Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 18:28 

jitay írta:
persze, sőt WoG-ra kell felpakolni. Azután pedig be kell kapcsolni a következő beállítást:
WoG Options -> Wogify Settings,... -> New Creature Upgrades
Ez fogja beállítani az új lényeket
Ajánlatos még, hogy a lények fejlődése is be legyen kapcsolva

Jitay, segítenél? Hogyan kell felinstallálni a creature upgrade-t? Mivel társítsam a .wog file-okat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 19:58 
Heroes Team

Balee írta:
jitay írta:
persze, sőt WoG-ra kell felpakolni. Azután pedig be kell kapcsolni a következő beállítást:
WoG Options -> Wogify Settings,... -> New Creature Upgrades
Ez fogja beállítani az új lényeket
Ajánlatos még, hogy a lények fejlődése is be legyen kapcsolva

Jitay, segítenél? Hogyan kell felinstallálni a creature upgrade-t? Mivel társítsam a .wog file-okat?

Szia Balee!

Én úgy raktam fel, hogy bemásoltam a wog kiterjesztésű fájlokat a wogon belül Heroes3\Update mappába és elindítottam a H3wUpd.exe fájlt. A többi adódik magától. De biztos van más módja is, de én így csináltam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 20:10 

KTibsza írta:
Én úgy raktam fel, hogy bemásoltam a wog kiterjesztésű fájlokat a wogon belül Heroes3\Update mappába és elindítottam a H3wUpd.exe fájlt. A többi adódik magától. De biztos van más módja is, de én így csináltam.

Tudtommal ez az egy módja van. De előbb a Területi beállitásokat és a nyelvet angolra át kell tenni. Másként nem fog indulni az Update.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 20:47 
Heroes Team

zolirobi írta:
KTibsza írta:

Tudtommal ez az egy módja van. De előbb a Területi beállitásokat és a nyelvet angolra át kell tenni. Másként nem fog indulni az Update.

Persze igen, de ezt azért nem írtam, mert már tudja, hisz feltette a wogot is. :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 21:26 

Így már működött, köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 21:55 
Heroes Team

Hát mire ideértem, a kérdés meglett válaszolva. Mondjuk ez csak jó :D . Viszont senkit sem érdkelne a WoG magyarul? :cry: Igaz, első lépésben csak a beállítások menüről lenne szó (bár e is elég nagy meló), de ha sokakat érdekelne, akkor később az egésznek nekiugranánk. Ha nem akartok ide írni, meglehet tenni pm-ben, mailben nekem vagy zolirobinak, de valami visszajelzés mindenképp kéne

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 21:57 

jitay írta:
Hát mire ideértem, a kérdés meglett válaszolva. Mondjuk ez csak jó :D . Viszont senkit sem érdkelne a WoG magyarul? :cry: Igaz, első lépésben csak a beállítások menüről lenne szó (bár e is elég nagy meló), de ha sokakat érdekelne, akkor később az egésznek nekiugranánk. Ha nem akartok ide írni, meglehet tenni pm-ben, mailben nekem vagy zolirobinak, de valami visszajelzés mindenképp kéne

Igen, ebben jitaynak igaza van. Kellene egy-két visszajelzés. Ha tudjuk előre, hogy a kutyának se kell a fordításunk, akkor bele se kezdünk. Ezért jó lenne, ha legalább egy-két személy kipróbálná, elmondaná a véleményét, kritikáját, stb. Számítunk rátok, WoG-osok :D :wink: :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 22:07 
Heroes Team

Sziasztok!

Biztos, hogy kell!!!
Bár én magam nem vagyok WoG hívő és azt is tudom, hogy igen sok munkát vállaltok magatokra, az értelmét tekintve ne legyen kétségetek, a mai napig olvasok kérdéseket, kéréseket, amin az iránt érdeklődnek, hogy van -e az Armageddon's Blade -re magyarosítás!!! A RoE -ra van, a SoD -ra van, de pont az Ab köll nekik! :) :) :)
Aki a WoGgal szeret játszani, biztos értékeli is, hogy magyarul teheti.
Szerintem...

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 15 vas., 22:31 

Engem is érdekelne WoG magyarosítás! :) Segíteni sajna nem tudok, mert nem értek angolul! :(

Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 16 hétf., 11:45 

Huhh, Laca, de csúnya lettél! Kicsit kizöldült az a nagy sárkányfejed, nem? :lol:

Nos: szvsz a magyarításra azért annyira nincs szükség, szerintem elegendő lenne csak a menűt, és a menű gombokra rákattintva alul megjelenő szöveget lemagyarosítani (hogy nem túl magyarosan megaszondjam) :lol: esetleg, ha Jitay nagyon nem tud magával mit kezdeni, akkor a magyarázó szövegeket is (jobb klikk).

De így utólag belegondolva, Jitay Nagymester zseniális alkotása után talán erre sincs olyan nagy szükség... De ez persze csak szvsz!

Játszogattam a WoG-gal, és még mindig nagyon könnyűnek tűnik, pedig a 4%-os növekedésen kívül már minden létező nehezítést bekapcsoltam. Impossible fokozaton nyomulok az Aréna expert pályámon, és már csak a lila van hátra a kiírtásban. A hősöm lassan 60. szintű, Támadóértéke 96 (vigyázni is kell rá, hogy ne vegyen fel több tápot, nehogy lenullázódjon... :lol:), a spell powerje is valami 94-es, a másik két tulija is jóval 80 felett jár. A vele tartó Succubus egy vadállat, nyugodtan nekiugrik jókora erős ellenfeleknek... A hősöm (a Logistics-es, Tactics-os minó) kezében egy Angyali Szövetség pengéjét szorongat, oldaláról egy Mesterlövész Íj és egy Bilincs fityeg, pár aprósággal körülvéve... A sima mezei csata (charmatic battle ellenére) általában egy fordulós: az ellenség lépni sem tud, mire legyalulom. A várostromok már keményebbek, a multkor a Toweres főhős ellen (volt vagy 4000 jég- és vihar elementálja, 120 titánja, meg hasonló jók), veszítettem egy Hell Baront... :cry: Meg is sirattam rendesen! Alig maradt már csak 189... :lol: Egyébként tök jó, a Ballistics skillel felszerelt hősöm szétlövi a kaput, meg a tornyokat, addigra valaki leparalizál, kővé változtat egy ellenfelet, én meg 3 körön át lövöm a Feltámasztás varázslatot, a veszteségek elkerülése érdekében... Nem tudom, a Toweres főhős miért nem varázsolt? Biztos elhasználta a a manáit az elementál idézgetésre... :roll: Ja, a seregemben a beholdereken kívül csak tovább upgrade-elt lények vannak, a dungeonból és az infernóból válogatva... Képzelhetitek... :lol:

Más.

Miután kipróbáltam a WoG "eredeti" új lényeit is, valamint a Jitay által javasolt, még újabb monsztákat, gondoltam :idea: írok egy kis összefoglalót, hogy mi az ami tetszik belőle, és mi az ami nem. Már ha érdekel egyáltalán valakit... :)

Legkedvesebb lényeim, amik sajnos nem szerepelnek az alábbi felsorolásban, és amik a Kicsilányomnak is nagyon tetszenek az új "pacik", a Hell Steed és a Nightmare. Mivel Succubus commanderrel nyomulok, és a gép előszeretettel szór belőlük elég sokat szerte a pályán, jókora mennyiséget lehet felfogadni belőlük. Nagyon szép lett a grafikájuk, a mozgásuk, ráadásul táposak is rendesen.

Másik nagy kedvencem a Calmopiryn (Gorynych) hidra, ami messze a legszebb grafikával rendelkezik a hidrák közül szvsz, és amit szintén 40-esével lehet felfogadni a megfelelően nagy pályán.

Érdekes, én dracolichel ezidáig még nem futottam össze... :cry: pedig nagyon jól néz ki a Nagymester ismertetőjében... No, nézzük a többieket:

Castle:
-- Halberdiers -> Nomads
Nagyon jó ötlet, még nagyjából grafikailag is elfogadható, hogy a gyalogos katona lóra ülve könnyűlovassággá képezi át magát. Már a SoD-ban is csíptem az arcát, csak ott nem lehetett százszámra felfogadni őket... :)
-- Zealots -> War Zealots
Igazi megatáp! Szép is, tápos is, szerintem pont jól eltalálták a bíbor színét. Ha lehet, rájuk gyúrok rendesen...
-- Archangels -> Supreme Archangels
Hááááát... táposnak nagyon tápos, csak a színe... Még dolgozhattak volna rajta egy kicsit...
A Castle az upgrade után is megmaradt a nagy kedvencemnek... :)

Rampart
-- Grand Elves -> Sylvan Centaurs
Magával az ezüst kentaurral nincs bajom, mert aranyos, csak az előző verzió, amikor a kentaur kapitányból és a grand elf "keresztezésével" kellett előállítani, nekem jobban tetszett. Mert azt még nagyjából el lehet fogadni (mágikus vegyítés), de mitől nő lóteste szegény elfnek az upgrade-től? :lol: Szvsz ide a sharpshootert kellett volna bepakolászni, és a lövöldözős kentaur megmaradt volna továbbra is "összepakolható", alternatív lénynek.
-- Silver Pegasi -> Sorceresses
No, ez az egyik legnagyobb butaság szvsz! A varázslónő grafikailag nagyon béna, én soha az életben nem képezném át a gyönyörű, ezüst pegazuson lovagló, alulöltözött kicsilányt egy ilyen bénaságra! :lol:
-- Gold Dragons -> Diamond Dragons
Hááát... Az eredeti alkotásban, amikor be lehetett kapcsolni, hogy a Rampartban Faerie Dragon és Diamond Dragon képződjön, az ottani világoskékes sárkány egy kicsit jobban tetszett... Ez sem rossz, csak nem az igazi!
Egyszóval a Rampartot szvsz nagyon elszúrták a fejlesztők! (Bár igaz, az alap SoD-ban sem tetszett nagyon... no, majd a H5-ben! Ott nagyon királynak néz ki! :lol: )

Tower
-- Master Gremlins -> Santa Gremlins
Ez nagyon móka! A mikulásruhás manó az egyik kis kedvencem, Kicsilánynak is nagyon bejön, ráadásul tápos is őkelme. A védőlények meg külön poénosak! :)
-- Iron Golems -> Gold Golems
Jó ötlet, tetszik!
-- Titans -> Lords of Thunder
Talán az egyik legjobban eltalált 8. szintű lény (grafikailag), tápos állat...
A Tower aranyos lett, csak éppen semmi extrát nem tartalmaz szvsz. Olyan "futottak még" kategória.

Inferno
-- Horned Demons -> Werewolves
Ismét egy butaság! Szvsz vérfarkassá a gnollokat kellett volna képezni (elvégre ők amúgy is hiénafejűek), még ha egy kicsit letápolt tulajdonságokkal. Hogy miként lesz a nagydarab, brutális, vörös, szarvas démonból vérfarkas? Ez egyenlőre rejtély számomra... :lol:
-- Efreet Sultans -> Efreet Rajahs
Ismét egy nagy kedvenc! Nagyon ott van a szeren, megatápos, szép, ha lehet, őt is felfogadom a Succubusommal...
-- Archdevils -> Hell Barons
Egy újabb 8. szintű lény, ami nagyon tetszik. Szép is, jó is, aranyos is... :lol:
Az Inferno az upgrade-el jobb lett az átlagnál, olyan 8-as a 10-es skálán. Hozzá tartozik még, hogy ha nincs szabadon vehető commander, akkor ők kapják meg az imádott Succubust! :lol: Arról már nem is beszélve, hogy mind az efreet, mind a hell baron rendelkezik tűzimmunitással, ami nagyon jól jön a sok tűzpajzsot használó lény ellen. És a vissza-nem-támadás képesség is mókás (kutyuli, efreet, baron).

Necropolis
-- Zombies -> Mummies
Végre! A sosem használt zombik használható formában térnek vissza! Kár, hogy a múmia grafikája már a SoD-ban sem jött be igazán (még a H2-ben is aranyosabb volt szvsz...).
-- Wraiths -> Ghosts
Ismét egy hihetetlenül jó ötlet! A második lény, akit sosem vásároltam, végre életképessé, és tápossá vált. Itt is ismét a grafikával van baj: mind a H1, mind a H2 ghost-jai szebbek voltak.
-- Ghost Dragons -> Blood Dragons
Aranyos, de a színe?!?! Az rettenetes! :lol: Könyörgöm! Miért nem lehetett Dracolich? :cry:
A Necropolis szerintem a legötletesebb és leghasználhatóbb upgrade-en esett át, kár, hogy grafikailag nem nagyon jön be. Kicsit (?) szebb grafikával No1 lehetett volna... :cry:

Dungeon
-- Medusa Queens -> Medusa Empresses
Tápos, nem is olyan nagyon csúnya, bár azért nem túl szépre sikeredett. Valahogy a narancssárga színe nem jön be igazán, nagy kár érte, mert egyik kedvenceim a medúzák voltak (mondjuk nem sokat gondolkodom, ha tápolni kell a queen-eket :) ).
-- Minotaur Kings -> Blood Minotaurs
Igazi übertáp, vérgőzös monsztakirály! A három méter magas, patás, szarvas, bazinagy csatabárdos vérminotaurusz az egyik legjobban sikerült új monszta!!! Nagyon tetszik!!! Igaz, kissé elfogult vagyok a minotauruszok felé... ki érti ezt? :roll:
-- Black Dragons -> Darkness Dragons
Amolyan semmilyen. Táposnak tápos (Érdekes, hogy a lényként használt sötét sárkánynak sosem ütnek vissza, vagy csak ritkán, a Henchmannak használtnak mindig. Miért van ez?) a színe azonban csak mérsékelten "ütős".
Mivel a Dungeon a SoD-ban a nagy kedvencem, végül is nincs komolyabb bajom az upgrade-el, egész jól megoldották. Második helyre pont jó lett a Castle után... :lol:

Stronghold
-- Hobgoblins -> Boar Riders
Talán a legjobb ötlet! Kicsigoblin vaddisznóra ültetve, igazi Warhammeres feeling! Aranyos, megfelelően ütős, szép, kellemes figura! És rengetegen vannak... :)
-- Ogre Magi -> Trolls
Háááát. A troll sem jött be grafikailag a SoD-ban sem, nem tudom, hogy lehetett ilyen kis csúnyára csinálni szegényt. Bár igaz, ami igaz, szegény még sosem volt szép, se a H1-ben, se a H2-ben (lila fejű szörnyeteg). :)
-- Ancient Behemoths -> Ghost Behemoths
Kicsit túl fehérnek tűnik nekem. Mint egy mosópor reklám... :lol:
Szintén egy felemás upgrade: jó ötletek, de közepes grafika, amolyan semmilyen se...

Fortress
-- Gnoll Marauders -> Rogues
No, ez a másik, amit nem értek! Hogy lesz egy hiéna fejű humanoidból ember rabló? Nagyon el tetszett ezt szúrni fejlesztő bácsik kérem! :(
-- Royal Basilisks -> Ancient Basilisks
A koncepció jó lenne, kár, hogy talán a legidétlenebb mozgású monsztát sikerült összehozni...
-- Chaos Hydras -> Hell Hydras
Randa a színe! A Calmopiryneket sem fejlesztettem soha fel pokolhidrává, mert annyira rettentő az a lilás-rózsaszín! (Úgy látszik, a fejlesztők valami Barbie filmet néztek a monszták színezés közben...).
Kár a Fortress-ért, mert kedveltem annak idején, de az összes upgrade hervasztó! :cry:

Conflux
-- Energy Elementals -> Electricity Elementals
Az elmegy kategóriába tartozik, dolgozhattak volna rajta még...
-- Magma Elementals -> Mineral Elementals
No, ez volt a lény, amin a legtöbbet kacagtunk a Kicsilánnyal! A spenótember úgy borzasztó, ahogy van! Nem tudom, nem nézte meg valaki, hogy miként fest a játékban? :roll: :lol:
-- Phoenixes -> Sacred Phoenixes
Nagyon tápos, csak a színe! Bár bevallom, nekem már a SoD-ban is jobban tetszett az alap Tűzmadár, mint a Főnix (vessetek rám követ!).
Egyszóval, az biztos, hogy az upgrade után az addig kedvelt Conflux-al sem fogok játszani!

Végítélet:
Számomra a játékból totál kizárt várak az upgrade után: Rampart, Fortress, Conflux
Futottak még kategória: Tower, Stronghold
Majdnem befutók: Inferno, Necropolis
Az új-régi kedvenceim: Castle, Dungeon

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 16 hétf., 16:28 
Heroes Team

Na ez szép kis összegző volt!
Na hogy valami látszodjon, hogy hogy is képzeltük el a beállítások menüjének fordítását, kirakok pár képet (a nagyításhoz katt rajtuk):
Kép
Kép
Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 16 hétf., 17:35 

Jó lesz! Egy ötlet csupán: a varázstárgyaknál, varázslatoknál az eredeti angol szöveget oda kéne írni mögé zárójelbe - vagy viszont - hogy ne legyen félreértés. Jó, így se, de akkor is, úgy dukálna.
Az a szárnyas zöld karmosmackó mi a bánat?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 16 hétf., 17:39 

Beorn the Shapeshifter írta:

Szerintem Faerie Behemot :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 16 hétf., 18:37 
Heroes Team

zolirobi írta:
Beorn the Shapeshifter írta:

Szerintem Faerie Behemot :lol: :lol: :lol:

Nem nyert. De akkor lássuk részletesebben: az új 8as szintű lények
Balról jobbra:Mega Dragon, Frost Giant, Darkside, Blood Dragon, Scarlet Dragon, Gargantuan, Dark Phoenix
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Amúgy ezek egy most készülő wog kieg.-hez készülnek (Sztem a zöld, nyúl fülü behemaci mindent überol :D )
Meg még egy pár kép:
Balról jobbra: Ice Dragon, Antipaladin, Fiery Lizard, Death, Ancient Basilisk, Venom Spawn, Doomdrake, Blood Mage, Eye Of Darkness, Onyx, Treebeard, Master Elemental, Adepth
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És az oldal, ahhoz mindez megtalálható (ráadásul kicsit részletesebben): http://www.quicksilver.co.nr/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 10:43 

Jól sejtem, hogy egy kicsit eldark-osodik a Heroes ezzel a kiegészítéssel?

Az Onyx kék feje valami hihetetlen viccesen néz ki...

Jitay! Megtennéd, hogy ha van valami hír (akár erről, akár másról), írsz róla? Thx...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 11:30 

Ha jól megnézitek akkor jól látszódik, hogy az Onyx a H4-ből a Fire Elemental, csak kéken. Szerintem is eldarkosodik a H5 lényei. De lehet, hogy csak az erősebb lények!! 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 11:47 

Havoc írta:
Ha jól megnézitek akkor jól látszódik, hogy az Onyx a H4-ből a Fire Elemental, csak kéken. Szerintem is eldarkosodik a H5 lényei.

Fire Elementál nyert...
De nem a H3 WoG-ról volt eddig szó? :roll: :roll:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 14:31 

Üdv!

Szerintem jó lenne, ha minden lénynek két fejlesztése lenne, illetve az új kiegek lényei nem a már meglévőket helyettesítenék. Tuti lenne. Így is tuti. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 14:49 

Skeleton ... Skeleton warrior ... Skeleton berserker
Góg ... Magóg ... Demagóg :lol:
Imp ... Famillar ... Supreme Imp
stb... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 17 kedd, 17:45 

Lenne egy lényeges kérdésünk a hűséges WoG-osokhoz. Hogy szeretnétek az "In the Wake of Gods" forditást látni magyarul? Már jitay-val van pár ötletünk, de a ti véleményeiteket is szeretnénk hallani.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 676 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]