Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 8:45 

Poetice bug-listáját olvasva ezeknek vagy 90%-ával már én is találkoztam.
Az elementálokkal tegnap találkoztam először. Nekem jóval erősebbeknek tűnnek, mint a H3-ban. Amikor megjelent a csatatér a számokkal, gondoltam nem lesz gond, aztán úgy lenyomtak, hogy csak pislogttam. Ja, a hangot muszály volt levennem, mert a vízelemntál csobogása (ha nevezhető annak) heveny idegbajt okozott :)
Tegnap jött elő egy újabb hiba nálam. Néha (elég sokszor) a harc közben eltűnt a pont támadott/támadó lény, és csak a levegőbe ment a látható ellenfél támadása.
Néha meg szinte lehetetlen megmutatni, hogy melyik irányból akarok támadni, nem rakja oda a kardot, hanem csak a tilos táblát.

Valaki meg tudná mondani, hogy lehet szétosztani a sereget (akár a várban, akár, ha nálam van)?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 10:50 

Aragorn88 írta:
nap írta:
Ice írta:
Aragorn88 írta:
Ice írta:
Adler írta:
na ja, paksi atomerőmű?:)

minimum az lehetett szerintem is :)

Nekem az alábbi gépem van:
-Celeron 2800
-512 Ram
-ATI Radeon 7000

Feltekertem a grafikát 1024*768 max textúrára és ment, mint állat, szóval...

hm

amd 2800
1024 gb ram
radeon 9800

és szaggat ha feljebb állítom a grafikát, érdekes :(

Persze, mert a Radeon 7000 max dx7-es grafikat tud megjeleniteni, ami nem annyira eroforrasigenyes, mint a te dx9-es grafikad.
Gondolom, azonos grafikai beallitasok mellett nem ugyanazt latjatok a kepen. :)

Ha érdekel, nekem is dx9-em van és én is kristálytisztán látom az animációkat.

Sikerült megoldanom a problémát most már nálam is full garfikán fut. A driver volt a gond mert felraktam egy régebbi verziót és azzal simán megy minden most már :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 12:15 

felho írta:
...
Valaki meg tudná mondani, hogy lehet szétosztani a sereget (akár a várban, akár, ha nálam van)?

Na igen, erre én se jöttem rá. :? Én úgy csinálom, h veszek egy level 1-es lényt, bepakolom egy üres helyre, majd a többit be a várba, így a "kalandozó" hősnél csak 1 lény lesz. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 12:34 

Poetice írta:
felho írta:
...

Na igen, erre én se jöttem rá. :? Én úgy csinálom, h veszek egy level 1-es lényt, bepakolom egy üres helyre, majd a többit be a várba, így a "kalandozó" hősnél csak 1 lény lesz. :)

SHIFT-tel kell áthúzni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 17:06 

Sziasztok! Lehet, hogy most jól leszidtok, de csak most értesültem róla, hogy ki lehet próbálni a Heroes5-dik részét béta verzió formában. Ahogy visszaolvastam a fórumot ti már rendesen átrágtátok magatokat rajta. Szóval a játékot sikerült letöltenem, de fogalmam sincs hogy kaphatok széria számot hozzá amivel el lehetne indítani. Ha egyszer már mondtátok, akkor bocsi de nem volt időm az egész topikot átolvasni. Ha valaki tud kérem segítsen, előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 17:35 

Petros: leszidunk, de azért, mert duplán postoltál :) Egyébként haverom mondta, hogy számot jelenleg nem lehet kérni, valakitől ki kell könyörögnöd egyet (egy számot 3* lehet felhasználni). Én már 2 haveromnak átadtam, szóval én nem tudok neked adni. Ha valakinek van száma, és megosztaná, akkor sztem írja be az aláírásába!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 20:53 

Nos 2 óra játékidő után íme a tapasztalataim:

Kedvenc váram, a Rampart utódjával (Sylvan - bár azt olvastam, azóta új neve van, amit nem tudok megjegyezni :lol:) próbáltam ki a játékot a gép ellen, aki mint kiderült csak szépen csücsül a várában és néz ki a fejéből :P - miután levertek az impek, reménykedtem az MI meglétében... :oops: Nos, a vár belsőről annyit, hogy nagyon hangulatos, és ez a jó zenének is köszönhető. Ami kevésbé tetszett, hogy az építkezés nem olyan látványos, mint a H3-ban (illetve biztos van olyan látványos, ha sikerül megtalálnom a leendő épület helyét a kamerával :lol: - ez legtöbbször nem sikerült). A várból kilépve szemügyre vettem a térképet, szerintem nagyon szépen megcsinálták. A csata is egész jól néz ki, a kályhákat (alias Gargoyle) is láttam repülni, elég érdekesen csinálták... :lol: Viszont mostantól nem fogom szídni őket...

A Technikai dolgokról annyit, hogy a játék alapbeállításokon elég szépen futott, a játék kezdetekor, várba belépéskor, illetve csata kezdetekor akadt meg csak egy csöppet. (a gépem nagyvonalakban: AMD Athlon 2,4 Ghz; 512 Mb DDR memória; GeForce FX 5200-as vidijókari)

Alig várom, hogy a többi várat is tesztelhessem! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 9:06 

Fizban írta:
Petros: leszidunk, de azért, mert duplán postoltál :) Egyébként haverom mondta, hogy számot jelenleg nem lehet kérni, valakitől ki kell könyörögnöd egyet (egy számot 3* lehet felhasználni). Én már 2 haveromnak átadtam, szóval én nem tudok neked adni. Ha valakinek van száma, és megosztaná, akkor sztem írja be az aláírásába!

Bocs! Utólag vettem észre és már nem tudtam mit tenni :roll: . Köszönöm a segítséget, Aragorn88 jóvoltából már kódom is van, viszont lenne még egy kérdésem. Ezt a kódot az otthoni gépemen szeretném aktiválni, ami viszont nem rendelkezik internet hozzáféréssel. Hogy tudom ezt megtenni?
Előre is köszi a segítséget, és mégegyszer hálás vagyok Aragorn88-nak a kódért!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 10:10 

Balee írta:

Alig várom, hogy a többi várat is tesztelhessem! :)

Én Heaven-nel játszottam tegnap este, ugyanígy tétlen gép ellen, a 4 játékos pályán.
A Heaven-nek elég brutális speciális képessége van, a training. Eleinte nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ennek, de aztán a hősöm elérte az expert fokozatot, és kíváncsi lettem, mi is ez a training tulajdonképpen? Bementem a Training Grounds menübe. Mit ad Isten, a 230 parasztomat íjásszá tudtam upgrade-elni. Hirtelen lett tehát majd' 300 marksman-em. Elég durva dolog, mert a parasztok gombamód szaporodnak, innentől csak pénzkérdés, hogy íjászlégiókat szerezzen a knight hős. Ez a képesség magasabb szinten erősebb lényeknél is működik. Ráadásul a training költségeket is lehet csökkenteni.

A lényeket illetően: különösebben durva dolgokat nem tapasztaltam, az egyik dolog, ami nagyon tetszett, a royal griff képessége, a sky dive. Mivel a griff hamar lép, általában még az ellenfél lépése előtt föl lehet küldeni a francba magasra, kijelölve egy mezőt, ahova majd lezúdul a következő körben. Így, mivel eltűnik a csatatérről, semmit nem lehet vele csinálni. Az ellenfél találgathatja, melyik mezőt jelöltem ki célul; mert oda, illetve közvetlen szomszédaira nem célszerű a lényeket mozgatni. Saját lényt sem! Én 3 angyalt rossz helyre tettem; a 35 royal griff lecsapott, s ezt rögtön 2 angyal bánta meg. Szóval elég jó az ütőerő. Akkor a legtutibb a dolog, ha az ellenfélnek nagy csapat shootere vagy spellcastere van, mert a sky dive az egy helyből támadó lények ellen halálos. Az ellennek nincs más esélye, minthogy nem támad a shootereivel, hanem elviszi őket onnan, ahol állnak - ez már elég nagy nyereség. Az is fontos tényező, hogy a sky dive-nál nincs mozgáskorlát, bármelyik mezőt ki lehet jelölni! Így a Griff a második körben tutira az ellenfél hátába küldhető, blokkolva és tizedelve a shootereket.
A Marksman elég jó figura, de érdemes nagy csapatokban és közeli lényekre támadni vele - csak egyszer lő ugyanis, de közelre borzasztó nagyot sebez. Persze az AI általában rászáll, ezért hullanak, mint a legyek. A parasztokból érdemes mielőbb Militiaman-t faragni. Háromszoros damage, jobb attack, defense. Több száz darab meglehetősen kellemetlen tud lenni. Persze amint lehet, tovább kell őket képezni íjásszá.
A Priest fura figura, amikor ellenem volt, sokkal hatásosabbnak tűnt. Most valahogy nem voltam odáig tőle. Az AI viszont általában békén hagyja, ezért lehet vele varázsolgatni is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 11:34 
Heroes Team

Ajánlom mindazoknak akik ilyen-olyan okok miatt nem tudnak/akarnak játszani a bétával (Bár még azoknak is jól jöhet, akik játszanak)
A hősök által megtanulható skillek leírása: http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/demonlord_skills_abilities.shtml (Ott a többi is)
Meg alapból érdemes kutakodni azon az oldalon, eléggé sok mindent tartalmaz. pl:
Varázstárgyak: http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/artifacts.php
Varázslatok: http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/spells.shtml

Meg pár dungeon-os hős: http://www.mightandmagic.com/fr/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 11:51 

Balee írta:
Ami kevésbé tetszett, hogy az építkezés nem olyan látványos, mint a H3-ban (illetve biztos van olyan látványos, ha sikerül megtalálnom a leendő épület helyét a kamerával :lol: - ez legtöbbször nem sikerült).

Sztem ezen biztos változtatnak, mert a Haven és az Inferno várnál a megfelelő helyre ugrik a kamera, így nem kell keresgetni. :)
Petros írta:
Bocs! Utólag vettem észre és már nem tudtam mit tenni :roll: . Köszönöm a segítséget, Aragorn88 jóvoltából már kódom is van, viszont lenne még egy kérdésem. Ezt a kódot az otthoni gépemen szeretném aktiválni, ami viszont nem rendelkezik internet hozzáféréssel. Hogy tudom ezt megtenni?
Előre is köszi a segítséget, és mégegyszer hálás vagyok Aragorn88-nak a kódért!

Ha feltetted a játékot, és elindítod akkor bejön az aktivizásios rész, ott nyomd meg, h Manually. Ekkor megad egy hardware kódot, ezt írd fel. Majd vhol van egy olyan, h help, és azon belül, h www. Ha arra rákattintasz, attól függetlenül, h van-e net, v nincs, megprobálja behozni az oldalt. Ezt a címet is felirod. Ahol tudsz netezni, ott behozod az oldalt, beírod a hardware kódot, és a serial-t, és utána megadja az aktivizációs kódot. Ezt kell otthon beríni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 13:31 

Poetice írta:
Ha feltetted a játékot, és elindítod akkor bejön az aktivizásios rész, ott nyomd meg, h Manually. Ekkor megad egy hardware kódot, ezt írd fel. Majd vhol van egy olyan, h help, és azon belül, h www. Ha arra rákattintasz, attól függetlenül, h van-e net, v nincs, megprobálja behozni az oldalt. Ezt a címet is felirod. Ahol tudsz netezni, ott behozod az oldalt, beírod a hardware kódot, és a serial-t, és utána megadja az aktivizációs kódot. Ezt kell otthon beríni.

Ebédszünetbe hazaugrottam és elhoztam a gépemről az adatokat, majd sikerült is activálnom, természetesen nem bírtam ki és mondván, hogy otthonfelejtettem valamit, ismét hazaugrottam és elvégeztem az activálást. El is indult a játék, köszi a segítséget :D
Ahogy néztem a menüt, Single player nem aktív, de gondolom erről már írtatok, hogy hogy lehet mégis kipróbálni a játékot, úgyhogy ha lesz egy kis időm visszalapozok és megkeresem. Köszi a segítséget, alig várom hogy letesztelhessem. A 4-dik rész 3D-s újítása nekem bejött, de volt pár hiányzó rész, mint például a harcosok upgrade-lése, örülök hogy ez ismét visszatért a sorozatba. Na de bővebben majdha már láttam a játékot.

Nem egészen ide tartozik, de ha van még rajtam kívül olyan akinek tetszett a 4-dik rész, a SevenM forgalmazásában kiadták a Heroes of Might and Magic 4 complete csomagot ami tartalmazza az alap játékon kívül a két kiegészítőt is magyar nyelven és mindössze 3850,- HUF. Szerintem heroes fanatikusoknak, akiknek esetleg még nincs meg eredetiben a program, kötelező darab és most potom áron!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 16:29 

Nincs valakinek 1 felesleges kódja?
Amúgy csak singlizni fogok.
hwhwhw@freemail.hu
Ekőre is kösz!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hw 2006 feb. 02 csüt., 16:45-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 16:35 

Sziasztok!

Én lemaradtam a Béta verzió teszteléséről, és nagyon érdekelne a játék.
Sajnos serialt már nem tudtam szerezni a starforce (bleee) védelemhez.

Mivel még új vagyok itt, és nem tudom hogy mennek a dolgok, (bár a Heroes-t már az első kis rajzolt része óta imádom), szeretném a segítségeteket kérni.

Ha valaki tudna egy kódot küldeni az e-mail címemre (j.varga7@chello.hu), nagyon hálás volnék, előrebocsátom, hogy a játékkal és a seriallal NEM fogok a netre menni, így senkinek a játékát nem rontanám el.

Előre is köszönöm mindenkinek!

Varga Jenő

e-mail: j.varga7@chello.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 17:48 

Énekkem pedig elromlott a gépem az utóbbi időben úgyhogy lemaradtam a Bétáról :oops: légyszíves nekem is küldjetek egy kódot az e-mail címemre.
Az e-mail címem:balazs1120@freemail.hu

Nagyon Köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 19:10 

Poetice írta:
Balee írta:
Ami kevésbé tetszett, hogy az építkezés nem olyan látványos, mint a H3-ban (illetve biztos van olyan látványos, ha sikerül megtalálnom a leendő épület helyét a kamerával :lol: - ez legtöbbször nem sikerült).

Sztem ezen biztos változtatnak, mert a Haven és az Inferno várnál a megfelelő helyre ugrik a kamera, így nem kell keresgetni. :)

És tényleg. :) Az eddig látott 3 vár közül (Dungeon, Inferno, Sylvan - ezt tanulmányoztam eddig leginkább) a Sylvan tetszik legjobban (meglehet, hogy csak mert ott laknak az elfek :lol:), a hangulata nagyon ott van!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 02 csüt., 23:23 

Hi!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Szerintem is a Heaven és az Inferno várából kell kiindulni, sőt inkább abból hogy még ez is finomítva lesz (emelik a poligonszámot - asszem így mondják...)

A gépigényről: 128mb vga bőven elég neki.

A feeling (4 óra hotseat magam ellen :) , Inferno vs Academy level 11es hős) persze még nem az igazi de lesz még jobb is.

A többivel csak az előttem szólókat ismételném.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 03 pén., 0:30 

Na, összegezném a várakat. Leginkább csak kinézet, mert csak hosszú-hoszzú játék után lehhet kiismerni gyengéit, erőségeit. :) Azért 1-2 megjegyzés lesz. :P
Haven: Itt nagy újdonságra nem lehetett számítani, de sztem jól kihozták. A vár szép, bár elég hasonlóak az épületek. Pl. hiányolom a archery range-ről a céltáblát. :) A zene jóra sikerült. Illik a várhoz. Sztem az ének is jó. :)
Lények: a megszokott egységek, nekem csak az angyal kinézetével volt 1 kis problémám, de kezdem megszokni, a többi tetszik. :) Főleg a pap. 8)
Inferno: A vár nagyon hangulatosra sikerül, a látvány nekem nagyon bejön. A zene elfogadható, de semmi extra.
Lények: Hát én már az első képek alapján tudtam, h nem fog tetszeni. :( Bár már az arány fele-fele arányban oszlik meg. A Nightmare és a Succubus viszi a pálmát, az ördög még mindig nem tetszik.
Dungeon: Essünk neki... Ez a vár egész egyszerűen sz@r. Nincs mit szépíteni. :? A vár kinézetre egy nagy 0. Nem hiszem el, h komolyan gondolták. Szinte az összes épület 1-1 lelógó cseppkő. :? Mert egy pár még ok, de hogy a hidrának is meg a dragonnak is (meg még jópárnak...), az már sok. Az az érzésem, h csúnyán összedobták. :( A zene meg illik a várhoz... :(
Lények: pfffff, kb így összegezhetném. Dark elf, dark elf hátán (na jó az egyik 1 dinó hátán :P). Csak az egyik ló, a másik hárpia utánzat (tulajdonságra), varázsol stb... Áhhh....egyedül a hidra tetszik (kb-ra..)
Slyvan (vagy már Preserve? :) ): Nem vártam sokat a vártól, de nagyon megtetszett. :D Pedig itt is túl sok az elf, de jobb kivitelben, és elosztásban. :) Kinézet, vhogy megtetszett. Bár az a "Gold" dragon szúrja a szemem, de azt biztos javítják. A zene nagyon megdobja az amúgy sem rossz hangulatot. A "nagy fa" megoldás is tetszik, akárcsak az épületek. Még a végén kedvenc lesz. :) Látványban biztos.
Academy: Hát nem rossz csak nem túl kreatív... Szép sorba jonnek az épületek, láncszrűen, majd egy kör alakul ki. A leggyengébb láncszem a Cloud Temple. :P A zene elég jóra sikerül, bár kár, h a vége a menu zenéje. :oops: :)
Lények: Nekem szinte kivétel nélkül bejön. Még a Gargoyle is. :oops: A Gremlint, és a Dzsint is kezdem szokni, nem olyan vészes, mint a képekből gondoltam. A többi tuti. 8)
Necropolis: Nagyon jól néz ki, mind az épületek, mind a lények. Bár 1 kivétel akad, a már korábban már említett vámpír, sztem elég kiábrándító. :cry: Denevért akarok, kard nélkül. Bár ez biztos nem változik. :( Még 1 vmit nem értek, h 1 ghost miért "3", amikor láttam képen, azt hittem, h lesz értelme, h 2 van, de az animokból itélve semmi extra, simán lehetne 1... A zene közepes, de nem sikerült rosszul, bár 1 idő után már untam, h mindig áááááéééé-val kezdődik :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 03 pén., 9:26 

Nekem a Sylvan és a Dungeon nagyon tetszik mert végre nem az van hogy egy nép csak egy lényt küld a seregbe hanem a egy faj állít ki egy sereget.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 03 pén., 9:50 

Sziasztok!
Tegnap este elkezdtem én is tesztelgetni a béta verzióval. Megosztom én is veletek az élményeimet. Először jöjjenek a pozitívak:
Engem a látvány lenyűgözött :shock: . Nagyon tetszik a háromdimenziós szabadság amivel élvezetesebb barangolni a terepen. Néha azon vettem észre magam hogy már öt perce nem csinálok semmit, csak forgatom a képet meg nagyítgatok. Eljutottam tegnap az alvilágba is, ötletes a lépcső amin le kell menni, de ott már vannak gondok. Zavaró hogy a belógó cseppkövek kitakarják a képet. Ott már nehezebb irányítani a játékot. :( A várak is nagyon tetszenek belülről, és az építkezés sem lett túlbonyolítva, amitől kicsit tartottam. Szóval a szép grafika és a "orbit" rendszerű forgathatóság nekem nagyon bejött.
A lények is sokat fejlődtek de még mindig vannak hiányosságok. Egy-két lény valjuk be össze let csak csapva. Na de azért vannak remekül sikerültek is. Ami viszont nagyon tetszett az a fizikia külömbség a lények között. Végre messziről látszik a lényről az ereje és egy titán nem akkora mint egy paraszt. :roll:
A játék felépítésből az tűnt fel, hogy visszatértek sok dologban a 3-dik részhez. Ez nekem tetszik, de azért van pár dolog amit hagytam volna. Például a hős ismét csak addig képes harcolni amíg van harcosa. Jobbnak tartottam azt, hogy a hősök külön harcosként is szerepelnek a játékba. Ebből következik hogy a harcosok, vagy lények nem képesek önállóan közlekedni. Vissza jönnek a régi szép idők és ismét hőst kell venni a lények cipeléséhez. Annak viszont örülök, hogy ismét upgrade-delhetőék a lények és csak hetente van populáció nem pedig naponta születnek meg.
Hát egyenlőre ennyi. Összefoglalva nekem nagyon tetszik. Jobban bejön mint mint a 3-ról 4-re való váltás, pedig én a negyedik részt is szeretem. Csak így tovább. Jó tesztelést mindenkinek. Üdv, bátor harcosok! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]