Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 10:43 

Krityó írta:
Beorn, lassan te is megérettél az új hiperbrutális XL-esre, nem? :wink:

Azt hiszem az Arénát én alkottam, ha jól emlékszem... :lol: :lol:

Viszont az nem H3 RoE-s, hanem SoD-os pálya, de sebaj... :twisted:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Beorn the Shapeshifter 2005 nov. 24 csüt., 14:43-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 11:58 

Sziasztok!

Megnéztem a felrakott pályákat, és meglepve tapasztaltam, hogy két pályám is köztük van... :? Ennek csak két problémája van!
1. Ezeket nem akartam közkézre dobni, mert nem tartom őket erre elég jónak!
2. Mindkettőnek egy régebbi, még tesztelésre szoruló verziója van fent! Ha már kikerültek cseréljétek le légyszi a végleges verzióra! (Vándor erdeje 3.0 verz., Spirál asszem 2.1 az utsó...) Ha kell elküldöm, de hová menjen???
Aki már letöltötte őket ne játszon velük, hanem várja meg a végleges verziót, mert mindkettő hibás!!! :roll: Igaz így is játszható, de tele vannak hibákkal!!!!

Még egy észrevétel: Freemy A szigetek sorsa nevű pályája sem végleges verzió... ez a map nekem is megvan ti. én teszteltem neki és látom benne azokat a gondokat, amikkel teszt közben sszembesülnöm kellett...

Nemsokára kész teljesen egy másik pályám is, azt szívesen látnám majd fent! Szóval hová, kinek küldhetem a pályákat? (Vologya, Gepy, Hellblood??)

Üdv: Laca

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 13:16 

Asszem nekem kell küldeni pályákat. Tényleg sok roncs van a mapok között, azokat nem teszteltem. Ha az enyém készen lesz (jelenleg 141 kb a mérete :D ), akkor már lesz egy színvonalas. :D
Laca: nem tudtam hogy nem véglegesek, mondjuk látszott is rajtuk, de megpróbáltam a késedelmeimhez mérten értékelni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 13:23 
Heroes Team

Krityó írta:
Sziasztok!

Hát, elkeserítő a pályatermés: felkerült a H3asokhoz egy tucat térkép, ebből 1 el sem érhető, az Aréna, a Vándor meg Freemy térképe azok, amelyek értelmesek, a többi katasztrófa! + A korábbiak közül is van egy-két gagyi!
Hell, nem irigyellek ennek a termésnek a leszüreteléséért! :cry:
A többi verziót nem tudom elbírálni, de ott mintha meg a felkerültek száma tűnne kicsit kevésnek...!

Jó lenne, ha már jönnének szép kis magyar pályák, amik legalább a 60-70 KB-ot elérik, nem 6-7 KB-nyi terjedelműek!!!!
Ktibsza, összeüthetnél már valamit :), Beorn, lassan te is megérettél az új hiperbrutális XL-esre, nem? :wink:
Meg a többiek is! Na, lécci, lécci, lécci! :lol:

Jóccakát,

Szia Krityó!

Majd meglátom, de nem szeretném elkapkodni. Szeretném, ha nem adnák ki rossz minőségű pályát.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 13:30 

Hellblood írta:
Ha az enyém készen lesz (jelenleg 141 kb a mérete :D ), akkor már lesz egy színvonalas. :D

A Pokloknak szerény bajnoka... :lol: :lol: :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 13:34 

Majd meglátod! Mikor válaszolsz a levélre? Abban vannak infok. Pl. most már három Uniquer lesz. Illetve én is szerepelek a pályán, mint hős.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 27 vas., 17:58 

Hellblood, de egyébként a Hódítás szövegezése jó lett?
Néhány helyen átírtam egy kicsit, mert azokban a napokban lapos hangulatom volt:)
Gondolkozom egy történeten az Artifacthoz...
"....akkor a hatalmas titán fejvesztve rohant az égö erdöbe...." :lol:

Próbáltam úgy alkotni a pályát a pályát, hogy legyen egy kisebb menete, mármint hogy ne össze-vissza kelljen rohangálni, hanem legyen egy megadott bejárási útvonal, remélem megtaláltad :D

Akkor nekiállok a javított verziónak is :)

További jó tesztelgetést!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:04 

Van egy pályám, kinek küldjem?
parameters:
WOG-ban lehet játszani.
189 kb. most.
csak annyi script van benne, hogy a várak lényei át vannak rendezve.
(mér, az nem elég?)
7 ellenfeled van, XL méretű.
eleve 5 különböző helyen induló hősel kezdesz és még kb 10 szükséges a főhős megtalálásáig.
Beküldtem tesztelni tavaly okt. körül. manticore és még valaki anonim lejátszotta, (akkor még SOD-ban volt.)
daneelprophet@lelkes.hu-ra ha írsz visszaküldöm válaszban.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:09 

Én megnézhetem, de mivel nem értek a Wog szkriptekhez, nem tudok tökéletes tesztelést végezni. De tudom javasolni jitayt, ha ő elvállalja, s nekem elküldi a mapodat, meg az értékelést, feltehetjük.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:16 

Kösz, hogy válaszolsz. A script az olyan, hogy működik. Mer azt ki tudom próbálni apró pályán. Lejátszani XXL-szer, azt nem tudom megcsinálni. Nem vártam, hogy még ma rákap valaki. de sebaj. Ha legközelebb jövök netelni, rajta lesz a Pendrivemen és küldöm. (az Kb holnap lesz)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 16:55 

Oksa. Majd ránézek, de nem igérek semmit. :?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 11:52 
Heroes Team

Kedves "Az Ötödik Elem Kampányra Szavazó" Fórumlátogató!

Nagyon kedves volt tőled a hétvége folyamán, hogy a - feltételezem, megalapozott, kiforrott és megfontolt döntésed után - kampányra ennyiszer ilyen jól szavaztál, hogy úgy 50 %-ra vitted le a pálya megítélését. Nehéz elképzelni, hogy hirtelen egymás után a hétvégén több csalódott (a pályát végigvinni képtelen!) játékos is hasonlóan érzett volna és késztetést arra, hogy elrondítsa Beorn remekművének értékelését, ezért gondolom, hogy egyedül csináltad... :evil:

Gratulálok, :evil: :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 03 kedd, 12:02 

Hát ez tényleg nem szép dolog. Kár hogy nem lehet tudni, ki volt az.
Ha esetleg le lehetne nyomozni az ip címét, vagy valami hasonló, akkor talán meg lehetne tudni, ki ilyen *arom.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 14:48 

Beorn!
Ma fejeztem be 8/8 multiplayeren az Arena nevű pályádat.
Azért így játszottam le, mert így kb. egyszerre mindegyik játékost meg lehet nézegetni, hogy hogy van megycsinálva.
Három észrevételem volna.
1. A kék színű játékosnak nincs cristal bányája, ezért minden bizonnyal más játékokban is veszíteni fog, mert nem fog tudni angyalokat termelni időben. Ugye a portal of glory +upgrade-hez 30 crystal kell váranként + magic guildek. (Csak mert a többi színekenek mindegyik bánya megvan, gondolom, hogy véletlenül maradt ki és nem szándékosan)
2. A narancs színű játékos shipyardja úgy van elhelyezve, hogy az a mező, ahová a hajót egyedül tenni tudja, nem érhető el a szárazföldről.
3. A negedik szintű atifactok között túl sok van letiltva, ezért rendkívül gyakoriak a pályán a Helm of enlightment és a Sword of judgement artifactok. És mivel randomszerűen jut hozzá mindenki, ebből elég súlyos tulajdonság-különbségek származnak, ai az esélyegyenlőséget elbillenti.
(+1) azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy a sárga színű szigeten felhalmozott lények megöléséből a nekromanta aránytalanul erősebben jön ki, mint a többiek, ezért ezt a pályát szerintem mindig a necro nyeri meg, ha azzal ember játszik. (mert a gép azért képes minden előnyt elpazarolni.) ezt csak azért mondom, mert kb. két hét alatt termel a necro annyi csontit, hogy az első szintű félszigetnek nekimehet. mire arról a szigetről kijön, kb. 2500 csontváza lesz max. a harmadik hét végére. impossible szinten szerintem ha valakire rárontunk 2500 csontvázzal, az veszíteni fog játéktudástól függetlenül.
ezért azt ajánlanám, hogy a pálya balanszírozása-kiegyenlítése okán ha gondolod, próbáld ki, hogy a necro heylett conflux van és a 8. player csak Fortress lehet. Az szerintem sokkal multi-kompatibilisebbé tenné az egyébként igen jól kidolgozott pályádat.
Természetesen, ha valamiről úgy érzed, nem jól látom, írd meg.
ezúton is köszönet a pameditbe fecolt óráidért,
DarthSidious

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 15:26 

DarthSidious írta:
1. A kék színű játékosnak nincs cristal bányája, ezért minden bizonnyal más játékokban is veszíteni fog, mert nem fog tudni angyalokat termelni időben. Ugye a portal of glory +upgrade-hez 30 crystal kell váranként + magic guildek. (Csak mert a többi színekenek mindegyik bánya megvan, gondolom, hogy véletlenül maradt ki és nem szándékosan)
2. A narancs színű játékos shipyardja úgy van elhelyezve, hogy az a mező, ahová a hajót egyedül tenni tudja, nem érhető el a szárazföldről.
3. A negedik szintű atifactok között túl sok van letiltva, ezért rendkívül gyakoriak a pályán a Helm of enlightment és a Sword of judgement artifactok. És mivel randomszerűen jut hozzá mindenki, ebből elég súlyos tulajdonság-különbségek származnak, ai az esélyegyenlőséget elbillenti.

Köszönet az észrevételekért!
1.) Igen, ez valóban lemaradt, észleltem is a játék során, de bevallom, még így is a kékkel tudtam a legjobban nyomulni, mert azért 6 malom az hat malom, és azt a néhány kristályt meg összeszedegeti az ember. Végül is csak egy upgrade-t kell felépíteni, azután a town portallal meg lehet nyomulni angyalkák ügyben.
2.) Vehh! Ez télleg hiba! Ki fogom rúgni a hivatalos tesztelőmet!!! :lol: Pedig a map editor codexben még le is írtam, hogy a hajógyárakat külön-külön tesztelje le az ember! :roll: Béna voltam, na.
3.) Csak a repülő-teleportáló-ilyesmi artifactok vannak letiltva. És ha a hősöd megszerezte mind a kettőt, onnantól nem gond, nem? :lol: Egyébként lehet, hogy kevesebb random 4 artifactot lehetett volna lepakolni...
A sárga sziget kiírtásához nem tudok hozzászólni: Krityó mester azzal hervaszt állandóan, hogy az Expert pályát Impossible fokozaton már 4 hónap alatt nyomja végig bármelyik várral. Én meg az easy version-nel 9 hónap körül tartok... :( No mindegy. A nekromantáknak különben is jó, mert elég hamar összejön a köpönyeg, ha ügyesen választanak... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 15:39 

A négy hónapos dologhoz annyit, hogy én 7 alatt játszottam le, de saját magam ellen => A kiegyensúlyozott csatákban mindkét fél eléggé megroggyan, ezért volt aránytalan előnyben a necro, mert az nem rokkan bele a kemény csatákba sem. Nem számít neki, ha csak egy-két csonti marad, lép 5- 6 szintet és kap egy rahedli új ropi-figurát.
Viszont szerintem ha megcsinálja a köpenyt az gáz. Direkt a pajzsot válaszottam... Ezt csak a gépi főmonsternek engedném, ha olyan pálya volna, nem egy multimapon. De hát, te vagy a creator, nem én...
Ja és: map-edito codex? azt honnan lehet "kikölcsönözni"?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 15:51 

Én egy szóval sem állítottam, hogy ez egy kiegyensúlyozott multimap! Nem is szeretek olyat csinálni (meg szerintem nem is tudnék), csupán az a cél, hogy ha én vagyok bármelyik féllel, akkor jót szórakozzak, és tudjak nyerni. :lol:
De ezennel felhatalmazlak, hogy ha van hozzá kedved, és ötleteid, akkor nyugodtan alakítsd át multimappá, vedd ki a szerinted rossz dolgokat belőle, és akár fel is pakoltathatod Hellblooddal, mint társszerző.

Codex emílen ment.

Üdv: Beorn

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 06 pén., 18:37 
Heroes Team

Sziasztok!

Ezennel vége a jól fizető, keveset dolgozós állásomnak Beornnál... :lol: Pedig az Aréna teszteléséért már egy komplett H5+két kiegészítő legális csomagot is ígért... :lol: :lol: :lol: !
Na, speciel a barbárral még nem játszottam le a térképet, elismerem, így nem jöhettem rá a hajós hibára sem... :oops: ! Bocsika!
Eddig én ramparttal, nekróval, dungeonnal, ördöggel, titánnal értem végig rajta (vagy párosban a cimborámmal, ketten a gépek ellen), úgyhogy végül is van némi rálátásom, de ugyebár pont az angyalkás, a barbáros és a conflux/fortress maradt ki! 8)
Véleményem szerint a nekró a köpennyel mindent visz (106 nap - 3 hónap és 3 hét, de ezt párban az ördögös cimborával), a titános 611 (142nap) lett, ramparttal 614 (144 nap), a dungeon folyamatban...
Érdekes, a lovagvár lesz először a legerősebb, majd szépen a barbár átveszi ezt a szerepet és általában ő az utolsó kimúló szín! :)

Ettől még úgy érzem, mostanság ez a legjobb Xl-es, és egyértelműen a legjobb a többször is lejátszható pályák közül!

Darth: örülök, hogy van még nálam is őrültebb, aki 8/8-ban nekiállt!! Le a kalappal! Nem akarsz Hellbloodnak segíteni? :wink:

Üdv, Krityó

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 13 pén., 23:56 

Laca írta:
Még egy észrevétel: Freemy A szigetek sorsa nevű pályája sem végleges verzió... ez a map nekem is megvan ti. én teszteltem neki és látom benne azokat a gondokat, amikkel teszt közben sszembesülnöm kellett...

Nem tudom miért, de ezt a topicot nem követtem figyelemmel, így csak most vettem észre Laca hozzászólását, valamint azt, hogy nem a legfrissebb verziója van fennt a térképemnek. Remélem ha elküldöm a legújabb verziót, akkor pillanatok alatt lecseréli az illetékes. Aki már elkezdte játszani, fejezze be, aki még nem, de már letöltötte, ne álljon neki, csak akkor, ha a legfrissebb verzió felkerül.
Túl sok változtatás nem lesz rajta, de azért valami igen.
Addig is jó szórakozást mindenkinek a többi térképhez!
Freemy

Freemy

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2006 jan. 14 szomb., 13:28 

Krityó írta:
Kedves "Az Ötödik Elem Kampányra Szavazó" Fórumlátogató!

Nagyon kedves volt tőled a hétvége folyamán, hogy a - feltételezem, megalapozott, kiforrott és megfontolt döntésed után - kampányra ennyiszer ilyen jól szavaztál, hogy úgy 50 %-ra vitted le a pálya megítélését. Nehéz elképzelni, hogy hirtelen egymás után a hétvégén több csalódott (a pályát végigvinni képtelen!) játékos is hasonlóan érzett volna és késztetést arra, hogy elrondítsa Beorn remekművének értékelését, ezért gondolom, hogy egyedül csináltad... :evil:

Gratulálok, :evil: :evil:

Hölgyek és Urak!

Végigolvasva a tópikot úgy tűnt, hogy az idézetben szereplő probléma nem új keletű. Ezzel kapcsolatban az a véleményem - amivel valszeg nem leszek túl népszerű - hogy ez a demokráciásdi/szavazósdi nem egyéb, mint hiúság vására.

Felnőtt emberek vagytok (vagy legalábbis majdnem), tudhatnátok már, hogy amivel vissza lehet élni, azzal vissza is élnek, mégis képesek vagytok érzékenyen reagálni, mikor az ostobaság dúlni kezd...

Megértem, hogy dühítő a dolog, de úgy érzem messze túlértékelitek a jelentőségét.

Én a honlap fenntartói/működtetői helyében rég megszűntettem volna a számjeggyel történő szavazás lehetőségét, bár még most sem késő...

Akinek véleménye van egy térképről - akár ilyen, akár olyan - és leküzdhetetlen ingert érez, hogy ezt kinyilvánítsa, abban ugyan legyen már annyi "gerincz", hogy azt személyesen teszi vagy privátban a készítőnek, vagy itt. Az utóbbi hónapokban elég sok pályát letöltöttem innen, és eszembe nem jutott akár szavazni, akár figyelembe venni a szavazási eredményt. A szöveges értékelés az más. Annak viszont van "gazdája", na és jóval informatívabb is (bár nem mindig...).

Tehát, ez csak egy magánvélemény volt, "nem kötelező szavazni rá".:)

Észosztás vége: Kivagyoq

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]