üdv
normális random nem létezik, valjuk be a gépi generátor nem képes olyan mappokat csinálni, mint egy ember, mint ahogy játszani sem ugy játszik.
De a lényeg nem ez, hanem az, hogy egy nagyon jó verseny volt, nekem igazából semmi bajom nem volt semmivel, mindig abból kell főzni ami van, persze lehet sirni, de inkább felmérni a lehetőségeket, s megpróbálni kihozni a legjobbat.
Nekem csak izgalmas meccsek jutottak, volt minden, s volt amikor nem volt semmi, csak Thant.
vs Freeman
közel volt a 2 vár, s Freeman iszonyúan nyomult, szépen elkapott mikor 6 dread knightal poroszkáltam, a firebirdek számára nem emlékszem , pack volt az biztos.
Tactic fázisban úriassan leléptem, fizettem.
Freeman jött, Thant a várban csövezetett, s mikor Freeman benyomult elég mélyre megtámadtam (eladtam mindent, 450 golddal vágtam neki a csatának) a végén Freeman távozott kevésbé úriasan, még nem is fizetett.
A nyugalom köreiben kihoztam egy utópiát - 5 black, s minden ami kell, earth thome, angel wings, lion shild, air thome - Freeman ismét jött, még 2x csatáztunk, de egyre jobban fölénybe kerültem, lévén nem veszttem senkit, igy az utolsó csatában eldölt.
2 csoport meccsem nem volt, mert az ellenfél beteg lett.
vs Xavier
Castle, Sir Mullich diploban utazott, Thant inkább az utopiákat fosztogatta, elfoglaltam a várát, s nyugodtan vártam benn, town portal is volt, nem izgultam, Sir Mullich a 7 napon jött, sokan voltak, de repülni csak az Arkangyal és a Royal Griff tudott, s katapult nélkül nehéz volt áttörni a várfalat, bár jöttek a 3000 implók, 1200 chain, az animate visszahozta a srácokat.......s mikor elfogyott Sir Mullich spell pontja, akkor eldölt.
vs Zodiak
Zodiak necroval volt,s Vindomina 1000-2000 csonti alatt sosem állt meg, volt mitől félni, de valamiért átváltott Sir Mullichra......Thant az utopia kifosztása után bátran nyomult, még a +5 kardott is megszerezte, megkergette és meg is ütközött Zodiakkal, aki elmenekült, majd bevette a várát, amit 1x visszafoglt, de ismét Thanté lett, aki bőszen kereste Sir Mullichot, akinek sikerült úgy elbujnia, hogy nem ért be a várába.
vs Optimus
jött a Conflux, eléggé nyomulósan, Thant éppen túl volt 2 utópia kifosztásán és nagyon erősnek érezte magát, bár csak verekedésben, mert támadó spellje magic arrow volt........még a flux armageddon kombóval jött, néha 274, néha 579 csonti nézett szembe és élvezte a tűzesőt, az implokat, de nem siettek sehova, várták, hogy az ellenfél manája elfogyjon......mikor elfogyott a flux sietett volna, de a shackles egyik vége Thanton volt....................
vs Ssth
itt az döntött, hogy Ssth megszerezte a thome of earth-öt..........bár jókat villámoztam, de ez nem volt elég............
Köszönöm, hogy ott lehettem, én mint irtam nagyon jól éreztem magam.
_________________ Despite what your mamma told you, violence does solve problems.
Annak ellenére, amit anyád mondott neked, az erőszak igenis megold problémákat
|