Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 12:55 

e}{e írta:
Hi
Adjon valki pls egy ingyenes linket ahonnan letom szedni a heroesV-töt!!!!!!

Még nem jött ki, csak nyílt béta van!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 12:56 
Heroes Team

kissé off:
A Heroes of Might and Magic: Quest for the Dragon Bone Staff pl PS2-re készült el, aki rákeres a google-ben, az még képeket is találhat róla

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 14:36 

Hát a bétára gondoltam!
Má vagy tiz napja keressem de eddig egy normálist se találtam:(
pls valki heroes5 bétához jo linket adjon!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 15:08 

Ha egy kicsit visszafelé lapozol, ott van két link, de megkönnyítem a dolgod, a fileplanet-ről - www.fileplanet.com - egy ingyenes regisztráció után letölthető. De persze ha már nincs kulcs hozzá, akkor nem sokat érsz vele... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 22:40 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

A Heroes Team kapott 4 db H5 béta kódot... Jövő hét szerdáig a kódokért lehet jelentkezni a vologya@heroes.hardwired.hu mail címen! Ha 4-nél többen jelentkeztek, sorsolással döntjük el, hogy ki kap kódot! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 19 vas., 9:28 

Balee írta:
Ha egy kicsit visszafelé lapozol, ott van két link, de megkönnyítem a dolgod, a fileplanet-ről - www.fileplanet.com - egy ingyenes regisztráció után letölthető. De persze ha már nincs kulcs hozzá, akkor nem sokat érsz vele... :roll:

Van egy webhely: http://phazeddl.com

keress rá, hogy heroes of might, és egy már csak választanod kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 19 vas., 14:14 

lenne egy kérésem. mikor bereggeltem a h5-öt, hülye fejemmel nem írtam le az aktivációs kódot. Amikor újra telepítettem, már nem kérte a regget a starforce. Mivel most nem tudok új rendszert rakni, kellene az a link, amire a starforce elküldött(ahol az aktivációs kódot adták). ha vki tud segítsen pls...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 19 vas., 18:48 

Most foglalkoztam kicsit behatóbban a Heroes 5 bétával. Nem értem a rengeteg kétkedőt... A játémenet egy kicsit lassú, s a pályák (L- es pályán nyomtam) elég kicsik. Van mit rajta javítani, DE a hangulat, a "HEROES feeling" remek. Nekem egyszerre idézi mindazt, amit a homm2 és a homm3 -ban szerettem. A grafika pedig még 800x600 ban is játszható minőséget biztosít. (itt hozzátenném, hogy a csata képernyő kamerakezelésére remélem rendesen rágyúrnak még..)
Ja mégvalami! A skill rendszer. Ötletes :)

Csakhogy én is elmondjam a véleményem.... :)

Viszont olvastam az sg.hu- n: release date 04.04.2006 - no ebből vajon mennyi igaz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 19 vas., 21:05 

necromatyi írta:
Viszont olvastam az sg.hu- n: release date 04.04.2006 - no ebből vajon mennyi igaz?

Semennyi! Eltolták a megjelenést, ami csak jó lehet!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 10:02 

Hi!

Én szerintem túllőttek a célon a fiúk.

Hiányzik valami....

Lehet hogy túl önállóak lettek a karakterek és ezért nehéz azonosulni velük? Amikor csak 2D*ben nyargalásztak, mi vittünk beléjük életet a saját fantáziánkkal. Most meg...

Szóval én megint a SOD-al játszom :oops: ....

Nem tudom leírni pontosan miért jó.

Ott álltok egymással szemben két lovas, lengő zászlókkal.

Nekem 3 arkangyalom van. Neki titán. Several. Az mennyi lehet...?
......................

Szóval játékom a H5-el kicsit olyan volt mint amikor vendégségben játszik a gyerek. Minden új minden szép.
De az otthoni. Az az igazi. Az az enyém!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 10:40 

Játszottam a hétvégén önmagam ellen hotseatben egy klasszikus academy-necro játékot a Lost town pályán. Kíváncsi voltam, az egymás ősellenségeinek beállított két faj mennyire van kiegyensúlyozva.

Hát semennyire.

Az academy-nek esélye sem volt. Végig figyeltem, hogy a két faj kb. ugyanazokat a fejlesztéseket, foglalásokat, csatákat vívja meg annak érdekében,hogy a végső csatára, amire a fehér kapukkal elzárt területen került sor, kb. egyenlő seregek érkezzenek. Természetesen nem lehetett tökéletes azonosságot elérni; a necro hősömet pl. elintézte egyszer egy vagon ghost, el kellett menekülnöm, hátrahagyva 140 csonti íjászt meg 60 zombit; viszont jóval később csatlakozott pár nighmare meg griff, amit a necro spec. képességgel vámpírrá meg lich-csé alakítottam át. Ez annak ellenére is sokat nyomott a latban, hogy az academyhez meg 47 mágus csatlakozott.
A döntő csatában a necrók úgy tolták le a pályáról az academyt, ahogy nekik tetszett. Mivel az academy kezdett, a harmincvalahány Rakshasát odateleportáltam a csonti íjászok elé, így nemigen tudtak lődözni, de nem használt semmit. Odaveszett ugyan elég sok élőhalott lény - pl. az összes (15) dragon meg vagy 40 Wraith -, de maradt 120 Vampire Lord, 1400 csonti íjász, 46 Demilich... a csata után még simán bevettem velük a Lost Town-t is, különösebb veszteségek nélkül. És a Spectral Dragon meg a Wraith incorporeal képesség még nem is működik!
A nekromanták spec. képessége, párosulva a necromancyval halálos kombót alkot, szerintem csak a Heaven versenyezhet majd velük. Készítettem én ugyan minden academy lénynek speciális személyre szabott artifact-ot, de annyit ért, mint egy hintaló a derbin. Olyan érzés volt, mint a németeknek lehetett Kurszknál 1943 júliusában: mit ér a technikai fejlettség, ha az ellenfélnek ötször annyi katonája van?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Levin Malma 2006 feb. 20 hétf., 10:46-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 10:45 

Ja, és egy fura dolog történt később: elkezdtem egy másik párost, Inferno-Heaven, de nem jutottam semeddig, mert a H5 nem hajlandó elindulni. Ini hibát jelez az elején, újraindítottam, de csak azt értem el, hogy már a hibát se írja ki, csak egyszerűen nem indul el. Van valakinek ilyen tapasztalata, mi baja lehet? Lejárt a kreditem, vagy mi? :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 20 hétf., 15:59 

Balee írta:
Bogpista, és mindenki aki az ő véleményét osztja, én is csak azt tudom mondani, hogy ez egy beta, örüljünk, hogy kipróbálhatjuk (már aki... :roll:), a hibákat, hála az eltolt megjelenésnek, talán sikerül mind kiküszöbölni. Viszont nem szabad így állni minden újításhoz, ami véletlenül nem egyezik a mindenki által (általam is) agyon dícsért harmadik résszel. Mit szeretnétek? Heroes 3-at 3D-ben? Akkor meg az lenne a baj, hogy "semmi újítás, ráadásul jobban eszi a memórát, mint a 3, úgyhogy játszok inkább azzal"... Nem tagadom, van ami kifogásolható (academy, várfelépítések, némely várzene), de hogy nincs benne a "Heroes feeling", az tévedés, én rögtön megéreztem, szóval inkább úgy fogalmaznék, hogy van aki érzéketlen rá, hogy észrevegye... :roll:

Osztom Balee véleményét! Én is a 3-dik részt tartom a csúcsnak, de megtaláltam az játékélményt a 4-dikben is, és kifejezetten örülök, hogy az 5-dik rész a játékstílusában visszatér a 3-dik részhez. Nekem tetszik a 3D-s megoldás, sokkal ötletesebben meg lett valósítva mint a 4-dik részben. További véleményt akkor mondok majdha már játszottam a full 5-dik résszel, a bétára nem szabad alapozni. Sőt én ezt nem is tartom bétának, de erről már kicsit korábban írtam bővebben. Szóval én bizakodva várom az új részt :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 21 kedd, 19:26 

Szia!
Kurszknal az volt a probléma, hogy az oroszok tudták hol támadnak a németek és így is alig tudták megállitani őket hiába a túlerő! :twisted: :twisted: Gondolj bele ha nem tudják!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 9:37 

Imperator01 írta:
Szia!
Kurszknal az volt a probléma, hogy az oroszok tudták hol támadnak a németek és így is alig tudták megállitani őket hiába a túlerő! :twisted: :twisted: Gondolj bele ha nem tudják!

Ez nem így van, aki ismeri az erőviszonyokat, az tudja, hogy a németek ott már esélytelenek voltak, s nem sikerült megszerezni a bakui olajmezőket sem 42 végén... Egy sikeres támadáshoz legalább másfélszeres túlerő kell, ezzel szemben az oroszok többszörös túlerőben voltak gyakorlatilag minden téren. De mindegy, ez egy Heroes fórum... :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 11:21 
Heroes Team

Hali!

OFF:
Két érdekes adat a kurszki csatához (mely a németek utolsó számottevő támadása a keleti fronton) kapcsolódóan:

- A németek kb. 2200 tankot és páncélozott járművet veszítettek, a Vörös Hadsereg azonban több mint 9000- et.

- A T-34-es 76 mm-es ágyú nyomjelzős páncéltörő lövedéke 200 m távolságból sem tudta átütni a Tigris oldalát, ellenben a Tigris már 1500 méterről hatásos volt!

ui.: Ha bele akarunk merülni egy vitába, vagy a részletekbe javaslom topic nyitását a csevelyfarmon… :wink:

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 feb. 23 csüt., 11:12-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 12:24 
Heroes Team

Hogy érdemben is hozzászóljak kicsit a topichoz:

Az ehavi PC-GURUban van egy elég jó 8 perces videó, benne a Ghost móddal! :wink:

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 13:03 
Heroes Team

Nimbus írta:
....
ui.: Ha bele akarunk merülni egy vitába, vagy a részletekbe javaslom topic nyitását a csevelyfarmon… :wink:

Éppen ezér nem szóltam bele, pedig eléggé érdekes dolgokat tudtam volna írni, amit a fenti személy már részletezett!

"Ha legközelebb újra megszületek, vadon élő ló szeretnék lenni. Szabadon nyargaló, büszke, örömittas széljáró! Nem akarnám, hogy valaha is befogjanak, felnyergeljenek, még akkor se, ha jól bánnának velem." (Vavyan Fable)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 16:51 

Nimbus írta:
Hogy érdemben is hozzászóljak kicsit a topichoz:

Az ehavi PC-GURUban van egy elég jó 8 perces videó, benne a Ghost móddal! :wink:

Leírnád mit szűrsz le a látottak alapján?

másik dolog: Vologya mester mikor küldöd szét a H5 kódokat? Már tűkön ülök hogy kapok-e :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 22 szer., 20:51 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Djupha: Ma 24 óráig lehet a kódokért jelentkezni... :roll: Holnap, miután a munkából hazaértem, megnézem küldött e még valaki a kódokra igényt és ezek után küldöm ki azon szerencséseknek a kódokat, akiket kisorsolok... :wink: Addig is türelem! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]