Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 201 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 10:13 
Heroes Team

Sziasztok!

Nowan: Az összes verseny, amit a VERSENYEK menüben látsz élő, működő verseny! Van ami 3havi összesítésű, havonta változó mapokat versenyeztető folyamatos verseny (H2, H3Roe, H3SoD, H4) és vannak bármikor végigvihető típusú versenyek (küldetések, kampányok, vártípusok) és van "ad hoc" verseny - a támadás - ami a szervező személy elfoglaltságától függ elsősorban. MINDEGYIK versenytípusról a szabályok kérdőjelére kattintva részletes, alapos, minden információra kiterjedő leírást találsz, a feltételektől a beküldési infókig!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 10:23 

Hi!

Kösz Mugger, átnéztem, de nem találtam élőpontosat. :cry: Van ilyen, csak vak vagyok? Pedig keresem... :shock:

Mégegyszer bocs az off-ért...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 11:11 
Heroes Team

Sziasztok!

Nowan: Mielőtt szétoffoljuk a topikot, írtam p.ü -t. :lol:

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 17:58 

Halihó!

Elkészült az újabb árlista variáció, benne pontosan a feláras speciális egységekkel kapcsolatos újítás. Elküldtem Muggernak, remélhetőleg lesz ideje kitenni. Előre is köszönöm neki! :wink:

A lények alapárain még nem változtattam, természetesen a feláras lényeké csökkenni fog, hiszen a felár hivatott a speckójukat árazni, így a harci képességeiket megjelenítő ár viszont alacsonyabb lesz. Különösen igaz ez a Master Genie-kre, Ghost dragonokra és dragon fly-okra.

Az Ssth által javasoltakat beépítettem, leszámítva, hogy drága a power/knowledge, ugyanis azokat épp hogy drágítottam már eleve... valamit félrenézhetett. :lol:

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki részt vett/vesz a reformban, remélem továbbra is lesznek jelentkezők.

Jó volna Laca, Vologya és Mugger véleményét is megismerni! :idea:

Ne kíméljen senki, várom a véleményeket! :wink: :lol:

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 18:05 
Heroes Team

Sziasztok!

Innen tudjátok lehúzni a legfrissebb árlistát:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... a%20v3.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 18:51 

Nagyon szépen köszi Mugger!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 10 csüt., 18:52 
Heroes Team

Sziasztok!

SenSei: Nincsen mit!

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 14 hétf., 0:43 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Sensei=2much4me: Átnéztem az árlistádat, holnap elküldöm Muggernek és neked is az általam javított online árlistát! Sok mindenben egyet értek veled és sok mindenben nem... Lehet, hogy a rengeteg játék tapasztalat teszi? :wink: Egyébként a lények árainak javítását is megcsináltam... Nem volt sok, főként a 6. és 7. szintű lények árán gondoltam, hogy csökkenteni kellene! Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 16 szer., 22:55 

Laca írta:

6. A stackos rendszert nem tartom versenyérettnek!!! Mondok egy negatív példát: veszek 1500 csontit és 6 ghost dragont! ezek szerint csak akkor rakhatom szét a dragonokat, ha 6*400 pézt pluszba lerakok az asztalra, ugye? Ha úgy kell taktikáznom viszont valahol, hogy a sárkányokat csak egy-két csoportba teszem, akkor buktam egy csomó lóvét, ha úgy nézem, igaz? Ez a szórás milyen lényekre vonatkozna egyébként? Csak a plusz stack árral rendelkezőkre? Mert ha nem, akkor a taktikában meg is kötöttük a játékosok kezét...

Laca: A H3 már csak ilyen, el lehet taktikázni magad. Ez van. Én sem tudtam pl a táborban, h a max dispell leszedi a forcefieldet, mégsem reklamáltam. Egyébként a Te seregedben szerintem max 1-2 alkalommal kellene összetenni a ghostokat. Vagy annyiszor se, szóval annyira nem kell agyontaktikázni magad. :lol:

A legrosszabb ami történhet, h új sereget kell kitalálnod:) Szerintem ezt sokan nem is bánnák! :lol: :wink:

Üdv,
2much4me

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SenSei 2005 nov. 19 szomb., 0:27-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 17 csüt., 14:08 

Én valahonnan Vologya javasolt árlistáját várom. A tiedét már megnéztem és véleményeim is vannak, csak szerintem sokban egyetértek Vologyával, ezért akarom az ővét megnézni...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 18 pén., 9:57 
Heroes Team

Sziasztok!

SenSei küldött friss, ropogós árlistát, íme:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... vitott.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 18 pén., 12:28 

Sziasztok!

Ezúton is köszi Mugger az ismételt közreműködésed!

Ez a Vologya és Mugger által javított lista, én nem módosítottam még. Amint lesz időm, beleírom a javaslataimat, amikben természetesen figyelembe veszem az aktuális indítványokat (Laca, Ssth főleg, de más is írhat egész bátran).

Ssth: várom a véleményed :)

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 18 pén., 13:26 

A 7. szintűekhez szólnék hozzá...

Ha 800 az arkangyal (sztem olcsó) akkor ki a fene vesz chaos hydrát 730-ért, de komolyan. Soha senki még nem volt behemótokkal, 800-as arkangyal ár mellett 770-ért nincs ember aki továbbfejlesztett behemótot venne.

Az arkangyal kezd, feltámaszt, mindig max sebez..., sztem ez nem tükröződik az árban.Vagy őt drágábbért vagy a többi nagyot sokkal olcsóbbért(lásd ghost dr. 600-ért jó!!!).

Teljes tévedés a hydra 425-ért mikor a red 420. Red pedig jobb mint a green, az áruk mégis egyforma. Tehát javaslataim;

Ha archangel 800, Black 750, Gold 720, Archdevil 720, Titan 700, A.Behemót 680, C.Hydra 640, Ghost 600.

Angel 450, Red 410, Green 400, Devil 410, Hydra 380, Giant 340, Bone 330, Behemót 360.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 18 pén., 18:46 
Heroes Team

Na, csak a fórum elejét és végét olvastam el.
Régen volt olyan próbálkozás, hogy az adatok és speckók alapján képlettel számoljuk ki a lények árát de egyáltalán nem volt jó. Megint más a helyzet online illetve offline támadásnál, ahol pl máshogy jön ki egy 20% eséllyel bejövő speckó. Megint fontos, hogy mennyi pénzből lehet gazdálkodni. Pl minél többől, annál kevésbé számitanak a varázslatok (főleg a sebzők), minél kevesebből, annál inkább. A varázsnullázó artifact is pl azért drága hoyg ne érje meg mndenkinek venni, mert akkor persze mindenki might-os serreget venne, nem költene varázslatokra meg spellvédőkre, ,megveszi ezt,és ezzel minden magic-osnak annyi. Pl csontvázaknál nagyobb hátrány az undead lét mint előny, bless pl nem müxik rajtuk, igaz curse se, de általában minden arról szólki támad gyorsabban, elsőnek, amugy a körbeállásos taktika, és igy a támadás többet jelent (primary skillben is). A vakitás immunitása se előnyös, ritkán vakitanak, viszon pl UD-nek nincs morálja. És megint itt vagyunk. Morál online kevésbé számit, mint offline ahol 100x ujra lehet játszani egy morálos dupla támadás miatt.
Régebben mindig javitottam az árlistán, amit a többiek visszajavitottak, aztán csodálkoztak hogy mindenki hasonló lényekkel volt.
Szerintem mindenki tegyen egy javaslatot, ,aztán elsőként 50%-ban érvényesitsük, azaz pl ha 600-rol 800-ra akarják angyalt növelni, legyen 700 :)
Ha drágák a varázslatok, akkor az elkölthető pénzt kell növelni. A haste slow stb-t is drágitottam legutobb, aztán vologyáék megint visszaszabályozták eredetire (meg még az aki ezeket mostanában variálja). Épp ezért a magam részéről már nem foglalkozok az árlistával...
Amit viszont feltétlen le kéne szabályozni az a magas szintű varázslatok, a duplán ütő egységek, és a fixen bejövő (nem 20%-os) speckós lények közül az erősebbek.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 18 pén., 22:45 

levko írta:
A 7. szintűekhez szólnék hozzá...

Hali!

Levko: Szinte teljesen egyetértünk, szerintem a devileket kicsit drágábbnak veszed, mint amilyenek valójában, valamint talán a sima behemaci kissé olcsó, nem?

Köszi a commentet!

Szerintem a fenti 7-es árakkal túl olcsók lesznek a hetes szintűek, amivel vigyázni kell. Egy picit talán drágítani kellene őket, mármint a fejlesztetteket.

Szerintem a leginkább a 6-os, 2,3-as szintűeket kellene maszírozni + még néhány, ami kimaradt a szórásból eddig (sima hárpia, pikemen, plusz egy csomó még...)

Gepy: Asszem mi is alapvetően egy irányba gondolkozunk. Pont azokra a dolgokra mentem rá, amiket Te is mondtál.

Üdv,
2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 0:30 

Laca írta:

6. A stackos rendszert nem tartom versenyérettnek!!! Mondok egy negatív példát: veszek 1500 csontit és 6 ghost dragont! ezek szerint csak akkor rakhatom szét a dragonokat, ha 6*400 pézt pluszba lerakok az asztalra, ugye? Ha úgy kell taktikáznom viszont valahol, hogy a sárkányokat csak egy-két csoportba teszem, akkor buktam egy csomó lóvét, ha úgy nézem, igaz? Ez a szórás milyen lényekre vonatkozna egyébként? Csak a plusz stack árral rendelkezőkre? Mert ha nem, akkor a taktikában meg is kötöttük a játékosok kezét...

Laca: Nem is értem miért pont ez a sereg ugrott be... :wink: :twisted: :P

Csak a speckós, piros feláras lényekre vonatkozik ez.

A H3 egyébként már csak ilyen, el lehet taktikázni magad. Ez van. Én sem tudtam pl a táborban, h a max dispell leszedi a forcefieldet, mégsem reklamáltam, pedig ha úgy nézem, buktam egy Tome-ot (ami valljuk be, érzékenyebb veszteség, mint 1-2 ghost, és mellesleg 9000 volt :? ). Egyébként a Te seregedben szerintem max 1-2 alkalommal kellene összetenni a ghostokat. Vagy annyiszor se, szóval annyira nem kell agyontaktikázni magad. :wink:

A legrosszabb ami történhet, h új sereget kell kitalálnod:) Szerintem ezt sokan nem is bánnák! :wink: :twisted: :lol:

Elküldtem Muggernak a v4-es árlistát, amiben benne van mindenki módosítási javaslata, a lényárakkal együtt. :arrow: :idea:

Üdv,
2much4me

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára SenSei 2005 nov. 19 szomb., 14:52-kor.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 0:37 
Heroes Team

Üdv Bátor Harcosok!

Vigyázzunk a lények túlzott masszírozásától! Nagyon kényes az egyensúly és könnyen megbomolhat! Szerintem a Mugger és általam javított lény árak elég jól belőttek, persze ennek is van alapja, hogy mi alapján készült! A 6-7. szintű lények csökkentésével pont az volt a cél, hogy visszahozzuk őket a játékba... Persze a józan ész határain belül lehet módosítani mindenen, de jól meg kell gondolni! :wink: Baráti üdv!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 1:49 

Miért kell egyes kombókat megszüntetni csak azért, mert nem szeretjük ha az ellenfél használja? :shock: Szinte minden várnál vannak speckós lények, így teljesen felesleges az ilyen nemű korlátozás. A force field kivétele is nevetségesen hangzik. Bár nekem teljesen mindegy, valószínüleg soha nem fogok online támadni.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 10:27 
Heroes Team

Sziasztok!

A v4 árlista itt található:
http://heroes.hardwired.hu/mugger/egyeb ... a%20v4.zip

Üdv. Mugger

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2005 nov. 19 szomb., 11:26 

Vologya írta:
Üdv Bátor Harcosok!

Vigyázzunk a lények túlzott masszírozásától! Nagyon kényes az egyensúly és könnyen megbomolhat! Szerintem a Mugger és általam javított lény árak elég jól belőttek, persze ennek is van alapja, hogy mi alapján készült! A 6-7. szintű lények csökkentésével pont az volt a cél, hogy visszahozzuk őket a játékba... Persze a józan ész határain belül lehet módosítani mindenen, de jól meg kell gondolni! :wink: Baráti üdv!

Azért annyira nem lett megmaszírozva. Olyanok lettek javítva, mint pl, hogy a Zombie a legdrágább kettes szintű lény, vagy hogy a Horned Demon majdnem annyit ét, mint a Crusader. Ezek azért annyira nem elhibázottak, nem?

Szerintem még az Arkangyalt drágítani kellene, 800ért túl olcsó, vagy a Clone-AA használatát tiltani, hasonlóan a force fieldhez.

Üdv,2much4me

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 201 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]