Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 282 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 10 szomb., 0:25 

Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Telepítettem a H3-at egy fujitsu siemens laptopra. A játék elindul, de nincs képem, csak ha csökkentett üzemmódra kapcsolok (akkor persze hang nincs!). Rácsatlakoztattam a gépet egy monitorra, de azon se volt kép. Mi a vért kell tennem hogy játszhassak?
Lehet hogy az illesztőprg-mal van baj, de a fene tudja. Tud valaki segíteni?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 10 szomb., 13:32 

Sziasztok! Nekem a Homm4 kiegészítőivel megvan , feltelepítettem ,csak nem tudom betölteni a Versenyek menüpont alól letöltött "mentéseket". Tehát milyen patcheket rakjak fel?És milyen sorrendben? Bocs a "hülye " kérdésért,de naon amatőr vok ilyen téren :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 10 szomb., 13:37 
Heroes Team

Sziasztok!

VerZoSüni: Ha Neked fel van telepítve az összes H4 -es kieg. és a MEGFELELŐ helyre másolod a versenymentést, akkor a Load Game -nél látnod kellene őket, mert ezek a H4 WoW kiegével készült mentések.

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: re:h3 laptopon
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 10 szomb., 15:42 

captaincabal írta:
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok. Telepítettem a H3-at egy fujitsu siemens laptopra. A játék elindul, de nincs képem, csak ha csökkentett üzemmódra kapcsolok (akkor persze hang nincs!). Rácsatlakoztattam a gépet egy monitorra, de azon se volt kép. Mi a vért kell tennem hogy játszhassak?
Lehet hogy az illesztőprg-mal van baj, de a fene tudja. Tud valaki segíteni?

Esetleg probald az alapertelmezett kepernyofelbontast 800x600-ra allitani. Nem biztos, hogy hasznal, de talan.. csokkentett uzemmodban mas felbontassal nyomulsz.. :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 1:09 

Sziasztok!
Problémám a kövi:
H3-at játszanék a gamespy arcade-on, de mikor a haver indítja a szervert, mi(akik joinolunk) csak a főképernyő arkangyaláig jutunk és aztán hiba csúszik a csatlakozásba és szétkapcsol...láttuk ,hogy vmit kéne machinálni a tűzfallal/ portokkal (kettőnknek routere is van) ,de nem tudjuk pontosan,hogy mit is..
Ha vki jártasabb a dologban, vagy tud egy magyar nyelvű , szájbarágós leírást ,akkor megköszönném..
Előre is köszi!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 2:48 

lecsovirsli írta:
Sziasztok!
Problémám a kövi:
H3-at játszanék a gamespy arcade-on, de mikor a haver indítja a szervert, mi(akik joinolunk) csak a főképernyő arkangyaláig jutunk és aztán hiba csúszik a csatlakozásba és szétkapcsol...láttuk ,hogy vmit kéne machinálni a tűzfallal/ portokkal (kettőnknek routere is van) ,de nem tudjuk pontosan,hogy mit is..
Ha vki jártasabb a dologban, vagy tud egy magyar nyelvű , szájbarágós leírást ,akkor megköszönném..
Előre is köszi!

Próbáljátok meg csak simán TCP/IP-n keresztüli kapcsolaton a játékot. A gamespy-t nem ismerem. A tűzfalnál amit én használok annyi a feladat, hogy engedélyezni kell a heroes számára a hozzáférést. De mivel minden Gates bácsi remekművein akar működni így nehéz eltalálni a beállításokat. :) Vagy esetleg tudom még ajánlani a www.zone.com oldalt. Ehhez segítséget nyújt az Adler és Mugger által kreált segédlet, amit a http://heroes.hardwired.hu/mugger/ oldalon találsz. Sok sikert.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 9:26 

Üdv ismét!

TCP/IP-n valahogy nem akart nekünk összejönni,pedig agy az egyben letiltottuk a tűzfalat, ráadásul még a GIT-tel (mindegy) is megpróbáltuk, ami más játéknál bejött. ZONE meg a december hatodikai hírek tanulsága szerint már az enyészeté. Meglehet, hogy a Gamespy arcadenak is azokat az átjárókat kell megnyitni, mint a ZONE-nak kellett, de még nem próbáltuk.
Szóval ismét tárt karokkal fogadnám az építő jellegű hozzászólásokat!
Előre is hála és köszönet!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 9:37 
Heroes Team

Sziasztok!

Lecsovirsli: Sajnos előremutetó megoldással nem tudok szolgálni, amikor bekötötték az ADSL -t hozzánk első dolgom volt kipróbálni a neten a heroes3 -at (zone s TCP-IP is) s tökéletesen működött. Abban a pill. ahogy több gépre osztottam a netet routerral, már nem sikerült játszani. Épp a múlt héten próbálkoztunk Karesszal egy fél órán keresztül valamilyen formában elindítsunk egy multit s nem sikerült! :( :( :(
Hiába kapcsolódtunk mindketten a Zone -ra, láttuk is egymást, a játék mégsem indult el! :( TCP-IP -vel meg nem is láttuk egymást! Úgyhogy az oldalamon a leírás nem teljesen pontos , a router/tűzfal mögötti játék beállításai még nem kiforrottak! Én meg is fogadtam, hogy egy kis PII -es gépet a routert megkerülve fogom kizárólag heroes3 neten való játékra használni, mert az ötleteim sajna elfogytak! :(

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 9:50 

Mugger_ írta:
Sziasztok!

Lecsovirsli: Sajnos előremutetó megoldással nem tudok szolgálni, amikor bekötötték az ADSL -t hozzánk első dolgom volt kipróbálni a neten a heroes3 -at (zone s TCP-IP is) s tökéletesen működött. Abban a pill. ahogy több gépre osztottam a netet routerral, már nem sikerült játszani. Épp a múlt héten próbálkoztunk Karesszal egy fél órán keresztül valamilyen formában elindítsunk egy multit s nem sikerült! :( :( :(
Hiába kapcsolódtunk mindketten a Zone -ra, láttuk is egymást, a játék mégsem indult el! :( TCP-IP -vel meg nem is láttuk egymást! Úgyhogy az oldalamon a leírás nem teljesen pontos , a router/tűzfal mögötti játék beállításai még nem kiforrottak! Én meg is fogadtam, hogy egy kis PII -es gépet a routert megkerülve fogom kizárólag heroes3 neten való játékra használni, mert az ötleteim sajna elfogytak! :(

Üdv. Mugger

Helló Mugger!
Ilyen esetekben az hiszem, hogy NAT-olni (port forward) kell. azaz tudni kell, hogy a játék melyik portot használja, és a router konfigurációjában nem kell adni, hogy a router-ip:xxxx port-ra érkező kéréseket, melyik a te általad kiosztott ip-cím:xxxx portra forwardolja. Mi ezzel akkor sz**tunk, amikor a haverom a webszerverét a router mögé tette.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 10:22 

Hájló sokadszorra!

Ezek szerint akinek routere van, az nem játszik neten :shock: , mert az elég hihetetlen számomra. Azt legalább tudja valaki,hogy mely portokat kell megnyitni a játéknak?
Na köszönöm a sok infót, próbálkuzunk még a dologgal!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 12:57 
Heroes Team

lecsovirsli írta:

Azt legalább tudja valaki,hogy mely portokat kell megnyitni a játéknak?
Na köszönöm a sok infót, próbálkuzunk még a dologgal!

Sziasztok!

Hát ez az, amit én nem tudok! :(
De ha sikerül megoldani a problémát, írj!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 12 hétf., 23:55 

Üdvözlet Belétek!

Legnagyobb bánatomra nem vezetett eredményre a sok-sok ügyködés..A gamespy arcade help-jében találtunk portokat, amiket megnyitottunk,de nem volt semmi hatása..Ezek után a kezdeti lelkesedésünk igen csak megkopott.. :(
Remélem vki előrukkol végre a megoldással..
Csocsesz!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 1:17 

Esetleg érdeklődd meg az internetszolgáltatódnál hogy tud-e segíteni. Nekem arról sincs fogalmam mi a franc az a router és egyáltalán minek az? Ahogy hallom csak a gond van vele :) Ki kő dobni a kukába és meg van oldva a gond :) :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 5:39 

Helló Pistike!

A routert otthoni felhasználók leginkább internetkapcsolat megosztására és helyi hálózat kialakítására használják. Így könnyedén lehet otthoni hálózatot kiépíteni úgy, hogy az összes számítógép rendelkezzen "önálló", másik számítógéptől szinte független Internetkapcsolattal (azért írom, hogy szinte, ugyanis a szávszélesség limitált, ezért az összes, routerre csatlakozó számítógép ebből gazdálkodik).
Az előzőekben leírtakat úgy is megfogalmazhatnám, hogy a helyi hálózatot (LAN) köti össze az Internettel (WAN). Így kívülről, az Internet felől hálózatunk egy publikus IP címmel rendelkezik (ez "azonosít" bennünket az Interneten), azonban a belső hálózatunk gépei valójában különböző, belső, nem publikus IP címekkel rendelkeznek.

Nálunk a közös nyomtató, fax, fotonyomtató stb miatt volt rá szükség, és mert mindannyian elég sokat használjuk az internetet munkánk jellegéből adódóan.

A különlegessége: További funkciója, hogy tűzfalként is működhetnek, amennyiben ezt az adott eszköz támogatja. Ez hasonlít a jólismert szoftveres tűzfalakhoz, azonban beállításuk kissé bonyolultabb. Ezt ellensúlyozza az, hogy sokkal több funkciót kínálnak, mint egyszerűbb szoftveres társai.

Tapasztalatom szerint a tűzfal igen jó.

Elég részletes volt? Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 8:03 
Heroes Team

Sziasztok!

Cat: Amennyiben valaki ilyen szép, részletes leírás után sem tudja mi az a router, az magára vessen! :) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 8:05 

Szia Mugger!

Férfi az istenadta!
:lol:

Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 8:07 
Heroes Team

Szia Cat!

:) :) :)

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 8:09 

Elnézést a kivételektől. :lol: :lol: :lol: Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 11:46 

:lol: :lol: Elég részletes. :) Köszi Cat az információ áradatot. :wink: :) Ezek után már csak lecsóvirsli problémáját kell megoldani. Számára nincs valami ötleted?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 13 kedd, 13:31 

Pistike!

Kérés nélkül is segítenék, ha tudnék. Zolirobival ketten jó egy hónapja küszködünk ugyanezzel a problémával, minden lehetséges módozatot kipróbálva, nem igazán találtunk megoldást.Valószínűleg hétfőn már többet tudok, vagy azt, hogy nincs megoldás, vagy a lehetséges megoldások közül felvázolok egyet. :roll:

Veled sem azért csipkelődtem, mert nem tudsz valamit -én valószínüleg sokkal kevesebbet tudok -hanem mert - férfi lévén - lusta voltál utánanézni. :P :P :P

Cat

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 282 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]