Udv,
olvasgattam a hozzászolásokat,és játszottam pár heroes pályával,s átértékelődött bennem !
A megfelelő pályán a necromany skill mindent eldönthet,az adott pályán sikerült össze raknom a cloak of the undead king-t (asszem igy hivják) és a pálya közepére már volt 16 ezer power liche-em:) Mondanom sem kell ,esélye nem volt snekinek:) 1 Ilyen hős mellé,célszeru logistic,pathfinding,archery,wisdom,water magic,earth magic skilleket felvenni a necromancy mellé
Viszont általában én logistic,archery,wisdom,earth amgic,water magic,air magic,armorer,offense skilleket használom.. igy minden fontos varázslathoz odaférek exper szinten (fire magicban nem gond ha nincs expert,mert majdnemhogy csak a blind használhato,meg a berserk,a berseknél soakt számit,de 1 expert berserk már majdnem cheat kategoria:) ,tudok rendesen haladni,főleg a pluss artifactokkal(boots os speed stb) jobbak a lövő egységeim,ez szinte minden várnál fontos, és jol támadok ,védekezem,vagy ha nagyonm avrázsolni akarok,akkor sok pontom legyen,blind + ressurect soks pellpontot igényel

)
A sorcery igazán nem fontos skill,nagy seregeknél ugysem a támado avrázslatok(implosion ,még ha 15K sebez akkor is kevés,ha van mondjuk 16K tunderbird-om
A ballistic,artillery sem igazán használhato szerintem,csak kis,és gyors pályán..
Aztán van ugye a leadership,és a luck,nos erre csak 1-et mondok , pedant of courage

) és van sok más egyéb morál és luck növel artifact,amik szinte bármelyik treasurybol vagy hasonlo tárgybol beszerezhető
Solar nos ez nagyon jo skill lehet experten,mert ugye akkor tanithato,és tanulhato az összs varázslat 4. szintig,és azért vllajuk be 1 town portal sosem rossz 1 hősnek sem:))
A scounting,learning skillek sosem használom,max 1 felderitő gyors hősnél,neki persze megvannak az alap skillek( logistic,pathfinding,scouting,navigation,wisdom,earthmagic,estate( mert ha 1 felderito hős,még pénzt is ad,nincs annál jobb) ha a hős ráadásul még logistic speckos is,akkor kész főnyeremény,keresztbe kasul apályán,senki sem éri utol)
Aztán elképzelhető még mondjuk 1 estate speckos hős cornupcia(,vagy mifene:)) -val !:)
Persez pálya tipustol is függ,hogy mire van inkább szukség,hogy és a gyors mozgás számit-,avagy 1 igazán ütőképes minden hájjal megkent hőst akarunk-e létrehozni 78-as szinttel és 99-es primary skillekkel,mert ugye valljuk be mégis csak 1 ilyen fullos hős kinevelése dobogtatja meg 1 heroes játékos szivét:)
Részemről ennyit a skillekről

Ha valakinek merőben más elképzelései vannak,én bármire nyitott vagyok
Heroes 3 és fallout 2 forever ( maybe Heroes 5 és fallout 3:)))