Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 14:12 
Heroes Team

Sziasztok!

Én biztos, hogy nem tudok elmenni. Nem lehetne megoldani neten keresztül TCP/IP-n?

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 14:16 

Üdv!

Úgy néz ki, mégsem játszom. Már nem nagyon emléxem a dolgokra. Megpróbáltam egy csapatot csinálni, de pár spell nem tudom mit csinál.
Mi a különbség: Create illusion, Phantom image.
Lehet-e őket élőholtakra nyomatni. Nekromanta tudja őket használni? Mi kell hozzá?
Nem teljesen vagyok tisztában az erőviszonyokkal. Pl. melyik jobb: 10000 törpe, vagy majdnem 400 küklopsz. Meg hasonlóak.
Ha 40. szintű hőst akarok, mind az összes skillt meg kell vennem nagymesteren? Az nagyon sokba kerül.
Ha valaki ezt mind meg tudja magyarázni, akkor lehet hogy megyek, de kell adni nekem majd valami előny, mert már majdnem 1 éve nem H4eztem. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 22 kedd, 15:59 
Heroes Team

Sziasztok!

Feltettem ide is az árlistát, hátha jönne még valaki.:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb/4BB/h4arak.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 1:48 

A fantomkép olyan, mint az illuzió, csak erössebb, azaz több lény képe jön létre. A legtöbb dologról lehet, kivéve pl. a fekete sárkányt. A fantomkép nem teljesértékű, a dispellre érzékeny, és nem lehet feltámasztani, nem tud varázsolni, stb. De ha ütik, akkor ugyanolyan erös, mint az eredeti. (Ja, rend tipusú varázslatokról van szó...)

A küklopsz csak akkor ér sokat, ha hagyják dobálni, ha valaki eléáll, akkor már nem. Tehát nem nagyon lehet általánosságban megmondani melyik jobb. A törpének van mágiaellenállása.

40-es szinthez nem kell minden skill. 1 szintlépéshez 1 skill javulás tartozik, tehát ha a hősöd eredetileg 2-t tudott, akkor még 39-et kell venni. A full káoszmágia például, a három kiegészitő képességével együtt már 20 szintlépés. Tehát egy gm, meg mondjuk két közepesen kifejlesztett skill kiadja a 40-es hőst.

Skillje persze több is lehet, ahhoz hasonlóan, mintha a pályán pénzért megtanulná valahol. Tehát pl. egy 15-es szintű hős is lehet gm valamiben. Más kérdés, hogy célszerü-e, én valószinüleg a képzett hősöknek szintet is fogok venni.

AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 17:15 
Heroes Team

Összesen kb hányan mennének biztosan a versenyre?
Nem szükségszerű, csak 1 kérdés :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 17:22 

Hát ha kapok előnyt, megyek. :D De lehet, hogy még úgy is béna lennék. :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 23 szer., 17:40 
Heroes Team

Szerintem teljesen mindegy, ki a béna és ki nem! A BB3-ra is csak 1 sebtiben összepakolt seregem volt ( akkor kb. 1 éve 2-3 hónapnyi játékismeretből), amihez tudtam a speckóját h jó, s azzal mentem. A profibb játékosokon pl. Mugger,Sorccres nem tudtam szinte sebet ejteni rajtuk, de nem érdekelt, valahol el kell kezdeni! Úgyhogy hajrá Hell ne hagyd magad megfutamítani egy kis tudáshiány miatt! Én se vagyok valami túl jó, de mégis ha lehet megyek és szétveretem magam :D :!: :!: :!:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 9:00 
Heroes Team

Sziasztok!

Az adatlap innen is letölthető:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... datlap.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 22:10 

Sziasztok!

Szerintem én megyek, de csak a játék kedvéért, nem igazán gondolom hogy komoly esélyem lenne! A H4-hez nem értek, rég játszottam vele, de azért már várom a versenyt :D

Üdv,Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 25 pén., 10:45 

Na én is így vagyok. :D

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 25 pén., 14:00 
Heroes Team

2 Kérdés a szervezőhöz:
-Lehet e több hőst is vételez i?
-Lehet e természetes egységeket is toboroz i a sereghez, a saját tíusúból?
(bocsi ha kicsit érthetetle , de rossz 1-2 betű!)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 25 pén., 16:14 

Igen. Több hőst is lehet venni, ha akarsz, és más tipusú lényeket is.
Remélhetőleg nem csak adatlapot kaptál, hanem árlistát is, amin van tájékoztató.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 05 hétf., 19:17 
Heroes Team

Sziasztok!

Esetleg tud valaki valamit a hétvégi heroes4 -es partyról???

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 12:15 

Én nem mentem, nem értem rá, úgyhogy semmit sem tudok.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 16:33 

Halihó

A hétvégi menet sikeresen lezajlott, eredményközlés nem tudom lesz e. Sajnos időhiány miatt 2 csata nem volt, konkrétan a Mugger vs Aant és Sorceress. Ezek esetleges pótlásáról nem tudok (esetleg online?). Jómagam valahol a középmezőny alján végeztem, ha lehet ilyenről beszélni, a két megadragonos csapat (Sorceress, Judit) gyakorlatilag az első körökben eldöntötte a csatáimat (bár sorc ellen egyszer egészen sokáig húztam, az jó kis bunyó volt :) ). Több érdekes megoldást, kombinációt is láttam, pl Aant mártir használatát, Jou teleportáljuk haza az odatelportált ellenfelet stb. Az utolsó, talán leghosszabb csatában végső soron megdőlt Aant veretlensége is (ha jól tudom), az áttörést 60 sprite idézése okozta végül. Külön gratulálok Titinek, aki gyakorlatlansága ellenére méltó ellenfél volt. Sajnos Mugger csapata nem igazán muzsikált, többen is vezéreltük, de most nem vagyok biztos benne, hogy nyert e egyáltalán összecsapást. A fő hibát abban látom, hogy a hősei nem nagyon voltak felfegyverezve alacsony szintű, de lényeges varázslatokkal (pl pár ward lendített volna a dolgokon, meg exorcism, dispel, cancellation, de még sorolhatnám), önmagukban a zombik nem voltak rosszak.
Végső soron véleményem szerint az árlista és szabályrendszer nagyjából fekszik, versenyre alkalmas. Aantnál vannak az eredmények. Részemről köszönet a főszervezőnek. Röviden ennyi.

judicator

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 17:05 
Heroes Team

Sziasztok!

Szegény Mugger zombik! :) :) :)
Igazság szerint engem inkább a versenyzhetőség része érdekelne, időben kb. milyen hosszan zajlottak a meccsek?
A sok pénz + szétturbózott hősök miatt én a 3.BB -n megszokottnál (kb. 20 perc) jóval többre saccoltam előzetesen. Mennyi volt valójában?
Résztvevők száma? Össz meccsek?

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 20:07 

Sziasztok!

Először is köszönöm a szervezést és a játékot mindenkinek!
Hatan voltunk ott, plusz Mugger lélekben :D Sajnáltam hogy csak ilyen kevesen voltunk, de így is jó volt!
Az én csatáim nem voltak túl hosszúak, átlag 15-20 perc, de Jou ellen például az első meccs 30 perc volt, mert tele futóhomokoztam a pályát és sokáig tartott mire lelőttem az 1000 crusadert :D
A többiek meccsei közül voltak eszméletlenül hosszúak! Sorcy és AAant 90 percig nyomták a 2 csatát :shock:
Szerintem működött a rendszer, nem nagyon voltak hibák az árlistában.
Bár mondjuk a varázskönyvek (tome-ok) lehetnének drágábbak.
Én totál hülye vagyok a H4-hez, pl meglepődtem mikor a Mind Shieldet viselő hősöm meghalt, utána hatottak a lényeimre a mind spellek :oops:
Sokat tanultam és egy kicsit megszerettem a H4-et :wink:
Egy végeredmény: (valószínű hogy nem helyes, mert nem maradtam végig)
1.AAnt
2.Judit
3.Sorceress
4.Judicator
5.Jou
6.Titi
7.Mugger

Üdv,Titi

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 06 kedd, 20:35 

Szeretném megköszönni én is AAntnak a szervezést, nagyon jó móka volt. :wink: S ne felejtsük el, milyen kevés idő alatt sikerült mindezt összehozni.

Szerintem mindenképp jó ötlet volt a sokpénzből vásárlás, finom kis kombókat lehetett így összehozni.
Minden résztvevőnek gratulálok, nagyon jó kis csaták voltak, és ötletes csapatok. Sajnálom, hogy sietnem kellett, és így nem tudtam többet végignézni, sőt lejátszani. :(

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 07 szer., 9:05 

Sziasztok.

Csatlakozom az előttem szólókhoz: köszi a szervezést, nagyon jól éreztem magam. Szerintem is jobb volt így, ennyi pénzből, megkötések nélkül. Remélem, lesz még hasonló verseny. És gratulálok mindenkinek, jó kis csaták voltak... :)

Sziasztok.

Judit

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 dec. 08 csüt., 3:28 

Üdv mindenkinek !

Örülök, hogy többen is feljöttetek vidékröl egy kis Heroesozás kedvéért. Szerintem sokmindent sikerült kihasználni a Heroes fejlesztők, no meg a sok pénz kinálta lehetőségekből, az árlista is megállta nagyvonalakban a helyét. A következő versenyre természetesen még lehetne finomitani rajta, mindenki észrevételeit szivesen vesszük.

Volt oklevél is, de mivel Judit (2.) és Sorcerress (3.) elég hamar elment, igy saját magamnak sem irtam meg. :(

A partik átalagos hossza 30-40 perc volt, ez azt jeleneti, hogyha ugrásszerüen megnő a jelentkezők száma, akkor nem lehet egy nap alatt egy körmérközést lebonyolitani. A mostani 7 csapat épp ideális volt ilyen szempontból.

A lerohanós stratégiát ezen a versenyen a megasárkányok képviselték, két csapat is épült erre, és a 2. meg a 3. helyet sikerült megszerezniük. Az elején nagy előny, hogy a megasárkány területre sebez, később már szerintem inkább hátrány. Egymás ellen a két csapat egyébként 1-1-et játszott... Sorci a szokásos teleportálással kombinálta, Judit ellen pl. beteleportálta a megasárkányait az ellenfél hősei mögé. A megasárkányon a hallhatatlanság varázslat különösen sokat ér, 11*1000 életet ad, vagy még annál is többet, ha fel van turbózva.

Judit 3 hőst vett a megasárkányok mellé. Az volt a trükkje, hogy 2 hőse is tudott feltámasztani, és mindhárom értett a káoszmágiához (macskaügyesség...). Ezért aztán ha az ellenfél elkapta 1 hősét, még mindig erös maradt a csapata. Hát még ha a megtartás gyürüt is megvette volna, hogy ne lehessen lelopni a varázslatokat a sárkányokról... :)

A nyers erőt képviselő csapatok cruisader, cerebrust vagy zombit választottak főseregnek. Azért persze némi varázslattal ez is füszerezve volt, de sokféle trükk is működött ellenük. Futohomok, teleportálás, vagy a hősök kiiktatása, mielött a komolyabb összecsapás elkezdődne. Azért Jou hős keresztes lovagjai egy parti erejéig megállták a helyüket Sorcerress megasárkányai ellen.

Ezen a versenyen Judicator alapozta idézős hősökre a seregét. Pedig mondtam neki, hogy ez középmezőnyös stratégia. :) Igaz, most nem 5 sáskát idézett, mint én a BB3-on, hanem 3*24 ördögöt (3 idézős hőse volt.) De az ellenfél is annyival erösebb volt, úgyhogy többször is megesett, hogy idő elött elhaláloztak a seregei. Persze ha sikerült az összes kb. kétszáz ördögöt megteremtenie, az brutális volt...

Én (AAnt) ismét minden lehető pénzemet (230000) hősőkre költöttem. 3-ra futotta, de még igy is szivessen vettem volna rájuk ezt azt... Pl. nem volt káoszhősöm. Volt viszont barbárom, ördögteremtőm, meg élet-rend mágusom. A barbár másodálásban szintén gm. életmágus volt, igy a két életmágusomat egyszerre kellet megölni ahhoz, hogy tartóssan halva maradjanak. Ez egyedül Judicátornak sikerült hosszas próbálkozás után. Végülis akkor adtam fel, mikor a teremtett spriteok ráálltak rá az egyik halott hősre... :) Eleinte nem értették az ellenfeleim, mire jó az a 4000 törpe a csapatomban, kicsi is meg lassú is... Aztán mikor a mártir varázslattal a hős sebzéseit átvittem és igy egy 40000 életü hőst kaptam, már késő volt... Aztán persze hire ment, és később már mindenki a törpét kezdte elöször leverni.

Sorcerress ellen azért húzodott el annyira a csata, mert ő is eltanulta a mártir varázslat használatát. A törpéim rendszerint a hőse közelében tartózkodtak, igy nem tudta közvetlenül bevetni a megasárkányait ellenük. (Jól jött a teleportálás elleni mágiareszisztencia, meg az order ward...) Igy egymás hőseit ütöttük, miközben a sebzést a csapattagok szenvedték, ami egy lassú módszer. Csak azután vezet eredményre, miután a hősők elvarázsolták már az összes varázspontjukat.

Judit a visszavágót azzal kezdte ellenem, hogy leverte a törpéket, még mielött beértem volna vele az ellenfél hősei közé. Igy meglehetősen szoros csata kerekedett. Végül már csak a 1 hősöm maradt életben 0 varázsponttal, meg még néhány ördögöm volt. Neki meg hőse ugyan nem volt, de volt vagy 30 megasárkánya. Azonban egy barbár harcos számára ez nem okozhat problémát... egy lövéssel kb. három sárkányt lőtt le, és tudott még fagyasztani, meg regenerálódni.

Ezen a versenyen általában 2, 3 vagy 4 hőssel próbálkoztak a csapatok. Bár a hősök a lényekhez képest relative dágultak, a BB3-hoz képest, de még igy is megérte fejleszteni őket.

Sziasztok
AAnt

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 365 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]