Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 439 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 24 hétf., 19:59 

A válasz nagyon kielégítő volt, köszönöm. Szoval Heroes 3 comlatet, amiben ha jól tudom 2 kiegészítő is van, és az essentiál.
Tudtok még ilyeneket, ahol lehet rendelni játékokat? Majd megnézem néhány hipermárketben is azért.
És még valami, biztos hogy 3.0 lett a 2 magyar kiegészítőtől?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 28 pén., 12:26 

Hi!

Mostanában elővettem megint a jó kis, legendás Heroes 3-at, hogy multiban toljam (4.0 Complete verzió)! Akinek lenne kedve írjon nekem! Tolhatjuk TCP/IP-n vagy a Zone-n! Különösen lenne kedvem játszani 2 vs 2 illetve 3 mindenki más ellen formációban játszani!

Üdv, Myd

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 okt. 31 hétf., 11:37 

A Heroes 4-el neten nagyon is lehet játszani. Csak van az a zavaró 3.51, de nekem attól hogy telepítve van, még működik a 3.0 is tökéletesen, szoval mindkét verzióval tudok játszani.
Annyi a baj, hogy nehéz a gamespy-n embereket találni.
Szoval ha valakit érdekel és játszani szeretne neten, de nincs kivel, akkor az msn címem: dingoday@freemail.hu Vagyhacsak nemtud valamit.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: online
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 23:10 

Udv!

vegre van itthon netem. megprobaltam fellepni es online jatszani, de nemtudtam hova, hogy stb. Probaltam a TOH-t, de ecceruen nemtalaltam, hol tudok inditani/kezdemenyezni jatekot. regisztraltam is.

Szoval vki szepen mint a hujegyereknek elmagyarazna, hogy mikent lepjek fol a heroes-multiplayerbol a netre, hova menjek, mitcsinaljak stb.
elore is koszi. Lassan 8eve jatszom a jatekkal de, hotseat-en kivul meg nemsikerult multit jatszanom.
Original H3 Completem van termeszetesen:)

ja es ugyanigy mondana vki a disciples2-hoz is multi tanacsokat?

By
Kabo

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 23:50 

Kaboka: Az online heroesezéshez segítséget nyújt Adler és Mugger által kreált segédlet, amit a http://heroes.hardwired.hu/mugger/ oldalon találsz. Erről jut eszembe, hogy ez a segédlet ezen az oldalon is megállná a helyét.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 14 szer., 9:19 
Heroes Team

bogpista írta:
Kaboka: Az online heroesezéshez segítséget nyújt Adler és Mugger által kreált segédlet, amit a http://heroes.hardwired.hu/mugger/ oldalon találsz. Erről jut eszembe, hogy ez a segédlet ezen az oldalon is megállná a helyét.

Sziasztok!

bogpista: idővel bizonyára ide is felkerül, én ugyanis minden az oldalamon megtalálható anyag felhasználásához (link vagy bármi egyéb formában) hozzájárultam. Amint lesz kellő webfejlesztői kapacitás bizonyára valaki megoldja az itteni letölthetőséget is.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 16 pén., 22:17 

hi all!!
csak egy gyors kérdésem lenne:az msn gaming zone-on regisztráltam magam de nem látja a heroest!!fenn van a RoE és a complete is eredetiben!!mit tegyek????

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 26 hétf., 20:06 

Szeretnék már nagyon Heroes 3-azni de nem tudom,hogy hogy kell onlineal. De máshogy tudok van egy progim amivel lehet neten keresztül úgy mintha hálóba nyomnánk légyszi jrjon nekem e-mailt az aki szeretne így velem játszani vagy az aki hajlandó lenne elmagyarázni az online-t.
Köszi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 26 hétf., 23:32 

Hali Fera87!Az online heroesezéshez segítséget nyújt Adler és Mugger által kreált segédlet, amit a http://heroes.hardwired.hu/mugger/ oldalon találsz. Erről jut eszembe, hogy ez a segédlet ezen az oldalon is megállná a helyét. Csak a többieket tudom ismételni...Nekem segített :D Szeretnék már végre valakivel játszani online-on az itteni emberkék közül ... Írjatok a verzo_msn@citromail.hu ra ! Üdv. :wink: :wink: :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 27 kedd, 16:59 

Helló én szeretnék online játszani, szolj rám msn-en ha te is akarsz fera87@freemail.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 27 kedd, 17:09 

Rendicsekk,írd le mi a neved zone-on,Nekem Verzo3,és most megyek a barátomhoz "hírózozni" :D ! Hali!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 27 kedd, 17:17 

RFera2 a nevem

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 27 kedd, 17:49 

Honnan tölthetem le a 4.0-t a Heroes 3-hoz?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 28 szer., 20:03 

Ba$ka írta:
Sziasztok és ismerek egy tök jó progit aminek neve: hamachi ingyenes és magyar a lényege pedig az hogy interneten keresztül tudsz la servert indítatani vagyis szinte bármilyen játékon játhatsz haveraidal vagy azzal akinek meg mondod a lan server passwordját ők felmennek létrehozódik egy olyan lan server amit a játékba meg tallsz multiba mert ez olyan hogy a gép azt hiszi hogy közvetlen kapcsolatba a van a másikkkal és elviekben heroesozni is lehet még nem próbáltam mert nekem működik msn gaming zone val is ...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 28 szer., 21:19 

Én is ismerem ezt a hamachi-t, akikkel játszottam azok azt mondták, hogy csak ezzel tudnak játszani. Szerintem ez 1 megoldás lehet a rooteresek számára.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 28 szer., 22:57 

Tennél nekem egy szivességet, bogpista? Megkérnéd a haverjaidat, hogy írjanak nekem (nekünk) egy lépésről lépésre utasítást a Hamachi használatához. Az is érdekelne, hogy melyik opciót kell a Heroes-ban kiválasztani a multiplayer menü alatt. És még egy utolsó kérdés: mi a fene az IPX? Ha megpróbálom azt az opciót választani, DirectPlay hibát kapok. Segítséééééééééééééééééég!! KépKép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 28 szer., 23:52 

Nem a haverjaim.
Mi sem egyszerűbb. Fel kell installálni, utána reboot. Ezután elindítod a programot. Azután benyomod a power gombot. A középső gombnál rámész a create new networkre és csinálsz egyet. Akivel játszani szeretnél, annak szintén rendelkeznie kell a hamachival. Meg kell adni számára a kreált network nevét, kódját amihez csatlakoznia kell. ( Join existing network) Ha ez megvan, akkor nincs más dolgotok, mint elindítani a H3-at és new game, multiplayer, TCP/IP. És működik is a dolog.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 29 csüt., 0:32 

Hellósztok nekem is van hamachi-m ha akarsz írj e-mail-t vagy MSN-en a fera87@freemail.hu-ra vagy ide és akár játszhatnánk egymás ellen.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 29 csüt., 9:10 

Köszi, bogpista. Ez mind szép és jó. Igy is csináltuk végig, hálózatot kreáltunk, és még egymás megosztott dokumentumait is láttuk :shock: , de az a fránya Heroes még mindig nem látta az IP-címeinket :x

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 29 csüt., 11:15 

zolirobi írta:
Köszi, bogpista. Ez mind szép és jó. Igy is csináltuk végig, hálózatot kreáltunk, és még egymás megosztott dokumentumait is láttuk :shock: , de az a fránya Heroes még mindig nem látta az IP-címeinket :x

Pedig automatikusan látnia kellett volna. Nem is kellene beírni semmit meg kellene jelennie a másik gépénekaz IP címe. Mikor elindítod akkor a Hamachi IP számai látszanak. És csak simán Join-t kellene nyomni a TCP/IP-be (nem az IPX-et kell választani). Nem kell beirogatni a hostoló IP címét. Próbálkozzatok vele. Vagy esetleg keress meg MSN-en aztán kipróbáljuk.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 439 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 22  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]