Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 70  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 14:37 

Sziasztok!

Heroes4-ben kellene nekem segíteni! Van egy olyan H4-em ami 2 cd-n van, de olyan formában hogy zippel be van tömöritve. Felmásolom a gépre, kicsomagolom, és utána már játszhatok is vele. Nem kell telepiteni. Működik!
Nos és most laptopot össze kötöttem az asztali géppel és szeretnénk hálozaton játszani, de úgy kell hozzá a Multplayer patch. Amugy alap és magyar verzioju a Heroes 4-em. Erről az oldalról ugy tudtam letölteni hogy a letöltött fáljt nem engedi elinditani, mert azt irja ki hogy corrupt vagy... (már nem emlékszem)!

Tudna nekem segíteni valaki? Hogy csináljam hogy mükődjön a dolog?

Előre is köszönöm!

Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 20:21 

Sziasztok!
Csak pár kérdés,nemtom vki végigtolta-e már az ÖTÖDIK ELEM II. c pályát,ha igen akkor egy mini segitség most jolesne:
1:Az admirális sityojat ezuttal nem találtam meg azon a szigeten ahol multkor....Ottvan /nincs?
2:Neela mi a halált csináljon mert van már vagy 500 griffje de totál sansztalan az ellen erősebb heroi ellen.
3:Xena most ért oda hogy megkapta a 888 bocit,és tudom az előző részben nem szabadott odadni a csodapáncélt az armor of the damnedért de most már van még 1 csodapáncelom Ginaotha legyőzése utan...Szóval most odaszabad vagy nem?
4:Kéri a Spyglasst a Quiet eye of the Dragonért ugye azt majd csak később fogom megkapni (marmint a spyglasst)és nem kerülte el semmi a figyelmem eddig?
Előre is nagyon köszi minden segitséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 10:31 

1:Az admirális sityojat ezuttal nem találtam meg azon a szigeten ahol multkor....Ottvan /nincs?
- Keresd a vulkán füstje mögött...
2:Neela mi a halált csináljon mert van már vagy 500 griffje de totál sansztalan az ellen erősebb heroi ellen.
- Szabadítsd ki a hajókázás végén az újabb kiscsajt (egy ranger), ő már elég kira képességekkel, szörnyekkel bír.
3:Xena most ért oda hogy megkapta a 888 bocit,és tudom az előző részben nem szabadott odadni a csodapáncélt az armor of the damnedért de most már van még 1 csodapáncelom Ginaotha legyőzése utan...Szóval most odaszabad vagy nem?
- Odaadhatja bátran. Valahol említve is van, amikor felveszi, hogy "kár, hogy most nem ezt kell összegyűjteni"
4:Kéri a Spyglasst a Quiet eye of the Dragonért ugye azt majd csak később fogom megkapni (marmint a spyglasst)és nem kerülte el semmi a figyelmem eddig?
- Ha jól tudom ezt a banyától kapod meg, az őrült alkimista legbelsőbb termében (Ignissa baby)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 14:13 
Heroes Team

Ne higgy Beornnak, le sem játszotta, nem ért hozzá!!!! :lol: :lol: :lol:
Csak félrevezet... :lol: :lol:

Azért jó kis pálya, nem is tudom, hogy lehetett képes ilyet összeütni???

Krityó

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Krityó 2006 feb. 15 szer., 15:37-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 14:33 

Az. Egyem a kis sakkozós kedvét!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 18:52 

Beorn the Shapeshifter írta:
- Keresd a vulkán füstje mögött...
- Szabadítsd ki a hajókázás végén az újabb kiscsajt (egy ranger), ő már elég kira képességekkel, szörnyekkel bír.
- Odaadhatja bátran. Valahol említve is van, amikor felveszi, hogy "kár, hogy most nem ezt kell összegyűjteni"
- Ha jól tudom ezt a banyától kapod meg, az őrült alkimista legbelsőbb termében (Ignissa baby)

1.Huha megpróbálom bár nem értem teljesen melyik mögött mert ahol sejtettem ott csak gem volt:D
Amúgy közben legyőztem azt a Ginathoat vagy ki a halált 1200 lichhel,egyelőre zsákutca:S
De remélem lesz ez még igy sem:)
2.A hajóut végén egy Quest Guard várt rám Dead Men "s bootot kért amivel nem rendelkeztem:( annak már meg kéne lennie?!?
3.Akkor jól sejtettem:)
4.Ezt is:)
5.Köszi szépen a korrekt és gyors választ,bár az elsőt teljesen egyedül csináltam meg segitség és mapeditor nélkül itt nem szégyellném ha esetleg még ezekre is kapnék választ sőt örülnék neki:)
Off:Azt ugye tudod hogy Fide-mester vok sakkban (anno országos diakolimpia bajnok Lékó Petivel egyidősek vagyunk szoval vele is vivtam 4 játstszmát) ugyhogy külön köszönet a sakkos részért?Meg hogy én voltam az utolsó évfolyam akinek még oroszt kellett tanulnia szóval azokat is nagyon tudom értékelni amiket beletettél a 2.es pálya elején?Ráadásul a minotaur miota a világ a világ top3 as lényem heroesban:)
Szóval az off kérdés:esetlegesen egy multira ha vmi csoda folytán lenne 1-2 óránk mindkettőnknek egyidőben akkor kapható vagy még?És még1X köszi mindent.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 16 csüt., 11:02 

Naon köszönöm!

A halott ember cipellője ott van a közelben, ha a hajógyárból nem balra, hanem jobbra indulsz el. Kicsit el lett takarva némi giz-gazzal...

Multizni sajnos nem multizom... :cry: De thx!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 16 csüt., 12:11 

Naon köszönöm!

A halott ember cipellője ott van a közelben, ha a hajógyárból nem balra, hanem jobbra indulsz el. Kicsit el lett takarva némi giz-gazzal...

Multizni sajnos nem multizom... :cry: De thx!

Értem....El lett takarva némi giz-gazzal...Hogy vki milyen poénos...:D
De most ez nem rosszból mondom ám.:)
Utolsó kérdéseske eme témában,szóval aszondja hogy:
Elméletileg már végigkutattam annak a szigetnek minden egyes négyzet cm ét,még a csencseneknek is kifizettem full feleslegesen a 85 k zsét,és sehol semmi.
Szóval....bizton mered állitani hogy azon a szigeten van a 2.részben is az admirális sityója?Ez 100?:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 16 csüt., 12:32 

Mea Culpa!

Télleg nincs admirális sityak, rosszul emlékeztem! A levitáló cipellővel röppentél át (gondolom) a vizen. A gonosz mesélő poénja volt csupán.

Monster 1: "A Tenger Kapitányának Sisakját keresed? Valahol itt van a szigeten, egyszerűen csak a földön hever. Találd meg, édes! Hopp egy pillanat... ez a régi szövegem. Mit is kell most mondanom? Ja, tudom már: HÖR-HÖRRRRR! MOR-MORRRRR!"

Monster 2: "Megvan már az a setyak? Nincs? Nem is lesz, hahaha!
Na jó, hogy ne utáljál annyira, adok egy jó tanácsot, mielőtt megennélek: Githanothoa nagyon erős, de a segítőit könnyedén legyőzheted."

Ezek szerint nem is kell a setyak! Mármint még egyszer! Mert ugye a kezdetben nála lévő medálból és a sárkánybörtönben talált setyakból már egyszer összepakolta és azután leadta a bejáratnál.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 16 csüt., 12:45 

Mea Culpa!

Télleg nincs admirális sityak, rosszul emlékeztem! A levitáló cipellővel röppentél át (gondolom) a vizen. A gonosz mesélő poénja volt csupán.

Monster 1: "A Tenger Kapitányának Sisakját keresed? Valahol itt van a szigeten, egyszerűen csak a földön hever. Találd meg, édes! Hopp egy pillanat... ez a régi szövegem. Mit is kell most mondanom? Ja, tudom már: HÖR-HÖRRRRR! MOR-MORRRRR!"

Monster 2: "Megvan már az a setyak? Nincs? Nem is lesz, hahaha!
Na jó, hogy ne utáljál annyira, adok egy jó tanácsot, mielőtt megennélek: Githanothoa nagyon erős, de a segítőit könnyedén legyőzheted."

Ezek szerint nem is kell a setyak! Mármint még egyszer! Mert ugye a kezdetben nála lévő medálból és a sárkánybörtönben talált setyakból már egyszer összepakolta és azután leadta a bejáratnál.

Elmész ám a... :lol:
Na ez már más:)
Pedig mindig teljesen figyelmesen olvasom a szövegeket,mégis...néha becsúszik vmi kis gikszer.
A halott ember csizmája jól jött nagyon hogy tudom merre keressem bár kicsit szégyellem magam,mert nem volt könnyű az 1.pályán a Castle Gates trükk sem,sőt,az se hogy hogy a francba jusson Luna vissza Xenahoz:)És mégis egyedül rájöttem mindkettőre csak 4,ill 1,5 óra gondolkodás után.
A lottós dolog remélem csak poén a pályán mert mindezidáig nem mertem választani:)
Remélem a lottós dolog poén volt benne csak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 7:56 

Lenne egy kérdésem.
A heroesba h tom megnézni h hanyas verzio??? :oops:
Bele mentem mappájába az exe fájl 1.0.0.1-es
A két dll fájl meg 3.0.0-ás:S
Na akkor most hanyas???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 10:31 

Mikor indítod a játékot nem írja ki valamelyik sarokba?

Oké, hülyeséget írtam. Azóta megnéztem. Nem írja ki. De gyík...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 10:44 

e}{e írta:
Lenne egy kérdésem.
A heroesba h tom megnézni h hanyas verzio??? :oops:
Bele mentem mappájába az exe fájl 1.0.0.1-es
A két dll fájl meg 3.0.0-ás:S
Na akkor most hanyas???

A heroes3.exe tulajdonságainál fellelhető, hogy milyen a verziója. Jobb gomb, tulajdonságok, verzió.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 13:33 

Na sikeresen átvergődtem a nehézségeken ami az ellenfelek eliminálását illeti,Neela baba Xena ,és tsai sikeresen padlóba döngölték az ellenfelet,bár szivtam egy sort azzal hogy Lighting Man hajózott vissza és kiderült nem neki kellett volna,de orvosoltam a problémát.
Egy viszont maradt:(:(:(
Van a felvilág kb közepén egy keskeny folyosócska,aminek alján ENDLESS PURSE OF GOLD fedőnevű tárgyat kér tőlem,márpedig én csak ENDLESS SACK OF GOLD tárggyal rendelkezem:(:(:(
Elkerülte volna valami a figyelmem?Vagy végérvényesen rontottam volna vmit és noha megvolt elcseréltem volna vhol?
Szóval...Ebben tudsz esetleg némi támpontot adni hogy merre keressem?:):):)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 14:01 

Tessék kiszabadítani Josephine-t, a lovaghölgyet a Kisboszorkány szigetén. Nála van a kért tárgy. :lol: Mint már rájöhettél volna: az Ötödik Elemben mindig a csajokat kell tápolni! Úgyhogy szégyeld magad, hogy ott hagytad szegény kicsi ranger kislányt! :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 14:15 

Tessék kiszabadítani Josephine-t, a lovaghölgyet a Kisboszorkány szigetén. Nála van a kért tárgy. :lol: Mint már rájöhettél volna: az Ötödik Elemben mindig a csajokat kell tápolni! Úgyhogy szégyeld magad, hogy ott hagytad szegény kicsi ranger kislányt! :lol: :lol: :lol:

Jovanna de a csajokat miota tápolni szokás? :lol:
Különben már rég kiszabaditottam csak azon okból hogy tudjanak mozogni a hőseim be is nyomtam gyors a várba:):):)
És ugye csak az aktiv heroknál nézegettem:)
Egyébként eddig a 2.es pálya negyedannyira sem szivatós mint az 1.es remélem nem fog változni a véleményem.
Azt ugye tudod hogy rendkivüli gonoszság volt Lighting Mant halálra szánni? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 17 pén., 17:44 

De hisz egy gyönyörű hölgyért áldozta életét... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 18 szomb., 14:38 

Hi
Feltettm a két kieget(winds of war,gathering storm) és most má azt irja ki az verzionál h 3.0.0.2-es:)
Igy már mehetek a versenyre ami itt van? :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 23 csüt., 20:59 

Sziasztok!

Az egyik barátomnak akadt egy kis gondja a H3 Complete-el.Multizni akartunk TCP/IP-vel de azt írja ki neki hogy: A játékot nem lehet menteni rmt*icrc.bin - file ba,majd kifagy a játék...az a bikkenő hogy nincs is ilyen file.

Nemtudjátok hogy milehet a baja?...előre is köszi a segítséget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 24 pén., 11:26 

Lehet hogy pont az a baj? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 1400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 70  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]