Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 79  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 14:49 

Billy csak erre a felfordulásra várt.
Ujjainak apró mozdulataira az eggyik sarokból hangos, szinte már hisztérikus nevetés jött, de senki sem tudta beazonosítani k is nevet.
Ami egy illúzió varázslatnál nem is csoda. :P

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 14:50 

- Uuhhg gadd'h duuk mouuu! - köpi Dakk a szavakat, és fenyegetően előre lép egyet a banditák irányába. Szemei vérben forognak, aki ránéz, szinte biztosra veszi, hogy a következő lépése után a csatabárd másik végét is megkóstoltatja azzal, aki a közelében marad...

A sarok felé néz, hogy megszemlélje ki kacagott, de eközben nem feledkezik meg "ellenfeleiről" sem. A szeme sarkából figyeli minden mozdulatukat, miközben magában jól mulat a helyzeten...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 14:59 

A banditák megszégyenülve, mint megrémült kiskutyák iszkolnak ki az ivóból. Már ha hagyják őket. :)
-Ennek is én fogom meginni a levét... - dünnyög Ghregg, a kocsmáros, miközben vissza battyog a pulthoz.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:02 

Billy egy ügyes mozdulattal felugrik a minó asztalánál található székre és vidáman felkiállt:
-Jó voltál ecsém! - És vigyorogva szívja hangapipájából a finom dohányt, szinte már el is feledkezve a banditákról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:09 

Kép
Az előbb még felbőszült vadállatként hörgő minotauruszról az utolsó bandita távoztával egyidőben foszlik le a "vérben forgó szemű szörny" alakítás. Száját széles mosolyra húzza, majd nem bírja tovább, vad hahotába tör ki, közben a térdét is csapkodja nagy nevettében. Fél perc is eltelik, amíg "kimulatja" magát. Az apró emberkéhez fordul:
- Ügyes vagy, te hoblit! Mekkorát zakóztak a kifeszített köteleden ezek az anyaszomorítók! Meghívhatlak egy sörre? - kérdi, miközben segít felállítani a rövid dulakodás közben feldőlt asztalokat a fogadósnak. Ránéz annak fancsali képére, és csak nem bírja ki kíváncsiskodás nélkül:
- Mi a baj, jó fogadós? Hiszen elkergettük a gazfickókat nem? Holnap estig nem is lesz bátorságuk visszatérni, akkorra meg én már rég hajóra szálltam a jó lorddal, mert azt hiszem, nem kívánom megismerni, hogy hány hasonszőrű cimboráját tudja összetrombitálni holnapig!

Eközben nem tudja megállni, hogy végig ne mérje az asztalnál nyugodtan eszegető lánghajú lányt. Sajnos semmit nem tud leolvasni az arcáról. - Vajon mosolyog, vagy csak az étele miatt fanyalog? - töpreng Dakk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:16 

- Légy üdvözölve! A sört köszönettel elfogadom!
A nadrágszíj nekem jobban tetszett! De egyébként nem volt nagy dolog. :twisted: Én is megyek holnap...mert ahogy egy régi surranó mondás is mondá -Úton lenni a boldogság megérkezni a halál. Én iz igazi HOBO surranók közé tartozom.
Mondta egy szuszra a kis surranó.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:16 

-Ehh! Hagyjuk! - legyint a kocsmáros, de arca nem éppen nevezhető felvidultnak.

Valszeg lesz még egy tőpe harcosunk is. Ha az RPG.HU-s haveromat sikerül idecsábítani. Holnapra be is néz, azt mondta.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:23 

Kép
- De ne hagyjuk, jó kocsmáros! Fedelet adtál nekünk, a söröd is iható, a délben felszolgált ürühús meg egyszerűen fennséges volt! Ha károdat okoztam... okoztuk - néz a boldogan vigyorgó hobbitra - azzal, hogy kitessékeltük ezeket a nagyszájúakat, oszd meg velünk, hátha tudunk rajt' segíteni! De addig is, hozz nekünk három új korsó sört, légy oly szíves!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:26 

-Nesztek! Igyatok! - csapja le a pultra a szokásos modorában a korsókat.
Közben Dakk egy apró tárgy koppanását érzi a hátán. A többiek láthatták is, hogy az egyik helybéli dobott oda egy vakolat darabot, majd a surranónak int fejével, hogy szóljon a minotaurnak, ha az nem venné észre így.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:31 

A surranó észrevétlenül bólint a fogadás felé, majd kérdőn néz a Dakk felé.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:35 

Kép
Dakk minden figyelmét leköti a sör. Fekete nyelvét mélyen belényújtva ízlelgeti, szimatolja zamatát. A harmadik korsót a Mesterlövész elé állítja, aki azóta ismét nyugodt mozdulatokkal tisztogatja íját. Int a hobbitnak, hogy üljön oda ő is.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:36 

-Skacok! Van egy király krimó nem messze innen, nem megyünk át oda?-
Kicsit lehalkítva a hangját- És a boruk is finom. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:44 

- Csak nem az Arany M fogadó? :lol: :lol: :lol:

Dakk csodálkozva néz a hobbitra: - Miért nem jó itt neked? A sör jó, eleget kutyagoltam már a mai nap! Majd holnap korán felkeresem azt a Fehér Bárka kocsmát, és megtudakolom a lordtól, mire is gondolt pontosan... már ha egyáltalán hagynak a színe elé járulni... - teszi hozzá elgondolkodva.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:47 

Beorn:
Ez a Fehér bárka! A te leírásodból adtam neki ezt a nevet! :D
Nem baj! Berúgott a minó! :lol:

Közben az egyik vendég halkan odatelepszik mellétek:
-Elnézést... én tudom... mi baj Ghreggnek.

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:52 

Nyomd a vakert öreg, oszt majd skubizunk.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 15:53 

Sogroon írta:
Beorn:
Ez a Fehér bárka! A te leírásodból adtam neki ezt a nevet! :D
Nem baj! Berúgott a minó! :lol:

Na de ennyire? :lol: :lol:

Dakk hatalmas busa fejét érdeklődve fordítja az érkező felé. - Ne kímélj minket, jó ember, mond hát el, amit tudsz!

No, léptem hobbitnézőbe! :lol: :lol: Legalább mást is hagyok végre szóhoz jutni... :lol:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 16:08 

-Szóval... - hajol közelebb a férfi és halkan folytatja - Ghregg... ópiumot szív. És Nikrótól szerzi be. Ezért tűri el őket. Ezért nem törte még ki a nyakukat, mert már nem tud meg lenni a szer nélkül. Szegény flótás...

Kép

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 17:03 

Tho'lin Dalos vagyok. Már jó pár nap eltelt azóta, mióta elhagytam Av'Lee-t, talán soha nem is térek vissza...

Élt egyszer egy Bethros nevű elf, aki nem elégedett meg a halhatatlanság ajándékával, hatalomra vágyott. Idővel, még ha nem is sokat, társakat is talált magának, én is köztük voltam. Célja eléréséhez démonokkal és szörnyekkel szövetkezett, "őrjáratai" során találkozott az őket vezető gonosz mágussal, Seroth-al. Seroth felajánlotta, hogy ha segít elérni célját, megszerezni az Av'Lee szívében található hatalmas gyémántot, az Ősök Szemét, varázserőt ad neki és amint átveszi az uralmat Erathia felett, ő megkapja egész Av'Lee-t.

A hatalom engem is csábított, így hát segítettem neki. Egyik éjjel Bethros csapata "vigyázta" az elf erdő bejáratát, így Seroth serege észrevétlenül bejuthatott volna... Csakhogy egy valamivel nem számoltak. Így, hogy eljött a cselekvés ideje, félni kezdtem... Belegondoltam milyen lenne Erathia, ha Seroth uralná, így hát döntöttem, társaimat elárulva riadóztattam az elf őrséget, akik megállították a démonok támadását, Bethrost pedig az összes bűntársával együtt, köztük velem is, elüldözték Av'Lee-ből.

Így hát úton vagyok, elárultam az elfeket és Seroth-ot is, így bújkálonom kell. De ebben a ki romos városkában nem fognak megtalálni.

Annyira belefeletkeztem elmélkedésembe, hogy észre se vettem, amint belépek egy kocsmába, és leülök az egyik sötét sarokba...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 19:50 

A harcrendszer részemről rendben, csak jelezzétek, hogy nem halt bele, egy jobb horogba... :wink:
Jitay, nem baj, hogy hasonló karakter alakítasz. A történet folytatva lesz.

Nem lepődött meg, amikor a banda kitódult az utcára. Szánalmas alakok. Nagyon emlékeztették Dericket egykori haragosaira. Talán bennük több volt a becsület. Tekintete a sötétben is tompán csillanó gyűrűre siklott. Nem sokáig gondolt a múltra, mert egy árny közeledett a kocsma felé és ment be oda.
Sötét volt már, de sejtette, hogy valamiféle tünde lehet.
- Furcsa, hogy észre sem vett - mélázott D'Rok. Nagyon el lehet fáradva.
Derick e gondolat után döbbent rá arra, hogy napok óta nem pihent egy kiadósat. Elnyomott egy ásítást és visszament a tavernába. Valahol aludni is kell. Akármennyire is nem vágyott vissza a füstös helyre - nem sok kellemes emléke volt, pedig nem egy ilyen helyen járt nem is olyan rövid élete alatt -, de muszáj volt.
Belépve azt tapasztalta, hogy a minotaurusz egy kis alakkal iszogat és az íjász újból az íjával van elfoglalva. Az egyik sarokban egy elf üldögélt halkan. Alighanem az a tünde, aki az előbb bejött.
Derick leült az asztalához, és figyelni kezdte, mi történik még az este folyamán. Szobát ráér később szerezni. Azzal felhajtotta a szomszédos üres asztalon lévő érintetlen sört.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 24 csüt., 22:13 
Heroes Team

Bocs, de veletek lépést tartani nem könnyű, pláne, hogy csak délután szokott lenni több időm. Meg gépelni se tudok olyan gyorsan (majd felfogadok egy gépírónőt :D ), mert mire kitaláltam, hogy is folyhatnék bele a dolgokba, addigra ti már jócskán továbbvittétek a történetet. De azért próbálkozom.

Ylyona figyelmesen nézte a minót, és már megsejtette előre, hogy a pohár betelt nála, és valami tekintélyt parancsolóbb fegyvert fog használni. A következő pillanatban ez meg is történt, szinte teljesen úgy, ahogy várta. A lány befelé mosolygott - "A helyi vagányfiúk! Máskor szerintem majd jobban megnézik kibe is kötnek majd bele". Miután a rosszképű fickók kiiszkoltak a kocsmából, főnöküket támogatva, a lány úgy döntött, utánuk megy. Valahogy volt egy olyan sejtése, hogy nem véletlenül kötöttek bele a minotauruszba. Ezért az asztalra dobott pár aranyat, kámzsáját magára öltötte, és elindult, a nemrég kiszállingózott fickók nyomában. Az ajtóból még egy pillanatra visszanézett, és látta, hogy a minó meginvitálja azt a mélynövésű kis figurát. „Egy surranó!” – gondolta, valahogy nem volt oda értük. „Igaz hogy jóravaló népség, de néha, mintha nem is lenne agyuk, nem számolnak a tetteik következményeivel”. Ezek után gyorsan kisurrant az ajtón, de hiába sietett a banditákat mintha a föld nyelte volna el. „Ha a minótól akartak, valamit, akkor még úgyis visszajönnek”. Így hát túlzottan nem izgatta magát, hogy elveszítette nyomaikat. Közben éppen hogy ki tudta kerülni az elfet, aki a kocsma felé tartott. Az arca furcsa volt, mintha a gondolatai nagyon nem itt járnának.
Ylyona inkább úgy döntött, hogy még kinn marad egy kicsit, és kiélvezi a csodálatos éjszakát. Egyszerűen imádta az éjszakák balzsamos illatát, ami most ráadásul összekeveredett a tenger sós szagával. Az égen a csillagok csak úgy sziporkáztak, és így a Holddal együtt elegendő fényt adtak, hogy egy jószemű ember tájékozódni tudjon. De mivel egy kissé elmélázott, ezért majdnem késve vette észre azt a harcosforma embert, aki most tartott a kocsma felé. Megpróbált beleolvadni a sikátor árnyékaiba, és csak remélhette, hogy a harcos nem vette észre. Egyszerűen a vérébe ívódott, hogy óvatos legyen minden fajjal szemben, amíg jobban meg nem ismeri őket.
Úgy tűnt, hogy a harcos nem vette észre, „bár ki tudja”. „valahogy olyan kiégettnek, megkeseredettnek látszik ez a fickó. Mint aki megunta, hogy folyton testcsatában kell bebizonyítania elsőbbségét.” – legalábbis első látásra ez volt a benyomása a lánynak.
„Majd egy kicsit később megyek vissza a kocsmába” – gondolta. Addig is élvezzük ki a kinti friss levegőt. Valahogy sohasem szerette a bezártság illatát.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1577 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 79  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]