Energy Master írta:
36odszor is leirom nektek,mert latom nehez megerteni:
A sajat palyankat nem ismerjuk!!! Mindenkinek szemelyre szoloan csinaljuk a palyat.Tehat leulok krealni pl egy Adler -Freeman palyat.Finomitgatok rajta amig jonak nem erzem.De termeszetesen ezt Adler es Freeman nem fogja latni.Az enyemet pl Carlos csinalja,vagy Hzsolt.Tehat kerdem honann tudjam milyen palyan jatszok?Nem vagyok csalo,en igazsagosan jatszok mindig...es a tobbiek is.Kezdek ideges lenni. Dolgozunk egy csomot ,hogy jo es elvezheto legyen a verseny.Amikor azt mondtam letesztelunk beloluk par palyat,nyilvanvaloan nem a sajatomat tesztelem le...Nehez ezt megerteni ugy latom.Es innentol nem fogok valaszolni 88szor ugyanarra a kerdesre,nem fogok reagalni 128adszor ugyanarra a problemara,mivel mar leirtam jo parszor ezeket a dolgokatEzert nem valaszolok ArchConannak sem ,mivel ugy erzem eleg egyszer elmagyarazni valamit.
Csa

Persze, nem is kell válaszolni semmit. Ahogy erre már Nimbus is utalt korábban, nem kell semmit észérvekkel alátámasztani. Ha valaki felvet valamit, mert már van tapasztalata ilyen dolgokkal és nyilván SEGÍTŐ és JAVÍTÓ szándékkal szól hozzá, arra mindig csak ilyeneket illik mondani, hogy "ez már a 7. versenyünk, tudjuk hogy mit csinálunk" vagy "ez a mi versenyünk, mi mondjuk meg mik lesznek a szabályok" vagy "lesznek hibák, de ez van és kész". Szóval ilyen mentalitással nehéz mit kezdeni. Épp te használod a "megértés" szót, ami szerintem súlyos visszaélés.
Jó lenne már egyszer valami olyasmit is olvasni tőled, hogy megfogadsz valamit, amit mások mondanak és azt mondod, jó legyen úgy vagy legalább annyit, hogy megfontoljuk. Mindent csípőből lelőni azt a legegyszerűbb (akár 88-szor is). Mások is játszottak már életükben 7 versenyen, nem biztos, hogy mindenki hülye vagy direkt rosszat akar, aki itt hozzászól. Eddig még csak a lebonyolításnál sikerült valami észérvet elfogadnod Muggertől, mert nyilván ő is tapasztalatból, meg jóindulatból javasolt.
Én csak azért próbáltam ezeket a dolgokat feszegetni, mert korábban próbálkoztam itt a fórumon is népszerűsíteni a randomot, ami ellenállásba ütközött. Ezt a versenyt egy jó kezdeményezésnek gondoltam, mert talán az emberek egy része kedvet kap a randomhoz. De az is lehet, hogy pont az ellenkező hatást fogjátok elérni és jövőre megint házi versenyt játszhattok. Mert ennek az eddigiek alapján így nem sok köze lesz a VALÓDI randomhoz, amiket máshol (elég sokan) játszanak. Azért kellene nektek is alkalmazkodni valamennyire másokhoz, hogy Muggerhez hasonlóan pár év múlva már ti is profi szervezők legyetek.
Közben találtam még elég egy durva szerkesztési hibát a két pályán, de azt a hozzászólásod fényében már nem osztom meg veletek, úgyis falra hányt borsó, amit írok. Mindenesetre, ha ez ilyen indulatokat vált ki, akkor inkább nem szólok ehhez a témához többet.