Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 03 pén., 12:00 

Tegnap is gyúrtam kicsit a H5 bétát. Az artifaktok rápakolása a hősre kicsit egyszerűre sikeredett. Remélem ezen még fognak gyúrni. Elég bénán néz ki, hogy két sorban vannak a helyek, ahová lehet rakni (ellentétben a H3-mal). Valamint jó lett volna, ha gyűrűből nem csak kettőt lehetne felrakni (ez már a H3-ban is kevésnek tűnt).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 03 pén., 15:12 

valakit meg kérnék arra hogy összegezze a fejleményeket magyarul:
honnan szedjem le:
mi a serial number: ezt ha lehet küldjétek el a baska@externet.hu
előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 03 pén., 22:53 

Én még nem játszottam vele... Nem kelltette fel túlságosan az érdeklődésem, természetesen azért tanulmányozás céljából megszerzem a játékot aztán jól kiosztom :twisted: , bár én biztos nem veszem meg :mrgreen: . Sajnos nekem ezzel a grafikával nem eladható. A 3at nagyon eltalálták, nehéz túltenni rajta(finomítani elég lenne és kész a 6).
Jó játékot, remélem jókat fogunk csatázgatni az 5 el is(ki hitte volna:)
Egyébként az 5 el melyik korosztályt célozták meg? (leginkább a lények küllemét tekintve) mondjátok hogy itt nem osztja szét a csapatot!!! (lehet h írtátok de nem olvsatam végig a hozzászólásokat)

csumika

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 04 szomb., 1:03 

predator szerintem te kretén vagy

sry 4 flame

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 04 szomb., 1:17 

Sajnos én is voltam olyan balga, hogy lecsúsztam a serial osztásról :( . Ha vki esetleg tudna nekem küldeni egy serialt, megköszönném. Mailem: xanzi5@hotmail.com

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 04 szomb., 10:28 

Djupha lennél szíves kifejteni miért gondolod ezt rólam? :P (hátha összefüggésben áll a heroes 5 el)
Te meg ugye az a tipikus nem zseni vagy?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 04 szomb., 11:29 

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni nekem egy seriallal? Az a tipikusan kellemetlen helyzet állt elő, hogy a családom minden Heroes-os tagja az én serialommal aktivált, és nekem otthonra sikeresen nem maradt. Ha valakinek lenne szabad serial kapacitása, az küldje el a számot az erikmusik@hotmail.com-ra. Köszi! :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 04 szomb., 12:51 

Szerintem akinek van még serialja, az inkább adja el :D CSak azt nem értem, hogy napközben amikor odanétzek minden szerveren 10-50 között van a bejelentkezettek száma... Miért kellett lezárni a serial osztást?
Egyébként vigyázzatok! Ha ugyanazon a gépen más felhasználói név alatt akartok játszani, akkor megint el kell használni egyszer a serialt!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 04 szomb., 15:10 

Én úgy döntöttem nem szórakozok a bétával, de letöltöttem innen a fórumból egy bétának álcázott alfát. Ebben kérném a segítségeteket: Arra már rájöttem hogy hogyan tudok menteni\tölteni állast, de egyszerűen nem tudom upgradelni a lényeimet.(természetesen már upgradeltem a ˝lakhelyüket˝) Aki tud segítsen légyszi.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 04 szomb., 16:45 

Ebben a verzióban még nem is lehet a lényeket upgradelni, úgyhogy az az egyetlen megoldás, ha felépíted a fejlett lény épületét, és alapból azt fogadod fel.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 10:00 

Balee írta:
Ebben a verzióban még nem is lehet a lényeket upgradelni, úgyhogy az az egyetlen megoldás, ha felépíted a fejlett lény épületét, és alapból azt fogadod fel.

Hát sajnos lassan már rájöttem magamtól is... Azért kössz.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 20:21 

Ismét játszogattam kicsit egymagamban, ezúttal nekrókkal, és egy-két furcsa dolgot tapasztaltam.

Egy elég jó sereggel vonultam, mikor utamat állta egy csapat Death Night! Hallott már ezekről valaki? Nagy, vérvörös lovagok. Én még egyik leírásban sem talalkoztam velük. Mindenesetre azzal kezdték, hogy critical strike-ot nyomtak a spectral dragonjaimra - amikre elvileg pont hogy jó eséllyel nullát kellene, az incorporeal miatt, ami szerintem náluk sem működik -, 8 ilyen lovag kapásból leszedett 6 sárkányt. Utána is irtottak mindenkit, mint a répát, alig bírtam valahogy hiderge tenni őket. Kb. Wraith erősségűek, de sokkal gyorsabbak és igen gyakran ütnek criticalt - vagyik dupla damage-et.

A Town Portal spell nem jelent meg a spellbookban, holott a toronyban megkaptam. A képzettség is megvolt, a Dimension Door ugyanis megjelent. Ez utóbbi egy kalap szarvasgombát nem ér egyébként. 7 spell point, kb. ennyit elég mondani róla. A hősödtől kb. 3 centire teleportálhatsz, kizoomolni fölösleges, nem enged messzebb. Értelmetlen manapocsékolás.
Mellesleg a Town Portal sem az már, ami egykor volt, ha hinni lehet a leírásnak, akkor ez szimpla Town Gate lesz csak. Eszerint a Heroes 4 egyik legnagyobb értelmetlenségét át bírták venni ezzel a haszontalan varázslattal, ami arra tereli a játékost, hogy ne foglalja el az útjába eső várakat, mert másképp nem tud hazajutni, ha baj van.

A várostrom a Lost Town-nál kissé áttekinthetetlen, túl picik a figurák, a kameramozgás itt sincs a helyzet magaslatán. Itt sem lehet oldalra mozgatni, így vagy mikrokatonák handabandázását nézem kb. Föld-Hold távolságból, vagy azt se látom, mit csinálnak a lényeim és milyen eredménnyel. Nagyon idegesítő.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 20:49 

Nos, ezúttal az Infernoval sikerült közelebbi ismertségre szert tenni, úgyhogy erről írnék most pár szót.

A vár egész hangulatos, bár szerintem nem olyan jó a zene mint a H3-ban, de ettől eltekintve ez a "pokolból a felszínre magasodó torony" dizájn egész jó ötlet. Egyedül azt nem értettem azt, hogy ugye a Nightmare épülete a Hell Hole - ami valami csarnokszerűség de ott hol a hole, vagyis a lyuk? :? A lényekről annyit, hogy szerintem nem volt jó ötlet majdnem az összeset 4 lábra helyezni, mert így kb. olyan volt a seregem mintha valami groteszk állatokból állna össze... Ami viszont eléggé idegesített, hogy a Hellhoundnak (illetve Cerberusnak) valami gond van az életerő számlálójával, ugyanis 13 Marksmen annyit levett tőle, hogy nem tudtam most sírjak-e, vagy nevessek. Az a poén, hogy utána ugyanezek a Marksmenek az Impemtől 4-et vettek le!!! :lol: :P :cry: Úgyhogy ezek után nem is nagyon használtam csatában.
Nos azthiszem ennyi lenne mostanra...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 21:00 

Aki nekrokkal játszik az figyeljen arra hogy jelenleg az incorporeal csak a ghost-nál és az alap verziojánál müxik.

Balee: a marksman-ről csak annyit hogy 2-8 ig sebez ami 13-főnél már hatalmas szorás (26-104)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 21:07 

Garvey írta:
Balee: a marksman-ről csak annyit hogy 2-8 ig sebez ami 13-főnél már hatalmas szorás (26-104)

Ez nem csak a Marksmaneknél fordult elő, csak őket hoztam fel példaként.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 23:13 

Na, csak sikerült beszerválni egy serialt....
Így elsőre ami számomra nagyon észrevehtő volt, az a játékmenet további lassulása. Már a H4-ben is zavart, hogy a H3-hoz képest jelentősen lassabban lehet megcsinálni akár egy S-es pályát is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 05 vas., 23:16 

Balee írta:

Lehet upgradelni itt is, a várban a hősre kattintva a lények mellett a H3-ban megszokott nyilak mutatják, mit lehet upgrade-elni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 0:37 

Egy érdekes link :) Két új (?) neutral lény: Death Knight és a Phoenix. Mit tettek a főnixszel... :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 2:12 

A főnixnek, amit idéztem, valami 3xx élete volt.

A nekró egyre jobban tetszik! :) Ha az incorporeal is jól fog működni, elég ütős csapat lesz ez. A raise dead sok lényt visszahoz nagyon olcsón, a vámpírok is jól gyógyítják magukat, a csontik meg bug nélkül is elegen lesznek. Nem a legerősebb egységek, de nagyon jó kis tulajdonságaik vannak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 06 hétf., 6:46 

Zsooo írta:
A főnixnek, amit idéztem, valami 3xx élete volt.

A nekró egyre jobban tetszik! :) Ha az incorporeal is jól fog működni, elég ütős csapat lesz ez. A raise dead sok lényt visszahoz nagyon olcsón, a vámpírok is jól gyógyítják magukat, a csontik meg bug nélkül is elegen lesznek. Nem a legerősebb egységek, de nagyon jó kis tulajdonságaik vannak.

Nekem is a Nekro jött be eddig legjobban, főleg a Spirit Link+Vámpír kombó! Múltkor kipróbáltam a dungeont is, szerintem nem annyira vészes. Bár a várban tényeg lehetne egy kicsit több fantázia. Még nem jöttem rá az elemental chain használatára. Pontosabban azt tudom, hogy ha pl. water elementessel támadok water elementeset, akkor a támadott egységre tesz egy countert, de ahogy olvastam az elemental chaineket fel is lehet fújni/robbantani? Ha valaki tudja, hogy konkrétan hogyan kell használni az pls. ossza meg velünk!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]