Mugger_ írta:
Sziasztok!
Energy küldött 2, a majdani versenypályákhoz HASONLÓ térképet - hangsúlyozom, hogy ezek a nevüktől eltérően NEM lesznek azok - s ezeket itt közzétenném, hogy MINDENKI, aki kíváncsi, hogy nagyjából milyen térképen is kell majd játszania, megvizuálhassa!
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb/energy.zipÜdv. Mugger
Elnézést, hogy megint "tudományos" megközelítéssel foglak benneteket untatni, de én megnéztem (igaz nem túl alaposan, de majd később kivesézem) a két pályát, amihez CSAK HASONLÓAK lesznek.
Észrevételek:
Ahogy látom, a combokat, a 3 vizes varázslatot, meg néhány hőst kitiltottátok az editorban, akárcsak a navigationt a skillek közül. Ez a része teljesen OK, bár én Sir Mullichot se hagytam volna bent.
Ami szerintem még korrekcióra szorul (bár az én véleményem vajmi keveset számít mert nem játszom):
1. Pandora dobozok: a többségét ahogy látom érintetlenül hagytátok.
Van ami necro sereget ad, van ami 5-10k XP-t, egy másik minden lvl5 spell, a harmadik minden föld varázslat stb. Viszont az nem világos, hogy ha a 95%-ot eredeti formában hagytátok, akkor minek csak kettőt kellett kicserélni? (Conflux-Castle map, koordináták: 9, 36 és 91, 46). A generátor 100% hogy nem rakott bele a dobozokba 25-25 diamond és gold golemet. Csak egy a közelben lévő vártípussal egyező sereget szokott pakolni, semleges lényeket sohasem.
2. Egy korábbi (valószínűleg olvasatlan) hozzászólásomban már utaltam rá, hogy a börtönöket is ki kell szedni. Hogy miért, annak ékes példája látható mind a két pályán. A Necro - Tower pályán a Tower 16 helyett csak 12 hősből tud választani, mert a többit sittre vágtátok

.
A Castle - Conflux pályán a Castle számára "csak" 12 hős + Sir Mullich a választék. Adela és Cyra börtönben van, azt értem, de mit keres ott Crag Hack, Tyris, Galthran? Vagy csak a diplosokat kellene odazárni, vagy ki kellene szedni az összeset. Már csak azért is, mert hátha van oyan aki Tyrist szeretné kezdőhősnek...
3. Írtátok korábban, hogy nem lesznek más várak a pályán, csak az alapvárak. Viszont az utak, amelyek vártól-várig mennek megmaradtak. Ami elég csalóka, mert az ember szeret azért az úton menni és ha pl. egy dwarven treasury van az út végén (Castle - Conflux 53, 37), az elég kiábrándító. Én az utakat is kiszedném, ha nem vezet sehova.
4. Ami "Ssth 2000 csontvázát" illeti: hát meglepődnék ha például a Castle - Conflux pálya 2-3 hétnél tovább tartana, mivel a két vár között egyenes út van és a blokkok nem igazán acélosak (17 war unicorn és 11 behemót a legerősebb, de azok is megkerülhetők.). Találtam olyan útvonalat, amelyen akár 2-3 könnyű harccal el lehet jutni egymáshoz. Most arról nem beszélve, hogy a pirosnak +7 attack van elszórva KÖZVETLENÜL a vára körül...
5. Egyik pályán a Navigation és Necro a tiltott skill, a másikon meg csak a Navigation. Ebben is kellene valami egység. És ha már ezeket ki tudjátok tiltani, akkor a Diplomacyt is kellene, az lenne a legegyszerűbb.
Tudom, hogy nem konkrétan ezek a pályák lesznek, de gondolom a többi pályán is találnék hasonló dolgokat. Egyelőre ennyit találtam.