Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 9:06 

GIGA lesz a bajnokság!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 9:14 
Heroes Team

Sziasztok!

Levko: reméljük az lesz, legalábbis ilyen népes mezőny még nem gyűlt össze, sem az 1 vs. 1 -en, sem a H3 támadásban!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:45 

levko írta:
GIGA lesz a bajnokság!

Giga mega hiper szuper csilli-villi :) Mán ki is írtam magam szabira :) Maga a verseny nem izgat túlságosan, úgy se érek el jó eredményt, Nimbus, Ssth, Titi, Adler bőven favorit, de jó kis partik lesznek. De majd ellesem tőlük a trükkjeiket. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 13:19 
Heroes Team

Ha már az esélyekről esik szó (ilyen korán), hagy pontosítsak:
1. Full favorit: Ssth
2. Favorit: Adler, Titi, Sorceress, Bogpista, Imperator, Hitehagyott, Laca
3. sötét ló: GJodie, Energy, Kertics, Karesz, Teki, Vologya, Mugger, Lzo, Kady, Nimbus...

Elnézést azoktól akiket kihagytam... a 3. kategóriában majdnem mindenki benne van! 8) :wink:
A "sötét ló" kategóriába azok kerültek, akik bármikor bárki ellen képesek lehetnek meglepetést okozni, természetesen idesorolandók azon emberkék is akiket nem ismerek...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 15:01 

nem korai ez még kicsit?
sokan leszünk, mindig az számit, kinek, hogy jön ki a lépés
álszerénység magadat a 3. csoportba tenni, ott lehetsz Ssth mellett.

Mi lesz a lebonyolitás rendje?
Kiemeltek lesznek, vagy számitsak, hogy egy Nimbus, Titi, Karesz csoportból kell tovább lépni?
Adott várhoz, csak azonos tipusú hero lehet?

többi gondolom adott, de 4 perc legyen egy kör pls.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 15:20 
Heroes Team

Sajnos nem álszerénység... :oops:

Be kell valjam most nem telt el teljesen heroes mentesen az idő két BB között. Két multi meccsem volt azóta, és mindkettőn kikaptam (sógorom pöttyet bealázott)... nagyon rosszul jáccottam. Továbbá a 3. csoport azért nem olyan lebecsülendő... mintahogy írtam is Bárki, Bárki ellen jó lehet egy-egy meccsen, ebbe a kategóriába beférek én is. No de Ssth gyakorlottságát, tudászintjét még-már meg sem közelítem sajnos... ez TÉNY! :shock:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 15:24 
Heroes Team

Sziasztok!

Én kitaláltam a frankót: Ssth, Adler, Nimbus, Titi csoportot csinálunk, az esélyesek felétől ezáltal tögtön megszabadulva s a továbbjutókat addig sorsoljuk össze, amíg egy nem marad, hétfőn meg azt az egyet kitiltjuk a gépteremből, így legalább másnak is lesz esélye! :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 15:39 

én is szeretlek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 15:40 

Adler írta:
Adott várhoz, csak azonos tipusú hero lehet?

Remélem nem, ugye nem? Ne jáccuk ezt a dedót, hogy csak azzal lehetek akit választok, csak azért, mert lehet hogy bejön Tazar a kocsmából és akkor jajj mi lesz szegény ellenféllel. :) A 4 percet Mugger nagyhatalmú varázstudó megígérte, remélem úgy is lesz, nem szeretnék ínhüvelygyulladást kapni. :)
Nimbus írta:
Bárki, Bárki ellen jó lehet egy-egy meccsen, ebbe a kategóriába beférek én is.

Csak megközelítően azonos tudásszint mellett, egyéb esetben soha nem veri meg az amatőr az erősebbet. És ne is verje! Ez a játék nem handicap jellegű, aki jobban jáccik az nyerjen. Nem ragozom tovább, mivel mondtam, hogy jelen állás szerint nem izgat, hogy továbbjutok-e majd a csoportból, meg hasonlók. Én egy jó buliba megyek majd, ahol még jáccani is fogok. :)

u.i.:Nimbus akkor is álszerény vagy :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 15:54 
Heroes Team

Bár az lenne... Eddig valóban "taktikám" volt a BB-k előtt másra, majd az első BB óta Ssth-ra srófolni az esélyesség terhét. Sőt galád módon Ssth-t mindig külön presszúráztam... :oops: Sajnos mára megfordultak az erőviszonyok... pökhendi módon sztárolhatonám magam, de akkor még nagyobb meglepetés lenne a szereplésem a BB-n... Meg lennék lepve ha 4-be jutnék... :?

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 16:14 
Heroes Team

Sziasztok!

bogpista: a 4 perc stimmel, a csoportmeccseken annyilesz a limit, a hero kérdésben annyi a változás, hogy bárki lehet főhős, akit kezdetben választassz, vagy a kocsmában találsz DE, a VERSENY folyamán MINDENKIT csak egyszer lehet választani, elkerülvén azt, hogy -szerencsétlen esetben - 7 meccsből, négyszer Crag Hack, háromszor pedig Mephala jöjjön szembe! :)

A kiemelésről tényleges menetéről annyit, hogy ezentúl az előző BB 1 vs. 1 versenyének győztese AUTOMATIKUSAN kiemelt lesz - Ő jelen pill. Titi -s a ceglédi herok saját versenyükön (kiemeléskor) tanusított figyelmességét kompenzálva 1 kiemelt helyet Ők dönthetnek el (jelen pill. Energy és Xavier dönthet a kiemelésről). A többi 6 kiemelt hely a mindenkori online toplista sorrendje alapján dől el. Jelen pill: Nimbus, Vologya, Adler, Ssth, Hitehagyott, Karesz a sorrend, de ez még változhat ha esetleg Boti, Szotyi, Zizi, Gepy stb. úgy dönt, hogy jelentkezik.

A pontos kiemelés a jelentkezési időszak lezárása után dől el véglegesen!

Üdv. Mugger

Update: Megérkezett a 30. 1 vs. 1 nevezés: Cat is úgy döntött, hogy egy ilyen versenyt nem szabad kihagyni!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 17:32 

Online toplistához szólnék hozzá, hogy aki később kezdett azok hátrányban vannak ezen a listán. Szóval nem tudom hogy jó-e hogy mindig ők a kiemeltek. Ti tudjátok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 17:34 
Heroes Team

Teki: Mondj bármilyen más reális, korrekt alternatívát!!! Osszuk az életkorral a pontszámot???? :lol: :lol: :lol: Aki kiemelkedően játszik, az viszonylag rövid időn belül is kiemelt lehet, ha sűrűn részt vesz és jól szerepel a versenyeken. Gondolok itt elsősorban a sokat emlegetett Ssth -ra!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 17:45 

Sziasztok!

Mugger, bár nem tudom, hogy megvalósítható-e, de már régóta azn gondolkodom, hogy a toplista mellett, ahol az összes elért pontod megvan kellene egy élőpont számításos lista is, tehát, mondjuk év végén az összes pontodnak a 30%-át viszed magaddal, és az adott évben szerezhetsz hozzá. Így azok a nagyszerű játékosok akik egy éve kezdték, akkor lenne egy lista, ahol ők hamarabb felemlkedhetnének.

Remélem érthetően fogalmaztam, mert egy hete napi 8 órát kell dolgoznom, ami nagyon kimerít mert nem szoktam hozzá. :twisted: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 17:52 
Heroes Team

Sziasztok!

Warlock: Értem én mire gondolsz - egy időben Nowan is támadott hasonlóval - de én nem kívánnék újabb élőpontszámításosdi feladatot a nyakamba venni. Úgyhogy amint valaki bevállalja, hogy megcsinálja, vezeti, frissíti rendszeresen, nincs akadálya az ilyetén lista figyelembevételének, de jelen pill. se lista, se ember, se semmi! :) :) :)

Ráadásul, tegyük a szívünkre a kezünket, alig-alig jönne ki más eredmény, mint így! :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 18:53 
Heroes Team

Üdv!
Nem rossz az ötlet ezzel az élőpontszámos dologgal,kicsit szétszakadt a mezőny...
Viszont akkor hozzá kellene nyúlni a személyes oldalakhoz,és az úgy tűnik reménytelen...,vagy valaki meg tudja csinálni?
Amennyiben ez is megy és valaki vállalja az év végi számolást(Teqesz ebben nagy!),szívesen feltöltöm az adatokat egyszer évente.
Megmaradna mellette az abszolút Toplista is vagy helyette lenne ez?
Üdv-Lzo
Ui.:Akkor ezzel együtt elkészülhetne az online Toplista is,ahol esetleg minden online meccset pontozhatnánk,ha 2 regisztrált versenyző játszott így pl. a Lords is belekerülhetne.Így az online toplista is könnyebben változna mint most(Teki kérdése).Már gondoltam rá,hogy a Lords és egyéb meccseket össze kellene hozni valami közös listába,mint offline,de még nem forrt ki a dolog...Ötletek?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 19:32 

Hát hogy megmondjam az igazat én örülnék egy olyan csoprotnak ,hogy Nimbus,Ssth,Titi,Adler, mert így az esetleges továbbjutás esetén nem kellene félnem attól ,hogy összekerülök velük. Ha meg kiesek, akkor emelt fővel távozhatok, hogy egy erős csoportból estem ki. Tehát felőlem nem is muszály kiemelteket csinálni :)
Csak annyit ,hogy a kiemelésbe, ha van, jó ötlet volt bevenni az első helyezettet, sőt szerintem az első 4-re ki lehetne bővíteni... A többibe én nem szólok bele :)

ui: Nem is tudjátok mennyire örülök ,hogy 4 perces limit van, ezért nem is erőltetek semmi további szabálymódosítást erre a versenyre :lol: :lol:

Nimbusra meg már nem is reagálok...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 19:54 

Lords nem balanced mappokon folyó, korántsem balanced verseny, ezek eredménye ne befolyásoljon semmilyen listát.
Itt a kiemelés nem jár semmivel, konkrét előnnyel gondolom, csak a torna szinvonalát emlitett volt emelni, gondolom én.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 20:25 
Heroes Team

Adler írta:
Itt a kiemelés nem jár semmivel, konkrét előnnyel gondolom, csak a torna szinvonalát emlitett volt emelni, gondolom én.

Nem, elsősorban azt kívánnánk elkerülni, hogy a sorsolás és Fortuna szeszélye folytán lehessen 4 teljesen kezdőkből álló ill. 4 nagyon erős játékososkból álló csoport.
Még ezzel a picike beavatkozással is előfordult az előző BB -n az un "halálcsoport" , az "F" Hitehagyottal, Jouval, Kadyval és Tekivel, de pl. NEM hiszem, hogy bármelyikük jobban örült volna, ha az "A" -ba kerül Nimbus és Titi mellé!!!

Igyekeznénk minél kevesebbet keverni a kártyákat a véletlen asztalán, de ennyi beavatkozás talán még elnézhető.

Természetesen az, hogy valaki kiemelt az ég világon semmilyen egyéb előnnyel sem jár!!! Ugyanúgy a 3 meccse alapján juthat csak tovább!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 22:31 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Egyetértek Mugger bátyóval, a kiemelés semmi előnnyel nem jár, inkább az esélyesség, a kötelező győzelmi elvárás terhével nehezíti az adott játékos vállait... (legalább is én így vagyok ezzel...) Ugyanakkor elismerem, hogy így nagyobb az esély kevesebb tapasztalattal rendelkező játékosokkal egy csoportba kerülni és VAN RÁCIÓ Teki kezdeményezésében is... (Itt vagyok pl én, aki nem a legpengébb játékos és mostanában sajnos keveset is játszom online, de mivel minden versenyen ott vagyok, ezért ott vagyok az online toplista 3. helyén...) AZONBAN rengeteg adminisztrációval járna az online tábla folyamatos vezetése és egyenlőre nincs, aki csinálja! Másodsorban egyenlőre nincs korrekt, támadhatatlan ötlet arra, hogy pontosan hogyan állapítsuk meg, ki legyen kiemelt. Nem tartanám jó ötletnek, hogy itt a neten folytatott online versenyek alapján legyenek kiemelések, ugyanis akinek nincs nete vagy ideje ezekben részt venni, az igazságtalanul lenne kizárva egy esetleges jó helyezés elérésétől. Nem beszélve arról, hogy egy évben 3 nagyobb torna van (BB tavasszal, Tábor nyáron, BB ősszel), online pedig rengeteg meccset lehet egy év alatt felhalmozni... Szóval az én véleményem az, hogy egyenlőre erre a versenyre ne változtassunk, de várunk minden épkézláb ötletet, hogy a következő versenyen hogyan történjék a kiemelés. Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 679 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]