Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 20:47 

A 2. kiadásban (wogmodv2b2 és újabb) a wogifying menüben csücsülnek az új opciók. Az 1. kiadásban (wogmod.rar) nincs menü beállítási lehetőség..
A 2. kiadás magyar nyelvű súgójában (olvassel.rtf vagy mi..) le van írva, hogy mi mit csinál.
Akkor működnek, ha a wogifying menüben ki vannak pipálva.

Masters of spellcasting: Minden sebzésre képes lényed lépése után varázsolhatsz még egyszer. A first aid tent és az ammo chart nem sebez. 7 egység+ballista-> max. +8 varázslat/kör.
Summon elementals, hipnotize vagy split decision után max. 21? lényed lehet a pályán..

Magic Arrow adventure: jobb klikk a varázskönyvre az adventure screen-en, nem messze van a gomb a kingdom overiew-tól..Manáért mozgáspont csereakció.

Extra Upgrade-ek: ennek semmi köze a scriptjeimhez.. de legyen: Hill fort-ban mennek, vagy "universal creature upgrade" opcióval várban is.
Néhány másik opció bezavarhatja, pl. Neutral town.
UPDATED: 2006.02.05. 20h14

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 1:32 
Heroes Team

Minden félreértés elkerülése végett, az én általam ferakott/kilinkelt doom3d féle wogmod is ponosan ugyanaz amit a másik linkről le lehet húzni, csak át van csomagolva. Persze ha lehet mindenki használja a doom3d által megadott linket, mert gondolom az a hivatalos link hozzá :wink:

Meg ideje egy kicsit felfrissíteni ezt a topikot: :wink:
Akit érdekel a wog és azzal kapcsolatos további kiegek, az valszeg tudja, hogy mostanában nem csak a a 3.59-es wogon dolgoznak, hanem további várak is készülőben vannak.
Ezek egyike a Grove (jelentése: berek, erdőcsle, liget)
Persze mint minden projectet ezt is nagyrészt még titok övezi, de azért pár dolgot már lehet tudni.pl:

1-es szint lény(Satyr) - bár benne nem vagyok biztos, hogy egyes szintűnek szánják:
Kép
2-es szint lény (Moon Hunter):
Kép
alap 3-as szintű lény (Dryad):
Kép
fejlesztett 3-as szintű lény (Grove Keeper):
Kép
alap 4-es szintű lény (Night Druid):
Kép Kép
5-ös szint
Basilisk Rider
Kép
Basilisk Champion
Kép
fejlesztett 6-os szint (Spider Queen)
Kép

A hősök:
Kép

Illetve pár további kép a vár belsejéről, és külsejéről_
Várbelső
Külső1
Külső2

Hát egyenlőre ennyi, itt további infókat lehet majd beszerezni, csak írjanak végre.

Ui:
egy kép a 3.59-eshez:
Kép

Ja, és még valami, ha kérhetném ezt fullosan ne idézzétek már, mert egy kicsit sok lesz :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: re
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 9:58 

doom3d írta:
A 2. kiadásban (wogmodv2b2 és újabb) a wogifying menüben csücsülnek az új opciók. Az 1. kiadásban (wogmod.rar) nincs menü beállítási lehetőség..

Köszi! Eszerint nekem az első verzió van fönt, mert a menüben nem találtam ilyen beállításokat. Az rtf-et elolvastam, de láthatóan nem tett magabiztossá a dolgokban...:-)
Az upgrade-ek tekintetében: nálam be van állítva az általános upgrade lehetőség, mégse engedte pl. az ogre-troll upgrade-et. Furcsa... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 10:36 

Jitay!

Két kérdés:
1.) mikor lesz letölthető? :lol:
2.) hogy viszonyul az eddigi WoG upgrade-ekhez (gondolok itt a minden várhoz 3 fejlesztett lény kiegészítő modra)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 11:39 
Heroes Team

Beorn the Shapeshifter írta:
1.) mikor lesz letölthető? :lol:

Ha én azt tudnám :roll: De sajnos még mindegyik új kieg. csak készítés fázisában leledzik. De amint meglesz, igyekszem szólni.

Beorn the Shapeshifter írta:
2.) hogy viszonyul az eddigi WoG upgrade-ekhez (gondolok itt a minden várhoz 3 fejlesztett lény kiegészítő modra)

Ez egy jó kérdés. Azt írják hogy elméletileg egyik sem fog összeakadni a többivel, de ilyen téren a készítők is inkább csak reménykednek. Majd meglátjuk :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 18:17 

Ennyi modot... hányadik is ez már? Volt a az eredeti fejlesztők által készítgetett 3.59, akkor ott van a Forge, az a Tower elfvárrá alakítás, a creature upgrade, akkor ennek a quicksilver féle változata, és most még ez is... Ami persze nem baj! :D :lol:

Ez a mod abból a szempontból is tetszik, hogy egy saját várat készítettek a Warcraft-os Éjelfeknek, szóval semmi átalakítgatás, meg ilyesmi.
Szép és jó, hogy ennyi új lény meg vár lesz a WoG-unkba, de mikor kapjuk már végre kézhez, legalább az egyiket? :lol: :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 20:38 

Az extra upgrade-ekhez ki kell pipálni az extended creature upgrades-et is a map options résznél.. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 07 kedd, 11:27 

Balee írta:
Ennyi modot... hányadik is ez már? Volt a az eredeti fejlesztők által készítgetett 3.59, akkor ott van a Forge, az a Tower elfvárrá alakítás, a creature upgrade, akkor ennek a quicksilver féle változata, és most még ez is... Ami persze nem baj! :D :lol:

Ez a mod abból a szempontból is tetszik, hogy egy saját várat készítettek a Warcraft-os Éjelfeknek, szóval semmi átalakítgatás, meg ilyesmi.
Szép és jó, hogy ennyi új lény meg vár lesz a WoG-unkba, de mikor kapjuk már végre kézhez, legalább az egyiket? :lol: :)

Azért van egy kis fortress beütése, sőt, a képek alapján a gorgó, hidra épületét még nem alakították át, s azért a vár belsején is látszik egy kicsit a háttér.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 8:45 

A háttér mégsem. Egy kérdés annak aki tudja a választ. Nem lesz ez olyan mint a neutral vár? Hogy lecseréli a fortresst? Mert az nem lenne jó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 10:44 
Heroes Team

Igen, a Fortresst akarják lecserélni. DE a 3.59-esben (ami talán még a mi életünkben megjelenik :wink: ) már megoldották a várak számának a problémáját (legalább is ha jól tudom), igy ott már nem lecserélésről lesz szó, hanem minden faj létezni fog. Igy ha minden jól megy, a 3.59-es megjelenésével, még további fajokat fogunk kapni, saját különbejáratú várral. Addig meg marad ez a lecserélgetős módszer. (Bár ha ügyesek a fiúk, akkor megoldják, hogy ez opcionálisan választható legyen)
(Csak úgy mellékesen, bár ismerem a fortress előnyeit, de én istenigazából soha nem szerettem, ezért nem is bánom ha lecserélik)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 20:45 

Jitay, sürgősen segítség kellene! Épp nekiálltam pályát szerkeszteni - pont megjött a kedvem :cry: - és várat akartam lerakni a pályára, erre kiírja, h Fatal Error! :evil: Szerintem a creature upgrade miatt van, hogy lehetne ezt a problémát megoldani?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 21:54 

Jitay: tényleg a 2.-es verzió van (nálad) csomagolva..
UPDATE: A letöltések rovat frissült az oldalon..
- WoG 3.58f install
- ERM editor "új" verzió
- egyebek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 16:22 

Hali!

Valaki segítsen már, mert nem tudom, hogy lehet a WoG-ban lerombolni és újraépíteni egy várat!

Sziasztok!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 18:35 

Pedig a Jitay féle WoG-demoban igen precízen szerepel, a tied felett úgy kb három hozzászólásod feljebb van a link, kattints oda és nézd meg a szép, színes, szélesvásznú, szinkronizált magyarázatot. "A WoG beállításainak rövid leírása" címszónál... (milyen jó kis alliterációt költöttem)
(ha a kérdés arra vonatkozik, hogy nem a hősöd kultúrájára akarod újjáépíteni, akkor szólok, hgoy az csak akkor lehetséges, ha a hősödnek be van scriptelve hogyez a spec képesssége.)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 18:48 

Azért a lecserélésnél ez kicsit alaposabb változtatásnak tűnik. Egy vár lényeinek a kicseréléséhez a scriptet én, a programozó-dilettáns is megcsinálom bármikor másfél óra alatt. Gondolom, nem ezen a feladaton dolgoznak ezek a főként orosz-ukrán számazású H3-fanatikusok!!!...
Mellesleg a pókot szívből üdvözlöm! Tulajdonképpen már csak az hiányzik hozzá, hogy - sokak után én is - csinájak egy Gyűrűk Ura mapot/kampányt. eddig ugyanis a Shelob, last child of Ugnoliant mindig hiányzott nekem nagyon-nagyon-nagyon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 14 kedd, 18:53 

Én Evil Eye-jal pótoltam a pókokat a Babó pályámban.

OFF: Biztos, hogy a Banyapók Ungolinat utolsó leszármazottja? A Bakacsin erdőben azért volt még pár óriáspók...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 11:27 

A hírhedt regény angol verziójának a végén így említi a Banyapókot a kislexikon. De szerintem ha neten körülnézel, elég nagy eegyetértéssel minden forrás ezt a megnevezést követi Shelobra vonatkozóan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 15 szer., 11:55 

Banyapók azért nem volt egy kategóriában a Bakacsinerdőben tanyázó "mezei" óriáspókokkal. Ő a mult egy maradványa volt, amolyan gonosz főenemy, mint a balrog pl.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 25 szomb., 12:17 

Üdv!

Végre van állandó kapcsolatom.
Ha valaki WoG-ozni szeretne, kérem keressen fel.
Esetleg összehozhatunk egy többjátékos partit.

bye

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: WoG verseny
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 05 vas., 21:25 

2006.04.01.-től indul az offline WoG verseny. Részletek a versenyek topicban.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]