Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 16 hétf., 13:48 

Matthaus aláírt a brazilokhoz.
Vajon ki lesz helyette? Talán Róth Antal megfelelne. Ő legalább már ismeri azokat a fiatalokat, akik az utánpótlásban szerepeltek, de már kinőttek onnan. Ráadásul a fiatalokkal már bizonyított!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 29 vas., 21:51 

Hogy az olasz bajnokságról is szo essen...:
Ki, hogy vélekedik arról hogy az utolso meccset is lejátszva,mit fog mutatni az eredményjelző vagyis ki nyeri a 2005/2006-os Olasz Bajnokságot?
Szerintem a Juventus de ugye ez támadható.
Egyeteln olaszos haverom van-elvakult Milanos-igy kiváncsi vagyok mások véleményére is.Előre drukkerek!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 29 vas., 22:05 

Nekem majdnem mindegy. Bírom a Milant is meg a Juventust is. Az Inter meg a Roma ne nyerjen!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 29 vas., 22:50 

Nekem Juve a király!! A többit nem szeretem. Szerintem Juve nyeri meg az olasz "kupát" ,mert most is ők az a elsők a tabellán. Nem nagyon nézem a focit, de az eredményeket követem. :D Inter a 2-ik. Szerintem senki sem fogja megverni Juventust!!! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 20:01 
Heroes Team

Freemy írta:
Nekem majdnem mindegy. Bírom a Milant is meg a Juventust is. Az Inter meg a Roma ne nyerjen!

Akármennyire is Inter drukker vagyok még én is azt mondom, hogy Juve lesz a bajnok. Ugyan a Roma mostanában jobban játszik a tavalyi formájukhoz, kíváncsi leszek még rájuk. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 20:46 

Na ez tetszik!!Mármint, hogy egyenlőre csak objektív véleményeket írtatok.Soha rosszabbat.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 1:44 

van kapitányunk, Bozsik Péter
de szarból nem lehet várat épiteni, erre hamar rá fog jönni

Forza Roma!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 19 vas., 15:45 

Segítője meg Détári! Azért ő szerintem jó lesz!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 márc. 21 kedd, 1:27 

ugyan már
szinvonaltalan bajnokság, mikor fogják már fel, hogy nagy reformokra van itt szükség..........először is a tulajdon és pénzviszonyok normalizálása.

de nem is érdekel:(
sajnos igazi fociért (is) külföldre kell menni

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 15 hétf., 20:49 

Már egy hónap sincs vissza a vb rajtjáig. Ismét nem vagyunk ott...
Kinek fogsz szurkolni?
Ki a kedvenc csapatod, játékosod?
Én a németeknek, braziloknak és a hollandoknak fogok leginkább szurkolni. (Nem biztos, hogy ebben a sorrendben, de majd kiderül!) :D

Nem tudom, ki hogy van ellátva információval. Én nem sokat tudtam eddig a vb-ről, ezért utánajártam egysmásnak a neten. Össze is állítottam egy programfüzetet, amihez adatokat is hozzácsaptam...
Ha még nem rendelkezel ilyennel, használd az enyémet! Íme: http://freemy.tvn.hu/Vb.rar
http://freemy.tvn.hu/Vb2.rar
Kitömörítés után csak össze kell raknod a két Word fájlt és minden a helyére kerül! Ha kinyomtatod, mehet két részben is, mert úgy számoztam az oldalakat, hogy folytatólagos legyen!
Remélem,tetszeni fog!
Jó szórakozást hozzá!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 8:26 

Olaszország!!!!!!!Megérdemelnék, hogy nyerjenek már valami kupát de a Brazilok nagyon kemények lesznek.Szerintem ők nyerik a vb-t.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 12:29 

Zargul írta:
Olaszország!!!!!!!Megérdemelnék, hogy nyerjenek már valami kupát de a Brazilok nagyon kemények lesznek.Szerintem ők nyerik a vb-t.

Benne vagyok! Ha az előbb említett 3 csapatnak nem jön össze, legyen Olaszország a világbajnok! Viszont ők most nem rendelkeznek olyan jó csapattal, mint mondjuk '94-ben. Akkor voltak talán a legjobbak, szerencsétlenségük volt, hogy Brazília még jobb volt akkor náluk, és most is nagyon jó (Dida, Lucio, Roberto Carlos, Ronaldinho, Ronaldo, Robinho, Kaká, Adriano, stb.).

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 16 kedd, 13:50 
Heroes Team

Találóskérdés:

Melyik sportág?
A világ legjobbjai a magyarok, mindenki hozzánk jön tanulni, ill. tőllünk viszi a szakembert. A magyar bajnokság első 4-6 csapata a világ bármelyik ligájában megállná a helyét! Ez a sportág olyan világsztárokat ad Magyarországnak, akiket sajnos külföldön jobban ismernek mint itthon!

Nem, nem a fociról van szó... MONDOM SPORTÁG! Különben is hol élsz ember??!!

Most azt gondolhatjátok, hogy egy szemét foci ellendrukker vagyok, és utálom a focit. Nos lehet benne valami... Bár én igazából CSAK a ROSSZ FOCIT rühellem!

Most is mi történt új a szövetségi kapitány... NA ÉS? Kérdezhetnénk... Változni fog valami? Jelentem SEMMI! Mitől is változna... Azért mert visszahoztak olyan "nagy sztárokat", mint Dárdai meg Sebők?? Ugymár... :roll: Az a Sebők akinek a szájából elhangzott az az illusztris mondat, hogy "NINCS PÉNZ NINCS FOCI!!!... vertem volna ki az összes fogát, hogy ezt a mondatot a szájára merte venni az a falábú. Azért ne feledjük kicsit más körülmények között, más pozícióban nyilatkozta ezt PUSKÁS annak idején.

Bocs kicsit elkalandoztam... szal a válasz: Igen, a VIZILABDA. Egyébként én vagyok a hülye, hogy egyáltalán leírtam ezt, újra felhúzva magam ezen a marhaságon... Na mindegy megyek és megnézem újra a Honvéd-Vasas döntőt...

Nimbus

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 13:08 

a teltházas barátságos meccsek, ahol pár hires csapat jött játszani, mutatták, hogy lenne igény igényes focira.
a cseh bajnokság se világelső, s mégis, horvátokról, szerbekről ne is beszéljünk............
aza alapoktól kell elindulni, tisztázott tulajdonjogok, semmi támogatás, félprofizmus, bérstop vagy maximum, draft rendszer.

VB:
egyértelműen a barazilok a favoritok, elég erős a csapat, én a franciáknak és az olaszoknak szurkolok, remélem a francia nagy öregek, még 1x megmutatják mit tudnak.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 23:16 

Sokminden történt ma a foci világában.

Először is ma volt ugye a Magyar Kupa döntője, ahol a Vasas és a Fehérvár csapott össze.
A mérkőzés 90 percnyi a magyar szinvolalat tekintve jó játék után 2:2-es eredményt hozott, így következett a hosszabbítás. Ebben sem volt döntés, maradt az eredmény, következtek a tizenegyesek. Itt az öt kör alatt mindkét csapat négyszer betalált, így még mindig nem dőlt el, következtek az egyesével elvégzett rugások. Ekkor a Vasasból Molnár hibázott, és a Fehérvár lett a kupagyőztes, ezáltal biztosította indulási jogát az UEFA-Kupában.
A székesfehérvári csapat története ELSŐ kupagyőzelmét aratta, így nem kis ünnepség kezdődött. Bizonyára még most is tart a buli a fehérvári főtéren... Nem mindennap ír sporttörténelmet egy magyar focicsapat!

A mai nap másik fontos focieseménye a Bajnokok Ligájának a döntője volt.

Itt az Arsenal találkozott a Barcelonával.
Az első félidő 18. percében jogosan kiállította a bíró az angolok német kapusát, mert a barcelona támadójának, Etonak kihúzta a lábát 100 %-os gólhelyzetben. Tíz emberrel ennek ellenére megszerezte a vezetést az Arsenal Campbell fejesével. A Barcelonának így mindenképpen két gólt kellett szereznie a győzelemhez. A félidő angol vezetéssel zárult.
A második félidő úgy folytatódott, ahogy az első abbamaradt. Többet birtokolta a labdát a spanyol gárda, de eredménytelenül. Aztán nem sokkal a vége előtt, a 75. perc körül szabadonhagyták Etot, aki elfutott a bal oldalon és éles szögből a kapuba lőtte a labdát. 1:1
Majd nem sokkal ezután a túloldalról érkezett a nemrég becserélt Belletti, aki még élesebb szögből a kapus lábai közt szerezte meg a Barcelonának a vezetés, és mint később kiderült, a győzelmet. Tehát 2:1-re nyert a Barca, ami teljesen megérdemelt eredmény a játék képe alapján.
Érdekes volt, hogy szinte az egész meccsen az Arsenal húzta az időt, majd már nem volt idejük egyenlíteni...

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 17 szer., 23:36 

Sziasztok!

Jó volt a BL döntő csak sajnálom hogy nem az Arsenal nyerte meg. A döntőben igazi gólhelyzetei az Arsenalnak voltak, a Barca talált két gólt és kész. Kiváncsi vagyok mi lett volna egyenlő létszám esetén. (a kiállítás persze jogos volt)
Még egy kicsit szomorú vagyok, nagyon drukkoltam az Arsenalnak, nem lesz több ilyen nagy lehetőségük, a Barca meg a jövőben bármikor nyerhet. Szegény Henry...
Véleményem szerint azt Arsenal jobb volt, de a szerencse a Barca mellé állt, mint ahogy az elődöntőben is...

Üdv,Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 8:05 

Hát az a két gól, nem csak úgy talált gól volt.Gondolom nézted tehát láthattad mennyire éles szögből lőtték.Ezt csak úgy belőni nem lehet, a legtöbb játékos(világszinten)a kaput se találta volna el.Najó az oldalhálót igen :) Nekem kicsit unszimpatikus az Arsenal(kiverték a Juvét) de alapból a Barcának drukkoltam, mert jó csapat, szimpatikus játékosokkal, szóval én örülök ennek az eredménynek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 19:16 

Engem meg egyszerűen felháborít az egész! Ugyanis a Juve és az Arsenal a kedvencem, és egymás ellen harcoltak. De engemet a kapus hozott ki a sodromból. Hogy csinálhat fault, hogy ki is állítják? Na, meg főleg, hogy Pirest hozták ki, hogy a csere kapus bemenjen. Egyszóval a Barcelonát nem birom. Főleg Ronaldinhót. Arsenál 100-szer jobb, csak létszám hátrányban voltak!!! Ezt sajnálom! :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 18 csüt., 21:33 

Az eredménynek örülök. Az angolok közül a Manchester és az Arsenal az a két csapat, akiket nagyon nem szeretek.
A Barcelona viszont a kedvencem, pláne mióta odakerült Ronaldinho is! El kell ismerni, hogy jelenleg ők a világ! legjobbjai!
Az Arsenalnak összejött egy szerencsés gól a meccs elején, aztán természetesen beálltak bunkerfocizni. Nem is tehettek mást, különben hamarabb kikaptak volna. Nagyon nem bírom azokat a csapatokat, akik nem támadnak, azokat viszont különösen kedvelem, akik szép támadófocit játszanak. A Barcelonának ez az előnye. Ezért szeretem a Chelsea-t, a Milant és a Bayernt is. Sajnos egymást kellett kiverniük, így nem tehettem mást, mint a négy csapat közül végül továbbjutónak szurkoltam. Bár kétségkívül idén a Barcelona volt a legjobb!
Nem akarlak megbántani, de borzasztó nagy túlzás azt állítani, hogy az Arsenal 100x jobb, mint a Barcelona! Még a magyar kluboknál sem jobb ennyivel!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 máj. 19 pén., 8:51 

Könnyű szép támadófocit játszani ha több száz milliárd font van a klub mögött(lásd Chelsea....férgek.Tenyérbemászó, b*zi és arogáns vezetőedzővel az élen....)

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]