Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 134  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 7:16 

ELJÖTT A NAGY NAP! Honnét lehet leszedni a bétát?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 8:29 

Aragorn88 írta:
ELJÖTT A NAGY NAP! Honnét lehet leszedni a bétát?

szerintem sehol de nézz körül és írd a linket :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 12:54 
Heroes Team

Hali!

Nem tudtam megállni írtam egy levelet a Gamestarnak. Íme:

Tisztelt Szerkesztőség!

A GameStar magazin 2006/1 számában olvastam a Heroes of Might & Magic 5 című játékról készült bemutatót. Ezzel kapcsolatosan szeretném leírni észrevételeimet. Bár sejtem, hogy levelem pillanatok alatt a kukában landol, azért remélem, hogy egy-két gondolat megfog pár embert.
Bevallom őszintén nem túl nagy várakozással vettem kezembe a lapot, mivel sejtettem, hogy ez inkább csak marketing célokat szolgál, mintsem a játékos társadalom valódi információkkal való ellátását. Ennek ellenére azért a cikk beharangozója után azt reméltem, hogy velősebb irományt tartok a kezemben, mint vártam. Azonban nagyot kellett csalódnom. Összességében a cikk információ tartalma konvergál a nullához, holott iszonyatos mennyiségű (hivatalos és nem hivatalos egyaránt) adat kering már a várva várt játékról. Ezen tartalmakhoz persze nem Párizs látványosságait csodálva juthat hozzá az ember. Talán, ha legalább az Ubisoft hivatalos fórumain végzett volna egy kis kutatómunkát (arról már csak halkan szólok, hogy a heroes.hardwired.hu fórumán már 130 oldalasra duzzadt a Heroes5 topic!). Ráadásképpen a csekély információ tartalomban még téves dolgok is szerepelnek, mint például a fajok felsorolása, ahol a következők olvashatóak: Inferno, Dungeon, Elfek, Lovagok, Varázslók és Sötét Elfek. Holott helyesen a következő lenne: Haven, Inferno, Necropolis, Dungeon, Academy, Sylvan (a sötét elfek a Dungeon várban kaptak helyet)! Természetesen nagyszerű dolog, hogy meghívást kaptatok egy hivatalos sajtó bemutatóra, de ezt sokkal jobban ki lehetett volna használni, ha olyan ember látogat ki Párizsba aki valóban jártas a Heroes világában, talán még kérdéseket is tudott volna feltenni, vagy esetleg képes lett volna meglátni a valóban fontos dolgokat…
Ha valamilyen kötelező nyilatkozat, vagy bármi más korlátozott volna benneteket az adatközlésben, akkor természetesen mea maxima kulpa meg minden. Hozzátéve, hogy legközelebb az ilyen rajtatok kívűl álló okokat is le lehetne írni megelőzve a hasonló levelek születését. Természetesen ezzel senkinek nem szeretnék (remélem nem is fogok) gondot okozni, mindösszesen nagyobb odafigyelést, hozzáértést szeretnék kérni.

Üdvözlettel:

Gellért Péter - Nimbus

Az Ubi fórumán időközben forradalmi a hangulat! :D

Nimbus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nimbus 2006 jan. 19 csüt., 13:06-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 13:05 

grat az íráshoz minden elismerésem, de ez nem csak erre az egy cikkre igaz ezért is nem vásárolok már ilyen újságokat már egy ideje :)

más a heros 5 beta már terjed a torrent oldalakon :) de nem igazán értem 260 mb csak tömörítve. nem sok jót látok benne sajnos :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 13:22 

A régen kiszivárgott koros béta (alfa?) verzió ami terjeng (pont 260 mega tömörítve), nem pedig a mostani open beta.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 13:40 

Tithian írta:
A régen kiszivárgott koros béta (alfa?) verzió ami terjeng (pont 260 mega tömörítve), nem pedig a mostani open beta.

igen ettől félek én is :) de köszi a felvilágosítást :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 13:51 

Egy kérdés: aUbisoft hivatalosan bejelentette, hogy ma kiadja az open bétát? vagy csak vmi hülyegyerek eteti be az egész világot?
én is figyelem a ubi fórumát, hát.....
ha nem lesz ma béta, valakit meg fognak lincselni:-)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 14:06 

Az új kommunikációs manager jelentette be, szal :))

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 15:01 
Heroes Team

Hát az ubi fóruma tényleg forr. senki nem tud semmit, de már olyan spekilucáiók is világra jöttek, hogy csak na. Az adott topik most jár a 45. oldalanál, de a hozzászólások 70-80% az a mai napon került fel. a társaság igen változatos: lengyel ,orosz, litván, belorusz, spanyol, brazil, német, holland, francia...
és senki NEM TUD SEMMIT. Szörnyű. :evil: :evil: :evil: A hangulat meg tényleg lincselés körüli. a német gamestar-nál meg már elméletileg meg is lehet nyerni az aktivációs kulcsot. Ez viszont valószínűleg csak átverés (100 emberből 99,9 szerint :D )

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 15:07 

Azt nézem én is. állítólag 20 kulcsot sorsolnak ki. de ha nem mindenki kaphat kulcsot, akkor mitől open ez a béta?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 15:22 

Nimbus írta:
Hali!

Nem tudtam megállni írtam egy levelet a Gamestarnak. Íme:

Tisztelt Szerkesztőség!

A GameStar magazin 2006/1 számában olvastam a Heroes of Might & Magic 5 című játékról készült bemutatót. Ezzel kapcsolatosan szeretném leírni észrevételeimet. Bár sejtem, hogy levelem pillanatok alatt a kukában landol, azért remélem, hogy egy-két gondolat megfog pár embert.
Bevallom őszintén nem túl nagy várakozással vettem kezembe a lapot, mivel sejtettem, hogy ez inkább csak marketing célokat szolgál, mintsem a játékos társadalom valódi információkkal való ellátását. Ennek ellenére azért a cikk beharangozója után azt reméltem, hogy velősebb irományt tartok a kezemben, mint vártam. Azonban nagyot kellett csalódnom. Összességében a cikk információ tartalma konvergál a nullához, holott iszonyatos mennyiségű (hivatalos és nem hivatalos egyaránt) adat kering már a várva várt játékról. Ezen tartalmakhoz persze nem Párizs látványosságait csodálva juthat hozzá az ember. Talán, ha legalább az Ubisoft hivatalos fórumain végzett volna egy kis kutatómunkát (arról már csak halkan szólok, hogy a heroes.hardwired.hu fórumán már 130 oldalasra duzzadt a Heroes5 topic!). Ráadásképpen a csekély információ tartalomban még téves dolgok is szerepelnek, mint például a fajok felsorolása, ahol a következők olvashatóak: Inferno, Dungeon, Elfek, Lovagok, Varázslók és Sötét Elfek. Holott helyesen a következő lenne: Haven, Inferno, Necropolis, Dungeon, Academy, Sylvan (a sötét elfek a Dungeon várban kaptak helyet)! Természetesen nagyszerű dolog, hogy meghívást kaptatok egy hivatalos sajtó bemutatóra, de ezt sokkal jobban ki lehetett volna használni, ha olyan ember látogat ki Párizsba aki valóban jártas a Heroes világában, talán még kérdéseket is tudott volna feltenni, vagy esetleg képes lett volna meglátni a valóban fontos dolgokat…
Ha valamilyen kötelező nyilatkozat, vagy bármi más korlátozott volna benneteket az adatközlésben, akkor természetesen mea maxima kulpa meg minden. Hozzátéve, hogy legközelebb az ilyen rajtatok kívűl álló okokat is le lehetne írni megelőzve a hasonló levelek születését. Természetesen ezzel senkinek nem szeretnék (remélem nem is fogok) gondot okozni, mindösszesen nagyobb odafigyelést, hozzáértést szeretnék kérni.

Üdvözlettel:

Gellért Péter - Nimbus

Az Ubi fórumán időközben forradalmi a hangulat! :D

Ez nagyon szép volt tőled!
Jó meg mondtad nekik!Küldtek vissza neked levelet?
Egyébként:
Nagyon sivár a vidék és a harcrendszer szebb is lehetett volna :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 15:33 

Nimbus: Csak gratulálni tudok a levélhez. Bár nem láttam az újságot, leveledből lejött, h nagyon gyengére sikerült a cikk.
Más: Az ubi-fórum valóban nagy. :D Mekkora beszólások vannak. 8) Remélem játszhat vele mindenki, különben...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 15:52 

Poetice írta:
Nimbus: Csak gratulálni tudok a levélhez. Bár nem láttam az újságot, leveledből lejött, h nagyon gyengére sikerült a cikk.
Más: Az ubi-fórum valóban nagy. :D Mekkora beszólások vannak. 8) Remélem játszhat vele mindenki, különben...

különben..... lehet tényleg lincselés lesz :) ha nem open beta lesz akkor aki bejelentette mehet a cégtől az tuti :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 16:39 

Nem lesz ma béta. :evil: :evil: :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 16:45 

Nimbus! Gratula!

Mondjuk a gamesz*r nálam akkor húzta le a rolót, amikor megvettem egy számukat, amiben Fable bemutatót ígértek. Benne is volt szépen, de a remek író szerint a játék (hozzáteszem, aki nem ismerné: az utóbbi idők egyik legjobb, valóban SZEREPjátékáról van szó, már amit PC-n össze lehet hozni) legjobb mozzanata az, hogy lehet benne hányni. Gratula! És ezzel egyrészt a cikkben is foglalkoztak egy fél hasábnyi terjedelemben (külön bekeretezve, hogy senki ne kerülhesse el), valamint az újság tippek rovatába is belekerült, a "Hogyan hányjunk a Fable-ban?" című remek szösszenet. Fantasztikus! Naon megfogták benne a lényeget! :twisted:

No mindegy, holnap jelenik meg a PC Guru, amint elolvasom, 10 óra felé írok egy kis szösszenetet az ottani cikkről... (ha valaki meg nem előz...)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 16:49 

Beorn the Shapeshifter írta:
Nimbus! Gratula!

Mondjuk a gamesz*r nálam akkor húzta le a rolót, amikor megvettem egy számukat, amiben Fable bemutatót ígértek. Benne is volt szépen, de a remek író szerint a játék (hozzáteszem, aki nem ismerné: az utóbbi idők egyik legjobb, valóban SZEREPjátékáról van szó, már amit PC-n össze lehet hozni) legjobb mozzanata az, hogy lehet benne hányni. Gratula! És ezzel egyrészt a cikkben is foglalkoztak egy fél hasábnyi terjedelemben (külön bekeretezve, hogy senki ne kerülhesse el), valamint az újság tippek rovatába is belekerült, a "Hogyan hányjunk a Fable-ban?" című remek szösszenet. Fantasztikus! Naon megfogták benne a lényeget! :twisted:

No mindegy, holnap jelenik meg a PC Guru, amint elolvasom, 10 óra felé írok egy kis szösszenetet az ottani cikkről... (ha valaki meg nem előz...)

A Fable igazán szuper játék!Lehet bemutatni, káromkodni sőt még fingani is!
Gyorsan mindenki szavazzunk a Heroes5-re(Én a Godfather-ra is szavaztam)
http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=search

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 16:52 

fifi írta:
A Fable igazán szuper játék!Lehet bemutatni, káromkodni sőt még fingani is!

...Kösz, Fifi! Látom, azért megvan mindennek a célközönsége! te is megfogtad a game lényegét rendesen... :twisted:
Bocsi a kis kitérőért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 16:56 

Nem csak ez tetszett a játékba!Hanem a sztori...Elejénte télleg nem gondoltam volna hogy Maze gonosz lesz...
Különben te a játék végén jó lettél vagy gonosz :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 17:00 

nah most vagyunk a legközelebb a lincshangulathoz. a francia official site azt írta, hogy nem fejezték be a bétát. a us official site viszont nem ad semmi infót. most megint mindenki találgat lesz-nem lesz. a lényeg még mindíg az, hogy a hírt addig senki nem fogadja el, amíg a hivatalosan angol nyelven be nem jelentik. ha a hír igaz, és ma nem lesz game.......

isten irgalmazzon a Ubisoft minden dolgozójának!..

MERT MI NEM FOGUNK :evil: :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 19 csüt., 17:19 

Prokusz írta:
nah most vagyunk a legközelebb a lincshangulathoz. a francia official site azt írta, hogy nem fejezték be a bétát. a us official site viszont nem ad semmi infót. most megint mindenki találgat lesz-nem lesz. a lényeg még mindíg az, hogy a hírt addig senki nem fogadja el, amíg a hivatalosan angol nyelven be nem jelentik. ha a hír igaz, és ma nem lesz game.......

isten irgalmazzon a Ubisoft minden dolgozójának!..

MERT MI NEM FOGUNK :evil: :evil: :evil:

Hasonlítsuk össze Ubisoft céget és a szegény öreg 3DO-t
UbisoftVS3DO
3DO:Canadai cég, megcsinálta a heroes egyet ami alapján kezdődött a might and magic sorozat!Ezek szülő atja Jon Van Caneghem!Heroes2 része a nagysikerű might and magic5 epizódja alapján készült!A játék egy igazi siker és egy igazi megvalósult álom volt!Kiadták a m&m6-ot és a 7-et amik alapján megvalósult Jon Van Caneghem a mi királyunk és a Császárunk teljes álma A Heroes of might and magic3 restoration of erathia és ezek kie.ei, A technika újjulása miatt kieszeltek még egy homm részt aminek a grafikája szuper volt de a játék menet élvezetlenebb mint a 3-rész!A cég eddig 9 m&m részt adott ki amiknek a grafikájuk kevésbé voltak jók!Az Army men sorozat kompromisszumot kötött a Sony játék céggel ami segítette ezt a sorozatot, a játék playstation egy legjobb játékai közé sorolhatók, a fiatalok élvezetesebbnek találták a gta sorozatokat és az ilyesmi morbid játékokat ezért a 3DO sanos csődöt mondott!
Ubisoft:Egy teljesen nemzetközi cég ami elejinte morbid játékokat gyártott, az első siker játékok a gladiators volt ami szintén tele van vérrel!Nem adtak ki sok játékot!Egyszóval:miattuk mondott csődöt a 3DO :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 2672 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 134  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]