Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 34  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 09 pén., 23:12 
Heroes Team

Sziasztok!

Megvolt a VB-sorsolás.

Hát születtek érdekes csoportok. Most is lett(ek) halálcsoportok. szerintem :D

A

Németország
Costa Rica
Lengyelország
Ecuador

B

Anglia
Paraguay
Trinidad és Tobago
Svédország

C

Argentína
Elefántcsontpart
Szerbia és Montenegró
Hollandia

D

Mexikó
Irán
Angola
Portugália

E

Olaszország
Ghána
USA
Csehország

F

Brazília
Horvátország
Ausztrália
Japán

G

Franciaország
Svájc
Dél-Korea
Togo

H

Spanyolország
Ukrajna
Tunézia
Szaúd-Arábia

Hát a németek, portugálok, olaszok, csehek, horvátok, franciák és a spanyolok könnyű csoportot kaptak. Míg a B, C nagy csatákat ígérhet.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 10 szomb., 19:06 

Hát igen, de Paraguay-t nem sorolnám a verhetetlen ellenfelek közé, így a B nem is annyira nehéz, de a C! Az nagyon durva! A többi csoportból szerintem mindenki meg tudja mondani előre, hogy kik jutnak tovább. Vajon ki okozhat szerintetek meglepetést? Negatív vagy pozitív meglepetésre egyaránt gondolok.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 10 szomb., 23:39 
Heroes Team

Freemy írta:
Hát igen, de Paraguay-t nem sorolnám a verhetetlen ellenfelek közé, így a B nem is annyira nehéz, de a C! Az nagyon durva! A többi csoportból szerintem mindenki meg tudja mondani előre, hogy kik jutnak tovább. Vajon ki okozhat szerintetek meglepetést? Negatív vagy pozitív meglepetésre egyaránt gondolok.

De az angolok és a svék se verhetetlenek. :lol: Mondjuk innen én az angolokat gondolom tovább mennek, esetleg a svédek már nem biztos. Lásd 2002. Argentína, Anglia, Svédország, Nigéria kvartettből az argentínok nem mentek tovább.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 11 vas., 13:49 

KTibsza írta:
De az angolok és a svék se verhetetlenek. :lol: Mondjuk innen én az angolokat gondolom tovább mennek, esetleg a svédek már nem biztos. Lásd 2002. Argentína, Anglia, Svédország, Nigéria kvartettből az argentínok nem mentek tovább.

A svédek igaz, hogy nem mindig játszanak jól, nem a legjobbak, de szerintem még így is jobbak Paraguaynál. Meglepetésnek tartanám, ha kiesnének a csoportból.
Azért az sem semmi, hogy Erikssonék kontra svédek meccs lesz. Volt már ilyen, ez kb. olyan, mint nemrég a Matthaus féle magyar válogatott németek elleni idegenbeli meccse. Nem? :D

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 23 pén., 9:22 

Sziasztok!

Sok szakember még az E-csoportot tartja durvának, ami nem is csoda.
Olasz, cseh: nem kell ecsetelni. (Állítólag játszik Nedved is :!: :!: :!: Éljen, éljen, éljen :!: :!: :!: )
Ghána: a legjobb afrikai csapat és ez ma már nagyon nagy szó. Szerintem a vb egyik titkos favoritja.
USA: marha sokat fejlődtek, Mexikót is megverték (az A-csapatot és nem a C-t, amitől mi kikaptunk), van pénz, meg akarat és egyre jobb bajnokság.

Az olaszok sipákolnak is rendesen :twisted: . Van miért. Ha megint elkezdik a catanaccio-t és 1-0-kra akarnak játszani, ezek ellen az ellenfelek ellen igen könnyen kieshetnek Tottiék.

üdv:
ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 23 pén., 14:27 

Igen, ebben is van némi igazság. Meglátjuk, mi lesz.

Más.
Szerintetek marad-e Matthaus vagy megy? Eddig tradícionálisan minden edző 2 világversenyre kapott megbízatást. Vajon megszakad most ez a sorozat, vagy már nem vele kezdjük meg az EB-re a felkészülést?

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 23 pén., 20:18 

Freemy írta:
Igen, ebben is van némi igazság. Meglátjuk, mi lesz.

Más.
Szerintetek marad-e Matthaus vagy megy? Eddig tradícionálisan minden edző 2 világversenyre kapott megbízatást. Vajon megszakad most ez a sorozat, vagy már nem vele kezdjük meg az EB-re a felkészülést?

Én remélem megy. 8)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 23 pén., 21:23 
Heroes Team

Szeritnem annak idején jöhetett volna bármelyik edző nem juttatta volna ki a magyar vállogatottat. És most bárki jön is esetleg, az se. Erre még várnunk kell (nem akarok mondani időt, mert keveset írnék). Majd talán a fiatalok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 23 pén., 21:34 

Kíváncsi leszek, mikor derül ki végre.
A szerződése 31-én lejár. A napokban a német DSF televíziónak azt nyilatkozta, hogy szóban már megállapodtak a folytatásról.
Én azért örülnék, ha maradna. Ha másért nem is, a jelenléte ösztönzőleg hat a magyar játékosokra.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 24 szomb., 14:38 

Freemy írta:
Kíváncsi leszek, mikor derül ki végre.
A szerződése 31-én lejár. A napokban a német DSF televíziónak azt nyilatkozta, hogy szóban már megállapodtak a folytatásról.
Én azért örülnék, ha maradna. Ha másért nem is, a jelenléte ösztönzőleg hat a magyar játékosokra.

Mind a 70-80 játékosra.... :oops:
És ennyi pénzért... :roll: Még eredmény sincs.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 26 hétf., 14:04 

Sokba kerül a magyar focinak ez az edző. Ha megnézzük,a mostani fizetését az utánpótlásra fordítottuk volna...Agogy Poetica is írja,nincs eredmény,ez minősíti a munkáját,tehát rossz szakvezető...Arra jó,hogy minket képviseljen a 2012es EB megrendezése okán.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 28 szer., 15:50 

Érdekes, hogy még 3 napja maradt hivatalban és nem tudja senki sem, mi lesz a folytatás.

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 28 szer., 16:26 

Sziasztok!

Most olvastam a Sport-ban, hogy még valszeg a januári közgyűlésen sem lesz téma a szövetségi kapitány kérdése. Sőt!
ELKÉPZELHETŐ, HOGY A JANUÁR 25-I EB-SELEJTEZŐ SORSOLÁSON MAGYARORSZÁGOT NEM FOGJA KÉPVISELNI HIVATALBAN LÉVŐ SZÖVETSÉGI KAPITÁNY!
Erre varrjatok gombot!

Egyébként én is remélem, hogy megy és választanak helyette egy olyan valakit, aki már edzősködött máshol is és valamit letett az asztalra...

ubul

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 28 szer., 22:16 

Itt már csak az segítene, ha mindenkit aki az MLSZ-be a ligába mittudoménmibe benne van azt kirúgni és többet a sport közelébe se engedni. Ami itt van az már gyomorforgatóan gusztustalan és pofátlan.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 29 csüt., 0:17 

A legrosszabb az, hogy mindenki csak beszél, de majdnem senki sem tesz semmit a magyar fociért. Pedig már általános iskolás korban változtatni kellene mindenen, ami sport! Komolyabb testnevelésórák, külön sporttagozatos iskolák kellenének, amik tényleg komolyan foglalkoznának a sporttal és csak kiválogatott gyerekek kerülhetnének be ilyen iskolákba!
A felnőttekbe már nem lehet belenevelni semmit. Éppen ezért nem látható fejlődés. A mai kisiskolásokból majd lehet valami, de addig még legalább 10 év el fog telni. :(

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 10:42 

Freemy írta:
Komolyabb testnevelésórák, külön sporttagozatos iskolák kellenének, amik tényleg komolyan foglalkoznának a sporttal és csak kiválogatott gyerekek kerülhetnének be ilyen iskolákba!
A felnőttekbe már nem lehet belenevelni semmit. Éppen ezért nem látható fejlődés. A mai kisiskolásokból majd lehet valami, de addig még legalább 10 év el fog telni. :(

No, de Freemy!!Ha csak kiválogatott gyerekek kerülnének be a testnevelés órákra, akkor az ország gyerekének a fele tűlsúlyos lenne!!! :wink: :wink: Én asztaliteniszt játsyok és a tréningeken egy csomó öregember is szokott játszani!!! Egyesek jobban mozognak mind egy kezdő játékos!!! :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 11:17 
Heroes Team

ubul írta:

Egyébként én is remélem, hogy megy és választanak helyette egy olyan valakit, aki már edzősködött máshol is és valamit letett az asztalra...

ubul

Matthäus már edzősködött előttünk a Partizan Belgrádnál. Amúgy szerintem olyat nem találnak itthon, aki valamit letett már az asztalra. :( Legalábbis mostanában nincsenek kimagasló eredmények magyar edzők révén. Sajnos. Legfeljebb az 1954-ben vb-elődöntőig juttató szövetségi kapitány. De hát róla nem sokat tudok, ha még él egyáltalán. Maximum olyan edző jöhetne szóba, aki külföldön edzősködik, mert, aki a magyar bajnokságban ér el eredményeket, az kevés. Sajnos. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 13:00 

Havoc írta:
Freemy írta:
Komolyabb testnevelésórák, külön sporttagozatos iskolák kellenének, amik tényleg komolyan foglalkoznának a sporttal és csak kiválogatott gyerekek kerülhetnének be ilyen iskolákba!

No, de Freemy!!Ha csak kiválogatott gyerekek kerülnének be a testnevelés órákra, akkor az ország gyerekének a fele tűlsúlyos lenne!!! :wink: :wink: Én asztaliteniszt játsyok és a tréningeken egy csomó öregember is szokott játszani!!! Egyesek jobban mozognak mind egy kezdő játékos!!! :lol:

Nem azt írtam, hogy csak ilyen gyerekek kerülnének be testnevelésórákra, hanem azt, hogy ilyen iskolákba!!! Nem mindegy.
Testnevelés óra van más iskolában is, de sporttagozatos iskolába ez a fő és oda csak kiválogatott gyerekek járjanak!

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 15:20 
Heroes Team

Sziasztok!

Ja és nem mindenért kell a szövetségi kapitányt, illetve a klub edzőjét okolni mindenért. Mert szerintem, ha a világ legeredményesebb kapitánya irányította volna a magyar válogatottat, esetleg valamelyik magyar klubot a nemzetközi kupában, nem jutott volna az se sokáig. Aztán őt is kirúgták volna. Ez a legnagyobb probléma, hogy mindenért az edzőt, szövetségi kapitányt okolják. Nem mindig ő rajta múlott, hanem azért a játékosokon is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 08 vas., 15:29 

Szerintem ha a játékosok egy kicsit többet és keményebben dolgoznának akkor bejuthatnának akár a VB-re is. És az edzőt ilyenkor pedi tisztelnék! De most... Tudjátok! Az edző a hibás!!(nagy hazugság!!!)Egy részben igaz egy részben nem. Az edző és játékosok is egyaránt hibásak! :P :P

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 674 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 34  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]