Sziasztok!
Kedves Fifi! Tudod elgondolkodtatott néhány dolog! A következő megdöbbentő tényre jutottam:
1. Hazdusz mint a vízfolyás, és emelett más tollaival ékeskedsz!!!!

Ez nagyon csúnya dolog! Nem tudom, hogy ezt Törökországban hogyan ítélik meg, de itt nem nézik jó szemmel! Tudod, jól, hogy én sosem fikáztalak a kezdeti csetlésed - botlásod ellenére sem, és a neked írt e-mailben kitartásra ösztönöztelek és igyekeztelek jótanácsokkal ellátni, hogy az itteni fórumközösségbe minél könnyebben beilleszkedj! A bizalmam abban, hogy a társaságunk hasznos és közkedvelt tagjává válsz teljesen szertefoszlott! A hazudozásod nem megoldás még akkor sem, ha úgy érzed, hogy magad miatt nehezen tudnak elfogadni!!! Csalódtam benned, és szerintem nem csak én! A véleményem az, hogy ezt nem a fórumon kell megbeszélni (ezért is írtam a múltkor is inkább e-mailt), de ezek után már én sem tudtam magam tűrtőztetni! Ez nagyon rossz rád nézve, mert én igen békés és viszafogott szoktam lenni, ha ilyesmiről van szó... (azt hiszem ezt már észrevehetted)
A problémám: mivel láttam az e-meil címed (fifi92@...) sejtettem, hogy 92-es születésű vagy (azaz 13 éves) ezért nagyon meghökkentem, a képeket látva! Sajnos saját magad buktattad le azzal, hogy megadtad a honlapot (teoman.com) ahonnan a képek származnak és ha jól tévedek Teoman Kimdir-t ábrázolják! Az e-mailjaidból még egy dolog vált számomra világossá: a neved! Ami persze nem Teoman Kimdir! (nem akarom leírni a neved, nehogy személyiségi jogaidat sértsem...)
2. A második variáció: Valójában te Teoman Kimdir vagy. Ez esetben értem a képeket, sejtem, hogy titkos nevet adtál meg egy "titkos", 13 évesnek álcázott e-mail címhez!

Viszont nem értem az offtopicban lévő hszed, amiben a kedvenc énekesed számának meghallgatására buzdítsz minket! (önimádó is vagy)

És emelett még írsz is! Dícséretes!
Nagyon nehezen hihető, hogy Törökországban, sőt Amerikában is elismert író vagy, itt nálunk a fórumon meg tanítani kell téged a helyesírásra és a helyes írásra!!!
Figyelj! Felvállalom a magyar hiróz társadalom szemét és fülét csak azért, hogy a nevedet tisztára moshassuk! Ugyanis egy pici bizalom még van bennem az irányodba! De ezért neked keményen bizonyítani kell! Ha ezt megteszed (vedd próbának) akkor utána senki sem fog bántani és szapulni! Mindamellett azontúl mindig melléd fogok állni! Természetesen ha bebizonyosodnak az állításaid!
A próba: találkozzunk!!!

(a részleteket megbeszéljük privátban)
Üdv: Laca