Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 10:02 

Poetice írta:
Egy érdekes link :) Két új (?) neutral lény: Death Knight és a Phoenix. Mit tettek a főnixszel... :cry: :cry:

Death Night-tal már találkoztam - lásd a fenti leírást a nekro játékról -, de nálam mások voltak a statisztikái;csak 90-es HP-ja volt, és a speciality-je a critical strike.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 10:06 

Zsooo írta:
A főnixnek, amit idéztem, valami 3xx élete volt.

A nekró egyre jobban tetszik! :) Ha az incorporeal is jól fog működni, elég ütős csapat lesz ez. A raise dead sok lényt visszahoz nagyon olcsón, a vámpírok is jól gyógyítják magukat, a csontik meg bug nélkül is elegen lesznek. Nem a legerősebb egységek, de nagyon jó kis tulajdonságaik vannak.

A nekrók speciális (várbeli) építménye is elég durva, bármilyen más fajú lényt undead-dé tudnak változtatni a megfelelő szinten. Így a nekróknak szinte kötelező a diplomacy, a sok csatlakozott lényt ghosttá, vámpírrá tudják változtatni, vagy ha más várat foglalnak, a szaporulatot teljes egészében undead-dé kovertálhatják, ha van elég pénzük. Emellett van egy hősük, akinek a speciality-je a Heir of Undeath, vagyis minden semleges undead lény 50%-a helyből csatlakozik hozzá. Elég ütős... Méltó párja a Heaven training képességének.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 13:17 

Most, hogy a játék érdekében toltak a kiadáson, lehet tudni valami megközelítő időpontot hogy mikor fog a játék a boltokba kerülni? Nem türelmetlenségből kérdem csak a béta alatt belejöttem a játékba és már jó lenne élesben nyomulni vele :roll:
Amúgy arról tudtok valamit, hogy ezt a részt is ki fogják adni magyarul ? A játékban lévő varázslatok meg parancsok nem okoznak gondot angolul, de egy kísérő történetet már nemigazán tudom lefordítani így én személy szerint örülnék ha az ötödik rész is megjelenne magyarul 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 14:14 

Petros írta:
Most, hogy a játék érdekében toltak a kiadáson, lehet tudni valami megközelítő időpontot hogy mikor fog a játék a boltokba kerülni? Nem türelmetlenségből kérdem csak a béta alatt belejöttem a játékba és már jó lenne élesben nyomulni vele :roll:
Amúgy arról tudtok valamit, hogy ezt a részt is ki fogják adni magyarul ? A játékban lévő varázslatok meg parancsok nem okoznak gondot angolul, de egy kísérő történetet már nemigazán tudom lefordítani így én személy szerint örülnék ha az ötödik rész is megjelenne magyarul 8)

Hi Petros!

2006 második negyedévében tervezik az "eltolt" megjelenést...
...és a játék az angol s orosz alap nyelvek mellett több Kelet-Európai nyelven is (magyarul és lengyelül biztos) meg fog jelenni, ráadásul az eredetiekkel egy időben! :shock:
Csak aztán így is legyen!
Úgyhogy ha meg szeretnéd vásárolni, valszeg egyből vehetsz magyar nyelvű software-t... :D :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Kód
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 15:12 

Valaki tudna nekem is küldeni egy aktiválós kódot?
Előre is köszi!
chaos666@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 18:28 

Sance írta:
Balee írta:
Ebben a verzióban még nem is lehet a lényeket upgradelni, úgyhogy az az egyetlen megoldás, ha felépíted a fejlett lény épületét, és alapból azt fogadod fel.

Lehet upgradelni itt is, a várban a hősre kattintva a lények mellett a H3-ban megszokott nyilak mutatják, mit lehet upgrade-elni.

Az ezelőtti, nyáron nyilvánosságra került, alfa verzióról volt szó.

A semeleges lényekről annyit, hogy az elementálok... hááááát... lehetne rosszabb is, lehet, hogy csak én vagyok földhözragadt, de nekem a H3 humanoid elementáljai tetszenek a legjobban. :P A Death Knight szerintem jól sikerült, a Főnix... annyira nem szúrták el, mint az elementálokat, de nézhetne ki szebben is, bár az Academy eltúlzott Genie-e után már nincs miért csodálkozni... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 18:35 

Itt már mindenki találkozott főnixszel meg death knighttal, csak én nem. :D :oops: :( Annyit kivettem, h a főnixet megidézni lehet, de hogy? (gondolom varázslat :P )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 07 kedd, 9:34 

vond írta:
Hi Petros!
2006 második negyedévében tervezik az "eltolt" megjelenést...
...és a játék az angol s orosz alap nyelvek mellett több Kelet-Európai nyelven is (magyarul és lengyelül biztos) meg fog jelenni, ráadásul az eredetiekkel egy időben! :shock:
Csak aztán így is legyen!
Úgyhogy ha meg szeretnéd vásárolni, valszeg egyből vehetsz magyar nyelvű software-t... :D :wink:

Na ez jól hangzik. :D Csak aztán tényleg így is legyen mert ez már túl szép ahhoz hogy igaz legyen. :?
No de sebaj, türelem Heroes V-öt terem :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 10:05 

Akinek sikerült kipróbálnia a Béta verziót, és már megunta a két rendelkezésre álló pályát a MenüMod2 telepítése után, annak van egy jó hírem. Kiadták a Béta verzió 1.01.-es javítását ami néhány bug javításán túl tartalmaz Single playerben játszható több mint 12 pályát. Köztük van normal, big és very big típusú.
Nekem a cseh változat van meg, ami csak annyiban külömbözik az angoltól hogy a nyitó menü csehül van, de minden más angol, úgyhogy gond nélkül játszható. Ha valakit érdekel szóljon és valahogy eljuttatom!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 11:30 

Szia Petros!

Engem érdekelne a dolog, hogy tudjuk felvenni a kapcsolatot? Írj kérlek az erikmusik@hotmail.com címre!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 12:16 

Engem is nagyon érdekelne, de lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy ez a bizonyos patch mekkora?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 12:40 

Nálam jelenleg egy betapack.exe nevű fájl van ami elméletileg feltelepíti a javítást. Ennek nagysága 6,2 mega. Azért mondom hogy elméletileg mert a Heroes mappán belül létrehoz egy másik mappát ahova kitömöríti a fájlokat de ezeket még TC segítségével be kell másolni a data.pak fájlba, ahogy azt a MenuMod2 esetében kellett tenni.
Szóval az eljuttatásnak két lehetősége van, vagy elküldöm nektek e-mailben feldarabolva 2 megás részekre, vagy ha többen is érdeklődnek iránta akkor meg kellene dumálni valamelyik adminnel hogy tegyék ki a letöltések közé.

Balee! Lenne hozzád egy kérdésem. Hogy varázsoltad ki a képet az aláírásodhoz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 13:28 

Ez engem is érdekelne. :)
Vannak új SERIALOK!!!!
http://www.fileplanet.com/promotions/hmmv/
Siessetek!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 15:26 

Hali mindenki!
Petros, ez a cumo engem is érdekelne, te honnan szedted ?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 16:05 

Na látom nem csak engem érdekelt a dolog. Én úgy kaptam egy csehországi havertól. Rákérdek tőle hogy honnan szedte le és akkor megadom az elérhetőségét, vagy ha van valakinek valami megoldása a mailen kívül az szóljon.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 16:34 

Kellemes napot minden Heroes-őrültnek!
Engem is érdekelne ez a javítás dolog. Ha valaki el tudná küldeni a muad-dibx@t-online.hu címre, annak nagyon szépen megköszönném.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 18:47 

Petros írta:
Nálam jelenleg egy betapack.exe nevű fájl van ami elméletileg feltelepíti a javítást. Ennek nagysága 6,2 mega. Azért mondom hogy elméletileg mert a Heroes mappán belül létrehoz egy másik mappát ahova kitömöríti a fájlokat de ezeket még TC segítségével be kell másolni a data.pak fájlba, ahogy azt a MenuMod2 esetében kellett tenni.
Szóval az eljuttatásnak két lehetősége van, vagy elküldöm nektek e-mailben feldarabolva 2 megás részekre, vagy ha többen is érdeklődnek iránta akkor meg kellene dumálni valamelyik adminnel hogy tegyék ki a letöltések közé.

A beta javítás probléma egyszerűen megoldható, van egy bizonyos yousendit nevű oldal - http://s17.yousendit.com - ide elvileg 1 Gb-ig akármit tölthetsz, csak türelmed legyen! :lol: Na, az a nagy ötlet, hogy feltöltöd ide, és a letöltés linkjét pedig kitehetnéd ide, a fórumra és 1 hétig bárki le tudná tölteni (után törlik a feltöltött dolgot).

A kép kirakásához nem kell túl nagy varázserő, egyszerűen megoldható:

[img]kép%20url%20címe[/img]

Más:

Miután a Heroes 5-ben most már többé-kevésbé láttam minden vár belsejét, azt kell mondjam, legjobban a Sylvan tetszik (milyen meglepő :lol:) mivel a többi vár (kivéve a Haven-t) a "középen nagy sziget, körülötte sok kicsi a semmiben lebegve" felépítést követi, és ez nekem nem nagyon tetszik... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 19:11 

Balee írta:
A beta javítás probléma egyszerűen megoldható, van egy bizonyos yousendit nevű oldal - http://s17.yousendit.com - ide elvileg 1 Gb-ig akármit tölthetsz, csak türelmed legyen! :lol: Na, az a nagy ötlet, hogy feltöltöd ide, és a letöltés linkjét pedig kitehetnéd ide, a fórumra és 1 hétig bárki le tudná tölteni (után törlik a feltöltött dolgot).

Ez a tökéletes ötlet. Nekem is eszembe jutott ez. Vagy berakod a linket az aláírásodba, vagy időnként újra és újra bemásolod ide, hogy ne tűnjön el nyomtalanul. Esetleg megcsinálhatnád mindkettőt egyszerre :D . Ha pedig lejár az 1 hét, újra feltöltöd a szerverre :wink: . ®øþi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 19:19 

Hi mindenkinek!
Nem tudok játszani Heroes5-tel, ezért megkérdeznék egy dolgot:
-A várak belseje olyan mint a 3-ban vagy a 4-ben hogy csak egy kép?Vagy lehet benne járkálni a hőssel?
Pl:Ha új hőst akarok belovagolok a kocsmába!
Köszönöm!
Üdv. Fifi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 09 csüt., 19:46 

Petros írta:

Meg tudnád mondani a linket? Untig vagyok azzal, hogy az egyik pálya sz@r, a másik pedig folytonosan kifagy.

Tényleg, a bétához nem lesz map editor?

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]