Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 282 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 02 hétf., 10:47 

Hunter írta:
Üdv

Meg tudja vki mondnai, miért fagy le a h4, mikor new scenariot akarok kezdeni? Kiírja, h hibás, és kilép. Nem vírusos, megnéztem... Ha pedig fel akarom tenni az 1.3-as patchet, kiírja, h nincs meg vmi fálj. Pedig már ujratettem párszor.

Előre is köszi.

Csak egy szerény kérdés: eredeti a H4? Ha igen, szerintem másold ki valahová a mentéseidet, szedd le a játékot, és telepítsd újra. Ha ezek után sem akar műxeni, akkor próbáld meg kitalálni, mivel akadhat össze. Ami a leggyanúsabb: videókártya driver, codek, hibásan telepített windoes alkalmazás (pl. Direct X, Mediaplayer). Más ötletem egyenlőre nincs.

A patch-hez nézd meg a hozzá adott txt-t, hogy pontosan mihez is kell a patch. Lehet, hogy felpakoltál valami kiegészítőt is, ami már feleslegessé teszi a foltozást, de lehet ép ellenkezőleg, hogy a patch egy kiegészítőt foltozna be...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 02 hétf., 16:11 

Nem eredeti, bevallom.
A furcsa az, h pár napja, mkikor felraktam, rendesen működött. És most is működik, ha mentéssel játszom - de uj játékot nem tudok kezdeni.

Megoldásnak azt találtam, hogy másik gépről szerzek mentést, és ugy tudok játszani.. de elég zavaró így.
Kiegem meg smemi sincs, ezért sem értem.

Node mind1, talán majd egy reinstall után jo lesz, addig meg kibírom így is. Köszönöm a választ.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 11:53 

Ha nem lesz jó, akkor legalább tudsz H3azni. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 0:06 

Sziasztok!

Kérdésem lenne a H2-vel kapcsolatban: a letöltött H2-es versenypályát végigvittem, aztán annak rendje és módja szerint elmentettem, mégsem látom a Games mappában, ott csak az eredeti versenypályát mutatja, a mentetteket nem. Hogyan tudom kicsalogatni, hogy lássam, lemásolhassam, és át tudjam küldeni?
Lehet, hogy valamit nagyon nem jól csináltam?
Segítsetek!!!
:cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 0:16 

Huhh!!!
Megtaláltam a hiba forrását... annyira nagyon Heroes Fan vagyok, hogy a H2 nem csak a program fájbba, hanem a games fájlba is fel lett installálva, ezért nem ott kerestem, ahol kellett volna...
Szóval rátaláltam a saját hibámra... néha én is tévedhetek :oops: néha-néha, egyszer-egyszer... :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Magyar Heroes 4 patch-elés
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 10:17 

Üdv Minden Heroes Fannak!

Azzal a kéréssel fordulok hozzátok hogy a magyar nyelvű Heroes 4-et, amit boltban 1.3-as verzióval árulnak hogyan lehet megpetchelni? Honnan lehet letölteni a 3.0-ás pathcet? Nem akarok nagyon kalózkodni vele mert eredeti a game.

Előre is köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 10:32 

Szia!

Igaz nem vagyok túl nagy h4-es, de a Letöltések menüben találsz mindenféle patcheket! Nézz körül, hátha megleled a neked szükségeset!
A boltokban kapható a heroes 4 complete! Kábé 4000 ft. Megéri! És nem kell patchekkel idétlenkedni!

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Magyar Heroes 4 patch-elés
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 11:09 

Grolin írta:
Azzal a kéréssel fordulok hozzátok hogy a magyar nyelvű Heroes 4-et, amit boltban 1.3-as verzióval árulnak hogyan lehet megpetchelni? Honnan lehet letölteni a 3.0-ás pathcet? Nem akarok nagyon kalózkodni vele mert eredeti a game.

Magyar nyelvű H4-et eszedbe ne jusson az itt fellelt foltokkal pecselni (de szép szó! :lol:), mert azok az angol verzióhoz valók! Hellblood honlapján van ugyan egy magyar multiplayer patch, de arra meg már nincs szükség, ha fenn figyel a 2 kieg. Szvsz jó az úgy is, ahogy van. Én a magam részéről feltelepítettem mind a két kiegészítőt, és utána meg az Equilibris legfrissebb verzióját. Ettől ugyan szintén néhány (?) szöveg angolra változott, de nem olyan vészes, ki lehet bírni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 04 szer., 20:24 

Sziasztok!

Nemregen sikerult net-hez jutnom, ugyhogy szeretnem is kihasznalni a lehetoseget es multiplayer-ben jatszani h4-et. Akinek lenne kedve csatlakozni szombat delutan az jelentkezzen.
email: magyand@gmail.com
Udv: Andras

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 11:26 

Mint ahogy nekem is ajánlották a fórumetikett elolvasását, ajánlom neked is. Van multiplayer topik. :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: segítség kérés
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 07 szomb., 17:58 

Sziasztok!

Olyan kérdésem volna,hogy meg-e van valakinek a Heroes Armagedon Blade, Shadow of Deadt.
Ráckeve környékéről az jelentkezem nálam emailben.
Már rég óta próbálom beszerezni (meg voltak nekem is csak valakinek kölcsön adtam és nem hozták vissza. :(( _) és jó volna már megszerezni valahogy ujból.
Köszi szépen a segítséget előre is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 07 szomb., 23:48 

Hello!

Remélem tudtok segíteni. Nemrég raktam fel a teljes heroes 3-mat (sod, ab, wog). Ha játszok vele, kétpercenként lefagy az egész. :cry:

kösz előre is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 2:24 

Szia!

A kifagyásaidat valószínüleg a WOG okozza. Ha nem azt tetted volna, akkor rakd rá a 3.58-as Wog updatét, az orvosolhatja a problémát. Ha nem válik be, akkor hagyd ki a wogot. Esetleg állítgasd a wog optionst, előfordulhat, hogy valamelyik bekapcsolt opció zavar be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 15:02 

Köszönom a segítséget, felraktam 3.58f-et, úgy sem volt jó, aztán leszedtem az egészet, de így is fagy. :cry:

Szerk: sőt, nem csak hogy lefagy hanem a főmenüben fekete az egész kép, csak a gombok látszanak, ha játszani akarnék visszadob vindozba

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lord Lazusch 2006 jan. 08 vas., 15:14-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 15:08 

Megataktik! Nekem lenne kedvem játszani, de későn vettem észre az üzenetedet!!! :lol: Akarsz még játszani? Megvan neked a Heroes 3? :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 16:25 
Heroes Team

Lord Lazusch írta:
Köszönom a segítséget, felraktam 3.58f-et, úgy sem volt jó, aztán leszedtem az egészet, de így is fagy. :cry:

Szerk: sőt, nem csak hogy lefagy hanem a főmenüben fekete az egész kép, csak a gombok látszanak, ha játszani akarnék visszadob vindozba

A sima wog nélküli heroes is fagy? Mert ha igen, akkor valami mással lesz a gond, valamivel összeakad a heroesod (directx-től elkezdve ez bármi lehet). Ha viszont csak a wog felrakása után kezdi el ezt játszani, akkor ajánlanám hogy először szed le az eddigi heroesodat, majd telepítsd fel újra, és ezután rakd fel rá a wogot. talán tiszta heroessal nem lesz gondod.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Szövetséges.
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 20:18 

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja nekem valaki megmondani, hogy a Heroes IV-ben, hol lehet beállítani a szövetségest?
Eőre is köszönöm.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Szövetséges.
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 20:21 

Picur írta:
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy nem tudja nekem valaki megmondani, hogy a Heroes IV-ben, hol lehet beállítani a szövetségest?
Eőre is köszönöm.

Olyan pályát kell választani, ami már eredetileg is támogatja a szövetséges játékosokat. Ha ez megvan, a játékbeállitás képernyőn látod a játékos neve melletti számot. Az egy szám alatt játszók egy csapatban lesznek :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 20:29 

zolirobi írta:
Picur írta:
Sziasztok.
Eőre is köszönöm.

Olyan pályát kell választani, ami már eredetileg is támogatja a szövetséges játékosokat. Ha ez megvan, a játékbeállitás képernyőn látod a játékos neve melletti számot. Az egy szám alatt játszók egy csapatban lesznek :wink:

Szia. Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz, mert amikor egy küldetést kiválasztok akkor, ha ol. 6 játékos van akkor a név mellett 1-6ig vannak a számok.
El magyaráznád, hogy mire gondolsz, mert nem teljesen értem. Vagyis értem, hogy mire gondolsz, csak mégsem. :oops:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 21:37 

Picur írta:
Szia. Nem nagyon értem, hogy mire gondolsz, mert amikor egy küldetést kiválasztok akkor, ha ol. 6 játékos van akkor a név mellett 1-6ig vannak a számok.
El magyaráznád, hogy mire gondolsz, mert nem teljesen értem. Vagyis értem, hogy mire gondolsz, csak mégsem. :oops:

Ha nincsenek egyforma számok a játékosok mellett, akkor az a pálya nem támogatja a szövetségeseket. A pályaválasztó-képernyőn látni lehet, hogy melyik pálya multiplayeres (csak előtte be kell kapcsolni a pálya részleteit tartalmazó listát a Details gombbal).

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 282 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]