Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 23 hétf., 20:28 

RQX írta:
A bétáért nem kell fizetni, 3 nap múlva azaz csütörtökön letölthető lesz ingyen!!!!!!!!!!!!!!!!!

HALLELLUJJA,HALLELLLUJJA HELLEL...
Végre!!!!!!!
Örülhet mindenki ennek a szép hírnek!
Csak én nem... :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 23 hétf., 21:00 

RQX írta:
A bétáért nem kell fizetni, 3 nap múlva azaz csütörtökön letölthető lesz ingyen!!!!!!!!!!!!!!!!!

csatlakozom én is Ice-hoz. én is a warez verziónál fogok maradni, mert:

a Ubi üzletpolitikáját nem tartom korrektnek. évekig váratnak minket, aztán szórakoznak velünk, aztán amikor felcsillan a remény, akkor azt mondják, lefújva, aztán megint felcsillan a remény, aztán azt mondják várj 3 napot, vagy fizess egy olyan játékért, ami még csak NEM IS DEMO...
és ezzel zserintem még nem ért véget, egyszóval:belőlem nem fog gazdagodni a Ubi. ezért nem lesz eredeti példányom :(
meglátszik, hogy csigaevők(franciá) cége, egyenek sokat :?, vagy dögöljenek éhen :twisted:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 23 hétf., 23:18 

Prokusz: Ez az elsö 1-2 napba fizetni kell a bétáért/demoért sajnos már bevet szokás a legtöbb cégnél.

Azért remmélem nem este 7-től lehet majd csütörtökön tölteni a bétát mert én csak 11 felé érek haza de 2-ig othon leszek

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 0:21 

Csata kép
Kiváncsi lettem volna, ha nincs a "balhé" adtak volna-e képet... Bár aki játszott az alfával, sok újdonsággal nem szolgál. Az viszont gáz, h a Titán átlő a falon... :( Nem az a baj, h át lehet lőni a várfalon, de a megvalósítás. :roll: Gyűlnek a fekete pontok. :?
Újabbak még itt:
http://www.the-genies-lamp.com/h5_screenshots.htm
Edit: vááááááá rózsaszín szivecskék (:?:) :cry: :cry: :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 1:07 

Szerintem nagyon **** lesz a grafika ezt továbbra is tartom. Egy-két lény igencsak undorító. Én ha a kezem közé kapnám a grafikai teamet egyenként kerékbe törném őket. :twisted: :x :( Én azt hiszem maradok a H3-nál.
Nézzünk 1-2 példát:
http://www.the-genies-lamp.com/images/h ... ots/47.jpg
A devil: Komolyan mondom ha ránézek ideges leszek. :cry:
Az angyal: 1 angyal erőt sugároz meg ilyenek. Ennek a fején hálósipka van, 1 köntös van rajta. És a szárnya... Hát azt is nagyon elb@szták.
http://www.the-genies-lamp.com/images/h ... ots/16.jpg
Hogy mi lehet az a vmi 2 sütőlapáttal a hátán arra nem tudtam rájönni.
A citromsárgahajú görnyedt Titán belőlem szörnyűlködést vált ki. Egyedül az elefánt tetszik.
http://www.the-genies-lamp.com/images/h ... ots/76.jpg
Az O-lábú, sörhasú minotaurusz esete Toth Marival... A másik két gizdáról inkább nem is mondok semmit.
http://www.the-genies-lamp.com/images/h ... ots/83.jpg
Ezen vagy 5 percig sírtam. :cry: Hát hogy néz ki szegény Unikornis? Forró szurokba mártanám a kezeit annak aki ezt csinálta.
Nem is bosszantom tovább magam vele. Azért kiváncsi lennék, hogy titeket ez mennyire döbbent le? Van olyan akinek ez tetszik? Pl. Beorn te mint nagy Mino rajongó: hogy tetszik az új? Várom a véleményeteket erről a kérdésről.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 1:16 

Egyet értek veled. :( Csak sajnos én többet is ki tudnék választani... :cry:
Amúgy jönnek a problémák a csak multis bétával. :twisted: Várhatnak rendesen a másikra, míg csinál vmit, csak a nézelődés marad. Hát igen, mindenki ismerkedik a játékkal. Télleg beletehettek volna egy single playeres mapot... :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 1:59 

Most arra gondoltam, h vajon az open bétához kapott reg key jó lesz a closed bétához is? :twisted: 8) Egyre jobban megy el a kedvem a bétától... :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 7:16 

Én az előzőekre csak annyit tudok mondani, hogy tényleg nem szép az, amit az UBI csinál, de az se, amit mi csinálunk. Szerintem várjunk türelmesen, és próbáljuk meg lefoglalni magunkat valamivel egészen az utolsó pillanatokig, ahogy az előttem szólóak mondták. És akkor hirtelem: hopp, tudok Heroes 5-özni! Higgyétek el nekem, így sokkal kevésbé fogtok csalódni a játékban, mintha folyton csak a hibáit keresnétek. Bár valszeg én így is fogok benne hibákat keresni, hisz azért csak programozónak készülök... :twisted: Bár ennek inkább az az alapja, hogy a bétatesztelésben részt vegyek, minthogy megutáljam a játékot. Épp ezért mindenkit kérek arra, hogy ne úgy nézzen a játékra, mint ha ez lenne a végeleges verzió, hanem keresgéljétek benne az apró hibákat is! Nagyon jól lehet vele fejleszteni a gondolkodást, és a kreativitást is. Ráadásul jó szórakozás. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 9:53 

Sziasztok!
Elég sok elégedetlen hangot hallani a közelgő H5-ről. Ebből néhánynak van is alapja, pl, hogy egyes lények furcsán néznek ki, de azt nem értem miért kell felháborodni azon, hogy a bétát az első pár napban csak fizetős helyről lehet letölteni. Ez még nem jelenti azt, hogy "már a bétáért is fizetni kell". Akárki beláthatja, hogy ha szabad prédára bocsátanák a H5 bétát, ott azonnal behalna szerver.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 10:05 

http://static.thepiratebay.org/downloadtorrent/3386450.torrent/Heroes.of.Might._.Magic.5.(BETA.VERSION).(2005).rar.3386450.TPB.torrent

huzzátok

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 10:08 

Fabrice Cambounet
Producer – Heroes of Might and Magic V
Known issues and warnings:

This version contains two multiplayer maps for your review.
It does not contain any tutorial of any kind, there will be one in the final game.

Kettő azaz 2 térkép!

Technical

• The game still contains technical bugs: using alt-tab intensively will crash the game for instance, and the sound may be choppy.

Teli buggal...

• There is no chat feature during combat in Duel mode, and you can not leave the combat in Duel mode; you have to wait until it is ended.

Nincs chat és nincs duel félbehagyás, meg kell várni a végét.

• The selected preset for the Duel may get ignored, and a preset from the previous game may be chosen instead.

Nem biztos hogy a beállított duel opciókkal játszol, lehet hogy a gép felülbírál.

• Using game options like skip creature animation or Dynamic Battle in Duel may cause de-synchronisation and crash.

Néhány opció használata ugyancsak crashhez vezet...

• The requirements for the final game will differ from the requirements needed for this beta.

A gépigény sem tükrözi a végleges verzióét.

• The AI has been disabled in this version to allow multiplayer games only.

Nincs AI.

• The ghost mode has also been disabled as it is being redesigned, as well as the dynamic battles.

Nincs "ghost mode", mert még nincs kész...

• Creature stacks getting split automatically is a bug.

Mindig csatlakoznak a lények (megintcsak azért mert nincs AI így nem tudna csatázni!)

• The Esc hotkey does not work in town interface.

A városnál nem működik az esc.

• "Wrong password" and "Server is full" messages in the lobbies are unclikable - use Enter or Esc keys

Feldob néha érdekes hibaüziket...

• The chat messages may be doubled if one of the players enters the town interface.

Néha mindent kétszer üzensz Néha mindent kétszer üzensz...

Gameplay

• All texts are still in `broken English` and will be corrected.

Az angol szöveg sincs még kész...

• The balance is not final in some areas, for instance on the `economic` side (the cost of things).

A beárazás sincs még kész (Te jó ég!!!!!!)

• Some spells or abilities are not working as intended, for instance the elemental chain or the fire wall.

Hiányzik pár spell:például láncvillám(?) és a tűzfal

• The battlefield size is not final, nor the amount of obstacles that you get.

Acsatatér mérete még változhat majd, csakúgy mint az akadályok száma.

Visuals

• The cameras are sometimes not final: you can get strange angles in battles, the camera limits are not final in some towns or on the adventure map.

Néha furi a kamerakép

• Many interfaces are still in progress, most notably the duel mode interface and the build interface in towns.

Többek közt a városépítő kép sincs még kész.

• A few visuals are to be corrected, for instance the lightmaps in the dungeon and haven towns, or the underground, or the way creatures are displayed on the map, or shadows.
• Hero portraits are not integrated.

A hősök képe sincs még kész.

• A few animations are not final: gremlins movement for instance.

Néhány mozgás sem a végleges.

• Some creatures are subject to visual changes (textures tweak or model itself)
Néhány lényt még átdolgoznak majd....

• Creatures are not highlighted on the adventure map

Audio

• All sounds will be improved.

Minden zene fejlesztésre szorul még.

• The music is in many places not final, the music design (how musics are chosen) is not implemented.
• The mix is not final.

Jézus mit csináltak ezek eddig????? :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 10:10 

Adler: Az még az alfa nem? (kb 260 MB) :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 10:21 

passz, ezt találtam,lehet hogy image
én nem töltöttem le
akit érdekel az letölti

nálam a gépigénynél, meg attól, hogy ilyen béta,olyan béta elmult az érdeklődés

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 12:09 

bogpista írta:
Szerintem nagyon **** lesz a grafika ezt továbbra is tartom. Egy-két lény igencsak undorító. Én ha a kezem közé kapnám a grafikai teamet egyenként kerékbe törném őket. :twisted: :x :( Én azt hiszem maradok a H3-nál.
Nézzünk 1-2 példát:
http://www.the-genies-lamp.com/images/h ... ots/47.jpg
A devil: Komolyan mondom ha ránézek ideges leszek. :cry:
Az angyal: 1 angyal erőt sugároz meg ilyenek. Ennek a fején hálósipka van, 1 köntös van rajta. És a szárnya... Hát azt is nagyon elb@szták.

Ahogy neked, nagyon nekem sem tetszenek a képek. Valahogy olyan szerepjátékos "fílinget" vett fel az egész, nem?
No, a képekhez is mondanék valami bíztatót.
Ezen a képen nagyon remélem, hogy rossz a szög! Mind az ördög, mind az angyal oldalról látszik, remélem szemből jobban fognak kinézni. Mondjuk az angyal akkor is pöttömke és továbbra sem tetszik, hogy nőből van...
bogpista írta:
http://www.the-genies-lamp.com/images/h5_images/official_screenshots/16.jpg
Hogy mi lehet az a vmi 2 sütőlapáttal a hátán arra nem tudtam rájönni.
A citromsárgahajú görnyedt Titán belőlem szörnyűlködést vált ki. Egyedül az elefánt tetszik.

Sütőlapátos fickót sehol sem látok, nemhogy 2 lenne rajta... Hol látod? A titánt tényleg elb@szták. Nemhogy túl magas, de ritka ronda képe is van...
bogpista írta:
http://www.the-genies-lamp.com/images/h5_images/official_screenshots/76.jpg
Az O-lábú, sörhasú minotaurusz esete Toth Marival... A másik két gizdáról inkább nem is mondok semmit.

Lehet, hogy kockahasa van, csak ismét rossz a szög. :) Bizakodjunk! A másik két gizda közül nem a hős az egyik? Az a csupafog arc meg egy feldühödött ebre emlékeztet...
bogpista írta:
http://www.the-genies-lamp.com/images/h5_images/official_screenshots/83.jpg
Ezen vagy 5 percig sírtam. :cry: Hát hogy néz ki szegény Unikornis? Forró szurokba mártanám a kezeit annak aki ezt csinálta.

A 3. rész Unikornisa tényleg szebb volt. Az a kék árnyalat rajta remélem csak nyomdahiba... :) Egyébként mire mászott fel? No, én azt nem tudom kivenni. Csak egy tereptárgy az vagy valami lény???
bogpista írta:
Nem is bosszantom tovább magam vele. Azért kiváncsi lennék, hogy titeket ez mennyire döbbent le? Van olyan akinek ez tetszik? Pl. Beorn te mint nagy Mino rajongó: hogy tetszik az új? Várom a véleményeteket erről a kérdésről.

A képek annyira nem dobnak fel, de remélem a hangokat azért majd megtalálják. Nehogy már a hangok se passzoljanak! Meg aztán ott van még az animáció. Remélem a lények animációja sem lesz rossz. Meg még akartam valamit felhozni, de már elfelejtettem. :( Majd legközelebb!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 12:28 

Poetice írta:
Most arra gondoltam, h vajon az open bétához kapott reg key jó lesz a closed bétához is? :twisted: 8) Egyre jobban megy el a kedvem a bétától... :?

Szerintem kizárt! De végülis mindegy már nem? Ha most nincs AI, szerintem még ott sem volt. Hacsak nem pont ott bizonyosodott be, hogy tévúton járnak vele kapcsolatban... :roll:

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 12:58 

Hát képek alapján azt hinném kijött a Warcraft egy újabb verziója, nem pedig a H5...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 13:49 

Poetice írta:

Ahogy nézem a képeket, egyre inkább arra gondolok, hogy mi van akkor, ha ezek a rózsaszín nyilak nem a te nyilaid, hanem a szellemlovas által megszállt hős tervezett útvonala? Akkor már érthető, bár a rózsaszín szín alkalmazása még így is érthetetlen...
Ez a kép meg talán épp azt mutatja, hogy hogyan szállja meg a szellemlovas a mit sem sejtő ellenséges hőst: http://www.the-genies-lamp.com/images/h5_images/official_screenshots/130.jpg

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 14:01 

Nowan írta:
Adler: Az még az alfa nem? (kb 260 MB) :roll:

Én megnéztem, az...
Freemy írta:
bogpista írta:
http://www.the-genies-lamp.com/images/h5_images/official_screenshots/83.jpg

A 3. rész Unikornisa tényleg szebb volt. Az a kék árnyalat rajta remélem csak nyomdahiba... :) Egyébként mire mászott fel? No, én azt nem tudom kivenni. Csak egy tereptárgy az vagy valami lény???

Az egy Lich. Sztem ez jól néz ki. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 14:49 

Szerintem nem lenne szabad kiindulni ezekből a képekből. Ki tudja ezek milyen gépen, milyen grafikai beállításokkal készültek.

Ez a kép is a bétából van szép szerintem

http://img.gamespot.com/gamespot/images ... een002.jpg

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 24 kedd, 18:26 

http://beta.heroes5.de/openbeta/HOMM5.exe

ftp://ftp.ubi.com/ca/presse/

http://www.fileplanet.com/160065/160000 ... -V-Client-

na innen húzhatjátok :P :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]