Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 19:12 

Úgy látszik, megtört a jég! Végre a játék gyártása folyamán egyszer az alkotók a rajongók kérelmeit is meghallgatják! Reméljük, hogy egy komoly, bugoktól mentes, élvezetes és COOL játékot kapunk majd kézhez a nyár folyamán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 19:23 

Zsooo írta:
Hot Seat mod

http://www.darkangel.hu/MenuMod.rar
(az oldal gazdaja remelem nem haragszik meg)

Ezzel jatszhatsz magad ellen, igy egyszerre tobb varat is lehet probalgatni. Elvileg a LAN menupont is aktivalodik a multi menuben, de nem tudom mukodik-e.

Mentes/toltes mukodik, sot, Quicksave/load is van (ALT-F7/F8)

A data mappaban kell csinálni egy UI mappát, és oda kibontani a Mainmenu2-t (tehat a hierarchia pont az legyen, mint ami a data.pak-ban van, ergo a progi a kibontott fileokat fogja hasznalni, nem a .pak tartalmat)

Jo szorakozast (forras az sg.hu heroes foruma)

Remek... Nemcsak hogy nem működik, de már az eredetit is elcseszte, az se indul. :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 21:59 

Fizban írta:
Sziasztok! Egyeseknek jó, másoknak rossz hír: a Ubisoft eltolta a Heroes 5 megjelenését!

Nekem nagyon jó ez a hír! Ugyanis nyárig biztos nem tudtam volna megvenni, így még a fejlesztők tovább dolgozhatnak, tovább tökéletesíthetik a játékot és mire lesz pénzem, így is kijön! :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 1:15 

Freemy írta:
Fizban írta:
Sziasztok! Egyeseknek jó, másoknak rossz hír: a Ubisoft eltolta a Heroes 5 megjelenését!

Nekem nagyon jó ez a hír! Ugyanis nyárig biztos nem tudtam volna megvenni, így még a fejlesztők tovább dolgozhatnak, tovább tökéletesíthetik a játékot és mire lesz pénzem, így is kijön! :D

Meg azért is jó a csúsztatás, mert hihetetlen, h mennyi bug van benne. 1-2 annyira durva, h télleg nem hiszem el, h a zárt béta alatt nem vették észre. Szépen jegyzetelek, és majd összegzek. :) Van mit... :? :(
A vár támadás nem gyenge. 8) Kb 2X akkora, mint 1 alap harc. 8) Simán lehetne alapból is akkora, sokkal nagyobb lehetőség lenne a taktikázásra. :roll: Na, a jegyzetből többet nem kotyogok ki. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 3:09 

ez a menumod nekem sem megy
pedig odacsomagoltam,ahova irva vagyon...........na mind1

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 7:34 

Aragorn88 írta:
Ice írta:
Adler írta:
na ja, paksi atomerőmű?:)

minimum az lehetett szerintem is :)

Nekem az alábbi gépem van:
-Celeron 2800
-512 Ram
-ATI Radeon 7000

Feltekertem a grafikát 1024*768 max textúrára és ment, mint állat, szóval...

hm

amd 2800
1024 gb ram
radeon 9800

és szaggat ha feljebb állítom a grafikát, érdekes :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 9:42 

A Poetice által leírt netfüggetlen játék viszont működik! :D Köszönet érte! Így nincs ellenfél - illetve nem lép -, nincs várakozás, fel lehet deríteni a terepet és megismerni az egységeket.
Mindamellett a játék így kb. 50%ot gyorsult! :lol: Folyamatosabb a várba lépés animációja, gyorsabb a csata, gyakorlatilag minden területen javult a sebesség. Akinek szaggat a játék, ajánlom, próbálja ki a fenti konzolos megoldást!

Egyetlen hátrány, hogy random faction-t kapok kezdéskor, de ez végülis próbálgatás kérdése... Most Inferno-t adott a gép, elég érdekes faj, izgalmas specialitykkel. A Succubustól többet vártam picit, úgy jártam velük, mint korábban a mágusokkal. Ezúttal egy Blood Witch kompánia tette hidegre az erősnek hitt csapatot... :)
A Pit Lord viszont valami kegyetlen. Főleg az upgrade verzió, amit Balornak hívnak. Aminek odaüt, annak vége, de emellett meteor showereket is lődöz, nem kis erővel (ami mellesleg gyönyörűen animált).

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 10:09 

Milyen a játék sebessége hálózatban, ha a singleplayeres gyorsnak számít? Tegnap végigmentem a kétjátékos pályán. A H3-ban ennyi idő alatt egy XL-es pályát lehet teljesíteni. Mondjuk az idő nagy része arra ment el, hogy próbáltam valami normális kameranézetet beállítani, ami a föld alatti résznél igencsak nehézkes-mindig valami cseppkő eltakarja a kilátást (lehetne valami áttettszővé váló tehnika benne - mint jónéhány másik játékban).
Érdekes a régi csatagépek átdolgozása. Elgondolkodtató, hogy érdemes lett-e volna még valamit berakni- bár hogy mit, arra semmi ötletem nincsen (szóval jó ahogy van :)
A nálam lévő (vagy a várban lévő) seregeket hogy lehet megosztani?
Valamint hogy lehet megnézni a hősnél lévő seregek erejét?

+két bug amit eddig észrevettem:
-Az infernonál építettem resource silo-t de nem adott semmi mercuryt mégsem.
-harcnál alul írja, hogy hány lény van egy csapatban. Ez a száznál felülieknél már csak az utolsó két számjegyet írja ki

Különben nekem áttekinthetőség szempontjából a H3 jobban tetszett. Ott egyszerübben lehetett infókhoz jutni a várban, hősnél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 12:33 

szvsz a H3 az etalon, a 101%
ezt kellett volna lapul venni, s némileg - nem ilyen extrém módon - felturbozni a grafikát, esetleg ujabb hősöket hozni - bár a confluxos herok elég gagyira sikeredtek- a multirésze a legkinosabb, már a H3 nál is súrolja a játszhatóság határát (egyes mappoknál) ha a játékidő tovább növekszik, bármilyen okból, a multi sokak számára élvezhetetlen lesz.

single gamét a mai világban pedig nemigazán vesznek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 12:37 

Adler: De ha bejön a szellemharcos mód akkor átvághatják vele a multis gordiuszi csomót....
Mondjuk nem hotseatben.

Tökéletes megoldás nincs. Én azt mondom továbbra is szurkoljunk. Ki legyen optimista ha már a fórum is búskomor?

Kijön egy új disciplines aztán védhetjük a mundért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 12:52 

Ice írta:
Aragorn88 írta:
Ice írta:
Adler írta:

-Celeron 2800
-512 Ram
-ATI Radeon 7000

hm

amd 2800
1024 gb ram
radeon 9800

Persze, mert a Radeon 7000 max dx7-es grafikat tud megjeleniteni, ami nem annyira eroforrasigenyes, mint a te dx9-es grafikad.
Gondolom, azonos grafikai beallitasok mellett nem ugyanazt latjatok a kepen. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 13:08 

ghost mod a multi halála is lehet
hova lesz a meglepetés, a váratlanság, a felfedezés öröme, ha a ghost felfedez mindent?

ja, még harcolhat is, a másik ghost ellen, csak kérdem mikor???

nevetséges, egyetlen dolog miatt van szükség, hogy azok is megvegyék akiknek nem jön, be, hogy esetleg várakozzanak türelmesen amig a másik lép.
Vagy talán azért is, mert érzik, hogy a multirésze lassú lett, túl lassú,akkor pedig bukta.......csúnya bukta

csinált egyáltalán a Nival körökre osztott stratégiát???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 13:14 

Nekem működött a Hot Seat-es mód. Gondolom ez ugyanaz, mint amit RQX belinkelt... És most már Hot Seat-ben is működik a mentés, ezek szerint csak az elsőt rontotta el. :)
Na, akkor jön a listám...
-Demilich-nek nincs sebzés-animációja, széttárja a kezét, majd pár mp-ig semmi...
- green/gold dragon (ami nem is aranyszínű...) direkt így támad? :roll: Vmi fekete szösz jön ki és kész... :oops:
- Most látom, h nem írtam fel a következő épület nevét, de a mentés még megvan. :) Szal a Preservenél van olyan épület, ami nincs jelölve a cityplanben. :o A "feketelistás" épület upgrade-je.
- Amikor hőssel a várba akarsz lépni, néha nem jelzi külön képpel, hanem az alap "vár" képpel, mikor csak külön akarsz a várba benézni. Ez nekem pont a legelső játékomnál jött elő, és le lettem ugatva, h teljesen érthető, hogy kell... :oops: Pedig bug volt. :?
- Ha a fel/lejáró útba esik, de nem az a végállomás (pl. nekem úgy volt, h a feljáró mellett volt, egy kincsesláda, de útba esett a feljáró), akkor is felmegy, és meg is áll a játék, folyamatos homokóra lesz. :? Csak az ALT+F4 segít...
- Gondolom a kövi videókari hiba...A tűzeffektek eltűnnek harc közben (Nightmare, Demon stb...), néha visszajön, de aztán megint elmegy...
- Az egyik teleportnál rossz helyre vitt a kamera. :) A hős a megfelelő helyen volt.
- Enpowered varázslatok nem működnek (bár nem mndet probáltam). Vhol semmi, vhol van anim, de hatás nincs.
- Unearthed graves rossz kép.
- Great mausoleum nincs kép.
- Dragon tombstone megépíthető a dragon graveyard előtt. :shock: :)
- Cityplan-ben nem lehet megépíteni a dragon graveyard-ot, pedig minden adott. (szürke)
- Dreaded crypt-re a várban nem lehet kattintani.
- Necromancer anplifyer+expert necromancy skill :arrow: 100%-os csonti...multiban biztos szeretik... :?
- Vámpír :cry: Elég csak a nevét leírni. :( Alap fut, de átfut mindenen. :? Elég kiábrándító. Bár a képek alapján már sejtettem, h nem fog tetszeni (kard). Semmi denevérré alakulás, vérszívás...Bár ez csak egy megjegyzés, nem bug, ugyse változtatnak ezen. :(
- Bone dragon meghalásnál csak szimplán eltűnik...
És akkor egy kis beszámoló az elementálokról... Vaaaaz, nagyon sz@rok, már elnézést... :( Idegesítő hangok, szörnyű kinézet. :( Nézzük sorba:
Earth elemental: úgy néz ki, mint egy 21. századi robot kőben. :oops: NAGYON lassan megy, de télleg. semmi extra.
Water elemetal: Folyós izéke, rossz megvalósításban. Frost ring+Ice bolt varázslat.
Fire elemental: Ez sem nyerte el a tetszésemet. Bár a lövése nem rossz.
Air elemental: kinézetre nem is rossz, de ennek a legidegesítőbb a hangja. :(
Na, kb ennyi, jöhet a kövi vár. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 13:38 

Adler írta:
ez a menumod nekem sem megy
pedig odacsomagoltam,ahova irva vagyon...........na mind1

Örülnék, ha valaki olyan is írna, akinek megy, mert kezdem magam rosszul érezni, hogy csak én vagyok olyan béna, hogy gond nélkül feltettem... (közben látom hogy Poetice is írt, kösz :D)

data / UI / Mainmenu2 a mappák sorrendje, akinél nem megy? Menumod mappa nem kell.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 16:33 

Nekem ment a menumod, sztem egész jó így már a játék :) Hotseatben játszok egyedül, az egyik játékos körit egyből lenyomom, így jó gyorsan lehet játszani, és nem is kell aggódni, hogy megver az ellenfél :D Egyébként én is örülök, hogy odébbtolták a HoMM 5 megjelenését, mert így legalább tudok készülni az érettségire. Bár az is előfordulhat, hogy a érettségi időszak közepén fog megjelenni, de akkor már legalább tudok majd rá időt szánni, lehet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 18:51 

Elindult! A Menu Mode is! :D És feltűnt, hogy ott bizony van MI, mégpedig olyannyra, hogy az első imp csoport jól elverte a csekély kis seregemet. :lol: :P Nem sokat tudtam vele játszani, de első látásra nagyon tetszett, már így is érezhető volt rajta a "hiróz fíling", akárcsak a nyáron kiszivárgott alfán. Remélem lesz még idő játszanom vele, de legközelebb óvatosabb és taktikusabb leszek. :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 19:12 

nap írta:
Ice írta:
Aragorn88 írta:
Ice írta:
Adler írta:

-Celeron 2800
-512 Ram
-ATI Radeon 7000

hm

amd 2800
1024 gb ram
radeon 9800

Persze, mert a Radeon 7000 max dx7-es grafikat tud megjeleniteni, ami nem annyira eroforrasigenyes, mint a te dx9-es grafikad.
Gondolom, azonos grafikai beallitasok mellett nem ugyanazt latjatok a kepen. :)

Ha érdekel, nekem is dx9-em van és én is kristálytisztán látom az animációkat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 20:55 

Aragorn88 írta:

Ha érdekel, nekem is dx9-em van és én is kristálytisztán látom az animációkat.

attól, hogy szoftveresen az van, a dx7 feletti "fícsöröket" nem tudja a kártyád megjeleníteni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 22:12 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Amíg itt mindenki a Heroes 5 nyílt béta változatát nyüstöli, addig a legnagyobb Heroes honlapok és az ott idejüket eltöltő fanatikus rajongók létrehoztak egy oldalt:

http://www.saveheroes.org/petition

Ehhez csatlakoztak eddig a

http://www.heroesofmightandmagic.com
http://www.archangelcastle.com
http://mib.site.9o.pl/jb_h5
http://www.castlenobs.nl
http://www.celestialheavens.com
http://www.drachenwald.net
http://www.the-genies-lamp.com
http://www.guardiansgrove.com
http://heroes.ag.ru
http://www.torredemarfil.org
http://www.oracleleague.com

nevű oldalak. A petíció lényege, hogy a rajongók szerint a nyílt béta verzió közel sincs olyan állapotban, hogy egy jó és felejthetetlen Heroes 5 játék kerüljön a rajongók kezébe. Ezért mindenki, aki szerint így van és szeretné, ha nem egy elkapkodott játék lenne a Heroes 5 írja alá a legfelső weblapon található petíciót annak érdekében, hogy a Heroes 5 ne üzleti alapon, hanem kiforrott formájában kerüljön a rajongók elé. Persze mindennek egyenesági következménye az, hogy a 2006 március végére ígért megjelenés, akár hónapokkal is csúszhat! De legalább nem egy összecsapott játékot kapunk a kezünkbe. Eddig a petíciót 3 nap alatt 1500-an írták alá és sajnos az UBISOFT részéről még hivatalosan nem érkezett bejelentés a játék esetleges csúszásáról! Azzal remélem mindenki tisztában van, ha a Heroes 5 nem egy sikeres játék lesz, akkor nem valószínű, hogy a sorozat további része(i) a jövőben megjelennének... Szóval saját érdekünk, hogy egy sikeres játék készüljön a Heroes 5-ből és legyen szerencsénk Heroes 6-7-8. részre is... Várjuk a fejleményeket, melyről igyekszünk tájékoztatni benneteket! Baráti üdv!

Update: Én már aláírtam 1735.-ként... :wink:

minél többen írjátok alá. Ha jól láttam, és nem nyúlta le vki a nicket, akkor znork is aláírta. ha jól emléxem ő a moderátora a ubi fórunom a béta help topicnak

(amúgy én voltam a 180. :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: :)
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 22:38 

Annyira nem sürgős aláírni, az UbiSoft már kiadta a közleményt, hogy 2006. II. negyedévben dobják piacra a cuccot, hogy ezzel biztosítsák a játék minőségét, és megvessék a Heroes VI. alapjait..
A petíció máris célt ért. :?: :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]