatikusnak már is külön fíling, ha lejátszhatja a filmek történéseit), meg a másodiknak a demo-ja is... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 9:40 

Balee írta:
Nekem az első is tetszett (pedig a GS is lehúzta, de egy fanatikusnak már is külön fíling, ha lejátszhatja a filmek történéseit), meg a másodiknak a demo-ja is... :roll:

Én is imádom a LOTR hangulatát de pont ez az, hogy az első részben (Battle for..)nem teljesen a filmek történéseit lehetett végigjátszani.Gondolj csak Móriára.Ott Gandalf elvileg leesik Khazad Dum hídjáról, míg a játékban....Na de, hogy ne csak offot írjak:szerintetek lesz majd valamiféle kiegészítő a H5-höz?Tudom, hogy korai még(hiszen az alap se jelent meg)de kíváncsi lennék, milyen lényeket pakolnának egy új várba vagy esetleg elővennének egy régit?(Például:Conflux,Fortress-->tudom, hogy ezekből a várakból vannak lények máshol de a kimaradt lények helyére valószínű újat írnának)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 16 csüt., 16:29 

Hát nem tudom én LOTR fanatikus vagyok de szerintem a film egy nagy kalap sz*r. És sajnos a Battle for Middle-Earth 2 is az. Mind grafikailag mind játék szempontjából. Pl néhány pok ne kapjon már szét sec perc alat egy törpe tornyot meg egy csapat ijász ne legyen hatékonyabb épület romboló mit egy katapult.

Heroes 5-tel kapcsolatban viszont meg vagyok elégedve. Méghozzá azokkal a dolgokkal amikel a forumon sokan nincsenek megelégedve. Az pl nayon tetszik hogy egyre több egységes vár van és nem az hogy minden lény más fajú. Igy sokkal reálisabnek tünik a dolog számomra. Az indiai beütésű academy-t jó ötletnek tarom anak meg külön örlök hogy végre szakitottak a d&d-s gargaloy-yal és végre egy megelevenitet köszobor lett. Ami nem tetszik ebbe a várban az a djinn kinézete és a titán közelharci támadása

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 9:57 

Na hi Embörök!

Petros utólagos engedélyével felteszem az újonnan bemutatott Academy hősöket. :wink:
Némelyikük brutálisan néz ki, mit ne mondjak... :D

Zehir
http://www.mightandmagic.com/uk/images/Aca-Zehir.jpg
Excitable, headstrong, and energetic are the sorts of words the older Mages use to describe Zehir. He chose to master elemental magic, figuring (correctly) that if he could control beings as fickle and powerful as elementals he would be well prepared for any magical struggle. Though the title First of the Circle was granted to the young Mage in the hopes of staving off political infighting during a crisis, the other wizards of the Circle quickly realized that it was only a matter of time before Zehir's skills surpassed theirs – time that is more likely to be measured in months than in years.

Faiz
http://www.mightandmagic.com/uk/images/Aca-Faiz.jpg
Faiz is notorious in the Silver Cities for his gruesome countenance, which he usually covers with a scarf. His scars are the result of an encounter with Desert Orcs, and from that day the once light-hearted Mage turned himself to thoughts of devastation and ruin. Mastering these arts, Faiz has gained the ability to inflict intensive arcane destruction upon his enemies.

Galib
http://www.mightandmagic.com/uk/images/Aca-Galib.jpg
Galib is a Djinn, a spiritual being, lord among the many elemental spirits that roam the plane of magic, invisible to the untrained eye. Galib is not a servant, but a friend and ally to the Mages of the Silver Cities, and he sits as one of the Circle in the Wizards’ ruling council to defend the interests of his. Many of his human counterparts have learnt to randomly deflect enemy spells, but Galib’s inherent magical nature permits him a measure of control over where the deflected spell goes. Enemies avoid using magic against him, knowing that Galib could cause their spells to bounce back and strike their own troops.

Nathir
http://www.mightandmagic.com/uk/images/Aca-Nathir.jpg
During the War of the Grey Alliance, Nathir was taken prisoner by the demons. Enslaved in their sulfur mines, he was one of only three survivors of a massive prison uprising and escape. Nathir made his way across the fiery wastes of Sheogh and finally back to the Silver Cities, vowing from that day on that fire would be his servant and never again his master.

Nur
http://www.mightandmagic.com/uk/images/Aca-Nur.jpg
Nur is one of those beings that not only wields magic, but is inherently magical. A Djinn master of meditation and mental concentration, Nur's battles with Chaos magic across many worlds has led her to develop her intellectual capacity to a state of incredible resilience. As a result of study, practice, and preparation, Nur is capable of constantly replenishing her own arcane energies.

Razzak
http://www.mightandmagic.com/uk/images/Aca-Razzak.jpg
Wisdom does not always come with age. After decades of study, Razzak attempted an experiment that would have permitted him to tap permanently and effortlessly into Asha's magic. He was lucky to survive, and now is blind, partially paralyzed and must be carried by slaves. The experiment did have positive effects as well, though, as Razzak devoted himself to the crafting of Golems to help him as semi-autonomous hands and legs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 11:40 

Szevasztok!

Elkezdtem játszani a bétával, és nekem nagyon bejött. Minden várnak látszik az erőssége, a gyengéje, mire érdemes gyúrni. Na jó, nem próbáltam csak az élőholtakat, az elfeket, az embereket meg a démonokat ( Hot Seat 4 player 8) ) Összességében a legtöbb dologgal meg vagyok elégedve, időtállóbbnak tűnik, mint a H4.
Mindössze pár dolog zavar:
- szép a 3D-s grafika, de az adventure map átláthatóságát/kezelését rontja. Össze-vissza forgatom a monitort, hogy a fák között meglássam mi van ott, addig csak valami csillogást látok. Ugyanez a hős mozgatásánál is előjön. A vár képénél is zavaró, hogy nem látom egybe az egészet, meg hogy mit építettem.
- ahhoz képest, hogy béta, rohadtul bugos. Hiányzik ikon, vagy egyszer eltűnik, és onnantól meg sem jelenik többet. Olyan ikonok, hogy lenyomom az egérgombot, akkor egyik ikont mutatja, mikor felengedem, a másikat. ( Építkezési nézetnél nem mindegy mit építek... )
- elhiszem, hogy nincs optimalizálva, de van egy giga ramom, és ha megmozdítom az egeret már kerreg is a winyó, ha nem mozgatom, nem. Azért ez kicsit durva...
- ja meg a zene. Rohadtul recseg, kikapcsolni meg nem lehet... :lol:

A játék stratégiai része viszont tényleg király lett, meg stabil is, nekem több óra játékidő alatt nem csinált egyetlen hülyeséget sem.
( Most mennem kell, ha van rá érdeklődés legközelebb leírom a pozitív tapasztalataimat is. Itt: érdeklődés = ellenvetés hiányában :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 17 pén., 22:52 

Szastok.
Én Menyustól akarok kérdezni valamit.
Hogyha előre megrendelem a Heroes 5-öt akkor mikor kapom meg?
Írj!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 11:47 

Hát, amit én a H5-ben nagyon nem szeretek, az az. hogy nincsen benne a Stronghold. Pedig ez a vár már a kezdetektől benne volt, úgyhogy ez szerintem nem lesz olyan Heroes-feelinges.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 14:39 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Wumpus: Menyus ritkán van itt a fórumon, ezért én válaszolnék, ha nem haragszol. A megjelenés napján megkapod, mind az ANGOL, mind a MAGYAR változatot (Főként, ha futárszolgálat viszi ki! Ha postán érkezik, akkor a megjelenéstől 2-3 napon belül kapod kézhez!). Azt azért jó tudnod, hogy a játék először ANGOLUL és OROSZUL jelenik meg kb. május végén, a MAGYAR változat az angol megjelenése után 2-3 hónappal később jelenik csak meg! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 16:50 

Szia Vologya!
Nem lehet valahogy letölteni a Beta tesztjét vagy a demóját?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 18:30 

A mostani beta demot vagy mi a halált honnan lehet leszedni ?
és mi van a kóddal vagy mivel?
nem vágom... :oops:
azt tudom hogy egy jó pár hónappal ez előtt volt kód osztás amiről szépen lemaradtam tud valaki segíteni ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 18 szomb., 19:49 

Meg van a Heroes 5 :D:D:D:D:D
itt a kép a hitetleneknke teljes verzió !!
Csak így tudtam megszerezni :D
de nem mondhatom meg hogy honnan vettem.

http://www.kepfeltoltes.hu/060318/Heroes5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]