Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 10:43 

Pár oldallal korábban van egy link, ami (többek között) a WoG-ba hat új lény upgrade-olását teszi lehetővé. Jitay tette fel.

jól néztek ki a creature-k, hát én is kipróbáltam. Rendesen felinstallálta magát, DE! Amíg ez a patch fenn volt a gépemen, nem volt hajlandó megynitni a mapeditort. És ugye az uninstallhoz leírt backupos megoldás sem terjed ki az editorra. ezért egy teljes H3 újratelepítés volt a sorsom. Kíváncsi voltam, újra kipróbáltam, hogy a frissen felrakott verzióval működik-e. Megint nem. megint reinstall H3, a mapeditor miatt.

Hát csak szólok, hogy aki nemcsak játszani használja a H3WoG-ot, előfordulhat, hogy telepítgetni kell, mert a backup a a mapeditort nem állítja vissza, ha esetleg megbolondítja.
Ha esetleg valakinek van megoldása a problémámra, akkor szóljon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 11:08 

Hali!

Először is:
Heroes3 WoG mapeditor patch
DarthSidious mesternek hála megkaptam végre a WoG-os mapeditor patch-et, amit most megosztok mindenki mással is. A patch végre helyére teszi a WoG-os dolgokat: a legördülő menükben megjelennek az új lények, a listán pedig az új cuccosok nevei (sajnos jobb klikkel megnyitható help még mindig nincs hozzájuk, de annyi baj legyen!), úgyhogy ettől kezdve műxik rendesen a mapeditor. Sok mindent nem találtam benne, ami miatt érdemes lenne egy új fejezetet biggyeszteni a Codexhez, úgyhogy egyenlőre maradt az eddigi verzió.

Kettő:
Én először tettem fel az új lényeket tartalmazó patchet, valamint az összes többit (új csataterek, stb.), és csak most a legvégén a mapeditor patchet, és így működött a dolog. (Win98 alatt is, XP alatt is.)

Rájöttem: a rar-ban lévő összes file-t be kell másolni a Heroes könyvtárba, és ott elindítani a patch exe-t, nem külön!!! Ez nekem is okozott problémát, hiányolt egy dll-t. Nem ez lehet a hiba?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 11:34 
Heroes Team

Üdv!
Részemről csak annyit fűznék hozzá, hogy az itt emlegetett kiegészítők mindegyike fenn volt már a heroesomon (meg pár más egyébb is, amiről itt még nem írtam), méghozzá teljesen kaotikus installokkal, tehát nem létezett felrakási sorrend. És működött. Minden. Nem akadtak össze a dolgok, nem fagyott ki a mapeditor, stb...
Úgy látszik kegyelnek az égiek,vagy mi a szösz 8)
Így sajnos értetlenül állok az ilyen hiba előtt is, nem tudom mi lehet a baj, talán magából a windows konfigurációból is eredhet a hiba (úgyis mindig azt szidja az ember, ha valami nem megy :) )

Ui.: ha valakit esetleg érdekel a dolog: a beállítások menüjének a fordítása belépett a majdnem utolsó fázisba, mivel most folyik a helyesírási és egyébb hibák kijavítása, ezután már csak egy végső teszt és elméletileg kész is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 11:51 

Ne szerénykedj, mester, ezzel az "esetleg érdekelne valakit" szöveggel! Hát hogy a ****ba ne?! Naná, hogy érdekel! Ha kész vagytok, told ide fel, és már pakolászom is a gépemre!!! Köszönet és hála néktek érette, előre is! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 17:46 

Halihó!

jitay:
Úgy látom, lassan egy hordó borral jöhetek neked! :)

A verseny nagy ötlet! Nem vagyok valami nagy játékos (egy ideig nyomtam a Sod-ot, de elment a kedvem, amikor mindig az utolsó harmadban végeztem), de a wog-ot imádom, szóval ezt nem hagyom ki! Legalább a létszám is több lesz, meg eggyel több embert előzhetnek meg az élen állók. :D

Heroes forever,
Raon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 22:28 

Ha máshogy nem megy, néhányan majd többen is indulnak.. DE leszünk annyian mint a SoD-on!! Itt megosztok veletek egy trükköt is:
Ha klónozod a lovagodat, akkor utána az egyiket beteszed a várba, a másikat pedig kiküldöd felderíteni.. így mindketten megkapják a naponkénti manatöltést (Mage Guild) és kivásárolt seregeket, plusz a felderítő által gyűjtött cuccokat. Sajnos varázstárgy kettőzésre nem jó. :lol:
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 06 hétf., 22:47 
Heroes Team

Ez meg miféle WoG-os trükk?

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 07 kedd, 10:48 

Én ilyet már láttam Sodban. Ott nagyon zavaró volt, ha két ellenség irányította ua. a hőst, vagy az ellenségnek is volt teljesen ugyanolyan hőse, mint az enyém. Sőt olyan is volt, hogy írányította az enyémet.
Ott Bug volt. Itt van ilyen opció?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 07 kedd, 21:27 

Hellblood írta:
Én ilyet már láttam Sodban. Ott nagyon zavaró volt, ha két ellenség irányította ua. a hőst, vagy az ellenségnek is volt teljesen ugyanolyan hőse, mint az enyém. Sőt olyan is volt, hogy írányította az enyémet.
Ott Bug volt. Itt van ilyen opció?

A SoD 3.2 bug-ra alapozva lehet írni ilyen opciót. A Stargate(béta) scriptem egyik melléktermékeként futószalagon tudok gyártani klónokat. Egyenlőre 1 lovagról csak 1 klónt, játékosonként max. 7-et.
Most gondolkozok a Clone Portal spell megírásán. Ez hazateleportálás után rögtön le is klónozna. De a teszteléséhez előbb újra kell írnom a tesztpályámat + a Shrine of Variables scriptet (mindkettőt sikeresen letöröltem :cry: )
Első alkalommal jót röhögtem, amikor a felderítőm hajóra szállásakor a szárazföldön maradt klónja a sivatagban hajóra szállt.. A sivatag hajójára :))) Légpárnás master gremlin osztag a szaharában :) Klónok háborúja.. :lol:
UPDATE: A fenti screenshot akkor készült, amikor a lovagommal meglátogattam a klónját. Megpróbáltam sereget átrakni köztük. Gondoltam, hátha lehet vele létszám-kettőződést/artifact másolást játszani. Nem lehet, tehát a bug alkalmas arra, hogy opció legyen belőle...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 3:01 
Heroes Team

Érdekes egy opció lenne, de talán túl egyszerű lenne ezzel a játék.
Következzék pár frissítés:
valmikor pár oldallal ezelőtt artama készülő Grove vártípusról, pár további kép jött ki:
6. szint alap:
Pókhercegnő (Spider Princess)
Kép

6. szint fejlesztett
Pókkirálynő (Spider Queen)
Kép

7. szint alap
Ametiszt Sárkány (Amethyst Dragon)
Kép

Idézhető Egység:
Kép

Pár Forge-os kép:
Voidnaught
Kép
Illetve pár további kép a csatából:
http://i11.photobucket.com/albums/a154/bigjocker/Forge/333.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a154/bigjocker/Forge/444.jpg
http://i11.photobucket.com/albums/a154/bigjocker/Forge/555.jpg

A Commander legvalószínűbb kinézete:
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 08 szer., 13:43 

Hali!

Na ez már haladás. Már nagyon várom mindkét várat. Vajon lesznek a Forge mellé Forge szerű spellek, artifactok?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 09 csüt., 17:56 

jitay írta:
Ui.: ha valakit esetleg érdekel a dolog: a beállítások menüjének a fordítása belépett a majdnem utolsó fázisba, mivel most folyik a helyesírási és egyébb hibák kijavítása, ezután már csak egy végső teszt és elméletileg kész is.

Ezt én is várom, bár még a WoG-ot nem próbáltam!
Ha meglesz, még az is lehet, hogy más rovására, de kipróbálom!
Ja és tényleg nem csak valakit érdekel! MINDENKIT érdekel!
Kitartást és sok sikert kívánok hozzá!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Segítsetek!!!!!!!
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 10 pén., 18:12 

--------------------------------------------------------------------------------
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom megszerezni a Chronicles heroes sorozatot. Már mindenhol kerestem, de nem találom. Nem bírom ki addig ameddig meg nem szerzem. Létszi megmondanátok hogy hol lehet megvenni, vagy letölteni! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 13 hétf., 8:39 

Torrente? Külföld? Amúgy én nem sok értelmüket látom. Csak új kampányok vannak, semmi más. Csak gyűjteménygyarapításra jó!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 13 hétf., 22:54 
Heroes Team

Üdv mindenkinek.
Ránk mosolyogtak az istenek. Elkészültünk a fordítással.
Szeretnék köszönetet mondani zolirobinak és catnek, mert nélkülük sokkal lassabban haladt volna a munka.
Hibák gondolom lesznek benne, mivel semmi sem lehet tökéletes. Ezeket nyugodtan jelezzétek itt a fórumon, vagy pm-ben, és akkor majd kijavítjuk azokat.
És mielőtt elfelejteném, itt a link: http://jitay81.tvn.hu/wog358f_menu_hun.rar ~ 110KB

Csatoltam egy rövid leírást is a használatához. Mielőtt valaki szólna, hogy lehetett volna integrálni is a megfelelő helyre, annak üzenem, hogy tudom, de ezt majd csak a teljes magyarosításban (ha sikerül), addig nem.
Amúgy a telepítés annyi, hogy a Data könyvtárban található 3 állományt, be kell másolni, a Heroes Data könyvtárába.

A bővített/javított leírások még készül, remélem pár napon belül azzal is megleszek.

Igyekeztünk a SoD fordításához igazítani a dolgokat, ez nem mindenhol sikerült.
Néhány fordításunk eléggé bugyután hangzik, sajnos ez abból is következik, hogy sok helyen bizony le kellett vágni a szövegekből, mert nem fértek ki.
Igykeztünk a magyar nevek mellé, az angol eredetiüket is beszúrni, sajnos erre sem volt mindenhol lehetőség.

Jó WoG-ozást!

Jitay

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 14 kedd, 10:45 

Cat, Bumbus, és nem utolsó sorban, Jitay Nagymester!

Fogadjátok legmélyebb gratulációmat a fordításért cserébe. Bevallom, nem nyálaztam át az összes opciót szóról szóra, hogy hibát keressek benne, de így elsőre naon-naon fáinnak néz ki!

Köszönet és hála néktek érte! KépKépKépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 14 kedd, 12:03 

A fiúk érdeme.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 14 kedd, 16:04 
Heroes Team

Ha már megígértem, akkor elkezdem felpakolászni a dolgokat. Jöjjön előbb az, ami megítélésem szerint már 100%-ban kész van, később pedig majd felrakom a maradékot:

A mostani doksikat már igyekeztem szépen megcsinálni. Pdf-ben vannak fenn.
Parancsnokok
Az új Lények

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 14 kedd, 17:18 

Kép

Mester! A Követeket hogyan lehet előcsalogatni, mert én még egyszer sem találkoztam velük a harcmezőn?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 15 szer., 3:10 
Heroes Team

Beorn the Shapeshifter írta:
Kép

Mester! A Követeket hogyan lehet előcsalogatni, mert én még egyszer sem találkoztam velük a harcmezőn?

Ha jól tudom, csak előre beeditált esetben jelennek meg a térképen, de ebben most nem vagyok 100%-ig biztos.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]