Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 19:08 

Mármint a hivatalos demót? :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 19:10 

Balee írta:
Mármint a hivatalos demót? :shock:

:cry: :x Máá itt ríjok-ee...
Off topic-ba felraktam egy linket amely egy olyan progival működik ami leszed minden félit a netről és számítógépekről.Igen hivatalos demo.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 19:17 

Érdekes, a hivatalos oldalak egyikén sincs a hírek között, hogy lenne bármilyen demo, sztem amit te találtál, az nem hivatalos... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 19:29 

Balee írta:
Érdekes, a hivatalos oldalak egyikén sincs a hírek között, hogy lenne bármilyen demo, sztem amit te találtál, az nem hivatalos... :?

Kedves Balee!
Ahogy írtam ez a honlap torrentekből áll.Ezekből letöltesz egyet és egy bitsprite nevű(más is van) progival leszedeted más gépéről...Vagyis a progi lehet hogy az ubi-sak gépéről szedi le a demó-t!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 20:02 

Fifi, megkérlek vmire: ne hülyéskedj. Megnéztem azt az oldalt. A torrentet 191 nappal korábban hozták létre :shock: . Komolyan azt gondolod, hogy az a hivatalos demó? Az a fájl a H5 "alfa", amely még a tavalyi év első félévében jelent meg! :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 20:49 

Fifi, a hivatalos esetében tuti nem kéne torrenttel kínlódni (egyébként tudom mi az, már volt hozzá (bal)szerencsém), biztos rajta lenne a hivatalos oldalon is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 21:50 

Hi,
Rég jártam erre, s nincs időm az összes hozzászólást végigolvasni.
Légyszíves a tesztelők mondjanak pár szót a H5 3D hw igényeiről, illetve arról, hogy magyar, vagy angol verziót érdemes rendelni.
Előre is kösz:
Tier

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 9:52 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Fifi: Örülnék neki, ha illegális oldalakat nem reklámoznál a fórumon! :? Nem hiszem, hogy örülnél neki, ha a szoftver rendőrség megjelenne otthon nálad a lakásotokon és lefoglalná a számítógépeiteket és kiróna rád és a családodra jó kis pénzbüntetést és pár év fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztést! :? Szóval ismételten kérlek, hogy fogd vissza magad! :? :? :?

Tier: A H5-höz végleges hardware igény még nincs és természetesen mindkét változat megvételét javasolom! :wink: Előrendelést a hírekben feltüntetett linken már leadhatsz, itt a Heroes magyar honlapon! A játék várhatóan május végén jelenik meg (angol verzió, a magyar 2-3 hónappal később) és 11.990 Ft-ért lehet megvenni.

Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 15:14 

Vologya: én nem vettem észre, hogy illegális dolgot reklámozott volna. Maga a torrent egy legaláis dolog. Az, hogy valaki "illegális" dolgokra használja mint pl. én, az már magánügy, másrészt a szoftver rendőrség nemtudja azonosítani a torrent csomagok fejlécét, főleg akkor nem ha fölcseréled a biteket.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 15:27 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Djupha: Biztosan igazat írtál előző hozzászólásodban, de attól még ezen dolgok felemlegetése sem célszerű itt a fórumon! Inkább privátban értekezzetek ilyen dolgokról! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 07 kedd, 23:55 

Nah a nyert passal sikerült nekem is megnézni a H5 bétát. Sajna az én gépem már nem nagyon nevezhető középkaegóriásnak, úgyhogy egyik havernál tudtam csak megcsodálni pár órára :) .

Szerintem grafikával nem lesz gond. Egyszerűen lenyűgöző*****

Az építési rendszer is jó, bár pár dolgot lehetne finomítani rajta. És hogy könnyebben meg lehessen találni az épületeket. ****

Ahogy előttem mondták, a játék menet tényleg nagyon lelassult. Bár ez lehet azért volt az, mert többet nézelődtem mint pl H3ban :) . De elég sok idő ment el azzal is, hogy a kamerát mozgattam. Ugyanis nem a kurzor a forgatási tengely, hanem a hősünk. Így viszont elég körülményes a helyes kameraállás beállítása. Remélem ezen mindenképp javítanak. ***

A csaktákat nagyon élveztem. Tetszettek a videószerű támadások, bár azok is lassítanak egy kicsit a játékmeneten. Főleg amikor a hős szemszögéből láttam az egészet, és onnan mutatta ahogy feszíti az íjat, és lő. 8) Jó lenne ha 3 opció lenne, egy mikor midnen támadás videószerű, egy olyan mint a mostani, hogy hol ez hol az, és egy lehetőség a teljes kikapcsolásra. (Ha van ilyen lehetőség, akkor nem szóltam, de nem volt időm ilyenekre) *****

Mindent összevetve, a béta nagyon ígéretes, de még elég sokminden javítani való van rajta. Nem csoda hogy eltolták egy kicsit. Leginkább a játék gördülékenységén van mit csiszolni. Mindenesetre az a sokak által emlegetett "heroes feeling" megvan benne. Én megtaláltam :)

Akiknek nem nyerte el a tetszését az új játék, várják meg a égleges verziót, és próbáljanak ne úgy hozzáállni, mint egy felturbózott Heroes3hoz, hanem mint egy új játékhoz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 15:16 

nem láttam eddig ezeket a necro-s hősöket az odalon, az egyik különösen aktuális, ugyanis Zoltánnak hívják!

Boldog Névnapot az első magyar hősnek!

http://www.mightandmagic.com/fr/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 15:32 
Heroes Team

Ezekszerint megfogadták a tanácsokat, és nem a Béla (esetleg Jenő) nevet adták neki! :lol: :lol:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 15:59 

manci_hu írta:
nem láttam eddig ezeket a necro-s hősöket az odalon, az egyik különösen aktuális, ugyanis Zoltánnak hívják!

Boldog Zoltán-napot!
Ugyanis az van. :D

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 18:22 

manci_hu írta:

Hű, de randa képe van. Nem lennék a helyében. Mindenesetre továbbra is kitartok a Necro mellett.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 20:41 

Biztos, hogy nem nekem mondtátok, hogy boldog névnapot, de köszönöm! Ugyanis a neve Zoltán! Hát nem muri? Pont nőnapra esik. Ha a neved Zoli, és lány vagy sőt még szülinapod is van akkor aztán valami nincs rendben, vagy nagy mázlista vagy. Ti döntitek el! :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 20:44 

Havoc írta:
Biztos, hogy nem nekem mondtátok, hogy boldog névnapot, de köszönöm! Ugyanis a neve Zoltán! Hát nem muri? Pont nőnapra esik. Ha a neved Zoli, és lány vagy sőt még szülinapod is van akkor aztán valami nincs rendben, vagy nagy mázlista vagy. Ti döntitek el! :D

Havoc gondolkozzzz....
Egy nőnek nem lehet Zoltán a neve :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 20:50 

fifi írta:
Havoc írta:

Havoc gondolkozzzz....

Nemáá én aszzittem... :lol:
Ő is tudja, hogy nem lehet.Ez volt benne a vicc....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 21:50 

fifi írta:
Havoc írta:

Havoc gondolkozzzz....

Manapság már... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 12:00 

Bocs kicsit elkéstem, de szokásomhoz híven természetesen a NECROPOLIS hőseit is feltöltöm. Hát igen az egyik hőst tényleg Zoltánnak hívják, de ez csak jó hír :wink:

Lucretia Seduced and turned to the Necromancer ideals by Sandro himself, this ex-Bull Duchy countess immediately showed thirsts for both blood and power. Already a talented courtesan when still alive, Lucretia's vampiric embrace granted her a couple of centuries to hone her natural gifts for seducing, backstabbing, and politicking. Promoted to the rank of Undead Princess, she is a spiritual and (im)moral leader to other vampires that dream of re-creating her escapades.

Naadir Naadir despises the world of flesh, even more so than his fellow Necromancers. To him, perfection is only to be found in the naked spirit, cleansed from its material impurities. On the battlefield, his intimate knowledge of the spirit world allows him to “capture” the souls of his enemies and use them as reinforcements to his own forces.

Raven Having lived through the wars that sundered the Necromancers from the Mages of the Silver Cities that were once their brethren, Raven has seen first-hand the devastating effects of magic upon Undead troops. She has since devoted herself to finding ways to weaken the powers of enemy spellcasters, rendering their attacks both weaker and of shorter duration.

Zoltan Zoltan is one of the many Undead leaders who views mages as their true enemies. To better know them, Zoltan studied deeply in the arcane magics of the Silver Cities. As a result, he can combine his own Necromantic skills with arcane ones to a particular effect : once a spell is used by an enemy that knowledge "dies" as long as Zoltan is on the battlefield.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]