Nimbus te nem vagy ép!
Én egyáltalán nem ezt mondtam. Persze lehet nem fejeztem ki magam elég egyértelműen, akkor elnézést kérek.
Nimbus írta:
Ssth: Egy multi meccset, biztosan a pálya tesz nehézzé?
Nem, én ezt nem mondtam. De úgy mégis ezt miből szürted le?
Nimbus írta:
Komolyan azt gondolod, hogy attól nehezebb, vagy könnyebb egy meccs, ha teszem azt a játékosokon nem centaur balta, hanem sword fityeg?? Őszintén nem tök mind1?! Ha jól jáccik az ellen kis baltával is jól jáccik, ha nem akkor meg mind1…
Persze hogy így gondolom, mivel így van. Hagy hozzam fel példának a randomot. Ott kevés értékkel indulsz, minden egyes kis attack skillnek örülsz mint állat. Ha véletlenül találsz egy swordot, akkor onnantól megállíthatatlan vagy, mert a sebzésed duplájára nő és mindent leversz könnyedén, ha viszont kicsi az attackod kénytelen vagy taktikázni, nem menni előre ész nélkül , mert egyáltalán nincs meg az előnyöd a géppel szemben. A saját logikádra kell hagyatkoznod. Azt ne mond szerinted nem így van? Kis skillekkel sokkal nehezebb harcolni, mivel egyenrangú fél ilyen szempontból legalább a gép... (ugyanez spell powerre meg knowledgére meg defencére is)
Nimbus írta:
Tiltsuk a lvl5 spelleket? OK! Ez esetben viszont kérném a ressurect, animate, chain, meteor spellek tiltását is. Na meg az icebolt, lightning, blind, de tiltsuk már ki az összes necros, az összes resource és egység termelő artifaktot, nem?

Ez az a tipikus hozzáállás, ami miatt már nem mer javaslatot tenni az ember, hogy jön valami sötét ( de most komolyan ) és akkor rögtön levonja a következtetést, hogy ha tiltjuk az implót akkor tiltsuk már be a magic arrowot is... Sőt mi a fenének tiltjuk a red rush ?Hisz ennyi erővel második nap is lehetne tiltani, mivel lehet a pirosnak akkor már van pénze megvenni a sereget a kéknek meg még nincs. Sőt a harmadik nap se támadhasson a piros meg a negyedik se ugyanilyen okoból. A végén még csata se lenne. Lám-lám mégis tiltjuk a red rush és nem kell ilyeneket magyarázni senkinek...Ez a te érved lefordítva a red rushra. Fogalmazd meg értelmesen a sepllekre vonatkozó állításod és akkor majd reagálok rá
Egyébként meg direkt azért írtam egybe a relikek lecserélését meg a lvl5 spellek tiltását, mert a kettő függ egymástól. Mert ha nagyon magas spell powered van ,akkor aránytalanul nagy szerepre (meccset eldöntő) tesz szert az elemental és az impló. Viszont ha kis értékek vannak, akkor nem tudja annyira befolyásolni a csata végkimenetelét érthető okokból... De ezt a tapasztalat is bizonyítja.
Bocs ha kemény voltam Nimbus ,de tőled tanultam