Sziasztok!
Itt az én beszámolóm amit ígértem:
Nimbus zseniális tervet eszelt ki! Mikor a 2.hét második napján ütötte a hydrákat azt hittem rosszul látok,mert nekem is valami ilyesmi volt a tervem csak Nimbus gyorsabb volt. Ja meg én egyszer ügyesen nem léptem Arlach-al!

Ekkor azt hittem végem van mint a botnak,de szerencsére elértem a saját kannámat, és felvettem. Húztam a tornyokat és olyat láttam amilyet még soha: resurrect volt a várban! Csak néztem, ilyenem még sosem volt

Nimbus a könyvtáram meglátogatása után visszafordult,ami lehet hogy jó döntés volt,a resurrect miatt, de lehet hogy tovább kellett volna mennie. A következő hét a tápolás jegyében telt el. Mindketten utópiáztunk és a tornyokat húztuk. Az én utópiám: két kard+sárkányos sisak+nyaklánc, ezek közül csak az egyik kardot használtam,mert még volt villámhárítóm és pendant of courage is. A végső csata előtt sokat gondolkodtam hogy melyik nyakláncot válasszam, de félve Sandro villámaitól,a villámhárítót választottam. A vizen olyat találtam ami megmentett a csatában,és azóta mindig meg fogom becsülni ezt: cards of prophecy!
A főcsata: kezdésnek leszedtem chainnel a fél élőholt sereget,de Nimbus megidézte a 84 föld elementálját,melyet nem fog a villám! Itt nagy szarban voltam mert nem tudtam hogy hogyan fogom lebontani az elementálokat. A tervem az volt hogy a water elementáljaimmal elállom az egész alapvonalát,és akkor nem tud idézni. Ezt nem tudtam hogy működik vagy sem de nem tudtam jobbat. Valaki tudja hogy elemental lehet idézni máshova is vagy csak az első sorra

Bontottam az elementalokat, de Nimbus is aprított keményen az Infernoval! Baj volt...
150-nel több manája volt,itt elveszettnek éreztem a csatát. Egy kupac earth volt és megtámadtam a SCORPICORE-ral! Kiabáltam a monitor előtt hogy paralízis és bejött! (Vologya tanított meg miként lehet paralízisre bírni a scorpit

) Legyengítettem distruting ray-el és feltámasztottam a minokat. Még mindig erős volt a 66 earth nem tudtam hogyan szedem le. Leesett a paralízis és dulpa vagy semmi alapon neki mentem a Dragonnal. Luck jött a sárkánynak, de még mindig sok volt. Jött a Mino, őt is előre küldtem ütni! Luck! Maradt pár darab azt meg lelőtte az Evil Eye! Mákos főcsata volt, Nimbus nyert volna ha nem jön két luck!
Nagyon jó játék volt,köszi Nimbi!
Köszönöm a gratulációkat!
Üdv,Titi