Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 22:18 

OFF:
Levin Malma írta:
Imperator01 írta:
Szia!
Kurszknal az volt a probléma, hogy az oroszok tudták hol támadnak a németek és így is alig tudták megállitani őket hiába a túlerő! :twisted: :twisted: Gondolj bele ha nem tudják!

Ez nem így van, aki ismeri az erőviszonyokat, az tudja, hogy a németek ott már esélytelenek voltak, s nem sikerült megszerezni a bakui olajmezőket sem 42 végén... Egy sikeres támadáshoz legalább másfélszeres túlerő kell, ezzel szemben az oroszok többszörös túlerőben voltak gyakorlatilag minden téren. De mindegy, ez egy Heroes fórum... :D

Ezek szerint te nem ismerted az erőviszonyokat. Imperátornak igaza van, a sovjetek jó előre megismerték a támadás tervét és hatalmas akadály és aknamezőt hoztak létre. Egyébként egy régi dogma szerint egy sikeres támadáshoz legalább háromszoros túlerő kell. :wink:
De ha akarsz róla vitatkozni szívesen állok én is elébe csatlakozva Nimbus cimorámhoz, nyiss nyugodtan 1 topicot a csevejfarmon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 23 csüt., 0:03 

A németek esélytelenségéről csak annyit, még hogy azért elég sok kilométert mentek mire az a nagy túl erő érvényesült:D
u.i várom én is a heroes 5 :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 23 csüt., 10:27 

A történelmi kitérő után ismét friss hírek a Heroes V -ről. Bemutatkoznak a HAVEN hősei. Érdekes, hogy pont itt túlsúlyban vannak a csajok :? Igaz közülük Isabel már ismerős lehet többünknek.

Freyda “Strike like lightning” is Freyda's motto. During her years as a student at the Imperial College of Strategy she often surprised her instructors with daring solutions based on forced marches, surprise attacks and rapid outflanking. At heart, Freyda is always impatient for the next battle to try some new twist on her favorite tactics. Though some murmured that she was promoted because she is Godric's daughter, a string of victories and exemplary leadership have silenced even the most cynical critics.

Isabel Only child of the ruling family of the Greyhound Duchy, Isabel was brought up in isolation surrounded by nannies and servants. Now that war has come, the young Queen feels driven to go to the aid of the Empire. Dedicated to her goals, Isabel exploits the few things she has – her wealth and nobility – without hesitation.

Godric Godric is rightfully upheld as a model knight and sterling example of chivalric ideals. Demanding the highest standards of courage and integrity from both himself and his followers, Godric commands respect wherever he goes. Troops under his banner trust him without question, as his history of great deeds and his favor in Elrath's eye convince them that his mere presence upon the battlefield can guarantee victory.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 23 csüt., 11:35 
Heroes Team

Djupha írta:
Leírnád mit szűrsz le a látottak alapján?

Természetesen ez is egy promo videó, tehát csilli-villi konfetti-szerpenti stb.. A ghost módbeli lehetőségek közül "mutat be" pár dolgot: fejlődés, kémkedés, bányák vagy hősök elátkozása, ill. semleges lények megszállása. ezenkívűl van néhány érdekes csata jelenet, pl.: az elején megjelenik a felirat: "FIGHT MIGHTY CREATURES" ezek után láthatjuk, hogyan verik fejbe gremlinek a familliarokat! :lol: :lol: Persze a végén azért van egy jó kis csata jelenet, ahol Academy és Necropilis seregek csapnak össze. Valaki említette mennyire gyenge az Academy a Necroval szemben, hát itt ez nem igazán látszott... A Titán ugyanis rendesen hentelte a népet, azonban az őt ért támadások meg sem kottyantak neki... Igaz csak nagyon kevés csontíjjász volt a csatában, tehát valójában a Necro fő fegyvere nem érvényesülhetett.

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 23 csüt., 19:20 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Kiosztásra kerültek a H5 béta kódok... :shock: A sorsolás után fortuna asszonyság az alábbi emberkék postafiókjába juttatta el a H5 béta kódot:

Csató Tamás
Horváth Antal
Takács család
Bogdán Krisztián

A szerencséseknek gratulálok! Jó tesztelést a Heroes Team nevében! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 23 csüt., 21:20 

Nimbus írta:
Hali!

OFF:
Két érdekes adat a kurszki csatához (mely a németek utolsó számottevő támadása a keleti fronton) kapcsolódóan:

- A németek kb. 2200 tankot és páncélozott járművet veszítettek, a Vörös Hadsereg azonban több mint 9000- et.

- A T-34-es 76 mm-es ágyú nyomjelzős páncéltörő lövedéke 200 m távolságból sem tudta átütni a Tigris oldalát, ellenben a Tigris már 1500 méterről hatásos volt!

ui.: Ha bele akarunk merülni egy vitába, vagy a részletekbe javaslom topic nyitását a csevelyfarmon… :wink:

OFF:
bezonyám, a Tigrisekbe Flak-88-as LÉGVÉDELMI ágyút építettek be, 920 m/s torkolatsebességgel lőtte ki a 88 mm-es lövedékeket, atomprecíziós Carl Zeiss optikájú célzóberendezésének hála igen pontosan... a túlerőnek ESÉLYE se lett volna, ha a terep nincs előkészítve - hónapokon keresztül több ezer kulák dolgozott rajta, hogy megfelelőképp elaknásítsa, stb.
A Tigris egyetlen igazi ellenfele (persze a repülőkön kívül) az 550-600 LE Maybach motorja volt, ami hiába számított igen jónak és erősnek, az 56 t-s monstrumot az is csak nehezen mozgatta (alkasrész-utánpótlásban rosszul álltak a németek)
Úgyhogy örülhetünk, hogy ****** balfax volt, mert különben **** diktatúrában élnénk :(
T-34 "Mikiegér": 230 m/s torkolatsebesség, 76 mm-es lövedék, közepes páncélzat (100 mm front, 80 hátul, szemben a Tigris 180, 100-val... úgy robbantak a T-34-esek, mint a kuktafazék, bár a Shermant nevezték a nácik kuktának, mivel az se volt jobb - többnyire a lánctalpat ha sikerült lelőni a Tigrisről, az már jó eredmény volt...)
nna, eleget áradoztam PG-s élményeimről :)

ON:
látom, késik a h5 - csak aztán alaposak legyenek a készítők...

nemtom, minek kell a bétából ilyen messzemenő következtetéseket levonni - épp a bétában levő hibákat fogják kijavítani...
aki elég ambíciót érez magában, hogy a hibákat angolul összefoglalja, már lehet is küldeni a Nivalnak/Ubinak, sztem örülni fognak neki

Hajrá!

Aragorn88: (OFF lesz :)
az is jó, hogy
Smafu ez a Madonna hozzád képest, bébi
a szemránckrémed el fogja kérni
Na go-go-go-go-go-gogo képzeld el,
a logopédus meglépett a pénzemmel
...
Hogyha mégis a Korda kell,
lőjetek a Holdra fel

:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 23 csüt., 21:50 
Heroes Team

bakker írta:
...
A Tigris egyetlen igazi ellenfele (persze a repülőkön kívül) az 550-600 LE Maybach motorja volt, ami hiába számított igen jónak és erősnek, az 56 t-s monstrumot az is csak nehezen mozgatta (alkasrész-utánpótlásban rosszul álltak a németek)...

OFF: Na azt azért megnézném, hogy miért volt olyan rossz, hisz ha jól karban volt tartva, s nem volt semmi nagy balhé (Pl. 28000 találat) akkor bírta is az iramot. Na meg annyira sok Tiger nem készült, hogy legyen hozá bő alkatrész, meg esély se volt hogy gyártsanak, hisz akkor már fogytak a gyárak! A motort meg hűteni kellet, s sajna az télleg gyenge pont volt. És ha netán sikerült mozgásképtelenné tenni azt a monstrumot, akkor is veszélyes volt, főként ha jó kezekben volt :shock: !

Na de mostmár tényleg ne offoljuk szét ezt a topikot, mint ahogy már Nimbus és Bogpista is javasolta, ott a Csevejfarm ehhez a beszélgetéshez.

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 24 pén., 1:44 

Fortuna megtalált, most jövök a tesztelésből. Sajnos nemvolt rá ma sok időm, és igen sokszor kezdtem el újból a játékot mivel fogalmam nem volt hogy melyik lény hányas szintü, így igen gyakran meghalt szegény hősöm, de a végére belejöttem. Elsőre egy Necro és Academy teszt ment le. Necro nagyon tetszik, csak még elég sok a bug, a Bone Dragont valamiért nemtudtam megépíteni amikor minden feltétel megvolt, aztán rá 1 hétre engedte. Igen tetszik az Academy is, sokat lehet taktikázni a magival hogy egy vonalba lő, illetve a "kályha" igen erős lett a kis szinthez képest szerintem. A pályán fölszedtem egy artifact-ot, ami 1000 aranyat ad per nap, persze nem működött :P

De az eddigieket összevéve, én nagyon élveztem, nálam volt heroes feeling még úgy is hogy lekellett vennem a fülest mert recsegett a hang. Nagyon várom már a teljes verziót, holnap folytatom a játékot.

Mégegyszer köszönet Vologya mesternek aki véletlen rámklikkelt :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 28 kedd, 20:30 

Sziasztok!

Sikerült letöltenem a betát csak hát nincs időm végignyomni 1 teljes partit.(Munka, család, stb...) Viszont azt hallottam, hogy valahogy lehet a hotseatet aktívlni, amin belül lehet comp. ellen küzdeni, csak nem tudom hogyan. Ebben szeretnék segítséget kérni. :cry:

Előre is köszönöm: VonGelb

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 01 szer., 11:30 

olvass vissza, azt hiszem a 145. oldal környékén van minden, amit tudni akarsz

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 03 pén., 9:58 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mostanában ha választani kell a H3 és H5 között, teljesen visszaszoktam a H3-ra(most hogy lecsengett a H5 újdonságának varázsa). A H5 lassúsága mind játékmenetben, mind hardweresen (pedig elég jó gép van alatta) nagyon zavaró (szaggat a hang, a kép, a töltések lassúak). Míg meg nem jelenik a letisztított hivatalos demó/játék, addig biztosan maradok a H3-nál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 03 pén., 11:22 

Sza!

Jól beszélsz Felho!
Én teljesen AntiH5-ösnek tartom magam, de H4 idején AntiH4-es voltam. Szerintem nem lesz már igazi Heroes. A Heroes 3 az utolsó igazi Heroes. A 4 már csak félig, de az öt a 3d-vel, meg hasonlókkal már nem hiszem hogy versenyre kelhet a jobb részekkel. Vannak játékok, amiket nem szabad 3dsíteni. És szerintem a Heroes ilyen. Kipróbálni biztos ki fogom, de biztos nem fogok rászokni, megvenni meg pláne nem fogom. Majd ha utánam dobják. A Diablo3 megjelenését milliószor jobban várom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 03 pén., 16:08 

Ezt a csontot már többször is lerágtuk. Izlések és pofonok, de egy a lényeg ezt a topikot nem azért hoztuk létre, hogy hallgassuk a nyavajgásotokat a 3D-vel meg a Heroes 5-tel kapcsolatban. Külömben is annak semmi értelme nem lett volna ha a Heroes bármelyik része olyan lenne mint a harmadik mert akkor nem lenne más mint egy kiegészítő csomag. Mindegyik résznek megvan a sajátossága! Ez azért jó mert ha a heroes 4 vagy 5 nem jön be még mindig ott van a 3 amivel nyomulhatsz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 03 pén., 16:20 

Feljöttek a felszínre a pokol hősei is, hogy bemutatkozzanak. INFERNO hősök:

Agrael Agrael rose rapidly through the ranks of Demon cultists to become a trusted right hand of the Demon Sovereign. His detractors call him reckless and over-ambitious, but Agrael's measured aggressiveness has made him a feared and respected leader in battle. He will attack when a good opportunity presents itself, and does not hesitate to take risks when the rewards are commensurate.

Biara Arguably the most dangerous weapon in the Demon Sovereign's arsenal, Biara is a succubus of legendary skills. With ample natural gifts enhanced by almost masochistic self-discipline, her talents for seduction, assassination, and infiltration are unequaled in all of Sheogh. When the going gets tough, Kha-Beleth gleefully turns to Biara.

Erasial Erasial’s promotion as the Sovereign's "go-fer" was due to two things: his innate indefatigability and the Sovereign’s love for massacre. He is his master’s bloody entertainments manager, driving all manner of game and beings before Kha-Beleth to be slaughtered. The Sovereign knows that if there is a matter that must be handled quickly, there is no better fiend for it than the slavishly obedient and mindlessly brutal Erasial.

Veyer After witnessing the massacre of King Alexei and his knights first-hand during the War of the Eclipse, Veyer decided that overpowering tactics are the key to victory. As a result he has spent much of his existence researching the Infernal Gates and has achieved striking results: the troops he summons arrive much more quickly than they do for other Demonlords.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 03 pén., 18:50 

Két dolgot mondok

ersten mal:a H5 igenis jó, még jobb is, mint 2d-ben. Azt ne mondd, hogy pl. az Age of empires III rossz.

zweiten mal:alig várom a megjelenést, nagyon ígéretesek a képek. A skill, meg minden rendszer is tetszik. Csak videokártya kell majd hozzá dögivel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 0:44 

a béta tesztelése közben, nekem nagyon tetszett a játék, a varázsa, az újdonság hatása megvolt. Nekem a játék középkategóriás gépen, 800×600ba szépen fut. Egyetlet dolog, ami "baj", hogy valóban levan lassulva a játékmenet, és ez nem a 3D miatt van. Egyszerűen nem lehet haladni a mapon, mert várni kell h új lényeket tudj venni, nemtudsz csatázni. Nekem legalábbis ez volt a benyomásom, hogy szinte teljesen az megy hogy kijövök a várból, harcolok egyet, vissza a várba, stbstb.

2 nappal ezelőtt haverral ránkjött hogy mi most Heroes 3azzunk, és tényleg ott nincs ez, folyamatosan lehet menni, harcolni. Bár lehet hogy ez az egész azért van mert a 2 béta map ****.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 8:29 

bogpista írta:
OFF:
Levin Malma írta:
Imperator01 írta:
Szia!
Kurszknal az volt a probléma, hogy az oroszok tudták hol támadnak a németek és így is alig tudták megállitani őket hiába a túlerő! :twisted: :twisted: Gondolj bele ha nem tudják!

Ez nem így van, aki ismeri az erőviszonyokat, az tudja, hogy a németek ott már esélytelenek voltak, s nem sikerült megszerezni a bakui olajmezőket sem 42 végén... Egy sikeres támadáshoz legalább másfélszeres túlerő kell, ezzel szemben az oroszok többszörös túlerőben voltak gyakorlatilag minden téren. De mindegy, ez egy Heroes fórum... :D

Ezek szerint te nem ismerted az erőviszonyokat. Imperátornak igaza van, a sovjetek jó előre megismerték a támadás tervét és hatalmas akadály és aknamezőt hoztak létre. Egyébként egy régi dogma szerint egy sikeres támadáshoz legalább háromszoros túlerő kell. :wink:
De ha akarsz róla vitatkozni szívesen állok én is elébe csatlakozva Nimbus cimorámhoz, nyiss nyugodtan 1 topicot a csevejfarmon.

Nyitottam egy Kurszk topicot. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 17:37 

nem tudjátok mikor lesz H5 demo?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 19:04 

Elvileg valamikor a hónap vége felé...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 19:06 

Balee írta:
Elvileg valamikor a hónap vége felé...

Már most is le lehet tölteni...

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]