Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 22:08 

Fifi a vár belül full 3d de nem lehet mozogni benne

Balee: Szerintem az összes vár egy kaptafára épült csak az általad emlitet ketönél nem látszik ez annyira :D . De pl az elf vár szerintem tök Discpiles 2-ös

Petros: A cuc enegem is érdekel

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 10 pén., 9:28 

Sziasztok! Balee javaslatára feltöltöttem a Beta1.01. csomagot a yousendit oldalra. 7 napig le tudjátok tölteni, hajrá 8)
Jó tesztelést a hétvégére!

HeroesV BetaPack1.01.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 10 pén., 11:10 

Arra azért számítsatok, hogy a very big pályák elég lassúak. Én megmondom őszintén, két pályát próbáltam ki és félre is tettem az egészet. Láttam, kipróbáltam és tetszik de a többivel mostmár megvárom a megjelenést. Remélem az már stabil lesz, élvezhető sebességgel és zenével. Csak megjelenhetne már :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 10:02 

Nagyon jó ez a betapack, csak sajnos még mindig kifagy :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 10:30 

Aragorn88 írta:
Nagyon jó ez a betapack, csak sajnos még mindig kifagy :(

Ez a beta játékok velejárója: tele van bugokkal, hibákkal, fagyásokkal. Ha nem így lenne, akkor nem hívnák betának. Ezt a tényt fogadd el. Nincs mit tenni ellene. ®øþi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 10:48 

Szeva mindenkinek !
Ezek szerint lehet hogy csak én vagyok az egyetlen heroes-os aki még nem játszott az 5. rész bétájával?!?.... :roll:
Bár én nem is fogok... azon a véleményen vagyok hogy inkább várok még pár hónapot- bár hihetetlenül nehéz ám... - és akkor bugok nélkül teljes valójában fogom élvezni azt amire még talán szabadságot is ki fogok venni.... Hihi..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 11:21 

Teklberry írta:
Szeva mindenkinek !
Ezek szerint lehet hogy csak én vagyok az egyetlen heroes-os aki még nem játszott az 5. rész bétájával?!?.... :roll:
Bár én nem is fogok... azon a véleményen vagyok hogy inkább várok még pár hónapot- bár hihetetlenül nehéz ám... - és akkor bugok nélkül teljes valójában fogom élvezni azt amire még talán szabadságot is ki fogok venni.... Hihi..

Az én emberem :wink: . Én is ugyanezt azt elvet vallom. Minek töltsek le gigás fájlokat, betákat, ami tele van hibákkal, és az embernek csak a feje fájdul meg tőle. Én is megvárom a teljes játékot, függetlenül attól, hogy egy vagy tizenegy hónap múlva jelenik meg. Nem szeretném elrontani saját élvezetemet azzal, hogy egy olyan játékot játszom, ami csak egy ócska előzetese a NAGY DURRANÁSnak. Lehet, hogy csak én meg Teklberry (furcsa a neved :D ) vagyunk ezzel így, de ezt a véleményt senki nem fogja megváltoztatni. ®øþi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 11:43 

zolirobi írta:
Minek töltsek le gigás fájlokat, betákat, ami tele van hibákkal, és az embernek csak a feje fájdul meg tőle.

Kivéve, hogyha akkora fanatikus vagy, hogy már az alfától is teljesen oda voltál, meg vissza. :lol:

Kipróbáltam egy XL-es pályát - már megbántam, mert szaggat elég sok helyen :lol: :? - a nekrókkal (tudom, hogy mit mondtam a szigetes várakkal kapcsolatban, ez még mindig tud zavarni egy picit), szerintem nagyon hangulatosra sikerült a vár - bár szerintem még mindig a Sylvan tartja a csúcsot ebből a szempontból - nagyon jó a zene, a környezet, megvan az "éjfélkor a temetőben" fíling. A lényekről annyit, hogy szerintem jól néznek ki (a Mane-ek fején lévő izéken jót röhögtem :lol:) az hogy a csontvázból íjászt lehet fejleszteni, nem hátrány, mert így leglább két távolsági egységgel gazdagodik a hadseregünk. A lidérc azonnal megtetszett, jó hogy betették a várba, ahogy kinéz, ahogy siklik a föld felett, amilyen tempóban, mintha azt mondaná, hogy "Én vagyok a halál megtestesítője, akit megtámadok, az úgyis meghal, úgyhogy minek siessek..." :twisted:
Na, ennyit a holtak városáról, lassan rátérek egy másik nép tesztelésére.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 13:30 

Csatlakozva az előttem szólóhoz: Minek kínlódjak 1 gigás bugos előzetesekkel, amikor ott van a WoG..
Ha meg tudni akarom milyen lesz kb., akkor elolvasom ezt a fórumot.. 8) Kezdhetjük gyűjteni a javaslatokat a H6-hoz.. :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 14:22 

Teklberry írta:
Szeva mindenkinek !

Nem csak te nem játszottál még vele hanem még én se... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 11 szomb., 20:36 
Heroes Team

fifi írta:
Teklberry írta:
Szeva mindenkinek !

Nem csak te nem játszottál még vele hanem még én se... :cry:

Sőt van olyan is, aki még sokáig nem fog...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 12 vas., 13:10 

Ismét itt vagyok, hogy leírjam tapasztalataimat, azúttal az Academy várról.

Ami első pillantásra megállapítható: ez nem Tower, csak vannak kisebb hasonlóságok a két vár között. - Ha ezen sikerül túltenni magunkat, egy egész érdekes és új népet kapunk. Már sokszor említettem, hogy nem tetszik ez a "szigetes" felépítés a váron belűl, nos azt kell mondjam, ha csak ennél a várnál alkalmazták volna, egy szavam se lenne, ehhez illik ez a megoldás. A zene egész jó, bár nálam leginkább a végével vágódott be, mert imádom a menüben szóló muzsikát. :lol: A lényekről annyit, hogy vannak itt egész érdekes próbálkozások... a Gremlin, nos ő alig hasonlít zöldbőrű, fagyosabb helyen élő elődeihez, de a puska és az a szemüveges sisak illik hozzá. Az eddig leginkább kályhaként emlegetett gargoyle a tesztig nem nagyon tetszett, nos a játékban nem olyan vészes, úgyhogy azthiszem lemondok róla, hogy ahhoz a bizonyos fűtőeszközhöz hasonlítsam a továbbiakban. A vár mechanikus katonái, a gólemek, szerintem jól néznek ki, tény, hogy elég lassúak, de nagyot ütnek :). A mágussal még mindig nem vagyok kibékülve - lehet, hogy csak a félkész animációja miatt... :? - tény, hogy ebbe a keleties környezetbe beleillik, de én jobban kedveltem a H3-féle Gandalfhoz hasonlatos hosszú szakállú klasszikus varázslókat. Amelyik lény karikatúra szerű kinézete viszont még most se tetszik, az a dzsinn. El van szúrva az egész, bár a támadási animációja, tetszett, úgyhogy végülis ez mentette meg attól, hogy a szerintem teljesen ronda lények listájára kerüljön. A Rakhassa nagyon jól néz ki, az animációja is remek, nem is vesztegetek rá több karaktert. A Titán viszont iszonyatosan jól néz ki, és ahogy támad...5-öst érdemel! :D

Amint láthatjátok nagyrészt megváltozott a véleményem az Academy-ről, bár ha maradnak az eredeti, Tower-es dizájnnál, talán még jobb is lehetett volna...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 12 vas., 20:17 

Sziasztok!

Odáig már eljutottam, hogy a MEnuMod2 bemásolása után működik a hotseat. LEtöltöttem ezt az 1.01 file-t is, lefutott és csinált egy könyvtárat, amiben további 3 könyvtár (data, profile, prifiles) és egy readme van. Na most ezekkel ezután mi a túrót kell csinálni? :?
Valahova másolni kell őket, de hova? Ha követem a elírást- a mi mellesleg értelmetlen -, akkor nem történik semmi. Csináltam a Heroes5 data könyvtárában egy UI alkönyvtárt, ide raktam a menümod-ot, az műxik. De hova másoljam PONTOSAN az 1.01 által kicsomagolt cuccokat? :?: Mellé? Bele? HA bele, mibe bele? Stb. Help please! :) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 12 vas., 20:49 

Én csak egyszerűen megadtam az installálónak, hogy melyik meghajtón van a Heroes 5, felraktam, és működött, semmit nem kellett csinálni vele.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 12 vas., 21:32 

nálam ez nem megy, a hot seat nem lát csak 2 pályát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 12 vas., 21:39 

Illetve az történik, hogy csinál egy heroesV betapack EN könyvtárat a heroes5 gyökérben, ebbe rakja a cuccost. Így nem történik semmi változás a játékban... miért vajon? :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 8:02 

Má csak azt kénne tudni h mi a minimum konfig! :oops:
Me elég **** gépem van, de ha nem fut majd feltuningolom :wink:
Ennyit megér a HoMM V!!!!!!!!! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 9:15 

Lehet magyarázni, hogy ki miért játszik, vagy nem játszik a bugos bétával. De ha mindenki csak a teljes játékra várna, akkor most nem lenne eltolva a H5 kiadási dátuma a rengeteg hiba és gyerekbetegségek miatt. Fél hónap múlva mindenki szídhatná, hogy milyen hibákkal teli(programozási és heroes-világi) játékot sikerült kiadni (nem véletlenül temették a H5-öt a petíciós oldalon). Így még van remény, hogy tényleg nagyon változik a helyzet a bétához képest (persze jó irányba).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 13:15 

Levin Malma írta:
Sziasztok!

Odáig már eljutottam, hogy a MEnuMod2 bemásolása után működik a hotseat. LEtöltöttem ezt az 1.01 file-t is, lefutott és csinált egy könyvtárat, amiben további 3 könyvtár (data, profile, prifiles) és egy readme van. Na most ezekkel ezután mi a túrót kell csinálni? :?
Valahova másolni kell őket, de hova? Ha követem a elírást- a mi mellesleg értelmetlen -, akkor nem történik semmi. Csináltam a Heroes5 data könyvtárában egy UI alkönyvtárt, ide raktam a menümod-ot, az műxik. De hova másoljam PONTOSAN az 1.01 által kicsomagolt cuccokat? :?: Mellé? Bele? HA bele, mibe bele? Stb. Help please! :) :roll:

Ha telepitesnel kivalasztod a homm5 konyvtarad, akkor automatikusan jo helyre pakol mindent. Ha mashova tetted, akkor meg az egeszet bemasolod a homm5 konyvtaradba, mintha felul akarnad irni:

ide_tettem_a_betapackot/data -> homm5/data
stb.

A menuk egyebkent tokugyanazok, mint a hotseat modban, csak a .txt file-ok kulonboznek, cseh nyelven vannak a feliratok. Felesleges felulirni a hotseat menuit. (data/UI mappa)

A palyak mind multiplayer palyak, singleplayer AI tovabbra sincs. Par dolgot javitottak, pl vannak mar empowered varazslatok, stb. Ha vegignezed a data mappat, akkor lathatod, hogy min valtoztattak. Sajnos az exe ugyanaz, ugyanugy fagy/recseg, mint eddig.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 13 hétf., 13:45 

Sziasztok!

Rájött már valaki, hogy mi a fene a Dungeon várnak a speckója???(mármint az az épület mit csinál, és hogy kell használni, ami a Haven
várnál a Training épületnek felel meg?)
Feláldoztam már egy csomó lényt, de nem láttam semmi hatást. Az épület leírása meg olyan bonyolult angolul, mint a fenti kérdésem :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]