Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 12:06 

Cherbo szeme idegesen villant fel a démon szó hallatán. Nem szerette soha ezt a jelzőt. Azért visszatartotta indulatait, probált egy barátságos vigyort az arcára erőltetni, de inkább eről is letett. Hamar megtanulta hogy a legkedvesebb mosolya is vicsorgásnak tünik az embereknek.
Csak most vette észre hogy szinte mindenhol véres. A megölt kalózok vére száradt rajta.

-Üdvözlőm önt kapitány. Elösszőr is megkérném hogy ne szolitson démonnak, én se hivom önt embernek. A nevem Cherbo, azt hiszem külsőm elárulja származásomat. Csakugyan a Keerganok földjéről származom de már évvekel ezelött elhagytam a hazámat. Többé semmi közöm nincs hozzá.
A városban ahonnan ez a hajó indult, összekülömböztem pár gazfickoval. (Jóbbnaklátta elhalgatni hogy valójában városörök voltak). Végigüldöztek a városon és én ezen a hajón bujtam el. A fáradságtól elaludtam és mikor felébredtem már kifutottunk.
Napokig a raktárban bujkáltam, nem akartam ártani senkinek.
Tegnap este kihalgattam 4 ember beszélgetését és onnan szereztem hirt a támadásról. Tudtam hogy cselekednem kell ezért elöjöttem a rejtekhelyemről.
Felébresztettem az egyik társukat aztán a csatából is kivettem a részem.
Ön dönt a sorsomról kapitány. Kérem tatsa szem elött hogy a csatában önnök oldalán harcoltam, a maguk ellenségeinek a vére szárad még most is rajtam.
Felajállanám szolgálatomat a hajón a viteldij fejében, de szinte semmit sem tudok a hajózásról, és amugy se hiszem ogy a matrózai szivesen dolgoznának velem együtt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 12:32 

A kapitány orrcimpája végig meg-megremeg, amint a magóg udvarias előadását hallgatja. Sajnos közben egyre többen gyűlnek köréjük, egyrészt a matrózok, másrészt az utasok közül. Egyre az az érzésed, hogy Ahab igazából annak örült volna leginkább, ha igazi démonként viselkedsz: morogsz, hörögsz, vagy csak egyszerűen megharapsz valakit, hogy ezzel legyen végre indoka eltávolíttatni a hajójáról. Így viszont, mikor végignéz a körétek gyűlteken, már nem csak elborzadt, ijedt, hanem néhány együttérző, és bólogató arcot is lát. Oda lenne a tekintélye, ha ezek után rosszul döntene. Így hát, mi mást tehetne, másra hárítja a döntés felelősségét:

- Öhmmmmm... - krákog kicsit hosszasan - nos tehát, te dém... ööö... izé... teremtmény... khmmm... Cherbo. Öhmmm... nagyon köszönjük, amit értünk tettél... megatöbbi... megatöbbi... öhmmmm... de hát még is csak potyautas vagy, na... és.... öööö... az ilyeneket ugye... megvannak a hajózás farkastörvényei... khömmmm... meg hát ugye a szokások... öhmmm... és a fajtád is ugye... öhömmm... nem tudom, mi módon tehetnéd magad hasznossá... öööö.... tehát, én legszívesebben a legelső kikötőnél partra raknálak, de... ha már a hajó a lordé, döntsön ő a sorsod felől. Addig is az új fedélzetmester utasításait kövesd! Elvárom, hogy engedelmeskedj neki mindenben!

Azzal látványosan nem foglalkozik veled többet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 13:15 

Na ez jobban ment mint gondolta. Lélekben már készült az újabb csatára. Nem sokra becsülte az esélyeit, de harc nélkül nem dobták volna a tengerbe.
Reméli hogy a lord is valami hasonlót szab majd sorsául.
Körbepillantott. Probálta kiszúrni a fedélzetmetert de nem igzán tudta hogy ki az. Ezek az emberek olyan egyformák számára. Mindegy. Majd szolnak ha kellenék. Megfordult és a csapóajtó felé indult, Lemászott és a búvóhelyéröl elkaparta zsákját. Jól van minden holmim megvan, miután meggyözödött rajta visszacsusztatta a ládák mögé és a fedélzetre indult.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 15:02 
Heroes Team

Az újonnan kinevezett fedélzetmester "utánzat" megpróbálja a lehető legjobban ellátni feladatát, de errőll csak annyit tud, amit régebben társaitól hallott az Akadémián, mikor néha összegyűltek mesélni egymásnak egy-egy közeli kocsmában. -"Öööö..., te ott keríts magad mellé még valakit, s takarítsátok ki a karámot, s jelntést kérek az ottani állatállomány veszteségeiről!"- szólt az egyik matróznak aki éppen a korlátot támasztotta semmittevése közben."Ön pedig kedves lovag úr, öö.. mi is a neve? Aylward? Talán segíthetne felügyelni az orrnál dolgozókat, mert most sajnos nem tudok többfelé szakadni, aztán ide látom, hogy megint szünetet tart egy-két ember, aztán meg megnézhetné a fegyverállományunkat, hogy mit tart érdemesnek elvinni, s mit kidobni, ha megkérhetném." S ezzel fordul a mellette elsuhanó matróznak:-"Keritse elő a szakácsot, jöjjön fel mert megint kellene egy kötözéshez."- s látja hogy az egyik dolgos matróz elesett miként fájlalja frissen bekötött lábát, amin éppen átázott a vértől, miként felszakadt a seb rajta az ütődéstől. S elindul a raktár felé, hogy ellenőrizze hogy állnak a javítóanyagok terén, illetve a magógot is igénybe venné, ha már ott van.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jou 2006 jan. 30 hétf., 12:54-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 26 csüt., 17:56 

Ezaz, őrmi, csak keményen! :lol: Csak egy apróság: hajókatona már egyáltalán NEM téblábol a hajón. Hacsak fifi azóta nem alkotott valamit... :lol:

A félreértések elkerülése végett, a hajózó legénység leredukálódott:
1 db kapitány
1 db kormányos
1 db szakács
8 db matróz -ra

Már ha szabad ilyen leltárszerűen számba venni őket... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 10:20 

Tényleg ne haragudjatok rám, hogy mindenbe beleugatok, de:
Száguldó! A fedélzetmester jelenleg Jou karaktere, Sermer Johnatan őrmester, és lehet, hogy ő azért nem ennyire negatívan viselkedett volna a karaktereddel szemben. Ez egy kissé végérvényesen lefixált "utállak téged"-kapcsolatra sikeredet... Jou! Mi a véleményed erről?

Ahab kapitány nem véletlenül volt ennyire "elnéző" a magóggal, a lord épp azért őt választotta ki, mert már sok mindent megélt / átélt, és nem kezd el rögtön védőjeleket vetni magára, amint meglát egy nem emberi humanoidot...

Warlock: hétvégén még van időd, ha van hozzá kedved, "lerendezheted" az Albatroszt. Ha nincs, majd hétfőn lezárom a kaland ezen részét.

Kertics: jól vettem ki a leírásodból, hogy a lovad MEGETTE az orkot? :roll: Jujjjjj.... :shock: Szimpatikus paci! :twisted: És azok a tollak! Te kis hamis! :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 13:30 

O a francba. Bocs Jou. Nem tudtam hogy te vagy a fedélzetmester. Ugy néz ki nem olvastam el eléggé. Mégegyszer ne haragudj. Majd este átirom a hozzászolást egy közönséges matrozra.

Bocsi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 17:03 

Ahogy ott guggoltak más meg is látták a feléjük közeledő egyik őrt. Látszott rajta, hogy biztosra veszi, hogy társai már elfoglalták a másik hajót, bár kicsit idegesítette, hogy a szokásos jeleket még nem lehetett látni a másik hajóról.
Billy ahogy jobban körbenézett, még felfedezett 2 másik őrt is. Az egyik a hajó orrában, a másik a taton végezte unalmas munkáját, talán még el is szundítottak a nagy mérgükben megivott rumtó, hogy nem vehettek részt a másik hajó elfoglalásában és kifosztásában. Valahogy nem volt számukra túl meggyőző vezérük indoklása, mely szerint valakinek őrizni kell ezt a hajót is, hiszen kalózokat nem szoktak kirabolni, főleg nem ezen a helyen.
Billy rámutatott Dakkra, majd a hajó orrában lévő őrre. A minotaursz értően bólintott, és el is tűnt a őr irányába. A lord kérdés nélkül elindult taton strázsáló őr felé.
Billy arra gondolt, hogy jó lenne pár élő foglyot is ejteni, hogy legyen kit kikérdezni, ezért ahogy a közeledő őr befordult egy nagyobb halom mögé kis hónalj alá rejthető ólmos botjával egy erőteljes csapást mért ellenfele tarkójára aki nyikkanás nélkül összeesett. Billy most már csak annyi figyelmet szentelt neki, hogy megnézze él e még. Mivel légzése volt a szerencsétlen fickónak, ezért Billy afelé az ajtó felé vette az irányt, ahol a legénységi szállásokat sejtette
A lord felől csak egy gyenge sóhajt hallott, amikor valakiből kiszakad a szusz, amit a rapír hegye átjárja a szívét. Majd egy kisebb csattanás ahogy a hulla eldőlt.
-Nem tudta elkapni!-gondolta Billy - Remélem még nem lepleződtünk le.
Valahol itt tarthatott gondolataiban, amikor egy ordítás hallatszott a tat felől és hamarosan pengék csendülése hallatszott. Bizony nem gondoltunk rá, hogy a kormányos is a taton tartózkodott. Ő vetette rá magát a lordra, akivel pengeváltásba került.
Dakk nem csicsázta túl a dolgokat egyszerűen megemelte a öklét, és lesújtott az őr fejére. Szerencsétlennek bezúzódott a koponyája, csigolyái apró szilánkokra szakadtak, és felrobbantak a testében, az iszonyatos erejű ütéstől. A test pár pillanatig még állt - de ekkor már halott volt a kalóz- majd összecsuklott mint egy rongybábú.
Billy már nem óvatoskodhatott, bár kicsit remélte, hogy a lenti részekhez nem jutott el a csatazaj, de ebben igazán nem hitt. Egyszerűen feltépte az ajtót. Ezzel egyidőben a folyosó végéről megindult a feljárat felé egy borostás arcú kalóz, akinek arcán található iszonyatos forradások éktelenítették. Billy mivel számított a folyosón őrre, ezért már előtte előkészítette egyik hajítótőrét. Mivel csendben biztos nem tudta volna, közelharcba pedig nem kívánt bocsátkozni egy harcedzett veteránnal, ezért tőrét használta. A tőr átszelte a köztük lévő pár métert, majd rezegve megállt a kalóz torkában. Az haramia meghalt mielőtt felfoghatta volna mi történt.
Billy ezután folytatta az alsóbb szintek felderítését. Az egyik folyosón én egy alélt őrt talált.
-Furcsa! –gondolta Biily – Lehet hogy volt még itt valaki aki nem hozzájuk tartozott? Remélem nem öltük meg.
Ekkor halk neszezésre figyelt fel az egyik helységben. Ahogy odalopózott az ajtóhoz észrevette, hogy az résnyire nyitva van. Óvatosan belesett a résen keresztül. A raktárban egy sötét alak rámolt vadul a felhalmozott, összedobált ládák között.
-Rutintalan!- jegyezte meg magában Billy –Úgy keresgélni, hogy közben hátat fordítani az ajtónak gyors halálhoz vezethet.
Billy úgy érezte, hogy itt lenne az ideje kicsit megmutatni valamit a valódi mágiából. Halk kántálásba kezdett, majd egyre hangosabban folytatta. Az alak nagyon el lehetett foglalva, mivel mire felfigyelt a mögötte egyre hangosodó kántálásra már túl késő volt. Mire megfordult a mágia körbefolyta, és megfagyasztotta izmait, és a lendületétől vezérelve orra bukott.
Billynek gyorsan kellett cselekedni, mivel a varázslat nem tartotta sokáig gúzsban az alakot, ezért amíg a hatás el nem értő kezekkel kötözte gúzsba a szakadt gúnyát viselő alakot. Billynek Dakk is segített, aki időközben odaért mellé. Mire végeztek a lord is mellettük ált
-Uram jelentem a hajó tiszta ,eredményem 1 halott és 2 ájult. A fedélzeten lévőt még meg kell kötözni, és átvihetjük a hajónkra, és kihallgathatjuk a hajó legénysége és az atya holléte felöl őket! – jelentett szinte katonásan Billy.

Bocs Beorn, de csak most tudtam foglalkozni a dologgal. A végét befejezed te, mert nem akarok a lord és Dakk nevében beszélni. Gondoltam a necro olyan régen nem írt így legalább átkerül a hajóra. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 27 pén., 17:13 

Semmi gond... király volt! :!:

- Nálam három halott - dörmögi Dakk - két balfék a tatfedélzet közelében egy csónakban hevert részegen... Valahogy komolyabb harcban reménykedtem - mondja bánatosan.

A hajó átkutatásával hamar végeznek, mivel az Albatrosz sokkalta kisebb, mint az Ezüstsólyom Röpte. A lord dühöng:
- Átkozottak! A felszerelést, amit hozzánk kellett volna átrakodni, az bezzeg sehol! Azt lenyúlták az enyveskezű kalózok! És Selmo atyát sem látom! Ez lenne az? - mutat rá a tetovált arcú ifjúra.
- Nem hiszem - morfornírozik a minotaurusz - sosem hallottam, hogy XXX (fogalmam sincs, hogy hívják Erathia istenét, sorry :oops: ) papjai tetoválnák az arcukat... ez csak deyjaban szokás... Nem egyszer gyűlt meg a dolgunk a varázstudóikkal - különös látvány, ahogy a nagydarab minotaurusz beleborzong az emlékekbe - valami nekróizéknek hívják őket... :twisted:
- Nekromantának?
- Úgy is lehet mondani. Láttam belőlük épp eleget... (Sorry, Fifi, Te választottál kissé túl feltünő karaktert.)
- Érdekes - töpreng el a lord, aki határozott jellemfejlődést mutatott fel az utóbbi időben (:lol:) - Hobbit, megtennéd, hogy jelzel a mieinknek?

*** kis idő múlva... ***

Ahab kapitány közelebb kormányozza az Ezüstsólyom Röptét, és a két hajót erős kötelekkel rögzítik egymáshoz, sőt, még egy pallót is átvetnek. A leütött kalóz kihallgatása nem jár eredmény nélkül: megtudják, hogy Veszettkutya eredeti kalózhajójára, az apró, de annál fürgébb Háromfogú Rókára az Albatrosz érkezése, és annak elfoglalása után (azodáig a horizont mögött rejtőzött, kiemelt árbócokkal, és az éj leszálltával suhantak vissza) elszállította a rejtekhelyre (elindultak annak irányába) mindazt, amit a gazfickó értékesnek talált: tehát nagyjából mindazt, ami a leendő expedició számára nélkülözhetetlen lett volna. Selmo atyát is elfogták, elkábították, és őt is magukkal vitték (Veszettkutya később akarta a jó papot megtörni, hogy csatlakozzon hozzá... vagy haljon meg hitében). A kalóz módszeres pofozása :lol: eredményeképpen még az is kiderül, hogy a gazfickók rejtekhelye az Utolsó Forrás nevű szigeten van jelenleg (kicsiny, a térképen se nagyon feltüntetett szigetecske nyugat felé, némi erdővel, és egy bő vizű, iható forrással).

A lord végiggondolja az eddigieket. A visszafordulás gondolata sem benne, sem a többi hajósban nem merül fel: ősi hajósbabona, hogy az a hajó, amely valamilyen ok miatt kénytelen visszafordulni, sohasem éri el többé eredeti uticélját.

A következőket határozza el, miután tárgyal a kapitánnyal, és a kalandozókkal is:

1.) Az Albatroszt magára hagyják, Rezo, a druida önként felajálja, hogy átszáll, és egy némileg időigényes mágikus szertartás végrehajtásával értesíti annak gazdáját, hogy érte tudjon jönni. Ha már jó kezekben lesz a balvégzetű Albatrosz, akkor esetleg az expedició után repül. (Bocs, Katsumoto, de naon inaktív voltál az utóbbi időben, így vagy kimeséllek egyszerűen, vagy indoklást nyer, miért nem nyomultál a többiekkel. :) )

2.) Az Ezüstsólyom Röpte becserkészi a kalózok rejtekhelyét, és megpróbálja visszaszerezni az Albatroszon szállított készleteket, valamint kiszabadítani Selmo atyát, melyek nélkül a kaland valószínüleg kudarcra ítéltetne. Hogy ezt még pontosan mi módon ejtik meg, majd kiötlik az odafelé vezető úton (jó három nap). A furfangos hobbit mindenesetre elteszi Veszettkutya saját, veres farkaskoponyával díszített kalózzászlaját, amit az Albatrosz parancsnoki kabinjában lelt.

3.) A lord meg egyszer megköszöni a kalandozók helytállását, és hősiességét, és megkéri őket, hogy a továbbiakban, mivel megcsappant egy kicsit a hajózó legénység, még intenzívebben vegyék ki részüket a hajó életéből, és védelméből. Megerősíti Sermer Johnatan őrmestert a fedélzetmesteri posztján, főként, miután meggyőződött róla, milyen remekül szót értett a matrózokkal.

4.) A magógnak megengedi, hogy továbbra is a hajón maradjon, egy feltétellel, ha valaki kezességet válall érte. A lord itt a lovagra néz:
- Nos, sir Aylward Morthon, hajlandó kezességet vállalni ezért a micsodáért... öööö... Cherbo nevezetű démonért?

5.) A tetovált képű átkutatása során megtalálják nála Baa szimbólumát, és a kis ezüst nyúzókést, a nekromanták áldozótárgyát.
*** a kihallgatás, és a végső döntés eredménye attól függ, Fifi mit tud összehazudozni a céljairól... ***

A hajó megtakarításának végeztével, végső búcsut vesznek az elhunyt bajtársaktól, majd az Ezüstsólyom Röpte vitorlát bont, és nyugat felé fordítja orrát...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 13:08 
Heroes Team

Beorn the Shapeshifter írta:
Tényleg ne haragudjatok rám, hogy mindenbe beleugatok, de:
Száguldó! A fedélzetmester jelenleg Jou karaktere, Sermer Johnatan őrmester, és lehet, hogy ő azért nem ennyire negatívan viselkedett volna a karaktereddel szemben. Ez egy kissé végérvényesen lefixált "utállak téged"-kapcsolatra sikeredet... Jou! Mi a véleményed erről?

Ahab kapitány nem véletlenül volt ennyire "elnéző" a magóggal, a lord épp azért őt választotta ki, mert már sok mindent megélt / átélt, és nem kezd el rögtön védőjeleket vetni magára, amint meglát egy nem emberi humanoidot...

Warlock: hétvégén még van időd, ha van hozzá kedved, "lerendezheted" az Albatroszt. Ha nincs, majd hétfőn lezárom a kaland ezen részét.

Kertics: jól vettem ki a leírásodból, hogy a lovad MEGETTE az orkot? :roll: Jujjjjj.... :shock: Szimpatikus paci! :twisted: És azok a tollak! Te kis hamis! :wink:

Üzenetet vettem, előző hozzásőlásom javítva, ezzel meg fent, netán lemaradtam valamiről? Ez úgy tűnik, mintha lemaradtam volna valamiről, ami eltűnt :shock: , vagy elkerülte figyelmemet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 13:39 

Hy Jou. Csak arrol maradtál le hogy Cherbo kicsit beugatott a fedélzetmesternek. Mert nem tudtam hogy a te karaktered lett az uj fedélzetmester. Ha tudtam volna akkor nem csinált volna ilyet. én töröltem ki a hozzászolásomat.
Mégegyszer bocsi a figyelmetlenségem miatt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 13:43 

Hú wazz! Itt aztán van mit visszaolvasni (8 oldal). Lementettem és majd otthol.
Mindenesetre jó látni, hogy nem maradt a játék mesélő nélkül.
Hamarosan én is jöbök...

mint játékos! Hehe!

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 13:44 
Heroes Team

Semmi baj (főként hogy nem láttam :D ), csak ez úgy tűnt, mintha nem láttam volna egy részt egy sorozatból :D :!: (vagyis halvány fogalmam sem volt, hogy mi folyt itt, vizen és véren kívül :D :!: )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 14:12 

Mivel Fifi mester lépett Törökhonba, ezért felvetem népszavazásra: mi legyen a nekromantájával szerintetek?

1.) elsöpri őt a népharag (ez azért nem lenne túl szép dolog)
2.) visszazárják az Albatrosz mélyére, csak egy antimágikus bilincs társaságában
3.) szabadon járkálhat a hajónkon
4.) egyéb ?

A lord végignéz a "kissé" leharcolt kalandozókon, megvonja szemöldökét, majd megkérdi:
- Nincs önök között valaki, aki ért a gyógyításhoz? Reménykedtem benne, hogy Selmo atya már velünk lesz, mire feljő a nap, de hát... a sors útjai kifürkészhetetlenek...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 14:52 
Heroes Team

Mint lovag, én az 1. pontot választom.
Sorry, ilyen a karim. :D

Kertics

***Good luck!***

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 15:10 

Mint magog nemhiszem hogy sok beleszólásom lenne fifi sorsába. Ilyen kérdésekben általában a pottyautast kérdezik meg utoljára.
Játékosként azt mondom hogy tartsuk a mi hajónkon, valamilyen mágikus álomban/bilincsbeverve. Ha majd fifi visszajön (Visszajön még?) felébreszti karakterét.

Cherbo válaszol a lord kérdésére.
Én tudnék egy elég jó sebkenőcsöt késziteni, de ahoz lávagiliszta és imp agyvelő szükséges. Nem hinném hogy találnánk ilyet a hajón.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 30 hétf., 16:35 

Nos a necróval kapcsolatban mivel nem tudhatjuk mennyit tud a készülő küldetésről, ezért a legjobb lenne, ha mágikus bilincsben magunkkal hurcolnánk a hajó mélyén. :lol: 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 10:25 

A lovag egyfolytában arról próbálta meggyőzni társait, hogy ne vállaljanak felesleges kockázatot, öljék meg a gaz nekromantát most azonnal, még mielőtt az felébredne. Arról pedig hallani sem akart, hogy az Ezüstsólyom Röptén cipeljék magukkal akármilyen élő állapotban...

A lord szívét azonban lágyabb anyagból gyúrták (elvégre a magógot sem hajította le azon nyomban, csupán épp a lovag "gyámságára" bízta), és ő az ártatlanság védelmében érvelt, azaz, amíg be nem bizonyítja a deyjai gazember mivoltát, addig nem ítélhetik el látatlanba.

A vitát végül is a bölcs Rezo javaslata döntötte el. Ő vetette fel, hogy az általa ismert egyik druida praktikával képes elaltatni, amolyan sztázisba bűvölni, a gyanús nekromantát, akit akkor ébresztenek fel, amikor csak akarnak. Némi tanakodás után, elfogadták ezt a megoldást.

A nekromantát megfosztották szent szimbólumától, ezüst áldozótőrétől, botjától, a biztonság kedvéért jól megkötözték, és végigfektették a - sajnálatosan - megüresedett hajókatonák szállásának egyik priccsén. A biztonság kedvéért még a priccshez is hozzákötözték, hogy nehogy egy nagyobb hullám miatt lezuhanjon róla. A druida biztosított mindenkit arról, hogy a mágikus álomban szendergő alany nem lesz sem éhes, sem szomjas, nem érez fájdalmat, és csak egy varázsszó, és egy kulcstárgy segítségével lehet majd felébreszteni. Rezo ezek után végrehajtotta a nem is olyan rövid szertartást, majd átsétált az Albatrosz fedélzetére, és vidáman integetett a távolodó hajó után. Az ébresztő kulcstárgyat, egy mágikusan megbűvölt makkot, a lord vette magához.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 31 kedd, 18:53 
Heroes Team

"Hát a gyógyítás az nem elsősegély, én meg annál többre nem vagyok képes, aztán tényleg jelezhetne ha netán tud valaki, netán csak fájdalomcsillapítani, mert nekem már kéne egy ideje!"

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 feb. 01 szer., 1:06 

Abban lehet, hogy tudok segíteni- biccentett Cherbo és kisietett a fedélzetre. Szippantott egy nagyot a friss tengeri levegőből és útját a csapóajtó felé vette. A raktárban előkotorta zsákját a volt búvóhelyéről. Kibontotta és óvatosan kipakolt belőle.
Először a volt tanítómestere könyve akadt a kezébe.
Hmm- A jó Delrór mester .- mélázott el az emlékeken. Talán életem legjobb döntése volt társulni hozzá.
Leperegtek előtte az öreg alkimistával töltött évek. – Mennyi mindenre megtanított, teljesen új világszemléletet kaptam tőle. De aztán a halál elragadta és csak a kézzel írott könyvét hagyta rám. Majd ha lesz időm, belelapozok egy kicsit, hátha találok valamilyen gyógyító szer receptet, amit itt a hajón is el tudnék készíteni.- gondolta magában. (az alkimista szolgálatában töltött idő nem múlt el nyomtalanul, Cherbo sokat megtanult az alkémiáról.)
Félretette a könyvet és beletúrt a holmijába.
-Végre meg van-kiáltott vidáman. Egy kis rézdoboz és egy üveget húzott elő. A dobozban két szivar volt, az üvegben pedig egy meghatározhatatlan színű folyadék kotyogott.
Elővett még egy kis fatányért és az egyik szivart belefektette.
Az üvegből kihúzta a dugót, óvatosan beleszagolt. – Így töményen iszonyú büdös, de a szaga alapján még nem ernyedt meg. Próbált visszaemlékezni, hogy mikor is készíthette ezt az adagot, pontosan nem tudta de semmiképp se lehettet 2 hónapnál régebben. Tehát még felhasználható.
Óvatosan a szivarra öntött egy keveset, majd alaposan belehempergette a folyadékba.
Kiemelte a teljesen elázott dohány rudat, vigyázva nehogy eltörjön. Lassan fújni kezdte közben folyamatosan, forgatta kezében.
Pár perc alatt megszáradt, a folyadék teljesen beleivódott a dohányba.. –Így legalább elviselhetőbb a szaga.
Visszament a többiekhez és a szivart az őrmester felé nyújtotta.

- Ezt a szivart egy speciális folyadékkal itattam át. Tudom hogy elég büdös, viszont csodálatos hatása van a testre. Nagyon jó lázra, és a fájdalomérzetett jelentősen csökkenti, a tudatállapot befolyásolása nélkül. Én többször is használtam és hidd el hogy az emberekre is ugyanilyen hatással van. Gyújtsd, meg és lassan szívd el. Ja és tudom, hogy nehéz nekem hinni de, nehogy azt hidd, hogy megakarlak mérgezni. Miért is tenném, az felérne egy öngyilkossággal, a többiek azonnal a fejemet vennék.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]