Sziasztok!
Eljött a március eleje, én pedig - a nagy versenyszervezésben - majdnem elfelejtettem összesíteni a pályákra beérkezett véleményeket!
Először is szeretném megköszönni minden térképkészítőnek a munkáját, néhányan igen derekas munkát fektettek bele a mapokba, sajnos gyengébb térkép is akadt köztük.
Továbbá szeretném minden értékelőnek is megköszönni a munkáját, Cat, Titi, Laca, Nimbus, Beorn, Kertics, Vologya s jómagam értékeltük a mapokat. Minden értékelő 1-10 -ig terjedő pontszámokkal értékelt, én pedig átlagoltam s így alakult ki a végeredmény!
Akkor íme:
1.
(H)ősök (H)arca -
Laca - 9,45
2.
Versenyfutás az ellenséggel -
KTibsza - 8,66
3.
Szabad préda -
Kertics - 8,29 és
Egalizáció -
Laca - 8,24
5. A sivatagon túl - KTibsza - 7,34
6. Sivatagi négyes - Jou - 7,19
7. Kincses sziget - Adler - 6,63
8. Utolsó szó - Freemy - 5,54
9. Nedves Szoros - Freemy - 4,93
10. Földalatti Út - norbdog - 4,38
11. A mocsár bajnokai - Hellblood - 3,38
12. Ladikcsata - Hellblood - 2,83
Néhány szóban összegezném az eredményeket. Az első 3 helyen végzett 4 térkép kiemelkedett a
mezőnyből, ezek mindegyike automatikusan lehetne versenytérkép (valszeg az is lesz!

), a
harmadik hely, annyira szoros volt, hogy pár század eltérést nem különböztettem meg, így két bronzérmes is van! Jónéhány érdekes térkép is érkezett Jou open mapja is nagyon ötletes, de Freemy térképei is elismerést érdemelnek a megvalósítás miatt, ám az egybecsengő vélemények szerint - jelen állapotukban - nem nagyon alkalmasak multiversenyre.
Annyit tennék még hozzá, hogy a legjószivűbb tesztelő Cat volt 7,72 -es pontátlaggal, a
legszigorúbb pedig Kertics a maga 5,09 -ével. Annyit még, hogy az érdekeltek a saját térképüket nem értékelték, ill. Vologya és én személyes érintettség okán nem minősítettük az első helyezett térképet sem!

Az első 3 helyezett Essential lemezt nyert (Laca kettőt is!

), kérném a postacímüket juttassák el hozzám!
Amennyiben valakit nagyon érdekelnének a térképeire érkezett vélemények (asszem Laca már jelezte az igényét), írjon s igyekszem összevadászni, de mivel van aki csak pontszámmal értélelt (jómagam is) van aki mailban, van aki privát üziben küldte az értékelést, azonnali eredményt ne várjatok!
Még annyit tennék hozzá (elsősorban a jövendő pályakészítőknek), hogy a közeljövőben ISMÉT kiírunk multimap készítő versenyt, tehát ha van ötlet, elképzelés, szabadidő, álljatok neki nyugodtan multimapokat készíteni, akár többel is lehet indulni, nehogy 3 perccel a majdani leadási dátum előtt jöjjön rá valakire a térképkészíthetnék!!!
Üdv. Mugger